ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΟΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΤΕΣΤ. Μηνυτήρια αναφορά καταθέτει ο Νίκος Αντωνιάδης. “Το οικοδόμημα της απάτης τρίζει επικίνδυνα για τους πολιτικούς και τους “ειδικούς”.”

5/5 (8)

Νίκος Αντωνιάδης :“Από όλη τη χώρα λαμβάνω αμέτρητες καταγγελίες από ανθρώπους που δεν έκαναν τεστ και ενημερώθηκαν τηλεφωνικά ότι είναι θετικοί.Είναι όλοι αυτοί που στήθηκαν στις ουρές, αφού έδωσαν τα στοιχεία τους, κουράστηκαν να περιμένουν, έφυγαν και ενημερώθηκαν τηλεφωνικά ότι είναι “θετικοί”.”

Η πιο τρανταχτή απόδειξη, του ΠΑΝΙΚΟΥ στον οποίον βρίσκονται.Προσπαθούν με ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ, ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ, ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ.Ο αυξανόμενος αριθμός αυτών που πλέον δεν πιστεύουν στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ της δυναμικής του κορονοϊού, γίνεται ο εφιάλτης τους.Αν και δεν έχω ουδεμία εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη, (οι ελάχιστες εξαιρέσεις πάντα θα υπάρχουν για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα της διαφθοράς), γεγονός που φαίνεται και από πληθώρα σχολιαστών στην σελίδα του κ. Αντωνιάδη, ίσως φέρει θετικά αποτελέσματα η συνεχής του προσπάθεια.Καλλιόπη Σουφλή Υ.Γ. Υποθέτω πως θα κληθούν να απολογηθούν και οι “ιατροί” που κάνουν τα ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΤΕΣΤ. ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΤΟ… DNA αυτού που βγήκε θετικός, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΕΣΤ. ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΙΑ, ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ … ΛΑΓΟΥΜΙ. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ…

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΤΕΣΤ________________ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥΑΠΑΙΤΩ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ__________________Δεν χωράει καμία αμφιβολία πλέον ότι η απάτη με τα ανύπαρκτα τεστ έχει αποκτήσει τεράστιες πανελλαδικές διαστάσεις.Από όλη τη χώρα λαμβάνω αμέτρητες καταγγελίες από ανθρώπους που δεν έκαναν τεστ και ενημερώθηκαν τηλεφωνικά ότι είναι θετικοί.Είναι όλοι αυτοί που στήθηκαν στις ουρές, αφού έδωσαν τα στοιχεία τους, κουράστηκαν να περιμένουν, έφυγαν και ενημερώθηκαν τηλεφωνικά ότι είναι “θετικοί”.Μέχρι τώρα είχαμε τους ασυμπτωματικούς θετικούς, τους οποίους, κατά την Ματίνα Παγώνη, “δεν θα αντέξουν τα νοσοκομεία”, ενώ αυτοί ούτε έξω από τα νοσοκομεία δεν θα περάσουν.Τώρα πια έχουμε και τους ανύπαρκτους θετικούς.Είναι πολύ απλά τα πράγματα.Οι Εισαγγελίες θα ζητήσουν τις λίστες με τους θετικούς.Εν συνεχεία, αυτοί θα κληθούν να καταθέσουν εάν έκαναν τεστ.Και η λίστα της απάτης σε όλη τη χώρα θα έχει ολοκληρωθεί.Και το έγκλημα θα έχει αποδειχθεί.Ψευδής βεβαίωση.Τελικά, αυτό το έγκλημα, του άρθρου 242 του Ποινικού Κώδικα, θα κατεδαφίσει την απάτη.Και μετά, η εισαγγελική αυτή έρευνα θα ενωθεί με την άλλη. Αυτή που έχω προκαλέσει με την υπ’ αριθμ. ΑΒΜ Ε2020/4575 μήνυσή μου, για τα ψευδή “κρούσματα”, τις “νοσηλείες” και τους “θανάτους” στα δημόσια νοσοκομεία. Στην οποία έχει ήδη διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση, που είναι σε εξέλιξη.Το οικοδόμημα της απάτης τρίζει επικίνδυνα για τους πολιτικούς και τους “ειδικούς”.

Πηγή

attikanea.info

Κάτοικος Σερρών ξέσπασε για τον κορωνοϊο: γίνονται κ@ρ@γκιοζιλίκια ο ευαγγελατος δεν ηξερε τι να πει

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *