ΠΑΡΤΙ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ(Βίντεο)MICROCHIP PARTY(Video)

5/5 (3)

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Η εκστρατεία εμφύτευσης των μικροτσίπ στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει προχωρήσει σε τέτοιο βαθμό ώστε το γεγονός αυτό θεωρείται εορταστικό και όσο και αν αυτό ακούγεται παράδοξο εορτάζεται με πανηγυρικό τρόπο.

Αυτό έγινε σε μια μεγάλη αλυσίδα σουπερμάρκετ την Three Square Market της εταιρίας Wisconsin company στην Αμερική , όπου η εταιρία αποφάσισε να εμφυτέψει μικροτσίπ στους υπαλλήλους της με την πρόφαση ότι έτσι θα μπορούν να ανταποκριθούν καλύτερα στις νέες απαιτήσεις της δουλείας τους. Όπως οι πληρωμές με υπηρεσίες πληρωμής κινητής τηλεφωνίας (mobile pay services) σαν τις Apple Pay και Google Wallet.

Όχι μόνο δεν υπήρξε αντίδραση από πλευράς των υπαλλήλων αλλά το παράδοξο είναι ότι υποδέχτηκαν με χαρά και γιόρταζαν αυτό το γεγονός.

Το αμείλικτο ερώτημα που μπαίνει εδώ είναι ότι πράγματι υπάρχει τόσο μεγάλη άγνοια για το ζήτημα των μικροτσίπ και τις συνέπειες του??

Οι θρησκευτικές αρχές δεν έχουν ενημερώσει όσο θα έπρεπε τον κόσμο για την εσχατολογική σημασία των τσιπ ??

Με το τσιπ ο άνθρωπος γίνεται ένα καθοδηγημένο ανδρείκελο???

Δυστυχώς σε όλα αυτά τα ερωτήματα η περίπτωση αυτή των πάρτι των μικροτσίπ δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά.

Το πρόβλημα είναι δυστυχώς ότι η δική μας εκκλησία σε αυτό το τεράστιο θέμα δείχνει ανίκανη να αρθρώσει λόγο και να ενημερώσει το ποίμνιο για τις επιπτώσεις της εμφύτευσης των μικροτσίπ.

Αποκ. 13,16        Παρασύρει δε και πείθει όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, τους πλουσίους και τους πτωχούς, τους ελευθέρους και τους δούλους, να προσκυνήσουν το είδωλον και να υποταχθούν στο θηρίον και να τους δώσουν ανεξάλειπτον χαραγμένην σφραγίδα στο δέξι των χέρι και εις τα μέτωπά των, όπως γίνεται με τους δούλους, (δια να διαλαλούν έτσι την ισόβιον υποταγήν των στο θηρίον).

Το μικροτσίπ έχει παρενέργειες.

Employee microchip implants raise ethical questions
Ο ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΣΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΤΣΙΠΑΚΙ 666 ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

Αποκ. 13,17         Και δια να θλίψη και ταλαιπωρήση τους Χριστιανούς, πειθαναγκάζει, κανείς να μη ημπορή να αγοράση η να πωλήση, εκτός εκείνων που έχουν το χάραγμα και την σφραγίδα του θηρίου, η οποία σφραγίς είναι το όνομα του θηρίου η ο αριθμός, που συμβολίζουν τα γράμματα του ονόματός του.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ COVID_19 – « ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ – ΕΜΒΟΛΙΟ » ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ RΟKEFELLER – ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ 666

 

O Αντιχριστος το Σφράγισμα θα έρθουν ,και η Παραπλάνηση και η Ακρότητες

 

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *