Ποιοι άραγε έσπασαν 100 τάφους σε ένα χριστιανικό νεκροταφείο στη Γαλλία; Μοναχικός λύκος» τρομοκράτης με μαχαίρι απειλεί…… Η Τουρκία ζητά από την Ευρώπη να πάρει τους ISIS (Daesh)(Βίντεο)

5/5 (4)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Δεν επιτρέπεται να δηλώσετε το προφανές στην πολιτικά ορθή Γαλλία αυτές τις μέρες, ειδικά ότι η βεβήλωση των χριστιανικών εκκλησιών, κοιμητηρίων, και τα σύμβολα φαίνεται να συμπίπτει με την εισροή εκατομμυρίων μουσουλμάνων εισβολέων στην Ευρώπη, ιδιαίτερα μετά το 2015.

Breitbart: Οι βανδαλιστές πέρασαν από ένα νεκροταφείο στη νοτιοδυτική Γαλλία πριν από την αυγή την Τετάρτη, χτυπώντας οτιδήποτε σχετίζεται με τον χριστιανικό συμβολισμό, συμπεριλαμβανομένων δεκάδων πέτρινων σταυρών, σταυροφόρων και εικόνων αγγέλων και Παναγίας.
Σύμφωνα με τοπικές αναφορές, οι επιδρομείς βανδάλισαν σχεδόν 100 χριστιανικούς τάφους στο νεκροταφείο του Breuil στο Cognac, καταστρέφοντας κυρίως σταυρούς αλλά και κατάρρευση πολλών αγαλμάτων, πλακών και παραστάσεων αγγέλων και της Παναγίας.
Η βεβήλωση του νεκροταφείου έλαβε χώρα λίγες μέρες πριν από τη χριστιανική γιορτή της ημέρας των ψυχών στις 2 Νοεμβρίου, όταν οι καθολικοί επισκέπτονται τους τάφους των αγαπημένων τους για να προσευχηθούν για την ανάπαυση των ψυχών τους.

Ο δήμαρχος του Cognac, Μισέλ Γκουρίνχας, πήγε στο νεκροταφείο Τετάρτη για να διερευνήσει την έκταση της ζημιάς, περιγράφοντας το περιστατικό ως «θλιβερό» και «επαίσχυντο». Ο σοσιαλιστής δήμαρχος είπε ότι ελπίζει ότι το περιστατικό δεν ήταν τίποτα περισσότερο από μια πράξη δωρεάν και ανόητο βανδαλισμό χωρίς αντι-χριστιανικό κίνητρο.
«Είναι προφανώς η επιθυμία να σπάσει κανείς τα πράγματα, αλλά είναι η αστυνομική έρευνα που θα καθορίσει τη φύση των άπιστων, άθετων ατόμων που έρχονται να βεβηλώσουν αντικείμενα σε ένα νεκροταφείο. Ελπίζω ότι δεν υπάρχει πολιτική ή θρησκευτική συνειδητοποίηση «, δήλωσε ο δήμαρχος. (HAH!) «Τι περισσότερο χρειάζεται από αυτόν τον τεράστιο αριθμό θρυμματισμένων σταυρών, σταυρών και αγαλμάτων της Παναγίας;»

Η αντι-χριστιανική βεβήλωση έχει αυξηθεί στη Γαλλία, παρόλο που οι κρατικοί αξιωματούχοι ήταν απρόθυμοι να αναγνωρίσουν τη θρησκευτική φύση των πράξεων. Όπως ανέφεραν τα Breitbart News από τον Μάρτιο, δώδεκα χριστιανικές εκκλησίες στη Γαλλία δέχτηκαν επίθεση και βανδαλώθηκαν σε μια μόνο εβδομάδα.
Η Κεντρική Υπηρεσία Ποινικής Νοημοσύνης (SCRC) της χωροφυλακής ανέφερε την άνοιξη ότι κατά μέσο όρο σχεδόν τρεις εκκλησίες την ημέρα έχουν στοχευτεί σε βανδαλισμούς τα τελευταία τρία χρόνια. Το 2018, το Υπουργείο Εσωτερικών κατέγραψε 541 αντισημιτικές πράξεις, 100 αντι-μουσουλμανικές πράξεις και 1063 αντιχριστιανικές πράξεις.
Το 2018, 875 εκκλησίες στη Γαλλία στόχευαν, 1.063 αντιχριστιανικές πράξεις που καταγράφηκαν, ανθρώπινα κόπρανα λειοτριβήθηκαν σε σταυρούς και τα νεκροταφεία ήταν βανδαλισμένα.

«Σχεδόν κανείς δεν γράφει και μιλάει για τις αυξανόμενες επιθέσεις σε χριστιανικά σύμβολα. Υπάρχει μια εύγλωττη σιωπή τόσο στη Γαλλία όσο και στη Γερμανία σχετικά με το σκάνδαλο των αδικημάτων και την προέλευση των δραστών …. Δεν είναι ούτε μια λέξη ούτε καν ο παραμικρός υπαινιγμός που θα μπορούσε ούτως ή άλλως να οδηγήσει στην υποψία μουσουλμάνων μεταναστών … Δεν είναι οι δράστες που κινδυνεύουν να εξαφανιστούν, αλλά εκείνοι που τολμούν να συσχετίσουν την βεβήλωση των χριστιανικών συμβόλων με εισαγωγές μεταναστών. Κατηγορούνται για μίσος, ομιλία μίσους και ρατσισμό. «- PI News, 24 Μαρτίου 2019

The War On Christians Intensifies in France: 100 Graves Smashed At Another Cemetery

ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ κληρικός επιβάλλει στους μουσουλμάνους να μην ψηφίσουν τους «βρώμικους απίστους μη-μουσουλμάνους» στον Καναδά

Αναρωτιέται κανείς αν ο Justin Trudeau καταλαβαίνει ότι, παρά την αμείλικτη υπόθαλψη του για τους μουσουλμάνους, αυτό είναι που πραγματικά που σκέφτονται εκείνοι γι ‘αυτόν;

TRUTHSAYER

MUSLIM «Μοναχικός λύκος» τρομοκράτης με μαχαίρι απειλεί το Βατικανό

Ένας μουσουλμάνος με μαχαίρι εισέβαλε στη Βασιλική του Αγίου Πέτρου, φωνάζοντας στα γερμανικά και απειλώντας πιστούς για περίπου δύο λεπτά, προτού το προσωπικό ασφαλείας έφερε την κατάσταση υπό έλεγχο. Ένα πυροβολισμό στο κεφάλι θα το έφερε υπό έλεγχο πολύ πιο γρήγορα.

Muslim enters with a knife in the Vatican…

Σοκαριστικό βίντεο ενός ανθρώπου, τρελός σε ένα διάσημο εστιατόριο fast food. Σύντομα όλα αυτά και στις γειτονιές σας ωραίος φανταστικός πολιπολιτισμός με 90% φανατικούς μουσουλμάνους.

https://twitter.com/CrimeLdn/status/1190762977651236866/video/1

Μουσουλμάνος στην Σουηδία απειλεί και υποχρεώνει έναν νέον άντρα να γονατίσει μπροστά του.

Ήταν με το αμάξι το παλικάρι όταν τους σταμάτησαν μουσουλμάνοι τον έσυραν έξω από το αμάξι και τον υποχρέωσαν να γονατίσει γιατί ι συμπεριφορά του μέσα στο αμάξι έλεγαν δεν τους άρεσε. Όπως έγινε γνωστό ήταν 5 άντρες από Τουρκία και Αλβανία.

Οι μετανάστες υπερεκπροσωπούνται υπερβολικά σε βίαια εγκλήματα και βιασμούς στη Σουηδία, αλλά η κυβέρνηση σταμάτησε να συλλέγει επίσημες στατιστικές από το 2005. Πριν από το πρόβλημα επιδεινώθηκε από την άφιξη πάνω από 150.000 νέων «προσφύγων» κυρίως από τις ισλαμικές χώρες από το 2015 και μετά.
Στην Φώτο κάτω βλέπουμε μια ομάδα μουσουλμάνων που έβαλαν ένα πιστόλι μέσα στο στόμα ενός εφήβου Σουηδού και τον απειλούσαν.

Ο Σουηδός συγγραφέας Björn Ranelid προειδοποίησε πρόσφατα ότι το επίπεδο εγκληματικότητας και βίας που αντιμετωπίζει η προηγούμενη χώρα είναι «ένας πόλεμος μικρής κλίμακας».
Ένα βίντεο που δείχνει μια συμμορία νεαρών μουσουλμάνων μεταναστών που εκφοβίζουν έναν σουηδικό έφηβο σπρώχνοντας ένα όπλο στο στόμα του και αναγκάζοντάς τον να χορέψει έχει προκαλέσει δημόσια οργή. Το σύντομο κλιπ δείχνει έναν προφανώς τραυματισμένο έφηβο που εκφοβίζεται και κλωτσιέται.
Η συμμορία μιλάει με έντονες προεκτάσεις και αναγκάζει τον έφηβο να φιλήσει το πυροβόλο όπλο «, το οποίο αναφέρονται σε μια λέξη αργαλειού που προέρχεται από την Τουρκία (σουηδική» tabbe «, από την τουρκική» tabanca «),» αναφέρει το Sputnik.

Svensk tvingas svälja en pistol och förnedras och misshandlas

Η Τουρκία ζητά από την Ευρώπη να πάρει πίσω όλους τους τρομοκράτες του ISIS (Daesh). Γιατί όχι μόνο να τους στείλετε στον Καναδά; Ο Justin Trudeau χαιρετίζει το τζιχάντ του ISIS, μερικές φορές μάλιστα δίδοντας πληρωμές ύψους 10 εκατομμυρίων δολαρίων για τον πόνο και το μαρτύριο τους.
Ευρωπαϊκές χώρες όπως η Ολλανδία, η Δανία και το Ηνωμένο Βασίλειο έχουν εγκαταλείψει την ιθαγένεια των μελών της Daesh που είναι διπλοί πολίτες, φοβούμενοι μια πολιτική αντίδραση, απειλές για την ασφάλεια ή επιπλοκές κατά τη διάρκεια δοκιμών. Η Τουρκία λέει ότι είναι καιρός να αναλάβουν την ευθύνη.

Turkey demands Europe take back captured Daesh members

Muslim Demographics

Είναι οι μουσουλμάνοι μετανάστες απειλή?

Ο Κ. Πλεύρης για τηλεοπτικές άδειες και πλουτοδημοκρατία

Έλληνες ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ υποψήφιοι Βουλευτές ζητωκραυγάζουν υπέρ της Τουρκίας !!!!

Η ισλαμική πληθυσμιακή επέκταση – Η πραγματική ατομική βόμβα του Ισλάμ

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *