ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΣΑΝ ΣΕ…ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ! (βίντεο)

5/5 (2)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Σκεφτείτε μόνο μετά την περιοδεία του Τούρκου αντιπρόεδρου στην Ελληνική Θράκη και τις εθνικιστικές φιλοτουρκικές του κορώνες παρουσία και των τεσσάρων μειονοτικών βουλευτών του ελληνικού κοινοβουλίου, τι θα γίνει αν στα τέλη Νοεμβρίου ο ίδιος ο Ερντογάν που θα ερθει στην Αθήνα προσκεκλημένος της ελληνικής κυβέρνησης επισκεφτεί με την σειρά του την Ελληνική Θράκη και πως θα προβάλλουν αυτή την επίσκεψη αυτή στην Τουρκιά, αλλά και σε όλα τα Βαλκάνια όπου υπάρχουν μειονότητες φιλοτουρκικού χαρακτήρα.

Ο κύριος Hakan Çavuşoğlu, αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, αφού αδιαφόρησε πλήρως στην παρουσία του υφυπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας, του Πόντιου κ Αμανατίδη και αποκάλεσε επανειλημμένα την μειονότητα τουρκική παραβιάζοντας τις διεθνείς συνθήκες, αφιέρωσε την περιοδεία του στους … «μάρτυρες» του αποτυχόντος πραξικοπήματος στην Τουρκία, λες και περιόδευε σε μια κλασική τουρκική επαρχία.

Μάλιστα!

Εικόνες από την θριαμβευτική περιοδεία του κ Τσαούσογλου στην Ελληνική Θράκη.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

2 Σχόλια

  1. 5 Νοέ. 2017

    […] ΠΗΓΗ […]

  2. 5 Νοέ. 2017

    […] Ο κύριος Hakan Çavuşoğlu, αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, αφού αδιαφόρησε πλήρως στην παρουσία του υφυπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας, του Πόντιου κ Αμανατίδη και αποκάλεσε επανειλημμένα την μειονότητα τουρκική παραβιάζοντας τις διεθνείς συνθήκες, αφιέρωσε την περιοδεία του στους … «μάρτυρες» του αποτυχόντος πραξικοπήματος στην Τουρκία, λες και περιόδευε σε μια κλασική τουρκική επαρχία. Μάλιστα! Εικόνες από την θριαμβευτική περιοδεία του κ Τσαούσογλου στην Ελληνική Θράκη. ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος nikosxeiladakis.gr […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *