ΠΟΙΟΣ θα μας σώσει από τους …ειδικούς; [‘5G’ και θεωρίες «συνωμοσίας»] .(Βίντεο)

5/5 (3)

Α] Όταν ζητήθηκε από δημοσιογράφο να σχολιαστεί η θεωρία για το πώς το  ‘5G’ θα μπορούσε να διαδραματίσει κάποιο ρόλο στην εξάπλωση της νόσου, ο υπουργός Michael Gove δήλωσε: «Αυτό είναι απλώς ανοησίες και επικίνδυνες ανοησίες»!


Β] Ο ιατρικός διευθυντής Υγείας Stephen Powis, δήλωσε οργισμένος ότι η ιδέα της συνωμοσίας 5G ήταν ψεύτικη και χωρίς επιστημονική υπόσταση.  «Η ιστορία με το ‘5G’ είναι εντελώς σκουπίδια, είναι ανοησία, είναι το χειρότερο είδος fake news», ανέφερε ο Powis.

Αυτή είναι η γνώμη του «ειδικού» που είναι ειδικός για τα πάντα μόνο και μόνο επειδή σπούδασε ιατρική και μάλλον δεν θα μπορεί ούτε μία καμένη λάμπα να αλλάξει στο σπίτι του, πόσο μάλλον να κρίνει για τις επιπτώσεις του ‘5G’.
Παρακάτω μερικά εξόφθαλμα στοιχεία για «ειδικούς»:
1] Ο μαιευτήρας Σεμελβάϊς πέθανε στο ψυχιατρείο [από ξυλοδαρμό των φυλάκων] επειδή ήθελε να απολυμαίνουν τα χέρια τους οι μαιευτήρες της εποχής του!
2] 1872, Pierre Pachet, καθηγητής του Πανεπιστημίου της Toulouse: Οι θεωρίες του Παστέρ για τα μικρόβια είναι γελοίες φαντασιώσεις.
3] 1895, William Thomson εφευρέτης, φυσικός και πρόεδρος της ‘Royal Society’: Οι ακτίνες του Ραίντγκεν θα αποδειχθούν μεγάλη απάτη.
4] Η βιομηχανία ζάχαρης πλήρωσε το 1967 τρεις επιφανείς επιστήμονες του Harvard , για να υποβαθμίσουν την σχέση ζάχαρης και καρδιαγγειακών νοσημάτων και να ρίξουν την ευθύνη στα κορεσμένα λιπαρά.

Οι κεραίες ‘5G’, αλλά και κάθε συσκευή που παράγει οποιουδήποτε είδους ηλεκτρομαγνητικά κύματα είναι δυνητικά επικίνδυνες, γιατί μπορούν να προκαλέσουν πολλές παρενέργειες στον άνθρωπο, και ο καρκίνος είναι μία από αυτές τις παρενέργειες. 

Ήδη έχουν ξεχαστεί οι έρευνες για:
– γραμμές υψηλής τάσης
– οθόνες τηλεόρασης
– κινητά τηλέφωνα
– φούρνοι μικροκυμάτων
αλλά όλοι αναρωτιούνται γιατί αυξάνεται ο παιδικός καρκίνος.
Παρακάτω θα διαβάσετε μερικά αποσπάσματα από τα επιτεύγματα ενός επιστήμονος στις αρχές του 20ου αιώνος. 

Είναι ο Rife που κατασκεύασε και ένα μικροσκόπιο.  Όποιος θέλει ας γράψει στο mihkourΠΑΠΑΚΙhotmail.com για να του στείλω ολόκληρο το κεφάλαιο.
α] Οι έρευνες έδειξαν ότι οι θανατηφόροι ιοί ευημερούσαν με την ακτινοβολία συγκεκριμένων στοιχείων.  Το Ράδιο και το ‘Κοβάλτιο-60’ ήταν τα σημαντικότερα. 
Οι «κοιμισμένοι» και αδρανείς ιοί ενεργοποιούνταν και γίνονταν μολυσματικοί σε περιβάλλον με τέτοιες ακτινοβολίες.
Αυτό ήταν τρομακτικό, αφού η κατεστημένη ιατρική πρακτική προσπαθούσε να θεραπεύσει τον καρκίνο με αυτές ακριβώς τις ακτινοβολίες! 
Ο Rife άρχισε να μελετάει τον περιοδικό πίνακα στοιχείων. 
Το Αργό και το Νέον, επίσης, προκαλούσαν την εντατική παθογόνο δραστηριότητα των ιών.  Χρησιμοποίησε λαμπτήρες αργού για την γρηγορότερη ανάπτυξη καλλιεργειών ιστών που είχαν μολυνθεί από τον ιό. 
Αλλά θα έπρεπε να υπάρχει μια περιοχή του φάσματος που θα κατέστρεφε τους ιούς.

β] Σε πειράματα του 1917, είχε καταφέρει να σκοτώσει πρωτόζωα και βακτήρια με ηλεκτρικούς παλμούς, χρησιμοποιώντας λυχνίες της ‘Τελεφούνκεν’. 
Ουσιαστικά έφτιαξε ένα μικρό ραδιοφωνικό πομπό και βομβάρδιζε τα εργαστηριακά δείγματα. 
Ανακάλυψε ότι τα βραχέα κύματα ήταν κατάλληλα για αυτήν την δουλειά και μπορούσε να σκοτώσει κάθε είδους μικροοργανισμό στο δείγμα με την κατάλληλη ρύθμιση της συχνότητος.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:  αν κάποιες συχνότητες μπορούν να σκοτώνουν ιούς γιατί κάποιες άλλες να μην μπορούν να τους ευνοούν;  Αυτό δεν σημαίνει ότι το ‘5G’ είναι απαραίτητα επικίνδυνο, αλλά ποιος έχει κάνει ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ έρευνα [που να μην εξαρτάται από τα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα] για να μας πληροφορήσει σχετικά;
Σκεφτείτε και απαντήστε εσείς.

Ποιος θα μας σώσει από τους ειδικούς; [5G και θεωρίες συνωμοσίας]

odysseiatv.blogspot.com

5G Ο εφιάλτης στα σπίτια και στη ζωή μας…Ομάδα 180 επιστημόνων και γιατρών από 36 χώρες, κάνει έκκληση στην Ευρωπαϊκή Ένωση, προτείνοντας την αναστολή της ανάπτυξης των δικτύων (βίντεο)

Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι η προκαλούμενη τεράστια αύξηση στην έκθεση του πληθυσμού σε ασύρματες ακτινοβολίες μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένο κίνδυνο καρκίνου, κυτταρικό στρες, αύξηση επιβλαβών ελευθέρων ριζών, γενετικές βλάβες, δομικές και λειτουργικές αλλαγές του αναπαραγωγικού συστήματος, ελλείψεις στη μάθηση και τη μνήμη, νευρολογικές διαταραχές και αρνητικές επιπτώσεις στη γενική ευημερία των ανθρώπων.

Τα δίκτυα 5G αποτελούν την επόμενη γενιά δικτύων κινητής τηλεφωνίας που θα παρέχουν μεγαλύτερες ταχύτητες από τα δίκτυα 4G.

Αν και το ακριβές πρότυπο εκπομπής δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί, τα νέα δίκτυα αναμένεται να χρησιμοποιούν πολύ υψηλότερες συχνότητες εκπομπής (μέχρι 30 GHz), οι οποίες επηρεάζονται σε μεγαλύτερο βαθμό από τα φυσικά εμπόδια, γεγονός που θα αυξήσει σημαντικά τον αριθμό κεραιών κινητής τηλεφωνίας.

Νέας γενιάς κινητά τηλέφωνα και εκατομμύρια νέες κεραίες έξω από τις κατοικίες θα είναι απαραίτητα για την λειτουργία του δικτύου 5G που αναμένεται να γίνει λειτουργικό κυρίως μετά το 2020.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για τα δίκτυα 5G εδώ…

Ομάδα 180 επιστημόνων και γιατρών από 36 χώρες, κάνει έκκληση στην Ευρωπαϊκή Ένωση, προτείνοντας την αναστολή της ανάπτυξης των δικτύων 5G μέχρι έως ότου οι πιθανοί κίνδυνοι για την ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον να έχουν διερευνηθεί πλήρως από επιστήμονες ανεξάρτητους από τη βιομηχανία.

Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι η προκαλούμενη τεράστια αύξηση στην έκθεση του πληθυσμού σε ασύρματες ακτινοβολίες μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένο κίνδυνο καρκίνου, κυτταρικό στρες, αύξηση επιβλαβών ελευθέρων ριζών, γενετικές βλάβες, δομικές και λειτουργικές αλλαγές του αναπαραγωγικού συστήματος, ελλείψεις στη μάθηση και τη μνήμη, νευρολογικές διαταραχές και αρνητικές επιπτώσεις στη γενική ευημερία των ανθρώπων.

Προτείνουν επίσης στην Ευρωπαϊκή Ένωση να δώσει προτεραιότητα στην υλοποίηση ενσύρματων ψηφιακών τηλεπικοινωνιών αντί των ασύρματων και να οριστούν νέα όρια συνολικής έκθεσης στα εκατοντάδες είδη ασύρματης ακτινοβολίας στα οποία είμαστε εκτεθειμένοι, με έμφαση στην προστασία των εγκύων και των παιδιών.

Κατεβάστε ολόκληρη την έκκληση των επιστημόνων στην Ευρωπαϊκή Ένωση κάνοντας κλικ εδώ.
Αν είστε επιστήμονας, μπορείτε να υπογράψετε και εσείς την έκκληση εδώ.

Τι ισχύει σήμερα;

Τα σημερινά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 2G, 3G και 4G εκπέμπουν σε 5 συχνότητες (800, 900, 1800, 2100 και 2600ΜΗz).

Η συνεχής αναβάθμιση των δικτύων σημαίνει την προσθήκη νέων κεραιών, χωρίς όμως να σταματά η εκπομπή των παρωχημένων τεχνολογικά κεραιών, έτσι ώστε να εξυπηρετούνται οι συνδρομητές με συσκευές παλαιότερου τύπου.


Πηγή

Ειδικός Στις Ραδιοσυχνότητες Μιλά Το 2018: 

Η 5G Αποτελεί Έναν Τεράστιο Κίνδυνο Υγείας. 

Μετά,Τί Συνέβη;

Radio Frequency Expert Speaking In 2018: 5G Is A Gigantic Health Hazard. A Year Later 5G Was Rolled Out. What happened Next…?

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *