ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΔΕΛΤΑ: ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ «ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ» ΩΣ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥΣ

5/5 (4)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Έχουμε φτάσει τώρα σε ένα εντυπωσιακό σημείο ανατροπής στην παγκόσμια ώθηση για μαζικό εμβολιασμό, όπου οι άνθρωποι εγχέονται με βιολογικά όπλα με ακίδες πρωτεΐνες. Νέα έρευνα διαπιστώνει ότι τα «πλήρως εμβολιασμένα» άτομα έχουν οκτώ φορές υψηλότερο ποσοστό θανάτου από εκείνα που δεν είχαν εμβολιαστεί. Και μια εκπληκτική έκθεση από το Ηνωμένο Βασίλειο δείχνει ότι το 62% των ανθρώπων που πεθαίνουν από το Covid έχουν εμβολιαστεί.

Το εμβόλιο Covid όπως αποδεικνύεται, δεν λειτουργεί πραγματικά. Πιο συγκεκριμένα, δεν προσφέρει μη ειδική ανοσία σε ακόμη και μικρές παραλλαγές στη μορφολογία του κορωναϊού. Ενώ η φυσική ανοσία παράγει «γενικότερα» αντισώματα που λειτουργούν ενάντια σε κάθε είδους παραλλαγή, το εμβόλιο Covid – το οποίο αποτελείται από βιολογικά όπλα πρωτεΐνης ακίδων που εγχέονται σε ανθρώπινα ινδικά χοιρίδια ως μέρος ενός παγκόσμιου ιατρικού πειράματος – προσφέρει μικρή ή καθόλου ανοσία έναντι των ιογενών παραλλαγών (ακόμη και εάν λειτουργεί ενάντια στο αρχικό στέλεχος, το οποίο είναι ένα μεγάλο άλμα).

Οι συνέπειες αυτού του γεγονότος είναι βαθιές. Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι που έχουν επιλέξει την οδό εμβολιασμού και όχι την οδό φυσικής ανοσίας θα βασίζονται για πάντα σε ενισχυτικούς εμβολιασμούς για να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε νέα παραλλαγή όταν συμβαίνουν μεταλλάξεις στην άγρια φύση. Αυτό σημαίνει επαναλαμβανόμενες ενέσεις ακόμη περισσότερων βιολογικών όπλων, και αυτό σημαίνει ότι τα εμβόλια που αρχικά θεωρήθηκαν ως ο δρόμος προς την «ελευθερία» και την ανοσία δεν είναι. Μοιάζει περισσότερο με εθισμό στη βελόνα στο ότι παίρνει ατελείωτες ενέσεις μόνο για να μείνει ενημερωμένος καθώς οι ιοί μεταλλάσσονται συνεχώς στην άγρια φύση.

Ενώ ένα φυσικά ανοσοποιημένο άτομο με πλήρως λειτουργικό ανοσοποιητικό σύστημα έχει αποκτήσει πραγματική ελευθερία, ένα άτομο που εξαρτάται από το εμβόλιο δεν έχει γενική προστασία και πρέπει να ζει με συνεχή φόβο ότι μια νέα μετάλλαξη θα κάνει ξαφνικά τα υπάρχοντα, περιορισμένα αντισώματά τους εντελώς περιττά.

Όμως, οι κάρτες-πιστοποιητικά εμβολιασμού εκδίδονται σε όσους έχουν εμβολιαστεί – που βρίσκονται περισσότερο σε κίνδυνο – όχι σε εκείνους που έχουν επιτύχει πολύ ισχυρότερη φυσική ανοσία. Αυτός είναι ένας από τους πολλούς τρόπους με τους οποίους ολόκληρη η απάντηση στην πανδημία έχει σχεδιαστεί για να εξαπλώσει τη μόλυνση, έτσι ώστε οι απαγορεύσεις, οι διατάξεις μάσκας και εμβολίων να μπορούν να δικαιολογηθούν με χαρά από τη δύναμη των μεθυσμένων γραφειοκρατών και των ιατρών τυράννων (όπως ο Fauci).

Η αποτυχία της κάλυψης της παραλλαγής Delta μέσω του εμβολίου χρησιμοποιείται τώρα για να ζητήσουν την επιστροφή στην φυλάκιση, την κάλυψη με μάσκες και την κοινωνική απόστασιοποίηση. Αυτές οι νέες «παραλλαγές» θα επικαλούνται απροκάλυπτα από τους τυράννους υγείας για να εξαπολύσουν μια επιστροφή σε αυταρχικές κλειδαριές, απαιτήσεις κάλυψης και άλλες απαιτήσεις περιορισμού της ελευθερίας. Η αποτυχία του δικού τους εμβολίου δημιουργεί τις ίδιες συνθήκες που τους δίνουν τη δύναμη να αφαιρέσουν ακόμη περισσότερες ανθρώπινες ελευθερίες. Και για να προστεθεί η βλάβη, θα σας ζητήσουν να εγκρίνετε κάθε νέο εμβόλιο το οποίο έχει δημιουργηθεί, πάντα με το ίδιο υπολογισμένο ψέμα: «Εάν παίρνετε μόνο αυτό το εμβόλιο, θα είστε ασφαλείς και ελεύθεροι!»

Αλλά είναι πάντα ψέμα. Τα εμβόλια δεν λειτουργούν πραγματικά όπως υποσχέθηκαν, και δεν είστε ποτέ ελεύθεροι αν δεν αντισταθείτε και δεν πείτε όχι στους ιατρικούς τυράννους. Είναι σημαντικό, δεδομένου ότι οι ιοί μεταλλάσσονται συνεχώς στην άγρια φύση, δεν υπάρχει μέλλον στο οποίο οι ιατρικοί τύραννοι θα κηρύξουν οικειοθελώς την πανδημία «τέλος» και να σταματήσουν να ζητούν κλειδώματα, μάσκες και εμβολιασμούς.

Βρήκαν το απόλυτο ταξίδι απάτης στην εξουσία και θα το προωθήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο. Και για όσους είναι πρόθυμοι να είναι υπάκουα πρόβατα – κυρίως Δημοκρατικοί και αριστεροί – αυτό σημαίνει ατελείωτη υποδούλωση στον Βιομηχανικό Συγκρότημα της Πανδημίας του ιού.

Θυμάστε την υπόσχεση του 2020; «Δώστε μας δύο εβδομάδες για να ισιώσουμε την καμπύλη.» Σύντομα θα είναι δύο χρόνια και περισσότερο. Δεν υπάρχει σενάριο στο οποίο αυτοί οι εγκληματικοί τύραννοι εγκαταλείπουν τη σιδερένια τους λαβή στην ανθρωπότητα. Δεν έχει νόημα να λένε, «Είστε αρκετά εμβολιαζεσμένοι». Δεν υπάρχει περίπτωση να εγκαταλείψουν τη δύναμή τους και να εμπιστευτούν τους ανθρώπους να πάρουν τις δικές τους αποφάσεις.

Ως απόδειξη αυτού, το Λος Άντζελες μόλις εξέδωσε μια νέα δήλωση που απαιτεί από όλους να φορούν μάσκες σε εσωτερικούς χώρους – ακόμη και αν έχουν εμβολιαστεί – λόγω της παραλλαγής Delta. Δεν είναι αυτή η κατάφωρη παραδοχή ότι η υπόσχεση για εμβόλια ήταν εντελώς απάτη; Έτσι κάθε φορά που εμφανίζεται μια νέα παραλλαγή, πρέπει όλοι να υποταχθούν στους τυράννους της δημόσιας υγείας;

Η σημερινή κατάσταση ενημέρωσης Podcast αποκαλύπτει ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ύπουλη συνωμοσία για να υποδουλώσει την ανθρωπότητα για πάντα. Δεν θα είστε ποτέ ελεύθεροι μέχρι να σταματήσετε να ενεργείτε σαν σκλάβοι. Αλλά για πολλούς ανθρώπους, μετά τη λήψη του εμβολίου και αρκετές αναμνηστικές βολές, θα χαρούν να μην ζουν καθόλου. Οι μαζικοί θάνατοι εμβολίων είναι πολύ κοντά, και περίπου η μισή χώρα κινδυνεύει να σκοτωθεί από τα εμβόλια που έλαβαν, αγνοώντας ότι τα εμβόλια σχεδιάστηκαν από την αρχή ως βιολογικά όπλα για τον πληθυσμό.

Ακούστε το πλήρες podcast εδώ:

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *