Παραμορφωμένες από τον τρόμο ψυχές, που εθελοντικά σταματούν να ζουν, για να μην πεθάνουν… Η κοινωνία μας είναι επιρρεπής στην χειραγώγηση από ψεύτικη πληροφορία(Βίντεο)

5/5 (5)

Παραμορφωμένες από τον τρόμο ψυχές, που εθελοντικά σταματούν να ζουν, για να μην πεθάνουν…

Μια κοπελίτσα 16 ετών, μετά την επίσκεψη στον παιδίατρο, λιποθύμησε έξω από το φαρμακείο στο Αγρίνιο και δεν πλησίαζε κανείς να βοηθήσει γιατί φοβόντουσαν ότι μπορεί να έχει τον κορονοϊό. Είχε πυρετό λόγω αμυγδαλίτιδας! “Αυτά θα πάθουμε, θα πέφτουμε στο δρόμο”, “μην πλησιάζετε, έχει κορονοϊό”, “αυτά γίνονται επειδή δεν προσέχουμε”, είναι μερικά από τα υπέροχα που ακούστηκαν εκεί… 
Δείτε τι είπε η μητέρα του κοριτσιού: “Μας κατηγορούσαν και μας κοίταζαν. Ένιωσα πικραμένη και αβοήθητη. Τους φώναζα πως το παιδί δεν έχει κορωνοϊό και δεν με πίστευε κανείς. Το διαβεβαίωσε ακόμη και ο παιδίατρος που κατέβηκε από το ιατρείο του, αλλά δεν πίστευαν. Θέλω απλά να ευχαριστήσω τους ελάχιστους που έσπευσαν σε βοήθεια, μια γυναίκα που κράτησε τα πόδια του παιδιού και έναν νεαρό που ρώτησε αν χρειαζόμαστε ασθενοφόρο”. 
Η κοινωνία μας παράγει γελοία υποκείμενα με ταχύτατους ρυθμούς. Τα γεννάει σαν κουνέλα. 
Παραμορφωμένες από τον τρόμο ψυχές, που εθελοντικά σταματούν να ζουν, για να μην πεθάνουν… 
Δεν ξέρω αν κάποτε αντιστραφεί η κατάσταση, αλλά αν δεν γίνει αυτό, καλύτερα να εξαφανιστούμε από το πρόσωπο της Γης, γιατί τέτοια αηδία είναι ανυπόφορη πλέον. 
Αν σκεφτείς ότι ο λαός που έδωσε φως στον υπόλοιπο κόσμο έχει πέσει σε τέτοια κατάντια, στην απόλυτη ξεφτίλα, είναι να σε πιάνει θλίψη. 
Ηλίθια όντα, ντροπιάζετε την λέξη Έλληνας.
 Ακόμα και την λέξη άνθρωπος λερώνετε.
anatropitora


Τζούλιο Τάρο: Η κοινωνία μας είναι επιρρεπής στην χειραγώγηση από ψεύτικη πληροφορία

Τζούλιο Τάρο: «Ψευτοεπιστήμη χωρίς τεκμηρίωση, υποχονδριακές μαριονέτες της εξουσίας» 
Ο Καθηγητής Πανεπιστημίου Νάπολης Ιταλίας Τζούλιο Τάρο, βραβευμένος στις ΗΠΑ το 2018 ως ο «Καλύτερος ιολόγος της χρονιάς» κι ένας από τις κορυφές ιολογίας στον κόσμο, υποψήφιος για Νόμπελ Ιατρικής το 2015, απομόνωσε πρώτος το στέλεχος της χολέρας όταν ξέσπασε η επιδημία στη Νάπολη, μαθητής και βοηθός του Άλμπερτ Σάμπιν, πατέρα του εμβολίου εναντίον της πολιομυελίτιδας, τόλμησε να εκδώσει βιβλίο που ανατρέπει όσα μέχρι σήμερα διαδίδουν οι τρομολάγνοι «ειδικοί» και ΜΜΕ για τον κορωνοϊό. 
Η επικαιρότητα αυτής της εκδοτικής προσπάθειας συνίσταται και στην εγκληματική απόφαση να έχουμε υποχρεωτική τη μάσκα στα νηπιαγωγεία και τα σχολεία μας, μιας κι ο Καθηγητής Τάρο διατυπώνει καθημερινά στην Ιταλία τους κινδύνους για την υγεία των παιδιών από την υποχρέωση της μάσκας στις σχολικές αίθουσες. 
 Ο Τάρο  μίλησε και στο διεθνές διεπιστημονικό συνέδριο για τον κορωνoϊό στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου.  (Δείτε εδώ κι εδώ.)
 Από την εισαγωγή του βιβλίου:
«Η ανάγκη για την συγγραφή αυτού του βιβλίου γεννήθηκε από όλα αυτά που δυστυχώς συνέβησαν και βιώσαμε όλοι. 
Επίσης από την πικρία και τον θυμό που ένοιωσα όταν διεπίστωσα τον καιροσκοπισμό των τόσων «Ειδικών» χωρίς να έχουν καμία επιστημονική τεκμηρίωση, τώρα φοβούνται ότι θα έχουμε προσεχώς την επιστροφή ενός ολέθριου καταστροφικού κύματος του covid-19.
Δηλώνουν επίσης με την διαπιστωμένη δουλοπρέπειά τους, ότι είναι ενθουσιασμένοι και ευχαριστημένοι για την μέχρι τώρα αντιμετώπιση της επιδημίας καθώς και πολύ υπερήφανοι για τα νέα κατασταλτικά και άχρηστα επιστημονικώς μέτρα που πρόκειται να πάρουν και για την ενεργοποίηση πρώτα από όλα του υποχρεωτικού αντιγριπικού εμβολιασμού, που είναι ήδη αποτυχημένος για ολόκληρο τον πληθυσμό. 
Την ίδια πικρία και τον ίδιο θυμό αισθάνομαι για τους τόσους πολλούς ανθρώπους που μεταμορφώθηκαν από τον υπερβολικό τρόμο που έσπειρε η Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης και τους κατέστησε υποχονδριακές μαριονέτες, των οποίων τα νήματα κινούν πάλι οι «Ειδικοί» που αναφέραμε πιο πάνω. 
Πικρία επίσης ένιωσα για μια υποδούλωση που ολοκληρώθηκε με τα πατριωτικά άσματα που τραγουδιόντουσαν από τα μπαλκόνια κατά του «μεγάλου εχθρού ιού», ένα φαινόμενο διαφωτιστικό για το πόσο επιρρεπής είναι η κοινωνία μας στην χειραγώγηση από ψεύτικη πληροφορία, που διακινεί η εξουσία και η ψευδοεπιστήμη που διαστρεβλώνει την πραγματικότητα προκειμένου να διατηρεί την εξουσία τους. Ένα φαινόμενο δηλαδή που μας στέλνει πίσω σε ένα ανάλογο γεγονός που συνέβη 100 χρόνια πριν». 
Επίσης για την χώρα του αναφέρει τα εξής: 

 • «34.561 νεκροί στην Ιταλία
 • Ο covid-19 έφερε καλό στην Ιταλία: 
 • κανένας θάνατος από καρκίνο, 
 • κανένας θάνατος λόγω μεγάλης ηλικίας,
 • κανένας θάνατος από σπάνια ασθένεια, 
 • κανένας θάνατος από καρδιακή προσβολή,
 • κανένας θάνατος από ιό νοσοκομείου, 
 • κανένας θάνατος από λευχαιμία… 
 • μόνον covid-19 . 
 • Έτσι, μόλις βρούμε το εμβόλιο, θα είμαστε αθάνατοι!
 • Σχετικά με τις παρελθούσες και μελλοντικές παραφροσύνες μιας έκτακτης ανάγκης» 

flogasport.gr

Ο γιατρός Ανδρέας Γιαννουλόπουλος τον Ιούνιο 2017 …περί Νοσηρότητας…Ένας λαμπρός άνθρωπος και μετά επιστήμων. Μεγάλες αλήθειες ….

Ανδρέας Γιαννουλόπουλος: «Ζούμε σε ένα διατροφικό ναρκοπέδιο»

ygeia-sos.blogspot.com

www.nikosxeiladakis.gr


Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *