ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΞ…20 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ(Βίντεο)

5/5 (2)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Δεν είναι μόνο νεαρά κορίτσια που είναι ευάλωτα σε αυτά τα αρπακτικά.
Σύμφωνα με μια έκθεση έρευνας των ΗΠΑ, «τα αγόρια αποτελούν περίπου το 36% των παιδιών που έχουν συλληφθεί στη βιομηχανία του σεξ των ΗΠΑ (περίπου 60% είναι γυναίκες και λιγότερο από 5% είναι άνδρες και γυναίκες τρανσεξουαλικών)».
Σκεφτείτε το εξής: κάθε δύο λεπτά, ένα παιδί εκμεταλλεύεται τη βιομηχανία του σεξ.
Μόνο στη Γεωργία εκτιμάται ότι 7.200 άντρες (οι μισοί από τους 30 ετών) προσπαθούν να αγοράσουν σεξ με κορίτσια εφήβα κάθε μήνα, κατά μέσο όρο περίπου 300 την ημέρα.
Κατά μέσο όρο, ένα παιδί μπορεί να βιαστεί από 6.000 άνδρες κατά τη διάρκεια μιας πενταετούς περιόδου.
Εκτιμάται ότι τουλάχιστον 100.000 παιδιά – κορίτσια και αγόρια – αγοράζονται και πωλούνται για το φύλο στις Η.Π.Α. κάθε χρόνο, με 300.000 παιδιά να κινδυνεύουν να διακινούνται κάθε χρόνο. Κάποια από αυτά τα παιδιά απαγάγονται βεβιασμένα, άλλα είναι αυτοάμυνα και άλλοι πωλούνται στο σύστημα από συγγενείς και γνωστούς.

Ο βιασμός παιδιών έχει γίνει μεγάλη επιχείρηση στην Αμερική.
FBI: Το σεξ με τα παιδιά είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη παράνομη επιχείρηση στην Αμερική
Πρόκειται για μια βιομηχανία που περιστρέφεται γύρω από το φτηνό σεξουαλικό αγόρι, με νεαρά κορίτσια και γυναίκες που πωλούνται σε 50 άνδρες κάθε μέρα για $ 25 ανά μετοχή, ενώ οι χειριστές τους κάνουν $ 150,000 έως $ 200,000 ανά παιδί κάθε χρόνο.
Αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα μόνο στις μεγάλες πόλεις.
Αυτό συμβαίνει παντού, ακριβώς κάτω από τις μύτες μας, στα προάστια, στις πόλεις και τις πόλεις του έθνους.
Όπως επισημαίνει ο Ernie Allen του Εθνικού Κέντρου για τα Αγνοούμενα και Εκπνοή Παιδιά, «Ο μόνος τρόπος να μην βρεθεί αυτό σε οποιαδήποτε αμερικανική πόλη είναι απλώς να μην το αναζητήσουμε».
Μην ξεγελάστε να πιστεύετε ότι αυτό είναι απλώς μια ανησυχία για τις κοινότητες χαμηλότερου εισοδήματος ή τους μετανάστες.
Δεν είναι.

Εκτιμάται ότι υπάρχουν 100.000 έως 150.000 ανήλικοι εργαζόμενοι σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών στις Η.Π.Α. Αυτά τα κορίτσια δεν προσφέρουν εθελοντισμό για σεξουαλικούς δούλους. Δελεάζονται – εξαναγκάζονται – εμπορεύονται σε αυτό. Στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν έχουν άλλη επιλογή. Κάθε συναλλαγή είναι βιασμός.
Προκειμένου να αποφευχθεί η ανίχνευση (σε ορισμένες περιπτώσεις η βοήθεια από την αστυνομία) και η κάλυψη της ζήτησης των ανδρών αγοραστών για σεξ με διαφορετικές γυναίκες, οι πρόεδροι και οι συμμορίες συνεργείων και εγκλημάτων που εργάζονται για τα κορίτσια, τα αγόρια και οι γυναίκες που μετακινούνται συνεχώς από πόλη σε πόλη, από κράτος σε κράτος και από χώρα σε χώρα.
Για παράδειγμα, η περιοχή Βαλτιμόρη-Ουάσινγκτον, που αναφέρεται ως The Circuit, με διάδρομο I-95 με στάσεις ανάπαυσης, στάσεις λεωφορείων και στάσεις φορτηγών, αποτελεί κόμβο για το σεξουαλικό εμπόριο.
Δεν υπάρχει αμφιβολία: πρόκειται για μια εξαιρετικά κερδοφόρα, εξαιρετικά οργανωμένη και εξαιρετικά εξελιγμένη επιχείρηση διακίνησης σεξουαλικής εκμετάλλευσης που λειτουργεί σε μεγάλες και μικρές πόλεις, κερδίζοντας πάνω από 9,5 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως μόνο στις ΗΠΑ, απαγγέλλοντας και πωλώντας νεαρά κορίτσια για σεξ.
Κάθε χρόνο, τα κορίτσια που αγοράζονται και πωλούνται γίνονται νεότεροι και νεότεροι.
Ο μέσος όρος ηλικίας των ατόμων που διακινούνται είναι 13. Παρόλα αυτά, ως επικεφαλής μιας ομάδας που καταπολεμά την εμπορία ανθρώπων επεσήμανε: «Ας σκεφτούμε τι σημαίνει μέσος όρος. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν παιδιά ηλικίας κάτω των 13 ετών. Αυτό σημαίνει παιδιά 8-, 9-, 10 ετών. «
«Για κάθε 10 γυναίκες που διασώθηκαν, υπάρχουν 50 με 100 περισσότερες γυναίκες που εισάγονται από τους εμπόρους. Δυστυχώς, δεν είναι πλέον ηλικίας 18- ή 20 ετών », σημείωσε ένα 25χρονο θύμα της εμπορίας ανθρώπων. «Είναι ανήλικοι ηλικίας τουλάχιστον 13 ετών που διακινούνται. Είναι μικρά κορίτσια. «
Αυτό είναι το βρώμικο μυστικό της Αμερικής.

Αλλά τι ή ποιος οδηγεί αυτή την κακή όρεξη για τη νέα σάρκα; Ποιος αγοράζει ένα παιδί για σεξ;
Διαφορετικά, συνηθισμένοι άνδρες από όλα τα κοινωνικά στρώματα. «Θα μπορούσαν να είναι συνεργάτες σας, γιατρός, πάστορας ή σύζυγος», γράφει ο δημοσιογράφος Tim Swarens, ο οποίος πέρασε περισσότερο από ένα χρόνο διερευνώντας το σεξουαλικό εμπόριο στην Αμερική.
Οι Καθολικές και Προτεσταντικές εκκλησίες έχουν ιδιαίτερα ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια για τη φύλαξη αυτών των σεξουαλικών θηρευτών. Είκοσι χρόνια μετά το σκάνδαλο της σεξουαλικής κακοποίησης που έπληξε την Καθολική Εκκλησία, εκατοντάδες σεξουαλικά αρπακτικά – ιερείς, διάκονοι, μοναχοί και λαϊκοί – εξακολουθούν να δουλεύουν κοντά σε παιδιά. Σε πολλές περιπτώσεις, η κατάχρηση συνεχίζεται αμείωτη.

Αν και λιγότερο δημοφιλές, τα εγκλήματα σεξουαλικής εγκληματικότητας στην Προτεσταντική Εκκλησία δεν ήταν λιγότερο έντονα. Για παράδειγμα, μια πρόσφατη έκθεση στους ηγέτες της Νότιας Βαπτιστικής Εκκλησίας από το περιοδικό Houston Chronicle καταγράφει πάνω από 700 θύματα παιδικού φύλου «που έπεσαν θύματα βίας, έστειλαν σαφείς φωτογραφίες ή κείμενα, εκτίθενται σε πορνογραφία, φωτογραφήθηκαν γυμνά ή επανειλημμένα βιάστηκαν από νέους ποιμένες. Ορισμένα θύματα, όπως και τα 3, ήταν κακοποιημένα ή βιάζονται μέσα στις σπουδές των ποιμένων και στις σχολικές αίθουσες της Κυριακής. «
Και έπειτα έχετε εθνικές αθλητικές εκδηλώσεις όπως το Super Bowl, όπου οι διακινητές σεξουαλικής εκμετάλλευσης έχουν πιάσει την πώληση ανήλικων, κάποιες ηλικίας μόλις 9 ετών. Ακόμα κι αν το Super Bowl δεν είναι ακριβώς ένα «απροσδόκητο» για τους διακινητές σεξουαλικών σχέσεων όπως ισχυρίζονται κάποιοι, παραμένει μια κερδοφόρα πηγή εισοδήματος για τη βιομηχανία διακίνησης παιδιών σεξουαλικής εκμετάλλευσης και μια κλήρωση για όσους είναι πρόθυμοι να πληρώσουν για να βιάσουν μικρά παιδιά.

Σύμφωνα με τον εγκληματοδότη Marc Chadderdon, αυτοί οι «αγοραστές» – οι λεγόμενοι «συνηθισμένοι» άντρες που οδηγούν τη ζήτηση για σεξ με παιδιά – αντιπροσωπεύουν μια διατομή της αμερικανικής κοινωνίας: κάθε ηλικία, κάθε φυλή, κάθε κοινωνικοοικονομικό υπόβαθρο, αστυνομικοί, εκπαιδευτικοί, διορθωτικοί εργάτες, πάστορες κλπ.
Και τότε υπάρχουν και οι ασυνήθιστοι άνδρες, όπως ο Jeffrey Epstein, ο δισεκατομμυριούχος hedge fund / καταδικασμένος σειριακός παιδεραστίας, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της μονομαχίας, βιασμού και σεξουαλικής διακίνησης δεκάδων νεαρών κοριτσιών, μόνο για να πεθάνει κάτω από ασυνήθιστα περιστατικά.
Πιστεύεται ότι ο Epstein λειτούργησε το δικό του προσωπικό δαχτυλίδι διακίνησης σεξ όχι μόνο για την προσωπική του ευχαρίστηση αλλά και για τη χαρά των φίλων και συνεργατών του. Σύμφωνα με The Washington Post, «πολλές από τις νεαρές γυναίκες λένε ότι προσφέρθηκαν στους πλούσιους και διάσημους ως σεξουαλικούς εταίρους στα κόμματα του Epstein». Σε διάφορες χρονικές στιγμές, ο Epstein μετέφερε τους φίλους του στο ιδιωτικό του αεροπλάνο, με το παρατσούκλι «Lolita Express». «
Άνδρες όπως ο Εστέιν και οι φίλοι του, που ανήκουν σε ένα ισχυρό, πλούσιο, ελίτ κομμάτι της κοινωνίας που λειτουργεί σύμφωνα με τους δικούς τους κανόνες, παλεύουν χωρίς λογοδοσία εκμεταλλευόμενοι ένα σύστημα ποινικής δικαιοσύνης που υποτάσσει τους ισχυρούς, πλούσιους και ελίτ.

Ακόμα, από πού προέρχεται αυτή η όρεξη για νεαρά κορίτσια;
Κοίτα γύρω σου.
Τα νεαρά κορίτσια έχουν γεννηθεί εδώ και χρόνια σε μουσικά βίντεο, σε διαφημιστικές πινακίδες, σε τηλεοπτικές διαφημίσεις και σε καταστήματα ειδών ένδυσης. Οι έμποροι έχουν δημιουργήσει μια απαίτηση για νεαρή σάρκα και μια έτοιμη προμήθεια παιδιών με υπερβολική σεξουαλικότητα.
«Σε μια αγορά που πωλεί ψηλά τακούνια για μωρά και λουριά για εφήβους, δεν χρειάζεται μια ιδιοφυΐα για να δούμε ότι το σεξ, αν όχι πορνό, έχει εισβάλει στη ζωή μας», γράφει η Jessica Bennett για το Newsweek.

«Είτε το καλωσορίζουμε είτε όχι, η τηλεόραση το φέρνει στο σαλόνι μας και ο Ιστός το φέρνει στα υπνοδωμάτια μας. Σύμφωνα με μια μελέτη του 2007 από το Πανεπιστήμιο της Αλμπέρτα, το 90 τοις εκατό των αγοριών και το 70 τοις εκατό των κοριτσιών ηλικίας 13 έως 14 ετών έχουν πρόσβαση σε ρητά σεξουαλικό περιεχόμενο τουλάχιστον μία φορά».
Αυτό αναφέρεται στο Bennett ως «πορνογραφία μιας γενιάς».

Με άλλα λόγια, ο πολιτισμός περιποιείται αυτούς τους νέους για να τους εξευμενίζουν οι σεξουαλικοί θηρευτές.
Τα κοινωνικά μέσα καθιστούν πάρα πολύ εύκολο. Όπως αναφέρθηκε σε ένα κέντρο ειδήσεων, «Η εύρεση κοριτσιών είναι εύκολη για τους μεταφορείς. Φαίνονται στα … κοινωνικά δίκτυα. Αυτοί και οι βοηθοί τους κρουαζιερόπλοια, γυμνάσια και μεσαία σχολεία. Τους συλλέγουν στις στάσεις των λεωφορείων. Στο φορείο. Η πρόσληψη κοριτσιών σε κορίτσια συμβαίνει μερικές φορές. «Τα κέντρα φιλοξενίας και τα καταλύματα νεολαίας έχουν επίσης γίνει πρωταρχικοί στόχοι για τους διακινητές.

Ανησυχία: Η Ξένη Φροντίδα συνεχίζει να είναι αγωγός εμπορίας σεξ παιδιών το 2020

Σπάνια τα κορίτσια αυτά εισέρχονται στην πορνεία οικειοθελώς. Πολλοί ξεκινούν ως δραπέτες ή ρίψεις, μόνο για να αρπαχθούν από προπαγανδιστές ή μεγαλύτερους σεξουαλικούς δακτυλίους. Άλλοι, πεισμένοι να συναντηθούν με έναν ξένο μετά από να αλληλεπιδράσουν μέσω διαδικτύου μέσω ενός από τους πολλούς ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, βρίσκονται γρήγορα στη νέα τους ζωή ως σκλάβοι σεξ.

Η Debbie, ευθεία φοιτητής που ανήκε σε μια στενή οικογένεια των αεροπορικών δυνάμεων που ζει στο Φοίνιξ της Αριζίας, είναι ένα παράδειγμα αυτής της εμπορίας σάρκας.
Η Debbie ήταν 15 ετών όταν την άρπαξε από το δρόμο της ένας φίλος-γνωστός. Αναγκασμένος σε ένα αυτοκίνητο, η Debbie ήταν δεμένη και μεταφέρθηκε σε μια άγνωστη τοποθεσία, που κρατούσε με όπλο και βιάστηκε από πολλούς άνδρες. Στη συνέχεια ήταν στριμωγμένος σε ένα μικρό ρείθρο σκυλιών και αναγκάστηκε να φάει μπισκότα σκυλιών. Οι δράστες της Debbie διαφήμισαν τις υπηρεσίες της στο Craigslist.

Εκείνοι που ανταποκρίθηκαν συχνά παντρεύτηκαν με παιδιά και τα χρήματα που η Debbie «κέρδισε» για σεξ δόθηκε στους απαγωγείς της. Ο βιασμός των συμμοριών συνεχίστηκε. Αφού έψαξε το διαμέρισμα όπου κρατήθηκε η Debbie αιχμάλωτη, η αστυνομία τελικά βρήκε την Debbie γεμισμένη σε ένα συρτάρι κάτω από ένα κρεβάτι. Η θλιβερή δοκιμασία της διήρκεσε 40 ημέρες.

Ενώ η Debbie ήταν αρκετά τυχερή για να διασωθεί, άλλοι δεν είναι τόσο τυχεροί.
Σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο για τα Αγνοούμενα και Εκτοπισμένα Παιδιά, περίπου 800.000 παιδιά αγνοούνται κάθε χρόνο (περίπου 2.185 παιδιά την ημέρα).
Με την αυξανόμενη ζήτηση για σεξουαλική δουλεία και την ατελείωτη προσφορά κοριτσιών και γυναικών που μπορούν να στοχεύουν στην απαγωγή, αυτό δεν είναι πρόβλημα που θα φύγει οποιαδήποτε στιγμή σύντομα.
Για όσους διακινούνται, είναι ένας εφιάλτης από την αρχή μέχρι το τέλος.

Trafficked – OFFICIAL TRAILER (2017)

Όσοι πωλούνται για σεξ έχουν μέσο όρο ζωής επτά ετών και αυτά τα χρόνια είναι ένας ζωντανός εφιάλτης ατελείωτου βιασμού, καταναγκασμού, ταπείνωσης, υποβάθμισης, απειλών, ασθένειας, εγκυμοσύνης, αμβλώσεων, αποβολών, βασανιστηρίων, πόνου και πάντα σταθερής ο φόβος να σκοτωθείς ή, χειρότερα, να αγαπάς ή να σκοτώνεις όσους αγαπάς.
Ο Peter Landesman ζωγραφίζει τις πλήρεις φρίκες της ζωής για τα θύματα του σεξουαλικού εμπορίου στο άρθρο του «Τα κορίτσια της επόμενης πόρτας» του New York Times:
«Η Αντρέα μου είπε ότι η ίδια και τα άλλα παιδιά με τα οποία συγκρατήθηκε, ξυλοκοπήθηκαν συχνά για να τα κρατήσουν εκτός ισορροπίας και υπάκουα. Μερικές φορές βιντεοσκοπούσαν ενώ ήταν αναγκασμένοι να κάνουν σεξ με ενήλικες ή μεταξύ τους. Συχνά, είπε, της ζητήθηκε να παίξει ρόλους: ο ασθενής θεραπευτής ή η υπάκουη κόρη.
Η κυψέλη των διακινητών σεξ πρόσφερε τρεις ηλικιακές ομάδες εταίρων του σεξ – το μικρό παιδί ηλικίας 4, 5 έως 12 ετών και οι έφηβοι – καθώς και αυτό που ονομάζεται «ομάδα ζημιών». «Στην ομάδα ζημιών μπορούν να σας χτυπήσουν ή να κάνουν οτιδήποτε θέλουν «, εξήγησε. «Αν και το σεξ πονάει πάντα όταν είσαι μικρός, έτσι είναι πάντα βίαιο, όλα ήταν πολύ πιο επώδυνα μόλις τοποθετήσατε την ομάδα ζημιών».

The Defenders USA: Sold For Sex

Αυτό που περιγράφεται στη συνέχεια από την Αντρέα δείχνει πόσο έχουν καταστραφεί ορισμένες πτυχές της αμερικανικής κοινωνίας. «Θα σας πεινούσαν έπειτα να σας εκπαιδεύσουν» για στοματικό σεξ.
«Βάζουν μέλι σε έναν άνθρωπο. Για τα μικρότερα παιδιά, έπρεπε να μάθεις να μην κοροϊδεύεις. Και θα έδιωναν τα πράγματα μέσα σε σας, ώστε να ανοίξετε καλύτερα. Μάθαμε απαντήσεις. Σαν να ήθελαν να είμαστε γοητευμένοι ή σέξι ή φοβισμένοι. Οι περισσότεροι από αυτούς ήθελαν να σας φοβούνται. Όταν μεγάλωσα, θα διδάσκω στα νεαρά παιδιά πώς να απομακρύνουν τα πράγματα έτσι ώστε να μην κάνουν κακό».
Οι υπάλληλοι μετανάστευσης και τελωνειακής επιβολής στο κέντρο Cyber ​​Crime Center της Fairfax, Va., Αναφέρουν ότι όταν πρόκειται για σεξ, οι ορέξεις πολλών Αμερικανών έχουν τώρα αλλάξει. Αυτό που κάποτε θεωρούνταν ανώμαλο είναι τώρα ο κανόνας. Αυτοί οι πράκτορες παρακολουθούν μια ξεκάθαρη αιχμή της ζήτησης σκληρότερης πορνογραφίας στο Διαδίκτυο. Όπως ένας πράκτορας σημείωσε, «Έχουμε γίνει απευαισθητοποιημένοι από τα μαλακά πράγματα, τώρα χρειαζόμαστε ένα σκληρότερο και πιο σκληρό χτύπημα. «
Αυτή η τάση αντικατοπτρίζεται από τη θεραπεία που πολλά από τα κορίτσια λαμβάνουν στα χέρια των εμπόρων ναρκωτικών και των ανδρών που τα αγοράζουν. Ο Peter Landesman συνέντευξη με τη Ροζάριο, μια γυναίκα του Μεξικού που είχε διακινηθεί στη Νέα Υόρκη και κρατήθηκε αιχμάλωτη για αρκετά χρόνια. Είπε: «Στην Αμερική, είχαμε« ειδικές δουλειές ». Στοματικό σεξ, πρωκτικό σεξ, συχνά με πολλούς άνδρες. Το σεξ είναι πλέον πιο τολμηρό, πιο δύσκολο. «

Meet the Team of ‘Abolitionists’ Rescuing Victims of Child Sex Trafficking – Crime Watch Daily

Ένα κοινό νήμα που περνάει μέσα από τις εμπειρίες των επιζώντων αναγκάζονται να πάνε χωρίς ύπνο ή φαγητό μέχρι να συναντήσουν το σεξουαλικο τους ποσό για τουλάχιστον 40 άνδρες. Μια γυναίκα καταγγέλλει πώς ο διακινητής της την έκανε να ξαπλώνει στο πάτωμα όταν ήταν έγκυος και στη συνέχεια πέταξε κυριολεκτικά στην πλάτη της, αναγκάζοντάς της να αποβάλει.

Η Holly Austin Smith απήχθη όταν ήταν 14 ετών, βιάστηκε και στη συνέχεια αναγκάστηκε να εκδώσει τον εαυτό της. Ο γιατρός της, όταν τέθηκε σε δίκη, έκανε μόνο για να υπηρετήσει ένα χρόνο στη φυλακή.

Η Barbara Amaya πωλήθηκε επανειλημμένα μεταξύ διακινητών, κακοποιήθηκε, πυροβόλησε, μαχαιρώθηκε, βιάστηκε, απήχθη, διακινήθηκε, ξυλοκοπήθηκε και φυλακίστηκε πριν από την ηλικία των 18 ετών.
«Είχα μια ποσόστωση που έπρεπε να γεμίζω κάθε βράδυ. Και αν δεν είχα αυτά τα χρήματα, θα έβγαζα, έριξα κάτω τις σκάλες. Μου κτύπησε κάποτε με κρεμάστρες με καλώδιο, το είδος που κρεμάς τα ρούχα, το έβαλε και η πλάτη μου αιμορραγούσε ».
Όπως αναφέρει ο David McSwane σε ένα ψυχρό κομμάτι για το Herald-Tribune:

«Στο Oakland Park, ένα βιομηχανικό προάστιο Fort Lauderdale, οι ομοσπονδιακοί πράκτορες το 2011 αντιμετώπισαν έναν πορνείο που εκμεταλλεύτηκε ένα παντρεμένο ζευγάρι. Μέσα στο ‘The Boom Room Boom’, όπως ήταν γνωστό, οι πελάτες πλήρωναν ένα τέλος και τους δόθηκε προφυλακτικό και χρονοδιακόπτη και έμειναν μόνοι τους με έναν από τους οκτώ έφηβους του πορνείο, παιδιά ηλικίας 13 ετών. Ένα 16χρονο παιδί δήλωσε ότι ενεργούσε ως ασφάλεια, ενώ ένα κορίτσι ηλικίας 17 ετών δήλωσε σε έναν ομοσπονδιακό δικαστή ότι αναγκάστηκε να κάνει σεξ με 20 άνδρες το βράδυ ».

Ένα συγκεκριμένο δαχτυλίδι διακίνησης σεξ προσέλαβε ειδικά τους μετανάστες εργαζόμενους που απασχολούνται εποχικά σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις σε όλα τα νοτιοανατολικά κράτη, ιδιαίτερα στις Καρολίνες και τη Γεωργία, αν και είναι μια ανθηρή επιχείρηση σε κάθε κράτος της χώρας.

Οι διακινητές μεταφέρουν τις γυναίκες από αγρόκτημα σε αγρόκτημα, όπου οι διακινούμενοι εργαζόμενοι θα ταξινομούν έξω από τις καλύβες, μέχρι και 30 κάθε φορά, να κάνουν σεξ μαζί τους πριν μεταφερθούν σε άλλο αγρόκτημα όπου η διαδικασία θα αρχίσει πάλι.

Αυτό το αυξανόμενο κακό είναι, για όλες τις προθέσεις και σκοπούς, έξω στα ανοιχτά.
Τα παιδιά που διακινούνται εμπορεύονται, διαφημίζονται στο διαδίκτυο, μεταφέρονται στο διακρατικό κράτος και αγοράζονται και πωλούνται σε εξοχικά ξενοδοχεία.
Δυστυχώς, όπως καταλαβαίνουμε στο βιβλίο Battlefield America: Ο πόλεμος στον αμερικανικό λαό, ο πόλεμος της κυβέρνησης για το σεξουαλικό εμπόριο -όπως ο πόλεμος της κυβέρνησης κατά της τρομοκρατίας, των ναρκωτικών και του εγκλήματος- έχει γίνει μια τέλεια δικαιολογία για την επιβολή περισσότερων τακτικών της αστυνομίας σημεία ελέγχου της αστυνομίας, έρευνες, επιτήρηση και αυξημένη ασφάλεια) σε ένα ευάλωτο κοινό, ενώ παράλληλα κάνει ελάχιστα για την προστασία των παιδιών μας από τους αρπακτικούς του σεξ.
Από τον John W. Whitehead, συνταγματικό πληρεξούσιο και συγγραφέα του Battlefield America: Ο πόλεμος στον αμερικανικό λαό. Είναι ιδρυτής και πρόεδρος του Ινστιτούτου Rutherford.

The forgotten children: Sex-trafficking in America

Fallen Angels. True cost of sex tourism: Philippine’s fatherless kids of Angeles City Streetwalkers

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *