ΠΟΙΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ(Βίντεο)

5/5 (1)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Για να διερευνήσει ένα έγκλημα ως εγκληματολόγος, κάποιος ψάχνει για τα ακόλουθα τρία κριτήρια κατά την εξέταση μιας υπόθεσης: είχε τον ύποπτο κίνητρο, είχε την ευκαιρία και είχε τα μέσα για την πράξη. Εφαρμόζοντας αυτά τα τρία σημεία στον υποτιθέμενο δράστη, τον 29χρονο Cherif Chekatt, πολλοί διαφωνούν και τα σημεία δεν πληρούνται.

Φώτο

Στην κάμερα ασφαλείας πιάστηκε ο Chérif Chekatt 2016 όταν εισήλθε σε ένα φαρμακείο, ήταν τόσο ερασιτέχνης.

Αλλά αν είστε εντελώς αμερόληπτοι, και αυτό πρέπει να είναι οποιοσδήποτε εγκληματολόγος, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του κράτους στην καχυποψία, τότε ταιριάζει απόλυτα. Μόνο πλήρες αφελεις για τα θέματα λένε, «το κράτος δεν θα σκοτώσει ποτέ τους πολίτες του.» Η ιστορία δείχνει ξεκάθαρα ότι η κρατική εξουσία έχει δολοφονήσει πάντα τους περισσότερους ανθρώπους παγκοσμίως.

Οι ψυχοπαθείς πίσω από την κρατική εξουσία είναι ικανοί για οτιδήποτε, είναι εντελώς χωρίς συνείδηση, ηθική και σκεπτόμενοι, κάνουν τα πάντα για να διατηρήσουν τη δύναμή τους και ήταν πάντα οι μεγαλύτεροι εγκληματίες. Βλέπουν τις εγκληματικές πράξεις που διατάζουν και δεν διαπράττουν εγκλήματα, αλλά νομίζουν ότι ο σκοπός δικαιολογεί τα μέσα.

Δείτε το πιο πρόσφατο παράδειγμα της δολοφονίας του δημοσιογράφου Jamal Khashoggi στο Σαουδαραβικό προξενείο της Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα με τις εντολές του πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας και του ηγέτη Mohammed bin Salman.

Έτσι, ένας πιθανός κίνδυνος για το βασιλικό σπίτι «εξαλείφθηκε» και ελάχιστα μια δημοκρατική κυβέρνηση διαμαρτυρήθηκε. Γιατί; Επειδή το κάνουν όλη την ώρα!

Πριν από 2000 χρόνια, ο αυτοκράτορας Νέρων είχε δολοφονήσει τη μητέρα του και έβαλε τη γυναίκα του στη φωτιά στη Ρώμη και την κατηγόρησε τους χριστιανούς ώστε να τους καταδιώξει, όλα αυτά μόνο για να τον κρατήσουν στην εξουσία!

Ο Tacitus κατηγόρησε τον Nero για εμπρησμό και είπε: «Έχω αρχίσει να σας μισώ από τότε που ήσασταν ο δολοφόνος της μητέρας και της συζύγου σας, ενα αρπακτικό, ηθοποιός και εμπρηστής».

Nero Burns Rome and Sings

Νέρων: Είναι πιθανό ότι οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν τέτοια φασαρία;

Petronius: Ναι, αν πιέζονται πολύ.

Ο Emanuell Macron θεωρεί τον εαυτό του Αυτοκράτορα της Γαλλίας και τον νέο Ναπολέοντα. Βλέπει την κριτική του ατόμου και της πολιτικής του σαν προσβολή προς τον αυτοκράτορα.

Αν κάποιος αναλύσει την κατάσταση και τη διάθεση στη Γαλλία μετά τη δολοφονία της χριστουγεννιάτικης αγοράς στο Στρασβούργο, συνειδητοποιεί κανείς ότι ο Macron και ο κρατικός μηχανισμός είναι ο μεγάλος νικητής και η κίνηση του Gilets Jaunes, του μεγάλου ηττημένου. Τίποτα δεν είναι πια όπως πριν. Το θέμα «Αποκατάσταση της Macron» βρίσκεται εκτός τραπέζης και ο αγώνας κατά της τρομοκρατίας κυριαρχεί στη συζήτηση.

Η τρομοκρατική επίθεση στο Στρασβούργο έρχεται σαν παραγγελία.

Ο υποτιθέμενος δολοφόνος Cherif Chekatt πληροί τα τρία κριτήρια; Όχι, επειδή αν μελετήσετε τη βιογραφία του και τους ανθρώπους που τον γνωρίζουν, τότε τίποτα δεν ταιριάζει. Ήταν απλώς ένας διαρρήκτης που δεν έχει χρησιμοποιήσει βία κατά των ανθρώπων. Ο δικηγόρος του, ο οποίος τον εκπροσώπησε το 2016, τον περιέγραψε τώρα ως:

«Ο πελάτης μου έκανε μια ήσυχη κοινωνική εντύπωση, τον θυμάμαι σαν κάποιον που του άρεσε να αστειέυεται, στο θέμα της θρησκείας ήταν χαλαρός σχετικά και δεν είχε την εντύπωση ότι η θρησκεία έπαιζε σημαντικό ρόλο στην ζωή του, ούτε πιστευε πολύ. Οι ριζοσπαστικές τάσεις ή συμπάθεια για τον ισλαμισμό ή τη ριζική πρακτική της θρησκείας δεν ήταν εμφανείς. »

Αλλά τώρα ισχιριζονται ότι ο Chakatt «ριζοσπαστικοποιήθηκε» και για «θρησκευτικό» κίνητρο επιτέθηκε στην Χριστουγεννιάτικη αγορά, το χριστιανικό σύμβολο, γιατί αυτή θα ήταν η μόνη εξήγηση -δικαιλογια . Διαφορετικά, δεν έχει κανένα από αυτά τα στοιχεία. Αντίθετα, έχει βλάψει ακόμα περισσότερο την «θρησκεία του». Ως αποτέλεσμα, περισσότεροι άνθρωποι είναι πεπεισμένοι ότι το Ισλάμ δεν είναι ειρηνικό.

Η χριστουγεννιάτικη αγορά του Στρασβούργου βρίσκεται σε ένα νησί που είναι προσβάσιμο μόνο μέσω γεφυρών και με τα πόδια, και φυλάσσεται βαριά από έντονα ένοπλους αστυνομικούς και ακόμη στρατιώτες. Όλοι οι επισκέπτες πρέπει να υποβληθούν σε σωματικούς όπου ελέγχονται και οι τσάντες. Ο Chakatt δεν είχε την ευκαιρία να εκτελέσει εύκολα την πράξη του εκεί στο συγκεκριμένο σημείο.

Όσον αφορά τα μέσα, συγκριμένα το όπλο, είναι ιδιαίτερα δύσκολο στη Γαλλία, ειδικά στη Γερμανία, αλλά και στην Ευρώπη γενικά, για να το προμηθευτεί κανείς. Οι νόμοι περί πυροβόλων όπλων είναι πλέον τόσο αυστηροί, πρέπει να βρίσκεται κάποιος σε μια λέσχη σκοποβολής ή έναν σύλλογο κυνηγιού για μπορέσει να αγοράσει ακόμη και ένα απλό όπλο. Αυτό δεν ήταν όμως σε ισχύ για τον Chakatt!

Ύποπτο επίσης αποτελεί το γεγονός ότι διέφυγε από τις δυνάμεις ασφαλείας και με τα αμέτρητα ταξί μέχρι τότε δεν μπορούσε να εντοπιστεί. Πρέπει να είχε έναν «ισχυρό φύλακα άγγελο» που τον έκρυβε καλά. Επιπλέον, δεν υπάρχει ούτε μία απόδειξη, μια απόδειξη βίντεο, ότι ήταν ο ένοχος, παρόλο που το Στρασβούργο είναι γεμάτο κάμερες ασφαλείας.

France RIOTS!!! Globalist Democracy Is CRUMBLING

CE QUE TOUS LES GILETS JAUNES DOIVENT SAVOIR

Ένας ηττημένος πειθαρχημένος; Και γεμάτο επαίνους για τους «προστάτες του λαού», ακόμα κι αν υπάρχουν νεκροί. Φαίνεται ότι δημιουργήθηκαν επιπλέον κενά για να διεισδύσουν στην αγορά των Χριστουγέννων και να ξεφύγουν από τους διαδρόμους…

Μπορεί ακόμη και να είναι, οι νεκροί και οι κακοί προκλήθηκαν από «φιλικά πυρά», δηλαδή από την αστυνομία και τους ίδιους τους στρατιώτες που πυροβόλησαν άγρια και καθόλου από τον δολοφόνο. Αυτό ποτέ επρόκειτο να διερευνηθεί;

Αυτό που επιβεβαιώνει την υποψία, είναι μια False Flag, , είναι η αντίδραση του Macron και γενικά της πολιτικής στη Γαλλία. Η εξαγγελία των υψηλότερων επιπέδων τρομοκρατικής προειδοποίησης δίνει στις αρχές έκτακτες εξουσίες, που κυμαίνονται από κρατικές απαγορεύσεις κυκλοφορίας μέχρι διαμαρτυρίες.

Τα Κίτρινα Γιλεκα καλούνται να παραιτηθούν από την «αλληλεγγύη» και την «ευσέβεια των» για περαιτέρω διαδηλώσεις. Τώρα όλοι οι Γάλλοι πρέπει να βρεθούν πίσω από τον Μακρόν και το κράτος και την αστυνομία, επειδή μόνο αυτοί μπορούν να παρέχουν την ασφάλεια των πολιτών … ή απλώς όχι, όπως και συνέβη.

Όποιος είναι εναντίον του Μακρόν, είναι επιρρεπής σε τρομοκρατία, είναι το μήνυμα!

Ας δούμε αν οι Gilets Jaunes το πιστεύουν αυτό. Επειδή είναι βασικά πατριώτες και θα συρρέουν γύρω από τον κυματισμό της σημαίας του Μακρόν. Η μαριονέτα Rotschild δεν είναι εντελώς ψυχρή, αλαζονική, αλλά έχει εμμονή για εξουσία και ως εκ τούτου είναι σε ετοιμότητα για οποιαδήποτε οργή.

Ποιος επωφελείται από την τρομοκρατική επίθεση; Μόνο ο Macron!

Όπως είπαμε παραπάνω, ο δράστης πρέπει να είχε έναν «ισχυρό άγγελο φύλακα» … ποιος μπορεί να είναι αυτός; Η Mossad, η CIA, η MI6, η BND ή το γαλλικό DGSE; Ή όλοι μαζί;

Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που εμπλέκονται γύρω από τις άκρες αυτού του είδους της τρομοκρατίας, αν αυτό είναι ουσιαστικά αυτό που αποδεικνύεται ότι είναι, ότι δεν μπορεί να κρατηθεί κανένα είδος ουσιαστικής επιτήρησης πάνω τους.

Οι ευφυΐες που κρύβονται πίσω από την τρομοκρατία της ISIS
ISIS = ISRALELI SPECIAL INTELLIGENCE SERVICE (MOSSAD)

Mossad Agent/Author Reveals ISIS is Israeli Secret Intelligence Service on C-SPAN

Οι υποστηρικτές της τρομοκρατικής ομάδας ISIS δημοσίευσαν πρόσφατα μια φωτογραφία του «Πατέρα των Χριστουγέννων» γονατιστός μπροστά από έναν αποκρυφισμένο ισραηλινό τζιχάντ του ISIS, τον Johnny, δήλωσε ο Katz. (Σημείωση: Η φωτογραφία αυτή φέρει τη σφραγίδα της Rita Katz – ακριβώς όπως οι «εκτελέσεις» των Foley και εδώ και του Sotloff – έχουν φανερά κινηματογραφηθεί στο στούντιο Mossad του Εβραϊκού Rita Katz στο Τελ Αβίβ. !

«Πράγματι, η ISIS ξεκίνησε μια εκστρατεία με την οποία ζητούσε επιθέσεις μοναχικών λύκων στη Δύση κατά τη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων εορτασμών – επισημαίνοντας το 2016 επίθεση των Χριστουγέννων στο Βερολίνο».

Τί κινητοποίηση για την καταπολέμηση των μουσουλμάνων, που αυτοί οι ίδιοι οι ελιτίστικοί προσκαλούν και μεταφέρουν στην Ευρώπη σε ολοένα αυξανόμενες μάζες. Η νοημοσύνη παραδέχεται ότι είναι πάρα πολλά για να ελεγχθούν: Αυτό θα δείξει τις πολύ κακές προθέσεις της ελίτ. Διότι ξέρουν πολύ καλά για τις θυσιασμένες ή πραγματικές τους μασονικές θυσίες του αίματος στον θεό Λούσιφερ.

Όπως και στις βόμβες 7/7 του Λονδίνου και πάλι το Μάρτιο του 2017 και στο Παρίσι και εδώ οι βομβαρδισμοί του Μαραθωνίου Βοστώνης τον Απρίλιο του 2013 και οι επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη και στην Ουάσιγκτον DC, Νίκαια, Ορλάντο και Βερολίνο και στις Βρυξέλλες λανθασμένη επίθεση σημαίας και ιδιαίτερα εδώ καθώς και της Βαρκελώνης κ.λπ. και άλλες 42 κυβερνήσεις παραδέχτηκαν ψευδείς σημαίες(false flags). και σε κάθε άλλη τρομοκρατική μουσουλμανική δράση υπάρχει μια ένδειξη λανθασμένης σημαίας: Αστυνομία –έξυπνες υπηρεσίες που γνωρίζουν τους δράστες και τους αφήνουν να ξεφύγουν ξανά – συχνά δεν τους βρήκαν ποτέ.

Εκτός αυτού όλες οι κυβερνήσεις είναι ένοχοι αυτών των πραγματικών ή πλασματικών δολοφονιών επειδή εισήγαγαν μέλη της πιο θανάσιμης θρησκείας στον κόσμο – το Ισλάμ (π.χ. σπαθί 9: 5, καταργώντας όλους τους ειρηνικούς στίχους) με τον δηλωμένο σκοπό της κατάκτησης και υποταγής μας 33:27) – και συμμετέχουν σε πολέμους για να οδηγήσουν τους μουσουλμάνους στην Ευρώπη.

Αλλά δεν είναι περίεργο – γιατί έχουν έναν κοινό θεό

SHOCKING! The Quran admits that Allah is Satan Lucifer!

Cherif Chekat «πυροβόλησε ενώ ήθελε να διαφύγει»

https://4.bp.blogspot.com/-Qrf8rRcDAE8/XBNnC6sIVsI/AAAAAAAAkGA/ce73YUcNI8YkFrP3lUpUD5V7-P325k3lgCLcBGAs/s400/CherifChekattTot1.jpg

https://1.bp.blogspot.com/-UWQpZn7G-wM/XBN-KWXP0pI/AAAAAAAAkGM/WW7gKQanCE0XMV_-FXWgtherSglFEtzsQCLcBGAs/s400/CherifChekattTot2.jpg

Πώς θα μπορούσαν οι αξιωματούχοι να τον αναγνωρίσουν ως μία από τις «περιγραφές των κατάλληλων ύποπτων» αφού είχε γυρισμένη την πλάτη και φορούσε κουκούλα; Ή ήξεραν ήδη ότι είναι εκεί γιατί ήταν συνεννοημένοι ;

Γιατί ο Chekat άφησε τον «κρυψώνα» και βγήκε χωρίς φόβο δημόσια; Η αστυνομία δεν τον βρήκε για πάνω από 48 ώρες, παρά τη μαζική επιδρομή 7000 αστυνομικών και 1.800 στρατιωτών.

Γιατί δεν πήγε πολύ μακριά, όταν γνώριζε ότι μόνο δύο χιλιόμετρα μακριά από τη σκηνή του εγκλήματος υπήρχε μια πλημμύρα των δυνάμεων ασφαλείας; Δεν είναι λογικό να περπατά ελευθέρα έξω και χωρίς φόβο.

Με ένα τόσο πρωτόγονο όπλο, που έχει μόνο πέντε ή έξι σφαίρες, να είχε πυροβολήσει, Πολύ δυσκίνητο και αργό για να φορτώσει ξανά. Λίγο απίθανο σενάριο, χωρίς την κατοχή τουλάχιστον αυτόματου πιστολιού; Αυτός ήταν ένας «πολύ επικίνδυνος» τρομοκράτης;

Γιατί δεν πιάστηκε ζωντανός; Γιατί έπρεπε να τον σκοτώσουν αμέσως; Οι αστυνομικοί εκπαιδεύονται να το κάνουν και έχουν τα μέσα για να αφοπλίσουν τους δράστες. Μια βολή στο πόδι θα ήταν αρκετή.

Γιατί λοιπόν, γιατί οι νεκροί δεν μπορούν να μιλήσουν, γι ‘αυτό. Έτσι μπορεί να κλείσει την υπόθεση και μόνο η επίσημη αναπαράσταση των γεγονότων είναι έγκυρη. Κάθε άλλη έκδοση είναι μια θεωρία συνωμοσίας.

Με αυτό το «πρόωρο τέλος» θα δούμε αν η κατάσταση έκτακτης ανάγκης θα αρθεί και ποιος θα πάει αύριο το Σάββατο στη Γαλλία στους δρόμους. Θα είναι σίγουρα λιγότερο Gilets Jaunes.

Έτσι, η γαλλική κυβέρνηση έχει αποδείξει την εξουσία της, το «κακό» έχει γίνει, η χριστουγεννιάτικη αγορά μπορεί να ανοίξει εκ νέου το βράδυ και έρχεται η «ομαλότητα» στο Στρασβούργο και τη Γαλλία. Η μήπως όχι;

Οι Ιλλουμινάτι του Λονδίνου: Ο κόσμος του κομμουνισμού. Αυτοί οι λαϊκιστές είναι υπό την ηγεσία της ανοικτής κοινωνίας του Ρότσιλντ του πράκτορα Τζορτζ Σόρος, όπως όλες οι προηγούμενες χρωματιστές επαναστάσεις.

https://pp.userapi.com/c849416/v849416684/dcaed/6QCmLbk84FI.jpg

https://pp.userapi.com/c852320/v852320656/66040/yRQ2IjEzbuQ.jpg

Report aus Paris | Was wirklich in Frankreich passiert | 451 Grad

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

 

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *