«ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΧΤΩ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!»

ζωντανη βομβαΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Συναγερμό έχει σημάνει στην Τουρκία και ιδιαίτερα στη Κωνσταντινούπολη από την είδηση με μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα τουρκικά ΜΜΕ, για μια γυναίκα Ρωσίδα που ανακοινώσε η ίδια ότι πηγαίνει στην Τουρκία με εκρηκτικά για να …ανατιναχτεί στον αέρα!!

Πρόκειται για την Kristina Tikhonova, με την κωδική ονομασία «Sümeyye» κάτοικο της ομόσπονδης δημοκρατίας του Νταγκεστάν της Ρώσικης Ομοσπονδίας, 18 χρονών, που έχει προκαλέσει τρόμο στις τουρκικές αρχές για τις διαθέσεις της να ανατιναχτεί προφανώς σε δημόσιο χώρο παίρνοντας μαζί της στον θάνατο και όσους βρει στο πέρασμα της.

Η εν λόγω γυναίκα όπως αναφέρεται αναχώρησε στις 18 Φεβρουαρίου από την Μόσχα για την Κωνσταντινούπολη, ενώ στις 2 Μαρτίου με μήνυμα της στα δίχτυα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε τις προθέσεις της να γίνει ανθρώπινη βόμβα μέσα στην Τουρκία.

Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει συναγερμό σε όλες τις δυνάμεις ασφαλείας της Τουρκίας, όπου ήδη το κλίμα είναι πολύ βαρύ εν όψει των εκδηλώσεων του κουρδικού Newroz τις επόμενες μέρες που προβλέπονται πολύ εκρηκτικές.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
wwwçnıkosxeıladakısçgr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *