ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΩΝ… ΓΙΑΤΡΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ? (4 βίντεο)

5/5 (1)

ΚΥΡΙΑ ΦΟΤΟΓράφει Συντακτική ομάδα Χειλαδάκη

 

Κάθε χρόνο περίπου οχτώ εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν από την ασθένεια του καρκίνου. Περισσότεροι από μισό εκατομμύριο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα επόμενα χρόνια ο αριθμός των θανόντων από καρκίνο αναμένεται να αυξηθεί δραματικά.

 

Oncologists Don’t Like Baking Soda Cancer Treatment Because It’s Too Effective and Too Cheap

 

ΕΙΧΑ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ, ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ. ΝΑ ΠΩΣ ΤΟΝ ΘΕΡΑΠΕΥΣΑ!

 

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΟΔΑ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

 

 
Ο Dr Mark Sircus αναφέρει για την αλκαλικότητα της σόδας και το pH της. Σύμφωνα με τον ερευνητή γιατρό, η Σόδα είναι η πρώτη γραμμή άμυνας για ένα ευρύ αριθμό ασθενειών.

Μπορείτε να σώσετε τα νεφρά σας χρησιμοποιώντας την μαγειρική σόδα. Είναι γεγονός πως η μαγειρική σόδα χρησιμοποιείται για πολλά προβλήματα υγείας, ακόμα και για την ανεπάρκεια των νεφρών. Αυτό είναι σκόπιμα άγνωστο στον κόσμο για ευνόητους λόγους.

 

How to Repair Kidney Damage Naturally – Use Only One Ingredient

 

Cure KIDNEY DISEASE – FULLY Repair Your Kidney NATURALLY & PREVENT KIDNEY FAILURE with BAKING SODA

 

 

 

 

Θεράπευσε την νεφρική ανεπάρκεια με baking soda

How I got off kidney dialysis and cured my kidney disease

 

 
Ας κάνουμε μια απλή επίδειξη το πώς πίνουμε την σόδα. Ο παρουσιαστής Marcus Guiliano είναι ο σεφ και ο ιδιοκτήτης του Aroma Thyme Bistro, που βρίσκεται στο Hudson Valley της Νέας Υόρκης.

Έτσι απλά ένα ξεχασμένο υλικό, η μαγειρική σόδα που κάνει θαύματα σε πολλά προβλήματα υγείας και όχι μόνο, είναι εφιάλτης για τις παγκόσμιες φαρμακευτικές εταιρείες που διαχειρίζονται εκατομμύρια με τα φάρμακα που μας πασάρουν κάθε χρόνο.

 

4 θεραπείες με μαγειρική σόδα και λεμόνι

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. Ενδιαφέροντα άρθρα,αλλά πρώτον δεν ξέρουν όλοι αγγλικά και δεύτερον οι γιατροί δεν θέλουν ο κόσμος να αρρωσταίνει και πόσο μάλλον με την επάρατη νόσο. Οπότε σταματήστε να επιτίθεστε στους γιατρούς. Κανείς από αυτούς δεν μπήκε στον δύσκολο βούρκο της ιατρικής (μόνο όσοι την σπούδασαν επί 12+ χρόνια ξέρουν τι πέρασαν και μόνο όποιος ειδικευόμενος εφημέρευσε σε δημόσιο νοσοκομείο με καταλαβαίνει) αν δεν είχε και ευαισθησίες να ασχοληθεί με τον άνθρωπο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *