Πανέτοιμοι για βιολογικό πόλεμο οι Ρώσοι – Ο κορωνοϊός διαλύει την Ευρωπαϊκή Ένωση (BINTEO) ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ! (βίντεο)

5/5 (8)

Μέσα σε 3 μήνες, από την αρχή του 2020 έχουν επέλθει σοβαρές συγκρούσεις συμφερόντων εντός της Ένωσης και αναμένεται σκληρό πόκερ και αντιδράσεις μεταξύ των κρατών μελών μετά το πέρας της πανδημίας.


Επιβεβλημένη πλέον η διάλυση της ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.
 
Όσο για την Γερμανία, ας ελπίσουμε πως θα αφανιστεί από προσώπου γης, μαζί με τα αφεντικά της… τους … ΑΘΕΑΤΟΥΣ… 

Υπό έντονη αμφισβήτηση η ουσία ύπαρξης της Ένωσης, η οποία δεν βοηθά τα μέλη της…

Κορονοϊός και μεταναστευτικό έχουν προκαλέσει πληθώρα προβλημάτων στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ανάμεσά τους και η Ελλάδα.

Η Ιταλία δοκιμάζεται σκληρά από την πανδημία με το ιταλικό σύστημα υγείας να έχει γονατίσει από το πλήθος των νοσούντων τον ιό, στον ίδιο δρόμο βαδίζει και η Ισπανία, η Γαλλία έχει περιορίσει κάπως το πρόβλημα και οι Γερμανοί ακολουθούν ως συνήθως τη δική τους πολιτική.

Εν μέσω λοιπόν της υγειονομικής κρίσης η Γερμανία τις προηγούμενες μέρες είχε προχωρήσει σε κατάσχεση μασκών που προορίζονταν για Ιταλία, Αυστρία και Ελλάδα όταν έφτασαν στο έδαφός της από Κίνα ενώ απαγόρευσε και τις εξαγωγές παντός είδους υγειονομικού υλικού.  

Οι κινήσεις αυτές προκάλεσαν σάλο μεταξύ των κυβερνήσεων των γειτονικών της Γερμανίας χωρών, οπότε η Γερμανία έδωσε τη δυνατότητα να νοσηλευθούν βαριά ασθενούντες από τον ιό σε δικά τους νοσοκομεία από τη γειτονική Αλσατία-Λοραίνη της Γαλλίας και απέστειλε υγειονομικό υλικό τελικά στην Ιταλία μετά τις κινήσεις Κίνας και Ρωσίας προς βοήθεια της Ιταλίας.

Η δε Ιταλία δέχθηκε βοήθεια σε προσωπικό και μέσα από Κίνα και Ρωσία σχεδόν άμεσα μετά το σχετικό της αίτημα. Η Κίνα απέστειλε γιατρούς, νοσηλευτές και υλικό και η Ρωσία στρατιωτικό προσωπικό του υγειονομικού μαζί με υλικό, θέμα που καλύψαμε χθές εδώ:  και σήμερα φτάνει και το τελευταίο ρωσικό φορτίο προς την Ιταλία.


Επίλεκτη ομάδα Ρώσων στρατιωτικών της μονάδος βιολογικού πολέμου με ειδικότητα στην ιολογία και την επιδημιολογία, στέλνει η Μόσχα προς την πόλη Μπέργκαμο, όπου θα διεξάγει έρευνες και θα λάβει μέτρα για την καταπολέμηση του κορωνοϊού, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Η αρχική πράξη των γειτονικών χωρών της Ιταλίας να μην αποστείλουν βοήθεια προκάλεσε δυσαρέσκεια κατά της Ένωσης στους Ιταλούς πολίτες σε σημείο που σε βιομηχανία στο Βενέτο κατέβηκε η σημαία της Ένωσης και υψώθηκε αυτή της Κίνας!


Raising the Chinese flag in Italy instead of the EU flag pic.twitter.com/3JrYPXNyhq

— maytham (@maytham956) March 23, 2020
Το αντιευρωπαϊκό κίνημα ήταν ήδη ισχυρό στη ν Ιταλία και φαίνεται ότι μετά το πέρας της πανδημίας θα ενισχυθεί.

Εκτός των παραπάνω που αφορούν την πανδημία το μέτωπο του μεταναστευτικού δημιούργησε επιπλέον προστριβές με τη Γερμανία για άλλη μια φορά πρωταγωνιστή αφού έκανε τα στραβά μάτια απέναντι στην πολεμική και εκβιαστική κίνηση της Τουρκίας κατά της Ελλάδας με τις χώρες του σκληρού δεξιού μπλόκ(Πολωνίας, Τσεχίας, Ουγγαρίας, Αυστρίας) να δηλώνουν άμεσα τη στήριξή τους και να αποστέλλουν άμεσα προσωπικό. 

Μπορεί η Ελλάδα να μην καταφέρθηκε κατά της γερμανικής στάσης για προφανής λόγους αλλά όλοι οι υπόλοιποι την εξέθεσαν οπότε χαμήλωσε τους τόνους υποστήριξης απέναντι στην Τουρκία.
Να μην ξεχνάμε τέλος και το θέμα της Λιβύης όπου η Γερμανική θέση υπέρ της Τουρκίας πυροδότησε την άμεση αντίδραση της Ελλάδας η οποία κάλεσε το Χαφτάρ για ξεχωριστή συνεννόηση μαζί του  ενώ η Γαλλία και ο σκληρός αντιτουρκικός πυρήνας της Ένωσης τάχθηκε με τις γαλλικές θέσεις. 

Τελικά επιλέχθηκε από τη Γερμανία η κλασσική μέση οδός της εύθραυστης εκεχειρίας στη Λιβύη χωρίς όμως να εμποδίζεται πρακτικά η Τουρκία στην αποστολή υλικού και προσωπικού.
Μέσα σε 3 μήνες, από την αρχή του 2020 έχουν επέλθει σοβαρές συγκρούσεις συμφερόντων εντός της Ένωσης και αναμένεται σκληρό πόκερ και αντιδράσεις μεταξύ των κρατών μελών μετά το πέρας της πανδημίας.

Coronavirus in Italy: Cuba, China and Russia send send medical aid | DW News

ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ;;;

  


Σκέψεις και συμπεράσματα στην κρίση του καθενόςΌταν οι αριθμοί ειναι αμείλικτοι, οτιδήποτε άλλο, περιττεύει…

Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟ-ΚΟΡΟΝΟΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ. 

Ιωάννης Πέτρου

ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ;;;

Αν και ξέρω καλά ότι είναι πολύ πιο εύκολο να ξεγελάσεις κάποιον παρά να τον πείσεις ότι ξεγελάστηκε, ας ρίξουμε μία ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ματιά για το πως έχει η κατάσταση ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ.

Δεδομένα για το χρονικό διάστημα από 1.1.2020, μέχρι σήμερα Τρίτη 24.3.2020 και ώρα 08:30
 


ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ
 
● Νεκροί λόγω AIDS ………………… 383.889
● Νεκροί λόγω εποχικής γρίπης …… 110.999
● Νεκροί λόγω κορωνοϊού ………….. 16.558ΕΛΛΑΔΑ
 
● Νεκροί λόγω εποχικής γρίπης (προ 4ημέρου) .…. 94
● Νεκροί λόγω κορωνοϊού ………………………… 17ΙΤΑΛΙΑ (γιατί όλοι σ΄ αυτήν αναφέρονται με τρόμο)

● Νεκροί λόγω εποχικής γρίπης 2014/2015 …. 20.259

 
● Νεκροί λόγω εποχικής γρίπης 2015/2016 ….. 15.801


● Νεκροί λόγω εποχικής γρίπης 2016/2017 ….. 24.981 


● Νεκροί λόγω κορωνοϊού …………………… 6.077
(για τις περιόδους 2017/18 και 2018/19, δεν βρήκα σχετικά στοιχεία)
 

Σκέψεις και συμπεράσματα στην κρίση του καθενός

Ι.Π


(ΣΗΜ. Για τυχόν διασταύρωση, τα δεδομένα παρελθόντων ετών για την Ιταλία, προέρχονται από την ιστοσελίδα 
https://www.sciencedirect.com/…/arti…/pii/S1201971219303285… )

Μειώνουν και τους μισθούς για… έξι μήνες… ΟΥΔΕΝ ΜΟΝΙΜΟΤΕΡΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ… ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ! (βίντεο)

Γιάννης Βρούτσης: Μείωση μισθών κατά 50% για έξι μήνες

ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΚΟΠΤΟΥΝ ΣΤΟ 50%.ΠΟΛΙΤΙΚΑ «ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ»… ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ … ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥΣ… ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ!
 Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Οι «δημοσιογραφικές πόρνες», ούτε λέξη δεν λένε για τα όσα αποκάλυψε ο Καρδιοχειρουργός…ΟΛΟΙ «ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΕΣ».

 Γιάννης Βρούτσης: Τα ξημερώματα του Σαββάτου δημοσιεύθηκε στο Φύλλο της Κυβερνήσεως η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που ενεργοποιεί τα μέτρα της κυβέρνησης για την στήριξη της οικονομίας εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Γιάννης Βρούτσης: Πριν από λίγες ημέρες η κυβέρνηση ανακοίνωσε έκτακτα οικονομικά μέτρα για την ενίσχυση της οικονομίας. Χωρίς χρονοτριβές, τα ξημερώματα του Σαββάτου δημοσιεύθηκε στο φύλλο της Κυβερνήσεως η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τα συγκεκριμένα μέτρα. Το άρθρο 9 αναφέρει το εξής:
Στο πλαίσιο των έκτακτων και προσωρινών μέτρων στην αγορά εργασίας για την αντιμετώπιση και τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, και πάντως για χρονικό διάστημα που δεν μπορεί να υπερβαίνει τους έξι (6) μήνες από την έναρξη ισχύος της παρούσας, o εργοδότης δύναται, με απόφασή του, να ορίζει προσωπικό ασφαλούς λειτουργίας της επιχείρησης ως εξής:
α) Κάθε εργαζόμενος μπορεί να απασχολείται κατ’ ελάχιστο δύο (2) εβδομάδες με περίοδο αναφοράς τον μήνα, συνεχόμενα ή διακεκομμένα,
β) Ο ανωτέρω τρόπος οργάνωσης της εργασίας γίνεται ανά εβδομάδα και εντάσσεται σε αυτόν τουλάχιστον το 50% του προσωπικού της επιχείρησης,
γ) Εργοδότης που θα εφαρμόσει αυτόν τον τρόπο οργάνωσης της εργασίας υποχρεούται να διατηρήσει τον ίδιο αριθμό εργαζομένων που απασχολούνταν κατά την έναρξη εφαρμογής του.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι για τους επόμενους έξι μήνες δίνεται η δυνατότητα στους εργοδότες να απασχολούν τους εργαζομένους τους κατά το ήμιση με την αντίστοιχη μείωση των αποδοχών κατά 50%.
Με αυτό τον τρόπο κάθε εργαζόμενος θα μπορεί να απασχολείται είτε δυο εβδομάδες συνεχόμενες είτε μια εβδομάδα εργασίας με μια εβδομάδα αργίας εναλλάξ.

Δείτε το βίντεο στο 9’40

https://www.facebook.com/flashgrLife/videos/748091262389304/

Διδάκτωρ Καρδιοχειρουργός ΤΙΝΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΤΣΙΟΔΡΑ -ΜΜΕ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ! «Το εμβόλιο, ο ένας λόγος που γίνονται όλα…»

Διάλεξαν πειθήνιο όργανο, ως εκ χαρακτήρα -αν και τον ΣΥΜΠΑΘΩ ως άνθρωπο – λοιμωξιολόγο, υπάκουο στο σύστημα, για να τα περάσουν στον κόσμο όλα αυτά.
Είτε με τη λογική, είτε με το συναίσθημα.
Ο ίδιος έλεγε εντελώς ΑΛΛΑ προ 2 μηνών!


Θα μου πείτε,η διαφορά είναι πως δεν έχουμε το εμβόλιο για να προστατεύσουμε τους ανθρώπους..

Το εμβόλιο…
ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ…
Ο ένας λόγος που γίνονται όλα..
Και μετά φυσικά θα σας πούνε’ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ’το εμβόλιο για να μην γινουν τα περσινά..!

ΟΧΙ, υποχρεωτικό εμβόλιο δεν θα γίνει ΠΟΤΕ.

Ας το περάσουν από όσους νόμους θέλουν..

Τσιόδρα, το μόνο που σου απομένει μετά απ΄ αυτή τη ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΜΒΑ του ΕΛΛΗΝΑ ΙΑΤΡΟΥ,  που ξεκάθαρα δηλώνει πως είσαι ΠΕΙΘΗΝΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (να την χ@#ω την … ψαλμωδία σου και την  υποτιθέμενη πίστη σου) είναι ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ  ΜΙΚΡΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, (ΌΧΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ) ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟ-ΚΟΡΟΝΟΪΟ.

ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΝ ΔΕΧΟΣΟΥΝ ΠΙΕΣΕΙΣ.

ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΑΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ.

ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΩΣ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ … «ΤΥΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ»


ΑΛΛΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.


ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΛΑΟΣ, ΣΥΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΡΑΚΑ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟ.


ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΙ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟΝΙΑ «ΑΘΕΑΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ».


ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ, ΦΑΙΔΩΝΑ ΒΟΒΟΛΗ, RESPECT.Καλλιόπη Σουφλή

Του Διδάκτορος καρδιοχειρουργικής Πανεπιστημίου Αθηνών Φαίδωνα ΒόβοληΑΣΦΑΛΩΣ και ΔΙΑΦΩΝΩ με τα μέτρα αυτά.


Κοροιδεύουν τον κόσμο.
Με 500 κρούσματα και 15 νεκρούς έκλεισαν μέσα μία χώρα.


Σας λένε για «εκθετική αύξηση».

Μα ιατρικώς ΠΑΝΤΑ σε μια ίωση υπάρχει εκθετική αύξηση.
Φυσιολογικό.

Τον Φεβρουάριο τα κρούσματα γρίπης ήταν πάνω από 300.000 στην Ελλάδα και οι προκαλούμενοι θάνατοι πολύ περισσότεροι από τώρα.
 
Αλλά δεν σας είπαν κάτι…
Και κάθε χρόνο τέτοια περίπου νούμερα υπάρχουν.

Στην Ιταλία τα θύματα το 2018 με μια επιδημία γρίπης ήταν περί τα 25.000!

Δεν έγινε τίποτα.

Ο πρόεδρος του ΠΟΥ προ μηνός είπε πως ετησίως έχουμε 60.000 νεκρούς από την γρίπη.
Οι τεθνηκόντες αυτοί είναι κατά συντριπτική πλειοψηφία άνθρωποι με χρόνια νοσήματα.

Πάντα ως ιατρική κοινότητα προσπαθούμε ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ να τους προστατεύσουμε.ΠΑΝΤΑ.

Με σχετική απομόνωση.

Τώρα ξαφνικά τους θυμήθηκαν και αιτιώνται πως έχουμε γονείς,παππούδες ως οικογένεια;

Προσβλητικό.

Εμείς ΠΑΝΤΑ τους προστατεύουμε.Διάλεξαν πειθήνιο όργανο, ως εκ χαρακτήρα-αν και τον ΣΥΜΠΑΘΩ ως άνθρωπο-λοιμωξιολόγο, υπάκουο στο σύστημα, για να τα περάσουν στον κόσμο όλα αυτά.

Είτε με τη λογική,είτε με το συναίσθημα.
Ο ίδιος έλεγε εντελώς ΑΛΛΑ προ 2 μηνών!


Θα μου πείτε,η διαφορά είναι πως δεν έχουμε το εμβόλιο για να προστατεύσουμε τους ανθρώπους..

Το εμβόλιο…
ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ…
Ο ένας λόγος που γίνονται όλα..
Και μετά φυσικά θα σας πούνε’ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ’το εμβόλιο για να μην γινουν τα περσινά..!
Θυμάστε την Ιταλία,θα σας λένε..

ΟΧΙ, υποχρεωτικό εμβόλιο δεν θα γίνει ΠΟΤΕ.
Ας το περάσουν από όσους νόμους θέλουν..

Έχουν πείσει μέσω της πλύσης εγκεφάλου των ΜΜΕ τον κόσμο και καταφέρονται ενάντια σ αυτούς τους λίγους, κακούς , ανεύθυνους συμπολίτες μας…

Σταθείτε κοντά και σ αυτούς που φοβούνται και σ εκείνους που δεν φοβούνται!

Μην διχάζεστε.
Οκ νέα ίωση, οκ να προστατευθούν όπως ΠΑΝΤΑ οι ευπαθείς, οκ ας είμαστε προσεκτικοί, μα όχι όλο αυτό!


Είχαν προετοιμάσει σαφέστατα τον εγκλεισμό και τον προετοίμαζαν με κλιμάκωση τις τελευταίες μέρες.. Το γνωρίζαμε!


Ξαφνικά κάποιοι απείθαρχοι που έβγαιναν έξω.. κάποιοι που περνούσαν τα διόδια, κάποιοι που πήγαιναν εκκλησίες, θάλασσα, πικ νικ , ΤΗΝ ΩΡΑ που εμείς βλέπαμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΡΗΜΩΜΕΝΑ!

Το ξέραμε για τον εγκλεισμό εδώ και 10 μέρες!
Ότι κι αν γινόταν…ΕΛΕΓΧΟΥΝ το μυαλό σας μέσω ΜΜΕ.
Είναι και τεστ πειθαρχίας.
ΜΗΝ τους αφήνετε.
Έχουν βάλει αναμεταδότες πολλούς (και συναδέλφους μου)να σας τρομοκρατούν.

Όσοι γιατροί είναι γνώστες της παθοφυσιολογίας , απλά γελάνε με όλα αυτά!

Δεν μιλάμε για θεωρίες συνομωσίας εδώ, αλλά για το ότι οι αριθμοί δεν βγαίνουν!
Οι αναλύσεις που διαβάζετε είναι αστείες.
Στατιστική γίνεται στην ιατρική ΜΟΝΟΝ σε ετήσια βάση!

Και φυσικά μπήκαν αυτόβουλα εκατομμύρια άνθρωποι – που ΔΕΝ τους αδικώ, λόγω φόβου και άγνοιας – να γίνουν φανατικοί υπέρμαχοι των θέσεων αυτών…


Είδατε κάτι περίεργο να συμβαίνει τριγύρω σας ιατρικώς; (εκτός από το φόβο).

Είδατε φερ ειπείν το χάλι το προ 2 μηνών με τα σχολεία τα μισά άδεια από τη γρίπη;

Σας έπεισαν με τις φράσεις‘μεταδοτικότητα’,’περίεργος ιός ‘;;

Γελοιοποίησαν τον κόσμο, βάζοντάς του μάσκες και γάντια στο άσχετο, για να μην κολλήσουν τον ‘φονικό ιό’!!!

Ξεπούλησαν τα αντισηπτικά και τα σαπούνια.

Εκθετική αύξηση..
500 κρούσματα..που θα γίνουν και 5.000!
Έλα….

Τώρα με αυτά που γράφω τι απομένει;

Θα με ξαναπάρετε τηλ οι γνωστοί να μην μιλώ στον κόσμο;
Ο εισαγγελέας θα κινηθεί αυτόνομα όπως είπατε;


Δεν υποκινώ κανέναν, εχουμε λάβει αυτή την απόφαση ως κράτος, ας την ακολουθήσουμε. Απλά 

διαφωνώ με τον περιορισμό.

Ναι υπάρχει ίωση. Είναι δυσανάλογα τα μέτρα όμως.Ας πιστέψει λοιπόν ο κόσμος όποιον νομίζει.

Έχετε τα ΜΜΕ.

Αν τα είχαμε οι άλλοι,θα ήταν αλλιώς.Θα διαλύσουν το σύμπαν,την οικονομία,τα πάντα για το τίποτα!

Για το καλό σου…..


Φυσικά και δεν φταίει αποκλειστικά η Ελληνική κυβέρνηση.


Είναι θέμα παγκοσμιοποίησης.


Κλείστε τους μέσα.

Δείξτε εικόνα.
Φοβίστε.
Μοιράστε φόβο θανάτου!


Ξάφνου όλα θα τελειώσουν και θα πουλήσουν την μεγάλη λύση.
Εμβόλιο..
Σκοτώνονται ανα την υφήλιο για την κυριαρχία…

Προσωπικά εγώ θα είμαι ΕΔΩ.


Όσο περνά από το χέρι μου θα λέγω στον κόσμο την ΑΛΗΘΕΙΑ που πιστεύω.
Θα φροντίζω τους ασθενείς μόνιμα.
Θα ασχολούμαι με τις καρδιές των ανθρώπων,ΑΛΛΑ και με το πνεύμα και την ψυχή τους…

ΔΕΝ θα ρισκάραμε και ΔΕΝ θα παίζαμε με τους συνανθρώπους μας ΠΟΤΕ!


Έλληνες, να παραμείνετε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.  

Μόνον αυτό λέω.


Πηγή

attikanea.blogspot.com

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr
Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *