ΠΑΛΙΑ ΑΤΖΕΝΤΑ ΜΕ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ; ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΡΑΒΙΝΟ ΤΙ ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ(Βιντεο)

5/5 (4)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Το 1992, η ΝΤΠ / ΟΗΕ στη Βραζιλία αποφάσισε ένα πρόγραμμα βιωσιμότητας του οποίου το έργο που έχουμε αντιληφθεί με την πάροδο των ετών ως Ατζέντα 21 σε όλα τα πολιτικά και οικονομικά όργανα. Γιατί όμως αυτό το Agenda21 ονομάστηκε επίσης 21, δεν έχουμε σκεφτεί υπερβολικά μέχρι τώρα. Η Ατζέντα 21 λέγεται ότι επειδή πρέπει να ξεκινήσει το 2021 …

Και το περιεχόμενό του είναι επίσης πολύ πιο εκρηκτικό από το τεκμηριωμένο. Όπως πάντα, γενικά δεν μπορεί κανείς να συνδέσει σημεία του μέλλοντος, μόνο αυτά του παρελθόντος. Και αν προσθέσετε το 1: 1 με την τρέχουσα και την τελευταία πανδημία (γρίπη των χοίρων) και τη συγχωνεύσετε με τα τρέχοντα τεχνικά επιτεύγματα (χάραγμα / τατουάζ ID2020, 5G, αυτόνομη οδήγηση, AI, ρομποτική …..) σαφέστερη εικόνα από το κοινό, γνωστό στο παρελθόν Ατζέντα 21. Δηλαδή η εικόνα μιας συνολικής τερατώδους συνωμοσίας σε όλους τους τομείς της ζωής μας!

Υπάρχει ένας πολύ γνωστός ραβινός που το εξηγεί πολύ συγκινητικά:

❗️❗️❗️NWO ➤ DIE OFFIZIELLE UN AGENDA ❗️❗️❗️

Λοιπόν, το βίντεο και η λίστα ήταν πριν από λίγο (2019), αλλά οποιαδήποτε θεωρία συνωμοσίας παραμένει μόνο μια θεωρία έως ότου γίνει γνωστή και συνεπώς απέτρεψε το σχέδιό της να την ενεργοποιήσει. Όλοι πρέπει να το γνωρίζουν. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για την εφαρμογή τορπιλών και σαμποτάζ.

Έτσι, όσο απίστευτο ακούγεται, παρακαλώ γνωστοποιήστε αυτό το σχέδιο – ότι ο Θεός μας σώζει!

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *