ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΝΩΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ… ΚΟΡΑΝΙΑ!!!

563_kuranΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Εμπρός για την ολοκληρωτική ισλαμοποίηση της Ελλάδας, γράφουν οι Τούρκοι με πανηγυρικά αφιερώματα στην είδηση ότι γνωστή ελληνική εφημερίδα, συγκεκριμένα το ΒΗΜΑ της οικογένειας Ψυχάρη, μοιράζει μαζί με το κυριακάτικο φύλο της και ένα Κοράνι για να… μάθουν οι Έλληνες τις βασικές αρχές του Ισλαμ. Μάλιστα!

Να σκεφτεί κανείς ότι όλα αυτά γίνονται την ίδια ώρα που η ισλαμική λαίλαπα έχει αναστατώσει όλη την Ευρώπη, όπου καθημερινά γίνονται γνωστές ειδήσεις από  φρικτά ισλαμικά εγκλήματα και ενώ καθημερινά εισέρχονται στην χώρα μας εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι που κανείς δεν ξέρει από πού κρατά η σκούφια τους.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα τουρκικά δημοσιεύματα, ήδη στην Ελλάδα υπάρχουν μόνιμα πάνω από 300.000 μουσουλμάνοι, χώρια από τους μουσουλμάνους της Δυτικής Θράκης.

Συνεπώς, ολοταχώς βαδίζει η χώρα προς την ισλαμοποίηση της καθώς οι αριθμοί αυτοί προβλέπονται να αυξηθούν ραγδαία το επόμενο χρονικό διάστημα και έτσι δεν θα… χρειαστεί να κάνει τίποτα η Τουρκία για να διεκδικήσει τα «δίκαια» της στον ελληνικό εθνικό χώρο καθώς η Ελλάδα και μετά την λαίλαπα των τουρκικών σήριαλ που προετοίμασε το έδαφος, θα είναι ήδη μια προσφιλής ισλαμική χώρα.

Και όλα αυτά την ίδια ώρα που εκατοντάδες χιλιάδες Τούρκοι προσπαθούν να βρουν την ελευθερία για να αποκαλύψουν την πραγματική θρησκευτική τους ταυτότητα.

Αίσχος!

Yunan gazetesi Kur’an-i Kerim dağıttı = Ελληνική εφημερίδα μοίρασε το Κοράνι.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

7 Σχόλια

 1. Πω,πω…. τι μας βρήκε!!!!!! καλά μου είχε πεί ένας άγιος γέροντας .Ότι θα μας τα πάρουν όλα (νησιά Αιγαίου,βόρεια Ελλάδα,νησιά Ιονίου,Κρήτη) και δεν θα αντιδράσει κανείς . Δεν βλέπετε που το πάνε οι προδότες ; Θα μας φέρουν τους Τούρκους και δεν θα πάρουμε χαμπάρι .Πολύ φοβάμαι ότι αυτή η ανακατοσούρα γύρω μας γίνεται και για μας . Χωρίζουν τα «φιλέτα κράτη», και εμείς κοιμόμαστε. Μας πουλήσανε στούς τούρκους και ούτε που το ξέρουμε.Τι τους κοιτάμε τούς αλήτες και δεν τους ξεφορτωνόμαστε ; Έχουμε πόλεμο δεν το καταλάβαμε;

 2. Αν η μετάφραση είναι η σωστή και όχι μια ωραιοποιημένη μετάφραση τότε αυτό είναι αυτό που έπρεπε να γινεί για να ανοίξουν τα μάτια του κόσμου και να καταλάβει τι είναι Ισλάμ, Υπάρχουν στο Κοράνι πάνω από 100 εδάφια τα οποία καλούν τους πιστούς σε εγκληματικές ενέργειες. Προσωπικά έχω την Ελλήνική μετάφραση των εκδόσεων Κάκτος και την επίσημη μεταφραση την οποία χρηματοδότησε ο Βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας και εκτέλεσαν καθηγητές του πανεπιστημίουτου Καίρου. Δεν γνωρίζω πια είναι η παραπάνω μετάφραση και δυστυχώς δεν την πρόλαβα. Πριν το διαβάσω είχα και εγώ ορισμένες συγκεχημένες απόψεις που άγγιζαν τα όρια του μύθου και που ξεκαθάρισαν με την ανάγνωση του Κορανίου. Ανε είναι η σωστή μετάφραση (επαναλαμβάνω) και όχι κάποια μεταλαγμένη και ΑΝ το διαβάσουν αυτοί που το πήραν τότε θα καταλάβουν αν το Ισλάμ είναι η λεγόμενη ψευδώς «θρησκεία ειρήνης». Για περισσότερη κατανόηση θα πρέπει να διαβάσουν και τα λεγόμενα Χαντίθ (ένα είδος παράδοσης) και την Σαρία, αλλά μάλλον ζητάω πολλά.

  Πολλοί κάνουν συγκρίσεις εδαφίων της Παλαιάς Διαθήκης με του Κορανίου. Η Παλαιά Διαθήκη για κάθε λογικό άνθρωπο είναι κάτι μεταξύ ιστορίας και μυθολογίας για συμβάντα που έγιναν ή ίσως δεν έγιναν 3000 χρόνια πριν. Το Κοράνι αναφέρεται πάντα στην τρέχουσα ζωή και στιο τι πρέπει να κάνουν οι πιστοί σήμερα. Φυσικά δεν υπάρχει καμιά σύγκριση με την Καινή Διαθήκη.

  Αν είναι μια σωστή μετάφραση κι όχι μια ωραιοποίιηση, και αν διαβαστεί τότε μάλλον θα έπρεπε να πενθούν αντί να πανηγυρίζουν.

 3. Συνήθως τα ένθετα δώρα των εφημερίδων αφορούν πληρωμένες διαφημήσεις. ΕΔΩ ποιός τους πλήρωσε;…..

 4. Το έχω διαβάσει το Κοράνι και μόνο θρησκεία ειρηνική δεν είναι. Εκτός των άλλων κομματιών που βγάζουν μίσος κατα των χριστιανών και όλων των άλλων θρησκειών και κηρύσσουν ευθαρσώς τη τζιχαντ κατα ολοκλήρου του κόσμου που δεν αποδέχεται την θρησκεία τους, υπάρχει ειδική μνεία στους Έλληνες. Έχουν αφιερώσει ολόκληρο κεφάλαιο. Διαβάστε το να ξεστραβωθείτε ειδικα τώρα που οι μουσουλμάνοι μοιράζουν στην Αθήνα προπαγανδιστικά φυλλάδια που μιλάνε για μια ειρηνική θρησκεία.

 1. 14 Φεβ. 2016

  […] ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος http://nikosxeiladakis.gr […]

 2. 14 Φεβ. 2016

  […] ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος http://www.nikosxeiladakis.gr […]

 3. 15 Φεβ. 2016

  […] ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος http://www.nikosxeiladakis.gr […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *