ΠΑΡΑΔΩΣΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΕΙΔΕΜΗ ΣΑΣ ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΜΕ(Βίντεο)

4.8/5 (5)

italy-angelino-alfano-migrants-germany-eu-703268
Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Εδώ και καιρό σας αναφέραμε στα άρθρα μας ότι θα έρθει η στιγμή που θα αγριέψουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα, διότι οι λαθρό δεν θα αντέχουν στα χοτσποτ και θα αντιδρούν. Οι υπεύθυνοι φυσικά τα γνώριζαν αυτά εκ των προτέρων εφόσον αποτελούν μέρος του σχεδίου αλλοίωσης του πληθυσμού. Έτσι θα τους μοιράσουν στα δικά σας σπίτια διότι δεν θα τους επιτρέπουν να περάσουν τα σύνορα και να πάνε σε όποια χώρα επιθυμούν. Λοιπόν στην Ιταλία έφτασε αυτή η στιγμή όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα il Giornale.it.

muslim-prayers-rome

Είστε έτοιμοι για να τους καλωσορίσετε; Διότι, μην νομίζετε ότι αυτά θα γίνουν μόνο στις άλλες χώρες, αλλά πολύ σύντομα θα τα βιώσετε εσείς οι ίδιοι. Στην αρχή θα σας δελεάζουν με χρήματα για να τους πάρετε, όπως αρκετοί από εμάς ήδη φιλοξενούν λαθρό στα σπίτια τους. Μετά από λίγο καιρό όμως όταν θα έχουν καταφέρει να ενσωματώσουν αρκετούς από αυτούς στις χώρες μας δεν θα δίνουν τίποτε πλέον, κανένα χρηματικό ποσό. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι όλα είναι πολύ καλά σχεδιασμένα εδώ και πολλά χρόνια πριν. Ετοιμαστείτε λοιπόν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα il Giornale.it, ο επικεφαλής του Υπουργείου Εσωτερικών Angelino Alfano, ανακοίνωσε πως θα γίνει κατάσχεση από ακίνητα Ιταλών κατοίκων σε διαπρεπείς περιοχές ενώ θα συγκροτήσουν όργανα επιβολής ώστε να πάρουν την περιουσία, να καταδιώξουν, να συλλάβουν ακόμη και να φυλακίσουν όσους προβάλουν αντίσταση.

angerino-alfano

Σε αυτό το σοκαριστικό βίντεο που προβλήθηκε πρόσφατα στην Ιταλία φαίνεται χωρίς όρια η αγανάκτηση πλέον των Ιταλών για το Ισλάμ και τους μουσουλμάνους. Με υβριστικούς χαρακτηρισμούς η Ιταλία δείχνει πως το μόνο που αισθάνεται πλέον είναι οργή και αηδία κατά των μουσουλμάνων. Και ακριβώς επειδή έχει ξεφύγει από τον έλεγχο η κατάσταση στην Ιταλία (σύντομα και εδώ), δείτε στο παρακάτω βίντεο τι απόψεις εκφράζουν όλοι οι Ιταλοί πλέον σχετικά με το Ισλάμ.

Italy Reaction on Migrants

 ITALY: What Really Happened when a Migrant Attacked

ITALY: What Really Happened when a Migrant Attacked

Matteo Salvini addresses Italian senate on the Aquarius affair, migrants ship, English subtitles

fotog

Βλέπουμε λοιπόν πως εφόσον οι Ιταλοί έκαναν την αρχή, εύκολα θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι λαοί το παράδειγμά τους πράγμα που αναπόφευκτα θα οδηγήσει σε πόλεμο.

Italy’s anti-refugee movement plays on local fears

Italian’s cops know how to fight with migrants

https://www.youtube.com/watch?v=YsjpRtVfnvc

Italian Mafia declares war on Muslim migrants, Gambian migrant shot dead in the streets in Sicily

Ενώ οι κρατικοί μηχανισμοί έχουν περιθάλψει και έχουν δώσει στέγη σε αμέτρητους μουσουλμάνους στην Ιταλία, οι ιταλικές οικογένειες καταλήγουν άστεγοι στους δρόμους, χωρίς καμία βοήθεια από πουθενά.

In Italy Italians Homeless while refugees live in New Buildings

Poor Italians Homeless While Refugees Live in New Buildings

Asylanten rein, Einheimische raus

Asylwahnsinn in Hamburg – Es läuft nach Plan! (Kurzfassung)

Ανταλλαγή πληθυσμού οι γερμανοί φεύγουν μαζικά στην Ουγγαρία ο γερμανικός πληθυσμός αντικαταστατέ με τους λαθρο σταδιακά

Angst in Deutschland -Der große Austausch- Deutsche fliehen vor Flüchtlingen & Migranten nach Ungarn

Migrants with all types of diseases attack police in Europe. Hundreds deported

So called «refugees» in Europe.

Και στην γειτονική μας χώρα Βουλγαρία τα προβλήματα διογκώνονται καθημερινά.

REFUGEE RIOTS| FLÜCHTLINGSRANDALE IN BULGARIEN-24.11..

Italy: 700 protest against refugees in Soave

Το κακό έχει προχωρήσει σε τέτοιο βαθμό που οι λαθρο στην Βουλγαρία επιχείρησαν να σκοτώσουν ακόμη και αστυνομικό.

Bulgaria «Migrants tried to kill police»

Bulgarian TV panel, deport the migrants

Βουλγαρικές αρχές απαίτησαν να απαγορευτεί η κυκλοφορία για τους πρόσφυγες λόγω του κινδύνου μόλυνσης από ξεχασμένες στην Ευρώπη ασθένειες.

fotog1
Φώτο: πανούκλα στη Μασσαλία το 1720

ICE quarantines migrants amid disease outbreaks

Report: Over 2K migrants quarantined for contagious diseases

Πολλές επικίνδυνες ασθένειες φυματίωση, ηπατίτιδα Β, πανούκλα ακόμη και ψείρες έχουν φέρει οι λαθρo στην Ευρώπη, τις οποίες κρύβουν από την δημοσιότητα.

Studentflak attackerades av invandrargäng

Στιν Κοπενχάγη, συγκεκριμένα στο Hørgården, ενα σχολικό λεωφορείο με μαθητες 3ης λυκείου κατευθυνόταν στο σχολείο, όταν αγρίμια μουσουλμάνoι σταμάτησαν το λεωφορείο και άρπαξαν ό,τι ειχε μεσα. Τα παιδια κινδύνεψαν άμεσα από τους βάρβαρους διότι κινούνταν με αδίστακτη συμπεριφορά.

Ούτε αρχές ούτε αστυνομία υπήρχε να τους βοηθήσει. Ανυπεράσπιστοι πλέον οι πολίτες σηκώνουν τα χέρια ψιλά μην μπορώντας καν πλέον να βοηθηθούν.

Όλα αυτά διότι κάποιοι φρόντισαν να διαλύσουν το κράτος φέρνοντας όσους περισσότερους λαθρο μπορούσαν και το παιχνίδι συνεχίζεται σε όλη την Ευρώπη. Μπορεί να μην τα βλέπουμε καθημερινά, αλλά αμέτρητοι λαθρό έρχονται σε καθημερινή βάση, απλώνονται σε κάθε γωνιά της Ελλάδος και τους μοιράζουν πλέον σε hot spot που δεν γνωρίζουν οι πολίτες.

Ξενοδοχεία σε πολλές περιοχές έχουν ήδη γεμίσει με λαθρο. Τα συμβάντα στα βίντεο θα επισκεφτούν σύντομα και την χώρα μας, αν κάποιοι δεν δράσουν και δεν σταματήσουν αυτήν την κατάσταση πριν είναι αργά για όλους μας.

31.10.2018

Αναταραχές στη Γαλλία: Ο υπουργός Εσωτερικών προειδοποιεί κατά της μαζικής μετανάστευσης, θα μπορούσε να οδηγήσει σε κοινωνική κατάρρευση

The truth about migrant refugee’s into Europe – Calais, France

Trump: στρατιωτικοί θα πυροβολήσουν σε μετανάστες που ρίχνουν πέτρες

Το σχόλιο του Trump είναι το αποτέλεσμα αρκετών βίντεο που δείχνουν βίαιους μετανάστες. Το παρακάτω βίντεο δείχνει πώς πέφτουν πέτρες σε συνοριοφύλακες του Μεξικού.

Φαίνεται ότι ο Donald Trump συμφωνεί με τις εκκλήσεις για σύλληψη του George Soros (βίντεο)

Εδώ είναι το βίντεο του μεταναστευτικού τροχόσπιτου που ρίχνει πέτρες και μολότοφ κοκτέιλ στις μεξικανικές δυνάμεις ασφαλείας στα σύνορα της Γουατεμάλας. Έφτασα στον άντρα που έλαβε αυτό το βίντεο. Επιβεβαιώνει την αυθεντικότητά του. Δες το. Το τροχόσπιτο είναι βίαιο.

https://pbs.twimg.com/card_img/1057682866438582272/Reu7ovt2?format=jpg&name=600x314

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

3 Σχόλια

 1. Αν τους εμπόδιζαν πάσει θυσία να αποβιβαστούν στις ακτές Ελλάδας και Ιταλίας, τότε δεν θα ερχόντουσαν. Είναι τόσο απλό! Η Αυστραλία μιλάει και για βύθιση σκαφών που επιχειρούν να πάνε παράνομα εκεί. Αν βυθιζόντουσαν μερικές βάρκες στην αρχή θα είχε σταματήσει το κακό.
  Επίσης αν ξέρανε ότι θα τους βάλουν σε καταναγκαστικά έργα με ελάχιστο φαγητό και νερό σε απομονωμένα στρατόπεδα σε συνθήκες κράτησης, πάλι θα σταματούσαν να έρχονται. Αλλά σου λέει θα πάμε θα τρώμε, θα πίνουμε, θα έχουμε υπηρέτες να μας καθαρίζουν κιόλας και δεν σταματούν να ξεμπαρκάρουν.
  Όμως υπάρχει σχέδιο αντικατάστασης πληθυσμού και σκηνοθετημένες σκηνές με «παιδάκια» δασκαλεμένα να κλαίνε μπροστά στις κάμερες για να συγκινηθεί το πόπολο. Η κατάσταση φαίνεται που πάει…
  Έχει έρθει η Catholic relief agencies που είναι ΜΚΟ της καθολικής εκκλησίας με παραρτήματα σε όλον τον κόσμο και μάλιστα εδώ ήρθε το αμερικάνικο παράρτημα! Φίλος μου πολιτικός μηχανικός πήγε και έδωσε συνέντευξη (δεν τον προσλάβανε τελικά) γιατί ζητούσαν Π.Μ. για να επιβλέπουν τις επισκευές κτιρίων που θα αγοράζουν, θα χωρίζουν σε διαμερίσματα, θα εξωραΐζουν και αφού επιπλώσουν με τα πάντα από οικοσκευές θα εγκαθιστούν «πρόσφυγες»!!!
  Μάλιστα η συνέντευξη έγινε στα αγγλικά και ενημερώθηκε ότι αν προσληφθεί θα είναι υποχρεωμένος να μιλάει ΜΟΝΟΝ αγγλικά με όλους ακόμα και οι Έλληνες υπάλληλοι μεταξύ τους θα πρέπει να μιλούν αγγλικά.
  Ο άνεργος και άστεγος Έλληνας που θα πάει να βρει βοήθεια;
  Όταν εγκατασταθούν στα σπίτια τότε ετοιμαστείτε για σφαγή του Ελληνικού πληθυσμού. Γιατί δεν θα είναι περιορισμένοι στα hotspot

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *