ΠΕΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! ΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΕΝΑΝ ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ Ο ΑΛΛΑΧ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ(Βίντεο)

5/5 (2)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Αλλά μόνο αν είστε πιστός στο Ισλάμ. Για όλους τους άλλους, μπορείτε να φτιάξετε έναν χιονάνθρωπο μουσουλμάνο SnowMuslim για  τον προφήτη Mohammed και τη 6χρονη νύφη του Aisha.

Ο Fatwa δήλωσε ενάντια στους χιονάνθρωπους που φαινόταν να μοιάζουν με καμήλες και Άραβες στη Σαουδική Αραβία καθώς αντιπροσωπεύουν δυτικές αξίες.

Ένας εξέχων θρησκευτικός λόγιος στη Σαουδική Αραβία έχει δώσει τον ψυχρό ώμο στους χιονάνθρωπους – εκδίδοντας ένα fatwa εναντίον τους. Μια σπάνια χιονόπτωση στη μέση ανατολική χώρα είδε τους Σαουδάραβες να χτίζουν με ανυπομονησία τους χιονάνθρωπους και ακόμα και τις καμήλες χιόνι.
Ωστόσο, ο Mohammed Saleh Al Minjed αποφάσισε ότι χτιστές χιονιού – ή ακόμη και δημιουργώντας οποιοδήποτε ζωντανό πλάσμα από το χιόνι – ήταν προσβολή της ισλαμικής θρησκείας.

Δηλώνει ότι τα άψυχα αντικείμενα, όπως τα πλοία και τα κτίρια, θα μπορούσαν να τα μιμηθούν – ή τα τρόφιμα – αλλά όχι τα ζώα, σύμφωνα με την News Gulf. Έγραψε: «Ο Θεός έχει δώσει χώρο στους ανθρώπους να κάνουν ό, τι θέλουν και που δεν έχουν ψυχή, συμπεριλαμβανομένων των δέντρων, των πλοίων, των φρούτων, των κτιρίων κλπ.».

Είπε: «Έχουμε χιόνι για φευγαλέες μέρες, ίσως και ώρες, και υπάρχει πάντα κάποιος που θέλει να μας λυτρώσει από τη χαρά και τη διασκέδαση. Φαίνεται ότι το μόνο που μας άφησε είναι να καθίσουμε και να πίνουμε καφέ.
Οι χρήστες Twitter που γράφουν στα αραβικά και αναγνωρίζουν τους εαυτούς τους με αραβικά ονόματα που εντάχθηκαν στη συζήτηση. «Φοβούνται για την πίστη τους σε όλα … άρρωστα μυαλά», έγραψε ένας χρήστης Twitter.
Ένας άλλος δημοσίευσε μια φωτογραφία ενός άνδρα στην επίσημη αραβική στολή κρατώντας το βραχίονα μιας «νύφης χιονιού» φορώντας ένα σουτιέν και ένα κραγιόν. «Ο λόγος για την απαγόρευση είναι ο φόβος της καταιγίδας», έγραψε.

Ένα τρίτο δήλωσε ότι η χώρα μαστίζεται από δύο τύπους ανθρώπων: «Ένας λαός ψάχνει για ένα fatwa για τα πάντα στη ζωή του και ένας κληρικός που θέλει να παρεμβαίνει σε όλα στη ζωή των άλλων μέσω ενός fatwa», έγραψε ο χρήστης.

Ωστόσο, ο Σεΐχ Μουνιγιατζίδη είχε ορισμένους υποστηρικτές. «(Χτίζοντας χιονάνθρωπους) μιμείται τους άπιστους, προάγει την καλοσύνη και τον ερωτισμό», έγραψε κάποιος. «Ο Θεός να διαφυλάξει τους μελετητές, επειδή απολαμβάνουν οξεία όραση και αναγνωρίζουν τα πράγματα που ακόμη και ο Σατανάς δεν σκέφτεται».
Και ο blogger Al Marsad έγραψε: «Δεν έχει καμία αξία στις παραδόσεις μας … εκείνοι που γοητεύονται από τη Δύση πρέπει να μιμούνται τις εφευρέσεις και τις επιστήμες τους, όχι την κουλτούρα τους», σύμφωνα με την News of Gulf News.

Η πασίγνωστη μαύρη συμμορία των δρόμων, το «Bloods», απειλεί την περιβόητη συμμορία της μουσουλμανικής κοινοτικής περιπολίας της Νέας Υόρκης: «F * ck Το Masjid (τζαμί)

Το Christian Action Network έχει κυκλοφορήσει μια συγκλονιστική έκθεση που εκθέτει την μυστική ατζέντα πίσω από τα αμφισβητούμενα Muslim Patrol Cars που ασχολούνται με τους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Τώρα  πήραν το μάθημα τους από την μαύρη συμμορία

Muslim Patrol Battles Bloods: New Turf Rivalry in Brooklyn (David Wood)

Υποχρεωτικά τα μαθήματα Ισλάμ και προσευχής πλέον στα σχολεία τις Ολλανδίας

Numerous Dutch children are forced to visit mosques and pray, organisation says

«Achmed The Dead Terrorist: Jingle Bombs» | Jeff Dunham’s Very Special Christmas Special

«A Merry Christmas?» in Islamic Countries

Charlie Brown: Jihad Christmas

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *