ΠΑΡΑΠΛΑΝΤΙΤΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΙΟ; ΙΟΣ ΚΟΡΩΝΑ: Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ «ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ»(Βίντεο)

4.8/5 (5)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Κάθε μέρα οι νεκροί αναφέρονται στα μέσα ενημέρωσης σε σχέση με τον ιό κορώνα. Αλλά έχουν πραγματικά πεθάνει άνθρωποι ΑΠΟ τον ιό κορώνα ή ME  τον ιό κορώνα; Πόσο έγκυρες είναι οι στατιστικές θανάτου; Οι μεγάλοι σύλλογοι παθολόγων απαιτούν ολοένα και περισσότερες αυτοψίες και κατά συνέπεια αντιτίθενται σε μια σύσταση του Ινστιτούτου Robert Koch. Στο σημείο μας.ΟPeradovic, ο πρόεδρος της Γερμανικής Εταιρείας Παθολογίας, καθηγητής Δρ. Gustavo Baretton, γιατί είναι τόσο σημαντικό να γνωρίζουμε από τι πραγματικά πέθαναν οι άνθρωποι.

Corona-Statistik irreführend? – Punkt.PRERADOVIC mit Pathologe Prof. G. Baretton

Σύμφωνα με τον πρώην Βρετανό Πρωθυπουργό Γκόρντον Μπράουν στους Financial Times, η σειρά του πρώην υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Χένρι Κίσινγκερ στην Wall Street Journal ήταν να προωθήσει μια νέα παγκόσμια τάξη για να βοηθήσει στην επιδημία Covid 19.

Οι δύο άνδρες ακολουθούν την ίδια λογική: δεν θα είναι δυνατή η αποκατάσταση της παγκόσμιας οικονομίας χωρίς εξουσία μετά την επιδημία. Και οι δύο ανήκουν στον ίδιο σύλλογο, τον πολύ επιλεγμένο σύλλογο Pilgrim’s, υπό την προεδρία της Βασίλισσας Ελισάβετ Β ‘.

Ομοίως, ο Δρ Ο Κίσινγκερ ανακοίνωσε στις 11 Σεπτεμβρίου 2001 στην ιστοσελίδα της Washington Post, λίγα λεπτά πριν από τη μεταβίβαση της εξουσίας μεταξύ του στρατηγού Ράλφ Εμπέρχαρτ και του προέδρου Τζωρτζ Μπους και της διεύθυνσής του, τον «ατελείωτο πόλεμο».

Αν και κάποιος μπορεί να υποθέσει το αντίθετο, οι άνθρωποι στις φτωχότερες χώρες φαίνεται να υποφέρουν λιγότερο από τον κορώνα απ ‘ό, τι στις βιομηχανικές χώρες.

Who was Bill Gates Before Microsoft?

Στις 7 Απριλίου 2020 ο ανιψιός του πρώην προέδρου John F. Kennedy, Robert F. Kennedy Jr., κατέφυγε στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και μοιράστηκε ένα λεπτομερές μήνυμα για τον δισεκατομμυριούχο Bill Gates και την «εμμονή του» του με εμβόλια. Εδώ είναι αυτό που είπε:

«Για τον Bill Gates, τα εμβόλια είναι μια στρατηγική φιλανθρωπία που τροφοδοτεί τις πολυάριθμες επιχειρήσεις που σχετίζονται με το εμβόλιο (συμπεριλαμβανομένης της φιλοδοξίας της Microsoft να ελέγχει μια παγκόσμια εταιρεία Vac-ID) και του δίνει δικτατορικό έλεγχο στις παγκόσμιες πολιτικές για την υγεία – η αιχμή του επιχειρησιακού νεοϊμπεριαλισμού . Η εμμονή του με τα εμβόλια φαίνεται να τροφοδοτείται από την μεσσιανική πεποίθηση ότι προορίζεται να σώσει τον κόσμο με τεχνολογία και θεϊκή προθυμία να πειραματιστεί με τη ζωή των μικρότερων ανθρώπων.

Υπόσχεση για την εξάλειψη της πολιομυελίτιδας ύψους 1,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ο Γκέιτς ανέλαβε τον έλεγχο του Εθνικού Συμβουλευτικού Συμβουλίου της Ινδίας (NAB) και διέταξε 50 εμβόλια πολιομυελίτιδας (αντί για 5) για κάθε παιδί πριν την ηλικία των πέντε ετών. Ινδοί γιατροί κατηγορούν την εκστρατεία του Gates για μια καταστροφική επιδημία πολιομυελίτιδας του εμβολίου που έχει παραλύσει 496.000 παιδιά μεταξύ 2000 και 2017.

Το 2017, η ινδική κυβέρνηση απέρριψε την εκστρατεία εμβολιασμού του Gates και οδήγησε τον Gates και τους φίλους του από το NAB. Τα ποσοστά παράλυσης της πολιομυελίτιδας μειώθηκαν γρήγορα. Το 2017, η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας παραδέχτηκε διστακτικά ότι η παγκόσμια έκρηξη πολιομυελίτιδας ήταν κατά κύριο λόγο ένα στέλεχος εμβολίου, δηλ. ότι είναι μέρος του προγράμματος εμβολίων Gates. Οι πιο τρομακτικές επιδημίες στο Κονγκό, τις Φιλιππίνες και το Αφγανιστάν είναι όλες σχετικές με τα εμβόλια του Gates. Το 2018, ¾ των παγκόσμιων περιπτώσεων πολιομυελίτιδας οφειλόταν σε εμβόλια του Gates.

Το 2014, το Ίδρυμα Gates χρηματοδότησε δοκιμές πειραματικών εμβολίων HPV που αναπτύχθηκαν από την GSK και τη Merck σε 23.000 νεαρά κορίτσια σε απομακρυσμένες ινδικές επαρχίες. Περίπου 1.200 υπέστησαν σοβαρές παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένων αυτοάνοσων και προβλημάτων γονιμότητας. Επτά πέθαναν. Έρευνες από την ινδική κυβέρνηση κατηγορούν τους ερευνητές που χρηματοδοτούνται από τον Gates για εκτεταμένες ηθικές παραβιάσεις: πίεση στα ευάλωτα κορίτσια του χωριού, θυματοποίηση των γονέων, παραποίηση των εντύπων συγκατάθεσης και άρνηση παροχής ιατρικής περίθαλψης σε τραυματίες κορίτσια. Η υπόθεση είναι τώρα ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου της χώρας.

Το 2010, το Ίδρυμα Gates χρηματοδότησε μια δοκιμή ενός πειραματικού εμβολίου ελονοσίας της GSK που σκότωσε 151 αφρικανικά παιδιά και 1.048 από 5.049 παιδιά που είχαν σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες όπως παράλυση, επιληπτικές κρίσεις και εμπύρετες κρίσεις «.

Κρίση Corona: Οι γερμανικές ένοπλες δυνάμεις προετοιμάζονται για μεγάλη   κλιμάκωση στη Γερμανία

Μετά την κρίση Corona, η  Bundeswehr προετοιμάζεται για μια σημαντική κλιμάκωση στη Γερμανία. Στο τέλος αυτής της εβδομάδας, 15.000 στρατιώτες αναμένεται να υποστηρίξουν τις πολιτικές αρχές για την αντιμετώπιση της κρίσης. Μπορεί επίσης να πρέπει να πάνε στην αστυνομία.

Ο ιός Corona: Ο αμερικανικός στρατός στην Ευρώπη προετοιμάζεται για το «χειρότερο σενάριο»

Ο αμερικανικός στρατός στην Ευρώπη προετοιμάζεται για την εξάπλωση του ιού κορώνας στις τάξεις του – συμπεριλαμβανομένων πιθανών «χειρότερων σεναρίων». Μέχρι στιγμής, όμως, είναι πλήρως λειτουργικό. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Πενταγώνου, 2.600 στρατιωτικοί είναι απομονωμένοι σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Ένα σενάριο χειρότερης περίπτωσης είναι γι ‘αυτόν εάν ο ιός κορώνας επηρεάζει τις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ στην Ευρώπη σε τέτοιο βαθμό ώστε να πρέπει να αναζητήσει υποστήριξη εκτός του πεδίου εντολής του. Μέχρι στιγμής, ο ιός δεν είχε επηρεάσει την επιχειρησιακή ετοιμότητα των στρατευμάτων. Επίσης, δεν υποθέτει ότι η εξάπλωση του ιού corona θα επηρεάσει αυτή την προθυμία.

Όπως είπε επίσης το Πεντάγωνο την Παρασκευή, υπάρχουν επί του παρόντος περίπου 2.600 στρατιωτικοί στρατιωτικοί των Η.Π.Α., συμπεριλαμβανομένων των αμάχων, στην Ευρώπη οι οποίοι είναι αυτοαπομονωμένοι. Προηγουμένως, είχαν χαρακτηριστεί ως απειλούμενα. Ο στρατός των ΗΠΑ στην Ευρώπη έχει περίπου 72.000 στρατιώτες.

Wieso zahlt Deutschland die kompletten Planungskosten für neues US-Militärkrankenhaus in Ramstein?

Εκατομμύρια αναπνευστικές μάσκες που διέταξε η Γερμανία εξαφανίστηκαν – οι αμερικανοί στρατιωτικοί στην Ευρώπη προετοιμάζονται για «χειρότερο σενάριο».

Δεδομένης της εξάπλωσης του ιού κορώνας, οι προστατευτικές μάσκες έχουν γίνει ένα σπάνιο εμπόρευμα. Όταν παραδόθηκαν εκατομμύρια μάσκες στη Γερμανία, υπήρξε μια βλάβη – απλά εξαφανίστηκαν χωρίς ίχνος.

Μια καταστροφή συνέβη κατά την παράδοση έξι εκατομμυρίων προστατευτικών μάσκων στη Γερμανία ενάντια στην περαιτέρω εξάπλωση λοιμώξεων από κορώνα. Οι μάσκες του επιπέδου προστασίας FFP2 «εξαφανίστηκαν χωρίς ίχνος» σε ένα αεροδρόμιο στην Κένυα, σύμφωνα με την εφημερίδα Spiegel, την Τρίτη. Μία εκπρόσωπος του υπουργείου άμυνας δήλωσε ότι η διαδικασία βρίσκεται υπό διερεύνηση. Η σύμβαση παράδοσης που συνάφθηκε από τη Γενική Διεύθυνση Τελωνείων θα μπορούσε να είχε ακυρωθεί. Είπε επίσης ότι ήταν ένα κλάσμα του συνολικού υλικού που διατάχθηκε.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *