ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ COVID ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ

5/5 (2)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Οι αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου εξετάζουν επί του παρόντος εάν θα συστήσουν ή όχι τα εμβόλια Covid-19 σε παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών. Το MHRA τα έχει ήδη κρίνει ότι είναι ασφαλή για παιδιά και τώρα είναι στα χέρια του JCVI να υποβάλει τη σύστασή τους στην κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, οι οποίοι είναι απελπισμένοι να διασφαλίσουν ότι κάθε άνδρας, γυναίκα και παιδί έχει το εμβόλιο Covid-19. Ακριβώς πώς το MHRA θεώρησε ότι το Pfizer mRNA εμβόλιο είναι ασφαλές για χρήση σε παιδιά είναι η εικασία όλων όταν θεωρείτε ότι το 86% των παιδιών που συμμετείχαν στη σύντομη δίμηνη δοκιμή υπέστη μια ανεπιθύμητη αντίδραση στο εμβόλιο Pfizer που κυμαίνεται από ήπια έως εξαιρετικά σοβαρή.

https://dailyexpose.co.uk/2021/06/22/evidence-the-covid-19-vaccines-are-killing-children/

Ίσως μιλάμε για χρήματα; Ειδικά όταν προέρχεται από έναν συγκεκριμένο κ. Μπιλ Γκέιτς που έδωσε επιχορήγηση 980.000 £ στο MHRA το 2017. Τα ίδια χρήματα βοήθησαν επίσης να διασφαλιστεί ότι η FDA των Ηνωμένων Πολιτειών έδωσε έγκριση έκτακτης ανάγκης για το εμβόλιο Pfizer που θα δοθεί σε παιδιά ηλικίας 12 – 15 ετών και δυστυχώς αρχίζουμε τώρα να βλέπουμε τις σοβαρές συνέπειες αυτής της απόφασης.

https://www.gov.uk/government/news/mhra-awarded-over-980000-for-collaboration-with-the-bill-and-melinda-gates-foundation-and-the-world-health-organisation

Συνέπειες που είναι τραγικές και εντελώς περιττές. Αυτά τα νέα «εμβόλια» βρίσκονται ακόμη σε δοκιμές μέχρι το 2023 το νωρίτερο, αυτό σημαίνει ότι είναι πειραματικά. Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο έχουν εγκριθεί μόνο για χρήση έκτακτης ανάγκης. Δεν υπάρχει καμία κατάσταση έκτακτης ανάγκης όσον αφορά τα παιδιά και την υποτιθέμενη νόσο Covid-19, ούτε ένα παιδί πέθανε από το Covid-19 και ούτε υποφέρουν από σοβαρή ασθένεια. Σίγουρα οι αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου μπορούν να μάθουν από τις Ηνωμένες Πολιτείες λάθη που οδήγησαν στο θάνατο πολλών παιδιών;

Μια 16χρονη γυναίκα έλαβε το εμβόλιο Pfizer στις 19 Μαρτίου 2021. Εννέα ημέρες αργότερα, η ίδια γυναίκα πήρε καρδιακή ανακοπή στο σπίτι. Μέχρι τις 30 Μαρτίου 2021 είχε πεθάνει δυστυχώς.

Μια 17χρονη γυναίκα άρχισε να υποφέρει με δυσκολία στην αναπνοή και πόνο στο στήθος οκτώ ημέρες μετά τη λήψη του εμβολίου Pfizer. Στη συνέχεια υπέστη καρδιακή ανακοπή και πέθανε δυστυχώς.

Μια 15χρονη γυναίκα υπέστη καρδιακή ανακοπή και κατέληξε σε εντατική θεραπεία τέσσερις ημέρες μετά το τρύπημα του Moderna mRNA. Πέθανε επίσης δυστυχώς.

Ένα μωρό πέντε μηνών που θηλάζει εμφάνισε εξάνθημα μια μέρα μετά τη λήψη του εμβολίου Pfizer από τη μητέρα του. Μέσα σε 24 ώρες ήταν απαρηγόρητο, αρνούταν να φάει και εμφάνισε πυρετό. Ιατρικές εξετάσεις ανακάλυψαν ότι το μωρό είχε αυξημένα ηπατικά ένζυμα. Το μωρό νοσηλεύτηκε, ωστόσο η κατάστασή του επιδεινώθηκε και διαγνώστηκε με θρομβωτική θρομβοπενική πορφύρα (TTP), μια σπάνια διαταραχή του αίματος. Στο TTP, οι θρόμβοι αίματος σχηματίζονται σε μικρά αιμοφόρα αγγεία σε όλο το σώμα. Οι θρόμβοι μπορούν να περιορίσουν ή να μπλοκάρουν τη ροή αίματος πλούσιου σε οξυγόνο στα όργανα του σώματος, όπως ο εγκέφαλος, τα νεφρά και η καρδιά. Δυστυχώς, το μωρό πέθανε μόλις δύο ημέρες αργότερα.

Ένα 16χρονο αρσενικό έλαβε το εμβόλιο Pfizer και εμφάνισε πονοκέφαλο και αναστατωμένο στομάχι δύο ημέρες μετά τη δεύτερη δόση. Δυστυχώς την επόμενη μέρα το αγόρι βρέθηκε νεκρό στο κρεβάτι.

Μια δεκαπεντάχρονη γυναίκα έλαβε τη δεύτερη δόση του εμβολίου τη Pfizer στις 6 Ιουνίου 2021. Δυστυχώς μια μέρα αργότερα πέθανε ξαφνικά χωρίς λόγο.

Ένα 15χρονο αρσενικό πεθαίνει για ανεξήγητο λόγο είκοσι τρεις ημέρες μετά το εμβόλιο της Pfizer.

Μια 15χρονη γυναίκα έλαβε τη 2η δόση του εμβολίου Moderna, μετά υπέστη καρδιακή ανακοπή και πέθανε τραγικά.

Ένα μωρό ηλικίας ενός έτους έλαβε το εμβόλιο της Moderna. Το εμβόλιο προκάλεσε την αύξηση της θερμοκρασίας του σώματός του αναγκάζοντάς τον να υποστεί εγκεφαλικό. Το αποτέλεσμα; Το ένός έτους βρέφος πέθανε.

Ένα άλλο 15χρονο αρσενικό έλαβε το εμβόλιο Pfizer mRNA. Μια μέρα αργότερα υπέστη καρδιακή ανεπάρκεια και δυστυχώς πέθανε.

Όλοι αυτοί οι περιττοί θάνατοι έχουν καταγραφεί επίσημα στο Σύστημα Αναφορών Ανεπιθύμητων Συμβάντων των Εμβολίων στις ΗΠΑ (VAERS) και μπορείτε να δείτε εδώ αναζητώντας το αναγνωριστικό VAERS

https://www.openvaers.com/covid-data/covid-full-data

Τα εμβόλια Covid-19 δεν έχουν αποδειχθεί ότι εμποδίζουν τους ανθρώπους να πιάσουν το Covid-19 και δεν έχουν αποδειχθεί ότι σταματούν τους ανθρώπους να διαδίδουν το Covid-19. Το μόνο πράγμα που ισχυρίζονται ότι κάνουν είναι να μειώσουν τη σοβαρή ασθένεια εάν έχουν μολυνθεί με το Covid-19, αλλά ακόμα δεν μπορούμε καν να είμαστε σίγουροι για αυτό λόγω του γεγονότος ότι το ποσοστό των φερόμενων θανάτων έχει μειωθεί με τον ίδιο ρυθμό που είχε πέρυσι όταν εκεί δεν υπήρξαν θαυμαστά εμβόλια, έχουν ακούσει ποτέ η κυβέρνηση και οι επιστήμονες της για την εποχικότητα;

https://dailyexpose.co.uk/2021/06/20/the-government-and-its-scientists-dont-have-a-clue-if-the-covid-vaccines-are-actually-working-have-they-ever-heard-of-seasonality/

Ακόμη και τα αποτελέσματα των σύντομων δοκιμών είναι συζητήσιμα. Σε καμία περίπτωση κανένας από τους συμμετέχοντες σε δοκιμές εκτέθηκε στον ζωντανό ιό, πώς θα μπορούσαν να είναι/άλλωστε; Ο ιός SARS-CoV-2 δεν απομονώθηκε ποτέ, αντίθετα όλα όσα έχουν οι επιστήμονες είναι ένα μοντέλο υπολογιστή για το τι πιστεύουν ότι είναι ο ιός. Αντ ‘αυτού, οι συμμετέχοντες παρακολουθούνταν μετά την καθημερινή τους δουλειά και στη συνέχεια δοκιμάστηκαν για να δουν αν είχαν κολλήσει Covid-19. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αναφέρει επίσης με σαφήνεια τη συμβουλή του «COVID-19 για το κοινό: Εμβολιασμός» στην ιστοσελίδα

«Δεν υπάρχουν ακόμη αρκετά στοιχεία σχετικά με τη χρήση εμβολίων κατά της COVID-19 σε παιδιά για να κάνουν συστάσεις για τα παιδιά να εμβολιαστούν κατά της COVID-19. Τα παιδιά και οι έφηβοι τείνουν να έχουν ήπιες ασθένειες σε σύγκριση με τους ενήλικες. Ωστόσο, τα παιδιά πρέπει να συνεχίσουν να λαμβάνουν τα συνιστώμενα παιδικά εμβόλια. »

https://www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019/covid-19-vaccines/advice

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *