ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ Ε.Σ.Υ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΜΑΝΤΡΩΣΑΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ

5/5 (6)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Τα πολύ αυστηρά μέτρα περιορισμού των οικονομικών και όχι μόνο δραστηριοτήτων, εξ αιτίας του Κορονοϊού, ενώ την ίδια ώρα σε όλες τις γειτονικές μας χώρες με ελάχιστα μέτρα και ανοιχτές τις εκκλησιές έχουν πολύ λίγα θύματα, δεν θα ήταν τόσο σκληρά, όπως ομολογείται και από πολλούς γιατρούς, αν το Εθνικό Σύστημα Υγείας δεν είχε τεράστιες ελλείψεις και γενικά αν δεν είχε καταστραφεί από τις ελληνικές κυβερνήσεις τα τελευταία χρόνια, για να ενισχύσουν ον ιδιωτικό τομέα.

Νοσοκομεία που έκλεισαν, γιατροί που εξορίστηκαν, νοσοκόμοι και νοσοκόμες που αναγκάστηκαν να πάνε στην Γερμανία, Αγγλία, Φιλανδία, και αλλού για να βρουν δουλειά, Κέντρα Υγείας που δεν έχουν αντιδραστήρες για μικροβιολογικές εξετάσεις, ραντεβού για εξέταση που πάνε στο εξάμηνο και βάλε, είναι η τραγική κατάσταση του ΕΣΥ, που κλήθηκε ξαφνικά να αντιμετωπίσει την θύελλα του Κορονοϊού.

Μονό στην Θεσσαλονίκη τρία γνωστά μεγάλα νοσοκομεία έκλεισαν τα τελευταία χρόνια. Συγκεκριμένα το Λοιμωδών, που ήταν και το αρμόδιο για την επιδημία του Κορονοϊού, το Αφροδισίων και η Παναγία στην ανατολική Θεσσαλονίκη, που εξυπηρετούσε χιλιάδες ασθενείς.

Να μην πάμε σε άλλες περιοχές όπου τα ίδια και χειρότερα συνέβησαν, με συνέπεια την ολοκληρωτική καταστροφή του ΕΣΥ.

Εξ’ αιτίας ακριβώς αυτής της κατάστασης μας μάντρωσαν μέσα, με αποτέλεσμα να καταστρέφονται οικονομικά μεγάλες κοινωνικές ομάδες με ανυπολόγιστες συνέπειες, ακόμα και για την κοινωνική συνοχή αλλά και την πολιτική «ισορροπία’, γιατί το καζάνι βράζει συν και τον διωγμό που υπέστη η εκκλησία από την άθεη κυβέρνηση.

Με όλα αυτά είναι να… γελά ο κάθε πικραμένος από τις δημοσκοπήσεις μαϊμού που δείχνουν ότι η τυχερή Ελλάδα έχει τον… καλύτερο πρωθυπουργό παγκοσμίως!!!

Ακούσατε παγκοσμίως!!!

Τι άλλο να πούμε.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *