ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ: ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΧΑΟΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ(Βίντεο)

5/5 (5)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Μεγάλες συντηρητικές οργανώσεις έχουν ήδη κλειδώσει εκατομμύρια ανθρώπους σε καραντίνα λόγω του ότι οι οργανισμοί έχουν γνώση ενός νέου ιού που θα απελευθερωθεί μέσα σε ένα χρονικό πλαίσιο που ορίζεται τον Οκτώβριο ως μήνα μείζονος κινδύνου. Αυτές οι οργανώσεις αποτελούνται από πολλούς ελίτ στις τάξεις τους, αλλά είναι συντηρητικές.

Έχουν ήδη παράσχει άνετη καραντίνα σε εκατομμύρια ανθρώπους. Μερικοί από τους ανθρώπους τους είναι ακόμα έξω και κυκλοφορούν στο κοινό, αλλά έχουν προστατεύσει τους πιο πολύτιμους ανθρώπους τους με αναγκαστική καραντίνα, επειδή δεν γνωρίζουν πότε θα κυκλοφορήσει ο νέος ιός και θα υπάρχουν δύο ομάδες, αυτές που είναι ήδη σε καραντίνα και αυτές που δεν είναι καραντίνα, αλλά παρέχουν υποστήριξη. Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα ρύθμιση, προφανώς το παίρνουν στα σοβαρά.

Πολλοί αναγνώστες έχουν δει πιθανώς το πρόσφατο βίντεο κλιπ του Μπιλ Γκέιτς που δηλώνει «Αυτός ο ιός δεν έγινε σοβαρός, αλλά ο επόμενος θα το κάνει». Βγήκε ως απειλή. Πιστεύουν ότι ήταν πραγματική απειλή, και τώρα που αυτοί οι οργανισμοί έχουν αναλάβει αυτήν την ενέργεια, φαίνεται ότι έχουμε πράγματι κάτι που πρέπει να ανησυχούμε. Ήταν οι συντηρητικοί που είδαν για πρώτη φορά και αν αυτός ο οργανισμός δεν ανατραπεί, πρέπει να σημαίνει ότι η ελίτ μέσα στις τάξεις της έχει πραγματικές πληροφορίες για τους εσωτερικούς και ότι υπάρχει κάτι νέο σε εξέλιξη για να ανησυχείτε. Θα λέγαμε ότι υπάρχει 30% πιθανότητα ανατροπής και 70 τοις εκατό πιθανότητα αυτό είναι νόμιμο.

Όποιος έχει μια αίσθηση ξέρει ότι οι γιατροί σκοτώνουν ανθρώπους.

Σε περίπτωση που δεν το είδατε, παρακάτω είναι το βίντεο των 40 δευτερολέπτων του Μπιλ και της Μελίντα Γκειτς όπου ο Μπιλ λέει «Αυτός ο ιός δεν έλαβε αρκετή προσοχή επειδή δεν ήταν αρκετά άσχημη η κατάσταση, αλλά ο επόμενος ιός θα είναι» …και στη συνέχεια και οι δύο χαμογελούν.

Bill & Melinda Gates Giggle & Smirk Over 2nd Wave of Pandemic

Στην Utah και στην Florida της Αμερικής επαναστατούν για τις μάσκες διακόπηκε μια συνεδρίαση γονέων γιατί αρνήθηκαν και επαναστάτησαν ενάντια στο να φοράνε μάσκα.

The Great Diaper Mask OFF Has Begun in Utah and Florida

Οι μασκες είναι άχρηστες ομολογουν οι οδηγοι κατασκευαστές

Μασονικό τελετουργικό για τα θύματα στην Ισπανία

WE HAVEN’T SEEN IT ALL JUST YET! RITUAL CEREMONY PERFORMED FOR OUTBREAK…

Εξαιτίας του Covid-19 υποχρεώνουν σε πολλές χώρες να μην πληρώνουν πλέον μετρητά γιατί μολύνονται από χέρι σε χέρι, και έτσι το σύστημα του Αντίχριστου θα κυβερνά σε λίγους μήνες όλον τον πλανήτη.

THE LATEST STORY PROVES THAT THE MARK OF THE BEAST IS HAPPENING IN OUR LIFETIME…

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *