Περί ιού ο λόγος.… ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΣΑΝΟΦΑΓΟΙ…. Σύψας:”Να είμαστε προετοιμασμένοι για το χειρότερο σενάριο”.…. (βιντεο)

4.64/5 (11)

Σύψας:”Να είμαστε προετοιμασμένοι για το χειρότερο σενάριο”.….

=π.Δ… Όέκπρόσωπος τής πολιτικής χούντας τής γερμανικής άποικίας βγήκε νάδιαβάσει αύτά πού τού έγραψαν……

Τι θα κλείσει πρώτο και τι τελευταίο, στο δεύτερο κύμα.


Εντονη πίεση θα δεχτεί το Εθνικό Σύστημα Υγείας κατά τον Νοέμβριο, στο κακό σενάριο του δεύτερου κύματος του κορωνοϊού, σύμφωνα με τον Νίκο Σύψα.

Ο γνωστός λοιμωξιολόγος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε πως η επιτροπή οφείλει να είναι προετοιμασμένη για το χειρότερο σενάριο ενόψει φθινοπώρου, χωρίς αυτό να σημαίνει πως το σενάριο αυτό θα επιβεβαιωθεί.

Ο κ. Σύψας είπε χαρακτηριστικά πως αν το κακό σενάριο γίνει πραγματικότητα, τότε θα πιεστεί σημαντικά ο τομέας της Υγείας.

«Υπάρχει το κακό σενάριο του δεύτερου κύματος, συν τη γρίπη που έρχεται κάθε χρόνο, συν τους άλλους αναπνευστικούς ιούς που θα δημιουργήσουν μια τεράστια πίεση στο Σύστημα Υγείας γύρω στα τέλη Νοεμβρίου-αρχές Δεκεμβρίου και στη συνέχεια Ιανουάριο-Φεβρουάριο», ανέφερε και πρόσθεσε πως κανείς δεν ξέρει από τι θα εξαρτηθεί το αν θα έρθει όντως αυτό το δεύτερο κύμα, καθώς «ο ιός συνεχώς μας διαψεύδει».

Σε κάθε περίπτωση, ο καθηγητής θέλησε να δώσει το δικό του αισιόδοξο μήνυμα λέγοντας πως πιστεύει ότι ο κορωνοϊός θα κάνει, όπως όλες οι πανδημίες, ένα δεύτερο και ίσως και τρίτο κύμα, και εν συνεχεία θα εξαφανιστεί.

«Η κατάσταση θα είναι δύσκολη τουλάχιστον μέχρι την άνοιξη.

Από εκεί κι έπειτα τα πράγματα θα μπουν σε μια άλλη κατεύθυνση, είτε ο κορωνοϊός θα γίνει μια εποχική λοίμωξη, είτε θα εξαφανιστεί.

Εξάλλου, από ένα χρονικό διάστημα κι έπειτα θα υπάρχει πια και το εμβόλιο», ανέφερε, συνοψίζοντας πως χρειάζεται υπομονή για τους επόμενους 9-10 μήνες.

Στο χειρότερο σενάριο, θα κλείσουν οι μη απαραίτητες δομές, ξεκαθάρισε ο κ. Σύψας, εξηγώντας συγκεκριμένα πως, λόγου χάριν, θα κλείσουν η εστίαση, τα μπαρ, οι χώροι θεαμάτων, αλλά το τελευταίο που θα κλείσει θα είναι τα σχολεία.

«Θα κάνουμε το παν, θα σταματήσουμε όλα τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα προκειμένου να κρατήσουμε τα σχολεία ανοιχτά», υπογράμμισε.

Σύψας: Τα σχολεία θα κλείσουν τελευταία.

Ο κ. Σύψας αναφέρθηκε και στο άνοιγμα των σχολείων, τονίζοντας πως ο ίδιος θεωρεί πως είτε αυτά ανοίξουν στις 7 Σεπτεμβρίου, είτε στις 14, το σημαντικό είναι να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα.

«Δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν θα ανοίξουν στις 7 ή στις 14.

Κάναμε τις προτάσεις στην επιτροπή μας.

Θέλουμε οι γονείς να είναι σίγουροι ότι τα παιδιά δεν έχουν συμπτώματα.

Γι’ αυτό και τέθηκε η πρόταση για τις 14 Σεπτεμβρίου.

Πάρθηκε από την επιτροπή μία απόφαση που στάλθηκε στην κυβέρνηση και περιμένουμε τις ανακοινώσεις.

Το σίγουρο είναι πως αν χρειαστεί να πάμε σε αυστηρά μέτρα, τα σχολεία θα κλείσουν τελευταία», σχολίασε.

Σύψας: Περιμένω μικρή αύξηση κρουσμάτων τις επόμενες ημέρες.

Ο λοιμωξιολόγος σημείωσε πως η χώρα βρίσκεται πλέον σε «σε μια φάση επιπέδωσης της γραμμής των κρουσμάτων» και πως το θετικό στοιχείο είναι ότι δεν υπάρχει «εκθετική αύξηση».

Ωστόσο, όπως είπε, περιμένει μια μικρή αύξηση των κρουσμάτων, μετά και την επιστροφή των τελευταίων εκδρομέων του καλοκαιριού.

«Το κακό είναι πως έχουμε αρκετά κρούσματα λόγω και της επιστροφής.

Περιμένω μικρή αύξηση αυτή την εβδομάδα.

Το λεκανοπέδιο της Αττικής πιέζεται.

Και ο ιός μπήκε σε κλειστές δομές που αποτελούν “πυριτιδαποθήκες”», σημείωσε.

Οσον αφορά τα κρούσματα εντός δομών, ο κ. Σύψας σχολίασε πως ήταν δεδομένο ότι θα συμβεί αυτό γιατί δεν τηρούνται τα μέτρα από όλους και σωστά.

«Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι κάποια στιγμή ο ιός θα μπει σε δομές.

Ευθύνη όλων μας είναι να μην κυκλοφορεί στην κοινότητα.

Γιατί από τα λάθη μας την πληρώνουν αθώοι άνθρωποι», ήταν τα λόγια του.

«Ίσως και 50 φορές περισσότερα τα πραγματικά ημερήσια κρούσματα κορονοϊού».

Εντείνεται η ανησυχία για την εξάπλωση του κοροναϊου στη χώρα μας, μετά τις εκτιμήσεις ειδικών ότι στην πραγματικότητα τα ημερήσια κρούσματα κοροναϊού είναι πολλά περισσότερα, καθώς πολλοί που δεν έχουν συμπτώματα δεν καταγράφονται.

Σύμφωνα με τον καθηγητή Γενετικής του Πανεπιστημίου της Γενεύης, Μανώλη Δερμιτζάκη, «έχουμε μια πολύ μεγάλη κυκλοφορία του ιού, μεγαλύτερη απ’ όσο έχει εκτιμηθεί.

Πιστεύω ότι έχουμε πολύ περισσότερα κρούσματα» τόνισε.

Ο καθηγητής εξήγησε πως κατά την εκτίμηση του τα περισσότερα κρούσματα είναι σε νεαρές ηλικίες και χωρίς συμπτώματα, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα την μη καταγραφή τους.

«Με βάση όλες τις εκτιμήσεις που έχουν γίνει υπολογίζω ότι είναι περίπου 50 φορές παραπάνω από τα κρούσματα που βλέπουμε σε μια μέρα» ανέφερε μιλώντας στον Σκάι.

«Τα επιδημιολογικά χαρακτηριστικά του ιού αυτού είναι πολύπλοκα», σημείωσε, προσθέτοντας πως άλλο πρόβλημα αντιμετωπίζαμε την περίοδο Μάρτιου- Απριλίου όταν γέμιζαν οι ΜΕΘ και τα νοσοκομεία, άλλο πρόβλημα αντιμετωπίζουμε τώρα που ζητούμενο είναι να ελεγχθεί η μετάδοση του κοροναϊού και πιθανότατα εντελώς άλλα προβλήματα θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε το επόμενο διάστημα.

Πηγή>>> ΕΔΩ

Περί ιού ο λόγος.… ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΣΑΝΟΦΑΓΟΙ….

=π.Δ… ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΖΩΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΕΡΕΤΖΕ;;; ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ…. ΨΕΜΜΑΤΑ ΛΕΝΕ…. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ…. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ – ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ – ΤΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ – ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ – ΚΑΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ….

Καταρχάς έχουν ξοφλήσει όλοι, είναι ζήτημα ημερών.


Απλά προσπαθούν να τρομοκρατούν τον κόσμο με άκυρες απειλές.


Όσο για την κατάσταση που επικρατεί θα σας πω κάποια πράγματα.


Δεν ονομάζεται μάσκα, αλλά ΦΙΜΩΤΡΟ και έχει σκοπό την κοινωνική διάλυση προς μία κοινωνία μούγκας και υποταγής.


Εξάλλου, τα ίδια παιδιά που θα φοράνε μάσκα στο σχολείο, αυτά τα ίδια παιδιά θα παίζουν το απόγευμα μεταξύ τους σε παιδικές χαρές ή σε σπίτια χωρίς μάσκες.


Επομένως προς τι η επιβολή μάσκας με τη βία;Κανένας μάσκα πουθενά.Και εννοείται όχι στα σχολεία.Όσοι φοβάστε να σας υπενθυμίσω ότι αν δεν πάει κανένα παιδί σχολείο, τότε θα αναγκαστούν να αποσύρουν τη μάσκα θέλουν δε θέλουν.


Πανδημία δεν υπάρχει με 250 θανάτους ηλικιωμένων με βαριά νοσήματα που στη συνέχεια βαφτίστικαν κοβιντ (δήλωση τσιοδρα).


Είδατε ποτέ να αρρωστήσει ή να πεθάνει κανένα παιδί.ΟΧΙ!Επίσης τα τεστ που σε βγάζουν θετικό σημαίνει ότι έχεις το αντίσωμα των κορονοιών στο DNA σου και όχι ότι είσαι μολυσμένος.


Το 90% του πλυθησμου το έχουμε.Χρωμοσωμα-8 ονομάζεται και είναι υπέυθυνο για την άμυνα κατά των ιών και κυρίως κατά του καρκίνου.


Αυτό θέλουν να εξουδετερώσουν με το εμβόλιο για να μην έχει ο κόσμος αντισώματα και να πεθαίνει.


Δεν υπάρχει ιός covid.Είναι η ονομασία του σχεδίου, το οποίο θέλουν να το ολοκληρώσουν με τον καθολικό εμβολιασμό(vaccination) για να αποκτήσουμε όλοι ταυτότητα εμβολίου(ID).


C ertificationO fV accinationID19 είναι το έτος που ξεκίνησε (2019).Όταν επικαλούνται «πανδημία φονικού ιού» και ανοίγουν τα σχολεία, τότε είναι δολοφόνοι παιδιών από πρόθεση και οι γονείς οφείλουν να μη στείλουν τα παιδιά τους σχολείο για να τα προστατέψουν.


Αλλιώς ας ανακαλέσουν τη λέξη πανδημία και ας καταργήσουν τις μάσκες από παντού.


Αν επιμένουν στην πανδημία, τότε υποχρεούνται από το νόμο να κλείσουν τα σχολεία.


Οι ιοί είναι τόσο μικροσκοπικοί που εισχωρούν ακόμα και από τα μάτια, τα αυτιά, ακόμα και από τους πόρους του δέρματος.


Αν ήταν να μας προστατεύει ένα απλό ηλίθιο υφασμάτινο φίμωτρο, τότε στα εργαστήρια ιολογίας δεν θα φόραγαν ολόσωμες σφραγγισμένες στολές με εξωτερική παροχή οξυγόνου.


Αυτά.. για να ξέρετε περί τίνος πρόκειται…Και επειδή σας έχουν δημιουργήσει τύψεις περί ατομικής ευθύνης, εξηγώ:


Αν αρρωστήσεις για οποιοδήποτε λόγο έστω και ένα απλό κρύωμα, δεν θα πας ποτέ δίπλα σε συνάνθρωπο να βήξεις ή να φτερνιστείς.


Αυτό λέγεται ατομική ευθύνη.Αν είσαι υγιής χωρίς συμπτώματα μπορείς να κυκλοφορείς ελεύθερος όπου και όπως θέλεις.


Και τέλος, δεν έχει υπάρξει ποτέ στην ιστορία «φονικός ιός» που να μην εμφανίζει κανένα απολύτως σύμπτωμα.


Αρρώστια χωρίς συμπτώματα, ονομάζεται απλά ΑΠΑΤΗ.Λέτε ξαφνικά να κόπτωνται για την υγεία σας και να προσπαθούν να σας προστατέψουν με τη βία;;;


Ούτε στις χειρότερες πανδημίες δεν έχει γίνει αυτό.Γι αυτό λοιπόν συνέλθετε και ελάτε στα λογικά σας εσείς οι ελάχιστοι που ακόμα πιστεύετε σε όλη αυτή την πλεκτάνη.


Και να ξέρετε ότι δεν υπάρχουν κυρώσεις για τίποτα από όλα αυτά.


Θέλουν απλά να σας εκφοβίσουν μέσα από τα ΜΜΕ και φτιάχνουν παράνομα ΦΕΚ & ΠΝΠ τα οποία γράφτηκαν χωρίς σύσταση βουλής σε σώμα και δεν έχουν υπογραφές.


Και το πιο σημαντικό:Μη δεχτείτε ούτε εσείς ούτε να παιδιά σας να γίνει οποιοδήποτε είδους τεστ.


Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να συλλέξει γενετικό υλικό ή οποιαδήποτε υγρό από το σώμα σας χωρίς τη γραπτή σας συναίνεση.


Αν γίνει με τη βία, τιμωρείται με φυλάκιση ο δράστης τέτοιας ενέργειας.


Φτύστε τους στα μούτρα λοιπόν και μην τους φοβάστε.Απλά ξεψυχούν..Πηγή>>> ΕΔΩ

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Συναφή Άρθρα

Μπορεί να σας αρέσει...

2 Σχόλια

  1. οπου επιδημια σημαινει θανατους απο 25-50 % μιας χωρας… και πανδημια απο 50-75 % . εδω με 250 θανατους ηπερηλικων με πολλαπλα νοσηματα σε 11 εκατομυρια πλυθησμο πως το δικαιολογουν ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *