ΠΑΡΑΔΩΣΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ -ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ» ΠΑΡΕΑ Ο ΑΣΛΑΜ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ… ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ (ΑΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ)!…(video)

5/5 (3)

ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ» ΠΑΡΕΑ Ο ΑΣΛΑΜ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ…

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 11.000 ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΜΟΗΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟ ΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΗΔΗ…

ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΣΛΑΜ :¨Δεν βγαίνουμε έξω αν δεν μας δώσετε σπίτια¨ !

Τό είδα>>> ΕΔΩ

ΠΑΡΑΔΩΣΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΕΙΔΕΜΗ ΣΑΣ ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΜΕ

Δειτε εδω

http://nikosxeiladakis.gr/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B4%CF%89%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%B1%CF%83-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%83-%CE%BB%CE%B1%CE%B8%CF%81%CE%BF-%CE%B5%CE%B9/

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ (ΑΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ)!…

==π.Δ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!! ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ… ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΩΡΕ ΑΙΜΑ ΕΙΣ ΤΣΙ ΦΛΕΒΕΣ ΣΑΣ;;;;

Το καλύτερο που έχει να κάνει ο Έλληνας Πολίτης είναι να αποκτήσει Συνείδηση Ασφαλείας!


Θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε όλοι μας μια μεγάλη κρίση.


Για αυτό πρέπει να έχουμε ένα Μοντέλο Διαχείρισης Κρίσης το οποίο αποτελείται.


1) την Διοίκηση,2) τον Έλεγχο,3) τον Συντονισμό,4) την Επικοινωνία.Όσο υπάρχει το μοντέλο αυτό διαχείρισης της κρίσης, θα υπάρχει αποτέλεσμα , όσο δεν είναι ολοκληρωμένο το αποτέλεσμα της διαχείρισης της κρίσης δεν θα είναι ολοκληρωμένο το αποτέλεσμα.


Το Μοντέλο Διαχείρισης της Κρίσης τι κάνει δηλαδή, εντοπίζει την κρίση, την απομονώνει και την διαχειρίζεται.


Βέβαια η πρόληψη και ο σωστός σχεδιασμός είναι η καλύτερη αντιμετώπιση.


Οι συνετοί άνθρωποι πριν γίνουν τα δυσμενή γεγονότα, προνοούν ώστε να μην γίνουν!


Είναι καλύτερα ένας ομαδικός τρόπος αντιμετώπισης μια τέτοιας κατάστασης, είναι καλύτερα από το να τις χειριστεί κανείς μόνος του.


Άρα λοιπόν η οργάνωση πρέπει να ξεκινά μέσα από τις γειτονιές μας, όταν συμβεί κάτι θα πρέπει να έχετε συμφωνήσει να μαζευτείτε στο πιο ασφαλές κτήριο της γειτονιάς, στην πιο ασφαλή πολυκατοικία της γειτονιάς και από εκεί όλοι μαζί να αντιμετωπίσετε το συμβάν.


Ορίζετε με την ομάδα σας ένα κοινό σημείο συνάντησης έκτακτης ανάγκης, στην περιοχή σας, στο οποίο θα συναντούνται οι επικεφαλείς κάθε υποομάδας για ενημέρωση και συντονισμό δράσεων.


Από τώρα θα συνεννοηθείτε και θα φτιάξετε ομάδες.Στις ομάδες σας να ανήκουν άντρες οπωσδήποτε που θα φέρουν οπλισμό για την περίπτωση που καταρρεύσουν όλα.


Θα βρείτε ένα σπίτι που θα πληρεί συγκεκριμένες προδιαγραφές.


Σ’ αυτό θα μείνετε όλοι.Θα πρέπει να έχετε ασυρμάτους, αυτονομία σε ρεύμα αν γίνεται και νερό.


Πρέπει να προβλέψετε το σπίτι αυτό να έχει και χώρο και διέξοδο διαφυγής.


Απόθεμα σε καύσιμο για οχήματα.Τρόφιμα που δεν λήγουν.Δεν θα κυκλοφορείτε μέρα.Δε θα δίνετε κανένα σημάδι ότι κάποιος μένει στο σπίτι, δηλαδή, πάντα κλειστά φώτα.


Πολλά άτομα μαζί θα επιβιώσετε γιατί θα κάνετε αλλαγές σε φρουρές και θα είστε ξεκούραστοι.


Όσο περισσότεροι είστε τόσο το καλύτερο γιατί ο ένας θα βοηθά τον άλλον.


Επίσης λίγες γνώσεις ο ένας σε ένα θέμα λίγο ο άλλος, θα έχετε μια καλή και βιώσιμη κατάσταση.


Το βράδυ θα βγαίνετε για αναγνωρίσεις.Αν είστε σε γειτονιά βρείτε 4-5 σπίτια σε κομβικά σημεία με καλή παρατήρηση.


Φανταστείτε ένα νοητό τετράγωνο και σε κάθε γωνιά ένα σπίτι με θέα και προδιαγραφές για περίπτωση ένοπλης συμπλοκής το οποίο θα πλεονεκτεί έναντι των ορδών, δηλαδή καλή κάλυψη που παρέχει το τσιμέντο και να είναι υπερυψωμένο έναντι της θέσης της απειλής.


Καλό είναι τα σπίτια αυτά να είναι σε δρόμο από όπου υπάρχει πιθανότητα να περάσει η απειλή.


Αν βρείτε 4-5 τέτοια σπίτια αυτόματα απομονώνετε μια γειτονιά την οποία την καθιστάτε ασφαλή.


Μεταξύ των σπιτιών θα συνεννοείστε με ασύρματο.Οπωσδήποτε να έχετε ράδιο να ακούτε την κατάσταση.Τα κινητά πιθανόν να μην λειτουργούν για λόγους ασφαλείας.Ίσως και τα τηλέφωνα τα σταθερά.Οπότε η μόνη επαφή με τον έξω κόσμο είναι το ραδιόφωνο.Πληρότητα σε μπαταρίες οπωσδήποτε.Θα φροντίσετε να φτιάξετε στην ύπαιθρο δεύτερο σημείο που και εκεί θα βάλετε τρόφιμα πυρομαχικά νερά κτλ ώστε αν δεν μπορέσετε να κρατήσετε τότε να φύγετε όλοι με τακτική προς εκείνο το σημείο.


Οπότε όλοι θα έχετε χάρτη με το προκαθορισμένο σημείο.Αυτό δεν είναι υποχώρηση.Είναι αναβολή μάχης.Ζήσε σήμερα, πολέμα αύριο.Αν παρ’ ελπίδα είστε μόνος τότε είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα.


Πρέπει να έχετε στο σπίτι ξηρά τροφή, νερό εμφιαλωμένο, εργαλεία, πυρομαχικά και παγίδες εξωτερικά του σπιτιού που θα κάνουν θόρυβο σε περίπτωση που πλησιάζει κάποιος.


Είναι πάντως πολύ δύσκολο να επιβιώσεις.Ένας τραυματισμός να σου τύχει, τέλος.Πρέπει να έχεις σενάριο ταχείας διαφυγής από τό σπίτι.Αν μπορείς να φτιάξεις κάπου μια καβάτζα δεύτερη με φαγητό ρουχισμό νερό και πυρομαχικά σε κάποιο λόφο, βουνό κτλ αυτό ίσως σε σώσει.


Γιατί θα κερδίσεις μέρες.Όσο θα περνάει ο χρόνος τόσο θα γέρνει η πλάστιγγα προς το μέρος μας.


Αν φύγετε από το σπίτι να πάτε να οργανωθείτε σε άλλο, τότε μην αφήσετε τίποτα στο σπίτι σας που θα χρησιμοποιηθεί από την απειλή.


Δηλαδή μαχαίρια εργαλεία φαγητό σπίρτα μπαταρίες κουβέρτες ρούχα κτλ.


Δηλαδή να μπουν μέσα και να απογοητευθούν.Το κλειδί σε όλο αυτό δεν είναι να δίνεις μάχες, είναι να μένετε απαρατήρητοι και να επιβιώνετε.


Επίσης κάτι τελευταίο, η απειλή δεν είναι μόνο αυτοί που θα θέλουν να κάνουν κακό αλλά και απλοί πολίτες που θα πεινάνε και θα κάνουν κι αυτοί εγκλήματα προκειμένου να φάνε.


Οπότε προετοιμαστείτε ψυχολογικά για πιθανή αναχαίτιση απειλής πεινασμένων Ελλήνων.


Η πείνα είναι ο χειρότερος σύμβουλος.Μην νομίζετε ότι όλοι θα έχουν τρόφιμα.Για την ακρίβεια ελάχιστοι θα είναι αυτοί που θα προετοιμαστούν.


Και θα γίνει ο κλέψας του κλέψαντος.Όταν ξεσπάσει όλο αυτό πολλοί θα τρέχουν σε σούπερ μάρκετ όπου εκεί θα βγουν όπλα και πολλοί θα αλληλοσκοτωθούν.


Εσείς θα είστε ασφαλείς γιατί ήδη θα έχετε επάρκεια σε φαγητό και ήδη θα είστε ένα με δύο βήματα πιο μπροστά από τους άλλους.


Το ίδιο θα γίνει σε πρατήρια και φαρμακεία.Προς Θεού, μην καταλάβουν όλοι ότι έχετε αποθέματα.Θα είστε ο πρώτος στόχος.Όλες οι συνεννοήσεις με φίλους θα πρέπει να γίνονται με μεγάλη μυστικότητα.


Οπότε ένας άνθρωπος με την σκέψη της αντιμετώπισης της κρίσης θα πρέπει να έχει πάντα έτοιμο στο σπίτι του έναν σάκο άμεσης παραλαβής.


Τι θα έχει ο σάκος μέσα;Τι μπορεί να έχει ένας σάκος επιβίωσης;Εκτός από αυτό θα πρέπει να ξέρετε τους γείτονες δίπλα σας, ποιος είναι γιατρός, ποιος είναι απόστρατος, ποιες είναι οι ειδικότητες των ανθρώπων γύρω σας;


Πλησιάζουμε εξειδικευμένους γείτονες και μιλάμε για πλάνα διάσωσης.


Η λύση είναι δίπλα σας, κοντά σας αρκεί να την αναζητήσετε με τον σωστό τρόπο.


Η κάθε γειτονιά πρέπει να γίνει ένα φρούριο προστασίας του Ελεύθερου Πολίτη.


Αν γίνει αυτό στην γειτονιά σας, φανταστείτε τι μπορεί να γίνει αν λειτουργήσουν ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ οι γειτονιές σε επίπεδο ασφαλείας!


Όπως μια Κυψέλη, κάθε κύτταρο της Κυψέλης είναι και η κάθε γειτονιά.


Το σκεπτικό όλων μας δεν πρέπει να είναι οι δρόμοι διαφυγής, αλλά το ΠΩΣ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, την πόλη σας, την γειτονιά σας.


Διότι το σκεπτικό των ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ είναι το πως ΘΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ.


Η Αθήνα είναι η πρωτεύουσα το κέντρο διοίκησης όλης της χώρας, αν πέσει η Αθήνα κομματιάζουν την Ελλάδα!


Το μεγάλο «παιχνίδι» θα παιχθεί στην Αθήνα, για αυτό μαζεύουν τόσους πολλούς ισλαμιστές εκεί.


Αν εμείς κρατήσουμε το σπίτι μας, την γειτονιά μας, την πόλη μας και δεν την καταλάβουν οι ισλαμιστές, τις πρώτες 2-3 ημέρες των γεγονότων έχουμε κερδίσει την πρώτη μάχη.


Διότι εμείς δεν έχουμε που αλλού να πάμε, είναι το σπίτι και η πόλη μας, αλλά δεύτερον φεύγει ο πανικός .


Αυτοί βασίζονται στον ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟ πρώτα από όλα , και άμα φύγει ο πανικός μετά μπορείς να αντιδράσεις.


Άρα οι πολίτες για να μην έχουνε μεγάλες απώλειες πρέπει να ξέρουν ότι πρέπει να ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ.


Πως μπορεί να γίνει αυτό.Κατ’ αρχήν δεν μπορεί να γίνει αν δεν έχετε όπλο. Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο για κατοχή νόμιμων όπλων:


https://www.amynastospiti.gr/pithana-opla-aytoamynas-sto-spiti-2/Ποιο είναι το νόμιμο όπλο που μπορεί να έχει κανείς.. μια καραμπίνα.


Το δεύτερο είναι να έχετε έναν ικανοποιητικό αριθμό σε φυσίγγια , ένα ικανοποιητικό νούμερο για να έχετε είναι 400-500 φυσίγγια και δεν πρέπει κανείς να πανικοβάλλεται και να κάνει σπατάλη πυρομαχικών.


Μετά από άλλα θύματα (ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ) θα βρει κανείς και πολεμικά όπλα.


Οι άντρες μπορούν να τα δουλέψουνε, οι γυναίκες όσες δεν θέλουν να κρατήσουν όπλα, η δεν μπορούν να κάνουν αυτήν την δουλειά, μπορούν να υποστηρίξουν τους άντρες τους.


Παράδειγμα ένας άντρας θα πρέπει να μάθει στην γυναίκα του πως γεμίζουν ένα όπλο, πως να του φέρνει πυρομαχικά και πως να μπορεί να προσφέρει πρώτες βοήθειες.


Ακόμα και τα παιδιά άνω των 8 ετών θα πρέπει να μάθουν να γεμίζουν ένα όπλο.


Είναι πολύ σημαντικό αυτό!Επίσης πολύ σημαντικό θα πρέπει για 15 μέρες να έχετε τρόφιμα για ζήσετε, ξηρά τροφή, όταν δεν θα υπάρχει ρεύμα να έχετε ένα γκαζάκι για να ετοιμάσετε κάτι για να μπορέσετε να επιβιώσετε.


Επίσης αναγκαίο είναι ένα μικρό φαρμακείο όχι μόνο για κάποιο τραύμα, αλλά διότι αν κάποιος είναι ασθενής, έχει ανάγκη από κάποιο συγκεκριμένο φάρμακο, αποκλείεται να βγεις έξω στο φαρμακείο για να το βρεις!


Οπότε έτσι κανείς και την ζωή του σώζει και το σπίτι του και την χώρα του.


Ψυχραιμία χρειάζεται και να μην διστάσει κανείς να πατήσει την σκανδάλη όταν έρθει η ώρα, διότι ο δισταγμός του θα είναι ο θάνατος του!


Πρώτα από όλα ΔΕΝ πρέπει να φύγουμε από τα σπίτια μας!Όποιος τολμήσει να πάρει τους δρόμους είναι ΝΕΚΡΟΣ!Όποιος πάρει το αυτοκίνητο και πάει στην επαρχία είναι ΝΕΚΡΟΣ, διότι οι δρόμοι θα είναι κλειστοί, θα εγκλωβιστεί μέσα στο αυτοκίνητο αυτός και η οικογένεια του, και θα είναι ΓΥΜΝΟΣ και εκεί θα τον σφάξουν σαν κατσίκι!


Δεν πρέπει να φύγετε από το σπίτι σας, θα πρέπει να φυλάξετε τα σπίτια σας, το σπίτι είναι το ΚΑΣΤΡΟ σας.


Θα πρέπει να συνεννοηθείτε με τους γείτονες και με τα άτομα στην πολυκατοικία σας και με τα άτομα στην γειτονιά σας.


Αν δεν πέσει το σπίτι σας (δεν μπούνε μέσα) δεν πέσει η πολυκατοικία, δεν πέσει η γειτονιά, αυτοί είναι ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ.


Δεν έχουν που να πάνε , διότι αν δεν μπούνε μέσα στο σπίτι σας, στην πολυκατοικία είναι υποχρεωμένοι να κινούνται ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.


Στον δρόμο θα είναι..ΕΥΚΟΛΟΙ ΣΤΟΧΟΙ για εμάς!Άρα αν δεν μπούνε στην περιοχή σας, εσείς την γλιτώσατε και αυτοί δεν πρόκειται να κάνουν τίποτε.


Σίγουρα θα έχουν πολύ καλύτερα όπλα από τα δικά σας, θα έχουν χειροβομβίδες ,αλλά η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ θα έχει λιγότερες ΑΠΩΛΕΙΕΣ από το να βγείτε στους δρόμους η να μην αμυνθείτε καθόλου.


Για αυτό βρείτε τα κατάλληλα άτομα στην γειτονιά σας, εδώ μιλάμε για έναν απόστρατο που ξέρει πως να σας συμβουλεύσει, αυτόν θα βάλετε υπεύθυνο για να σας οργανώσει την άμυνα της περιοχή σας… συνεννοηθείτε μαζί του.


Μην ακούτε τον κάθε ανίδεο που γράφει το κοντό και το μακρύ του στο διαδίκτυο, εδώ χρειάζεστε έναν απόστρατο αυτός θα σας συμβουλεύσει, αυτόν θα βάλετε επικεφαλής να σας οργανώσει στην περιοχή σας.


Από τους εσάς τους ίδιους θα βγούνε και τα στελέχη.Ποιος θα κάνει τον ρόλο του Λοχαγού, ποιος θα κάνει τον ρόλο του Υπολοχαγού και πάει λέγοντας.


Δεν χρειάζεται κανένα ειδικό σχέδιο να σας δοθεί από πουθενά γιατί έχετε αρκετό μυαλό όταν θα βρεθείτε κάτω από τέτοιες συνθήκες να δείτε πόσο γρήγορα θα δουλεύει το μυαλό σας .


Μην τον υποτιμάται τον εαυτό σας.Το πιο ισχυρό όπλο του μαχητή είναι το ΜΥΑΛΟ του κανένα άλλο όπλο.


Αν λοιπόν εσείς δείτε τα πλεονεκτήματα της περιοχής σας, του σπιτιού σας, της γειτονιάς σας , τα μειονεκτήματα που πρέπει να φυλάξετε , ποιοι είναι οι δρόμοι εισόδου, ποιοι είναι οι δρόμοι διαφυγής , ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΓΙΔΕΥΣΕΤΕ , πως θα φυλάξετε τα ΚΑΦΑΟ του Ο.Τ.Ε, διότι τον Ο.Τ.Ε θα τον φυλάξουν οι αστυνομικοί ,τα ΚΑΦΑΟ δεν θα τα φυλάξει κανένας, αυτά θα τα φυλάξετε εσείς, αν όμως τα διαλύσουν τα καταστρέψουν οι ισλαμιστές εσείς δεν θα έχετε τηλέφωνα, μπορεί το κεντρικό τηλεφωνικό κέντρο να δουλεύει, αλλά εσείς δεν θα έχετε τηλέφωνα.


Προνοείστε για την αντιμετώπιση της κατάστασης στο ενδεχόμενο να μείνουμε χωρίς δυνατότητα επικοινωνίας.


Προμηθευτείτε ένα Πομποδέκτη για Ασύρματη Επικοινωνία (Walkie Talkie).


Πρέπει να φυλάξετε τους μετασχηματιστές, διότι δεν θα έχετε ρεύμα, πρέπει να φυλάξετε το νερό που πίνετε.


Αυτά πρέπει να τα φυλάξει η κάθε γειτονιά.Μόνο έτσι θα μπορέσετε να τους αντιμετωπίσετε και να έχετε τις ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ.


Αυτά όμως φυλάγονται με όπλα… ούτε με σφεντόνες, ούτε με καλές προθέσεις.


Και όποιος αυτή την στιγμή παίζει τον ρόλο του ανθρωπιστή είναι… ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ.


Αυτό που χρειάζεται λοιπόν είναι να εξοπλιστούμε να πάρουμε όλοι από ένα τουφέκι , δεν χρειάζεται ειδική εκπαίδευση διότι αν βάλει κανείς μέσα σε μια καραμπίνα εννιάβολα (το καλύτερο σε αυτήν την περίπτωση) αυτό έχει διασπορά ,ίσκιο να δείτε και να πυροβολήσετε θα τον πετύχετε , δύο βόλια να τον πάρουνε μικρά αυτό τον έχει βγάλει εκτός μάχης!


Άρα λοιπόν αυτό το όπλο είναι όπλο για οδομαχίες ούτε το Καλάσνικοφ είναι όπλο για οδομαχίες ούτε κανένα άλλο από τα άλλα τα πολεμικά.


Φροντίστε λοιπόν να οπλιστείτε είναι το κυριότερο όλων που έχετε να κάνετε.


Σε προσωπικό επίπεδο ο καθένας από εσάς θα πρέπει να πάρει κάποια μέτρα πρόληψης όπως:


– Επαγρύπνηση γειτόνων.– Αναγνώριση της γειτονιάς του.– Ενίσχυση της οικίας του (με υλική ασφάλεια π.χ. κλειδαριές, φράχτες, τοίχοι, φωτισμός, πυρόσβεση, σκύλοι φύλακες, συναγερμός κ.λ.π).


Όλα τα παραπάνω οδηγούν σε οπτική αναχαίτιση στόχου.Οπότε γινόμαστε υποψιασμένοι στην ασφάλεια, λειτουργούμε ομαδικά και έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για να δούμε τα απρόβλεπτα στοιχεία.


Πρέπει να γνωρίζουμε ότι σε περίπτωση ασύμμετρου όπλου, έχουμε το φαινόμενο μαζοψυχής… εκεί ο όχλος αντιδρά ασύμμετρα και αψυχολόγητα, σε αυτό το σημείο η ασφάλεια είναι συνάρτηση 3 βασικών πυλώνων :


1) Απειλή… ΠΟΙΟΣ την κάνει2) Περιβάλλον… ΠΟΥ γίνεται3) Συνείδηση Ασφαλείας Εμπλεκομένων… δηλαδή με ΠΟΙΟΥΣ έχουμε να κάνουμε.


Κεφάλαιο Ύποπτο Άτομο Ύποπτο άτομο είναι το άτομο που δημιουργεί υπόνοιες ότι διέπραξε η πρόκειται να διαπράξει αξιόποινη πράξη.


Η ότι μεταφέρει κάτι παράνομο.Αντιληφθείτε τα ύποπτα άτομα γύρω σας, να σκέφτεστε με συνείδηση ασφαλείας π.χ. τι μπορεί να κάνει, τι επιπτώσεις θα έχει, τι μέτρα μπορείτε να πάρετε.


Ακόμα και τα μεγάλης ηλικίας άτομα μπορούνε να προσφέρουν, δεν έχει σημασία που δεν μπορούνε να κρατήσουν όπλο.


Σας πληροφορώ ότι είναι το καλύτερο Κλειστό Κύκλωμα Παρακολούθησης, όσοι ηλικιωμένοι κάθονται στο σπίτι, στο παράθυρο και παρακολουθούν τα πάντα στην γειτονιά!


Μπορούν να βλέπουν και να εξετάζουν στην γειτονιά ποιος μπαίνει και βγαίνει.


Αυτοί έχουν την καλύτερη πληροφόρηση, αλλά μπορούν να κάνουν και την ανάλυση, διότι γνωρίζουν πολύ καλά την γειτονιά και τα άτομα που ζουν στην περιοχή.


Παράδειγμα να πουν…. «είδα κάποιον ύποπτο… τον είδα να κάθεται εκεί…» αυτό το κάθεται εκεί, θέλει μεγάλη προσοχή διότι μπορεί να έχουνε βάλει εκρηκτικά!


Και ξαφνικά όταν θα γίνει το μπαμ, να αρχίσουν να σκάνε δεξιά αριστερά και να μην ξέρουμε από που μας ήρθε.


Οι παγιδεύσεις που κάνανε όταν φεύγανε από τα χωριά στην Συρία οι ισλαμιστές, θα πρέπει να τις έχουμε καλά στο μυαλό μας , διότι αυτό θα το κάνουν και εδώ αν δεν το έχουν κάνει κιόλας.


Υ.Γ. Για όσους έχουνε ισλαμιστές ενοικιαστές μέσα στις πολυκατοικίες σας, ειδικά αυτό αφορά την Αθήνα, με το πρώτο μπαμ που γίνεται αυτοί που έχουν όπλα στην πολυκατοικία, 2-3-5 όσοι είναι πάνε και συλλαμβάνουν τους μουσουλμάνους ενοικιαστές, δεν χρειάζεται να τους δέσετε, και τους γδύνεται τσιτσίδι και τους αφήνεται μέσα στο διαμέρισμα παίρνοντας τους όλα τα ρούχα.


Ο μουσουλμάνος ΓΥΜΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ ΕΞΩ…αν τον δέσεις μπορεί να κόψει με τα δόντια του και το δάχτυλο και το χέρι του για να φύγει , αλλά εάν είναι ΓΥΜΝΟΣ δεν θα φύγει ποτέ έξω!

Mr. V (58η) – ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΣ (HOT SPOT) ΠΛΗΣΙΟΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΒΡΟΥ, ΜΝΗΜΗ ΑΛΩΣΕΩΣ…

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *