ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΕΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ.ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ: ΟΙ 8 ΣΤΟΥΣ 10 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟΙ- ΟΛΑ ΧΟΑΞ(Βίντεο)

5/5 (4)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Αποκάλυψη σχεδίου των Ρόκφελερ για αστυνομικό κράτος που προκλήθηκε από την πανδημία

Πάνω από 1,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι δήλωσαν παγκοσμίως ότι μένουν στο σπίτι! Αναφορά NIH ~ 80% λάθος θετικά διαγνωσμένοι- από τους 10 η 8 δεν είναι θετικοί όλα είναι ένα χόαξ.

A BIG EVENT MIGHT BE COMING THIS WEEK?

Επί του παρόντος, ο κόσμος βρίσκεται στη μέση μιας παγκόσμιας πανδημίας για την υγεία, ή έτσι μας λένε. Καλύπτουμε όλα τα γεγονότα που προηγήθηκαν της επιδημίας των κοροναϊών που υποδηλώνουν ότι δεν μας λένε ολόκληρη την ιστορία.
Αυτή η λίστα περιλαμβάνει το συμβάν 201, την προσομοίωση πανδημίας κορωναϊού που προηγήθηκε των πρώτων αναφορών για την έξαρση έξι εβδομάδων.
Οι Παγκόσμιοι Στρατιωτικοί Αγώνες που διεξήγαγαν τις τελετές έναρξης στην Wuhan China, που είναι γνωστό ως το μηδέν της εκδήλωσης την ίδια ημέρα με το Event 201. Σχεδόν 10 χιλιάδες στρατιωτικοί αθλητές από 110 έθνη ήταν όλοι στο Wuhan, λίγο πριν από την εκδήλωση.

Εξετάσαμε επίσης πώς το CDC έκλεισε το Ft. Detrick, το επίκεντρο του προγράμματος Biowarfare/βιολογικού πολέμου των ΗΠΑ λίγο πριν από την εκδήλωση λόγω παραβιάσεων σχετικά με διαρροές και μόλυνση. Τοποθετήστε πολλαπλές συνδέσεις με άλλα υπάρχοντα προγράμματα που σχετίζονται με τα Ηνωμένα Έθνη, τον Bill Gates και πολλά άλλα.

Over 1.5 Billion People Globally Told to Stay Home!

Για να μην αναφέρουμε την εκτεταμένη κάλυψη που εκθέσαμε το σχέδιο για την ανάπτυξη ενός νέου ψηφιακού χρηματοπιστωτικού συστήματος από τις στάχτες αυτής της παγκόσμιας έκτακτης ανάγκης που πιθανότατα θα θεωρηθεί η μεγαλύτερη οικονομική κατάρρευση της ανθρώπινης ιστορίας.

Τους ενδιαφέρει  ο στρατιωτικός νόμος να περάσει  και τίποτα άλλο , δεν υπάρχει κίνδυνος από τον ιό του Covid 19  όλα είναι ένα Hoax  . σταματήστε αυτήν την τρέλα και βγείτε από τα σπίτια σας .

NIH Report ~ 80% False Positive !!!! Covid 19 Test Results..SPREAD THIS WIDE AND FAR

Σε αυτή την αποκλειστική συνέντευξη, ο Σπίρο συνοδεύεται από την δημοσιογράφο Ελένη Μπουνίσκι, για να αναλύσει και να συζητήσει την έκθεση που εγκρίθηκε από το Ίδρυμα Ροκφέλερ, η οποία φαίνεται να είναι το σενάριο όχι μόνο για το Event 201, αλλά όλα όσα βλέπουμε να ξεδιπλώνονται τώρα σχετικά με το ίδιο το ξέσπασμα και την απάντηση του αστυνομικού κράτους.

Rockefeller Blue Print For Police State Triggered By Pandemic Exposed

Covid19 Martial Law Next For America Coronavirus Global Reset! Global Economic Collapse 2020

THE «OUTBREAK» IS PUSHING US THAT MUCH CLOSER TO THE MARK OF THE BEAST…

Το επομενο μετρο θα ειναι ….»ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ» ! ! ! Καταλαβες;

Οι νομικοί λένε ότι δεν είναι αντισυνταγματικά τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση, (χα χα χα ), αφού διακυβεύονται πολλά, αφού πρέπει να προστατευτεί η δημόσια υγεία.

Στην σύγχρονη περίπτωση θα έπρεπε παρομοίως κάθε χρόνο όταν πεθαίνουν χιλιάδες από την γρίπη να εφαρμόζονταν τα ίδια μέτρα της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Τότε γιατί γίνεται τώρα και με αυτόν τρόπο ;

Με πολύ λιγότερα θύματα από την γρίπη, σήμερα ο ίδιος ο Στάλιν φαντάζει… «περιστέρα» στα μέτρα που επιβάλλονται με τον καθημερινό τρομοκρατικό βομβαρδισμό από τα ΜΜΕ, τον στρατό στους δρόμους, με τους αστυνομικούς να κυνηγούν σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες τους πολίτες που τόλμησαν να βγουν από την πόρτα του σπιτιού τους.

Φτάσαμε στην εποχή που το ίδιο το σύστημα είχε περιέλθει σε μεγάλο αδιέξοδο, καθώς η οικονομία του «αέρα» είχε σκάσει σαν φούσκα και έπρεπε να βρεθεί κάποιος τρόπος να ξεπεραστεί το τσουνάμι που επέρχονταν, χωρίς πολλές απώλειες στην χαρακτηριστική απληστία του. Τι σημασία έχει μερικές χιλιάδες ανθρώπων που θα πεθάνουν, μπροστά στην επιβίωση και ακόμα περισσότερο στην επιβολή του συστήματος ;

Και όταν λέμε σύστημα, δεν είναι κάτι το αφηρημένο. 

Είναι η Νέα Τάξη που πολλοί την ευαγγελίστηκαν με μια παγκόσμια θρησκεία, με παγκόσμιο νόμισμα και το κυριότερο, με μια παγκόσμια κυβέρνηση που θα έχει τους πολίτες, που στο μεταξύ θα έχουν απολέσει κάθε ταυτότητα, όπως ο τσομπάνης το κοπάδι του με τα μαντρόσκυλα του.

Εκείνο που όμως πάντα το σύστημα ήθελε να αγνοεί και στην περίπτωση του Κορονοιού είναι ότι το κάθε σατανικό σχέδιο έλεγχου της ανθρωπότητας, είναι εύθραυστο, γιατί είναι ανθρώπινο δημιούργημα. Και όταν χάνεται ο έλεγχος, τότε το ίδιο το συστημα που προκάλεσε την κρίση για να ξεπεράσει τα προβλήματα του, βρίσκεται στο έλεος αυτής της κρίσης.

Όσον αφορά τους πολίτες, εμάς τους ίδιους, όταν θα πάψουμε να τρώμε το κουτόχορτο της παγκόσμιας και εγχώριας δικτατορίας, τότε μόνο ίσως υπάρχει ελπίδα να αποτύχουν τα σχεδία τους.

Γιατί όταν πατάς συνεχώς το γκάζι, μπορεί να σπάσεις τα μούτρα σου, από μια.… απροσδόκητη «επανάσταση».

apagoreuetai-group.blogspot.com

Μένουμε σπίτι και να τα αποτελέσματα

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *