Πενσυλβάνια: «Ο Ιησούς είναι το εμβόλιο μου» στις διαδηλώσεις κατά του κλειδώματος στις ΗΠΑ (βιντεο)ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΌ

5/5 (3)

Συνεχίζονται οι διαδηλώσεις αντι-lockdown στις ΗΠΑ..Τώρα το νέο αίτημα είναι ο μη μαζικός υποχρεωτικός εμβολιασμός .Στην Pennsylvania ένα καμιόνι είχε την επιγραφή σύνθημα :”Jesus is my vaccine” Ο Χριστός είναι το εμβόλιο μου, το συσχετίζουν με τσιπάκι, σφράγισμα. Χιλιάδες άνθρωποι διαδηλώνουν κατά περιοριστικών μέτρων και μαζικού εμβολιασμού..Kάτοικοι του Harrisburg, στην Pennsylvania,βγήκαν στους δρόμους να διαμαρτυρηθούν για το καθεστώς quarantine. Στη μαζική συγκέντρωση, που μεταδόθηκε ζωντανά στο YouTube, ήταν τεράστιο πλήθος που στέκονταν έξω από το Capitol, φωνάζοντας στον κυβερνήτη Tom Wolf ν’ ανοίξει εκ νέου την οικονομία του κράτους…

Tελικά το Ελευθερία ή Θάνατος το είπαν οι Αμερικανοί ..

ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΌ

εξέγερση με βαρύ οπλισμό

dimpenews.comΟι Μακαρθιστές του Facebook κατήργησαν πολλές σελίδες υποστήριξης -προώθησης διαδηλώσεων κατά lockdown στις ΗΠΑ.

To Facebook πιστό εργαλείο της παγκόσμιας διακυβέρνησης που ο Γκαιμπελισμός του και ο Μακαρθισμός του αφήνει εποχή κατάργησε αυτή τη φορά πολλές σελίδες υποστήριξης και προώθησης διαμαρτυριών και διαδηλώσεων κατά της καραντίνας-lockdown που επιβλήθηκε για covid19 όσο και μηνύματα που προωθούσαν τις διαδηλώσεις σε Καλιφόρνια, New Jersey και Nebraska.H επιτροπή λογοκρισίας του fb είναι μεσαιωνικού τύπου και σοβιετικής εμπέδωσης..Η ελεύθερη διακίνηση ιδεών είναι απαγορευμένη εξίσου με την ελεύθερη διακίνηση πολιτών…..

Το Facebook υπήρξε ο κύριος κεντρικός κόμβος για το συντονισμό και την προώθηση αυτών των εκδηλώσεων, συγκεντρώνοντας αντικυβερνητικούς και ”συνωμοσιoλόγους” ακτιβιστές ( έτσι θα ονομάζονται αυτοί που δεν θα ακολουθούν την παγκόσμια τη ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ την αμερικάνικη Pravda Αλήθεια), συμπεριλαμβανομένων ομάδων πολιτοφυλακών, θρησκευτικών φονταμενταλιστών ( έτσι θα ονομάζονται όσοι δεν θα δεχθούν την ψευδοκανονικότητα να επιστρέψουν τσιπαρισμένοι μ΄εμβόλιο στις εκκλησίες που θα είναι μόνο για τους τελευταίους) και υποστηρικτών κατά του εμβολιασμού, με κοινό αίτημα να τερματιστούν οι πολιτειακές και ομοσπονδιακές προσπάθειες περιορισμού ελεύθερης διακίνησης πολιτών σοβιετοαμερικάνικης εκδοχής με πρόσχημα την ιδεολογικοποίηση μιας επιδημίας τον κορονοιό. (πληροφορίες από NBC News).

“Για τον ίδιο λόγο, δεν επιτρέπονται στο Facebook εκδηλώσεις που αψηφούν την καθοδήγηση της κυβέρνησης σχετικά με την κοινωνική αποστασιοποίηση”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Facebook, Andy Stone σε δήλωση προς την Washington Post. Το FB αναγνώρισε πως κατάργησε πολλές σελίδες σε California, New Jersey και Nebraska που παραβίασαν τα μέτρα που ελήφθησαν από κυβερνήτες για επιβράδυνση της διάδοσης του COVID-19.

“Το κατηγοριοποιούμε ως επιβλαβές παραπληροφόρηση και το ρίχνουμε”, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Facebook o Mark Zuckerberg τη Δευτέρα κατά τη διάρκεια εμφάνισης του στο ABC ( φανταστείτε τι στρατηγικός μηχανισμός για Άμυνα των ΗΠΑ είναι το fb που βγήκε ο ίδιος ο Zuckerberg για να υποστηρίξει την κυβερνητική θέση), προσθέτοντας “ταυτόχρονα, είναι σημαντικό οι άνθρωποι να συζητούν πολιτικές, ώστε να υπάρχει μια γραμμή σε αυτό, εσείς ξέρετε, κάτι περισσότερο από τον συνηθισμένο πολιτικό λόγο. Νομίζω ότι πολλά από τα πράγματα που λένε οι άνθρωποι ότι είναι ψεύτικα για μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης όπως αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί ως επιβλαβής παραπληροφόρηση” είπε.ABC

GIVING UP LIBERTIES FOR FREEDOM PRODUCES SLAVERY: Creating The Ritual Of Submission | Alex Jones

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *