ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΜΕ…ΦΙΛΟΠΤΩΧΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, (βίντεο)

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Το ξέρετε ότι στην πιο πλούσια χώρα της Ευρώπης, την Γερμανία, 2,7 εκατομμύρια παιδιά και έφηβοι ζούνε στην φτώχια ? Εκεί οδηγεί σε όλη την Ευρώπηη γνωστή καταστροφική πολιτική. Το ξέρετε ότι κάθε έκτο παιδί στην Γερμανία ζει σε μια οικογένεια που ζει με επίδομα πρόνοιας ? Το ξέρετε ότι 250 000 παιδιά στην Γερμανία κακοποιούνται σεξουαλικά κάθε χρόνο και κάθε πέμπτο παιδί στην Γερμανία πέφτει θύμα βίας στο σχολείο ?

Πάμε μεσημέρι στο Βερολίνο στο φιλόπτωχο Ίδρυμα του Βερολίνου, «Die Arche – Christliches Kinder- und Jugendwerk», μια οργάνωση φιλόπτωχων που μοιράζει 600 μερίδες φαγητό καθημερινά σε παιδιά και εφήβους, (τι μας θυμίζει αυτό ?). Τα άπορα παιδιά και οι άποροι έφηβοι αυξάνονται καθημερινά. Το Ίδρυμα μπορεί να ικανοποιήσει μέχρι ένα σημείο τις ανάγκες αυτών των παιδιών, που έρχονται τις περισσότερες φορές από οικογένειες με πολλά προβλήματα οικονομικά και κοινωνικά. Όπως λένε οι υπεύθυνοι, το κράτος θα έπρεπε να αναλάβει από καιρό να βοήθα αυτήν την προσπάθεια τον εθελοντών και να τους παραστέκεται στο φιλανθρωπικό έργο τους, αλλά δεν γίνεται τίποτα.

Όπως λέει ο υπεύθυνος, αν δεν υπήρχε αυτή η βοήθεια σε πολλούς από αυτούς που έρχονται σε καθημερινή βάση εδώ, η κατάσταση θα ήταν πολύ πιο τραγική. Αυτοί ζούνε γιατί το Ίδρυμα τους προσφέρει φαγητό ζεστό και μια θερμή αγκαλιά, αλλιώς δεν θα έβλεπαν ποτέ κάποια από αυτά τα παιδιά ούτε το καθημερινό φαγητό. Επειδή έχουν γίνει πιο αυστηροί οι νόμοι της πρόνοιας και δεν δίνουν όπως πριν χρηματική υποστήριξη αλλά μόνο με κάποιους αυστηρούς ορούς, η φτώχεια σε πολλές οικογένειες και σε πολλές μητέρες που μεγαλώνουν μονές τα παιδιά τους έχει αυξηθεί κατακόρυφα.

Το Ίδρυμα έχει ανοίξει στο Βερολίνο και άλλα τέσσερα παραρτήματα ενώ το κράτος κάνει πώς δεν βλέπει και δεν ακούει την καθημερινή κραυγή όλων αυτών των πολιτών για επιβίωση. Η φτώχια αυξάνεται και οι οικογένειες με παιδιά δεν έχουν πλέον την ελάχιστη στήριξη

Μια οργάνωση πρόσφατα προσπάθησε να απαιτήσει μεγαλύτερη οικονομική στήριξη για τις μέλλουσες μητέρες και κάποιες φορολογικές ελαφρύνσεις για τις φτωχές οικογένειες. «Τα παιδιά είναι το μέλλον μας», υποστήριξε, «και οι οικογένειες πρέπει προπαντός να στηρίζονται από το κράτος. Είναι ντροπή ένα κράτος να δίνει εκατομμύρια για τους λαθρομετανάστες ενώ τα ίδια τα παιδιά του να καταστρέφονται από την φτώχεια και την εγκατάλειψη. Αυτή η πολιτική είναι επικίνδυνη και εγκληματική. Αυτή η πολιτική σερβίρεται σαν πρότυπο και σε όλη την Ευρώπη».

Η ΓΕΡΜΝΑΙΑ ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙΕνωμένη Ευρώπη μόνο για τους παράνομους μουσουλμάνους μετανάστες!

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

2 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *