ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΦΙΔΙ… “ΜΕΤΑΣΑΡΚΩΣΗ” ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ(Βίντεο)

1/5 (1)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ο άνθρωπος της Ταϊλάνδης νυμφεύεται την κόμπρα, σκεφτεται ότι είναι η νεκρή φίλη του.

Υπάρχει μια βουδιστική θεωρία ότι οι άνθρωποι μετενσαρκώνονται αφού πεθαίνουν, σε ζώα. Αυτός είναι ένας πολύ απλοποιημένος τρόπος να το εξετάσουμε, αλλά τελικά οδηγεί σε αυτό: ένας άνθρωπος από την Ταϊλάνδη έχει παντρευτεί μια κόμπρα επειδή πιστεύει ότι είναι η νεκρή φίλη του, μετενσαρκωμένη.

Η θλίψη μπορεί να κάνει τρελά πράγματα στους ανθρώπους, αλλά όχι όλοι επιλέγουν  να παντρευτούν το φίδι, ή γενικότερα το κατοικίδιο ζώο τους, αφού χάνουν κάποιον σημαντικό για αυτούς άνθρωπο.

Το κόμπρα μήκους δέκα ποδιών, γνωστός και ως «κοπέλα», και ο άνθρωπος της Ταϊλάνδης απολαμβάνουν καθημερινά ζευγάρι πράγματα μαζί, συμπεριλαμβανομένης της κοίτης μπροστά στην τηλεόραση, παίζοντας επιτραπέζια παιχνίδια (τα φίδια και οι σκάλες είναι η αγαπημένη τους), πηγαίνοντας στο γυμναστήριο και μοιράζοντας ρομαντικές πικνίκ από μια τοπική λίμνη. Ξοδεύουν τον μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μαζί τώρα, όπως ο άνθρωπος και το φίδι.

Ο Warranan Sarasalin από Kanchanaburi στην Ταϊλάνδη έστειλε εικόνες του και της «φίλης» του στο Daily Mirror, οι οποίες έγιναν viral. Οι φωτογραφίες δείχνουν ότι η κόμπρα παίρνει αυτό που χρειάζεται και πολλά άλλα. Λέει ότι «η αληθινή αγάπη είναι η αληθινή αγάπη», που υποθέτουμε ότι είναι ένας τρόπος να πούμε πόσο πραγματικά σέρνει τον ερπετό συνεργάτη του στο έγκλημα.

Ο άντρας έχασε τη φίλη του πριν από πέντε χρόνια και διαπίστωσε ότι η κόμπρα έφερε μια «εντυπωσιακή ομοιότητα» με τη γυναίκα, αφού το έβλεπε στη Νοτιοανατολική Ασία. Ποτέ δεν είναι μακριά από το φίδι και το παίρνει παντού όπου πηγαίνει, συμπεριλαμβανομένου του κρεβατιού το βράδυ.

Έχει γίνει κάπως μια διασημότητα στην πόλη του, πιθανότατα επειδή δεν βλέπετε κάποιον να παντρεύεται καθημερινά με κόμπρα δέκα ποδιών, τουλάχιστον από όπου και αν είμαστε.

Αυτή δεν είναι η πρώτη γνωστή περίπτωση ενός ανθρώπου που παντρεύεται ένα ζώο. Για παράδειγμα, σε ένα ινδικό χωριό νωρίτερα φέτος, ένα αγόρι επτά ετών παντρεύτηκε ένα θηλυκό σκυλί για να αποκρούσει τα κακά πνεύματα, καθώς το ωροσκόπιο του προέβλεψε ότι η πρώτη σύζυγός του θα πεθάνει σε πολύ νεαρή ηλικία.

Ο Jerry Springer χαρακτήρισε έναν άνδρα που παντρεύτηκε πόνυ, το 1992, ενώ το 2010 ο Μπαλινέζος  δεκαοχτάχρονος αναγκάστηκε να παντρευτεί μια αγελάδα αφού είχε σχέσεις με αυτόν, προκειμένου να καθαρίσει το χωριό της «άγιας πράξης».

Το 2005, μια γυναίκα παντρεύτηκε ένα δελφίνι με την ονομασία Cindy, μετά από δεκαπενταετή σχέση με το υποβρύχιο θηλαστικό. Και το 2010, ένας Γερμανός παντρεύτηκε την ασθματική γάτα του, αφού διαπίστωσε ότι δεν είχε πολύ χρόνο να ζήσει.

Η αγάπη είναι τυφλή σε πολλά πράγματα, προφανώς συμπεριλαμβανομένων των ζώων.

heartbroken man marries PET SNAKE he believes is his dead girlfriend reincarnated

Top 10 Unbelievable People Who Married Animals – AllTimeTop

The Snake – Al Wilson

The Incredible Indian Snake Girl

Snake Whisperer Is Best Friends With Cobras | BEAST BUDDIES

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *