ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ καί Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΑΛΛΑΚΙΔΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ -Επιδημιολόγοι προειδοποιούν: Σταματήστε τον παραλογισμό!

5/5 (1)

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ καί Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΑΛΛΑΚΙΔΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

Εκατοντάδες επιστήμονες/επαγγελματίες υγείας απ’ όλο τον κόσμο, ενώνουν τις φωνές τους

*Αυτό πρέπει να διαβαστεί. ΟΛΟ!* *Μια συλλογικότητα επαγγελματιών υγείας έδωσε στη δημοσιότητα στις 28/8/20 ένα «Μήνυμα διεθνούς συναγερμού» απευθυνόμενο στις κυβερνήσεις και στους πολίτες ολόκληρου του κόσμου.* *Υπογράφουν γιατροί και καθηγητές Ιατρικής αρκετών χωρών, μεταξύ των οποίων και ο μικροβιολόγος και ειδικός στις λοιμώδεις και τροπικές νόσους, Martin Haditsh.Η συλλογικότητα εξετάζει την πραγματική επικινδυνότητα του ιού, την παραποίηση των στοιχείων, τον ρόλο του ΠΟΥ, τις επιπτώσεις του εγκλεισμού ή της χρήσης μάσκας, και συγκεκριμένα, ζητά από τις κυβερνήσεις «να άρο… περισσότερα »TheSecretRealTruth 

Επιδημιολόγοι προειδοποιούν: Σταματήστε τον παραλογισμό!

Επιδημιολόγοι προειδοποιούν: Σταματήστε τον παραλογισμό! Στη Γερμανία τα ΜΜΕ τιμούν το ρόλο τους και παρουσιάζουν όλες τις απόψεις. Στην Ελλάδα τα ΜΜΕ ΞΕΦΤΙΛΊΖΟΝΤΑΙ καθημερινά, επειδή είναι λιγούρια. Πουλάνε και τη μάνα τους για ένα πενηντάρικο. Είναι ξεφτίλες, γλείφτες, λιγούρια, αναξιοπρεπείς, ως άνθρωποι (έτσι είναι ΚΑΙ στην προσωπική τους ζωή, όχι μόνο στην εργασία τους. Αν έχεις αξιοπρέπεια, τα βροντάς και φεύγεις, όταν σου ζητάνε να φτύνεις τις αξίες της δουλειάς σου και να γίνεσαι τσατσά και λεκανατζού του αφεντικού). Άσχετα από το ποιός έχει δίκιο (δεν το ξέρει κανείς μας,… περισσότερα »TheSecretRealTruth

ΡΩΣΟΣ ΒΙΟΛΟΓΟΣ IGOR NIKULIN: Ο CORONAVIRUS ΕΙΝΑΙ ΈΝΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΌΠΛΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΤΆ 90%

*Η ΕΠΑΝΆΛΗΨΗ ΤΟΥ ΨΈΜΑΤΟΣ ΓΊΝΕΤΑΙ ΑΛΉΘΕΙΑ…ΣΎΝΤΡΟΦΟΣ ΛΕΝΙΝ* *ΡΏΣΟΣ ΒΙΟΛΌΓΟΣ ΚΑΙ ΠΡΏΗΝ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΏΜΟΝΑΣ ΤΟΥ ΗΝΩΜΈΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΊΟΥ IGOR NIKULIN: Ο CORONAVIRUS ΕΊΝΑΙ ΈΝΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΌ ΌΠΛΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΊΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΌΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΎ ΚΑΤΆ 90%* *Η συνέντευξη έγινε στις 21/2/2020, όταν δεν είχαμε ακόμη πάρει χαμπάρι τι είχε ξεκινήσει και για εμάς στην Ευρώπη…* *Ο Ρώσος βιολόγος Ιγκόρ Νικουλίν, ο οποίος παρουσιάστηκε ως πρώην μέλος της Επιτροπής για τα Βιολογικά και Χημικά Όπλα του ΟΗΕ, δήλωσε σε συνέντευξη στις 27 Φεβρουαρίου 2020 στο κανάλι της Αρα… περισσότερα »TheSecretRealTruth

ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΧ ΚΑΙ ΜEIΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

«Λιμός βιβλικών διαστάσεων» θα πέσει πάνω στην ανθρωπότητα λόγω του Covid-19, προειδοποιεί ο ΟΗΕ *RT* *Η πανδημία Covid-19 μπορεί να οδηγήσει σε οικονομική καταστροφή επικής κλίμακας, με εκατομμύρια άτομα να αντιμετωπίζουν λιμοκτονία παγκοσμίως, προειδοποίησε ο επικεφαλής του οργανισμού καταπολέμησης της πείνας του ΟΗΕ.* *«Όλα τα δεδομένα που έχουμε, συμπεριλαμβανομένου του WFP, προβλέπουν ότι ο αριθμός των ατόμων που υποφέρουν από υποσιτισμό θα αυξηθεί κατά 80 τοις εκατό έως το τέλος του έτους,…δείχνει μια πραγματική καταστροφή», δήλωσε ο David Beasley, Εκτελεστικός Διευθυντής του Π… περισσότερα »ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ – ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ…ΣΕ ΟΛΑ !


Bill Gates, «αυτή είναι η πρώτη φάση της πανδημίας γιά περιορισμό; τής Δημοκρατίας…

Τράγκας: Η κυβέρνηση αποδέχθηκε τα πλέον ακραία σενάρια κι έθαψε στην κυριολεξία τον ελληνικό λαό Αποδεικνύεται πλέον σε παγκόσμια κλίμακα ότι ο covid-19 ήταν μία συνήθης γρίπη και όσα έλεγαν, τόσο ο ύποπτος για το ρόλο του Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, όσο και οι εκπρόσωποι – καθηγητές των μεγάλων φαρμακοβιομηχανιών, ήταν μία μεγάλη απάτη που κατέστρεψε μεγάλο τμήμα της διεθνούς οικονομίας. Εδώ στην Ελλάδα, η κυβέρνηση Μητσοτάκη που έκαψε χιλιάδες επιχειρήσεις και έστειλε εκατοντάδες χιλιάδες στην ανεργία, προσπαθεί να καλύψει τα λάθη της, τη δολιότητα και τις ευθύνες της, με διανομ…περισσότερα »ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ – ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ…ΣΕ ΟΛΑ !

Κοροναϊός: Πανδημία, ή Παγκόσμια απάτη..;

* ΑΦΥΠΝΗΣΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑΙ ΤΟΥΣ «ΠΡΟΑΓΩΓΟΥΣ» ΤΗΣ«ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ» COVID19 ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ! (Κείμενο που υπογράφει ο Αλέξανδρος Παναγιώτου. Γιατρός Κυτταρολόγος) «Κάποια πράγματα δεν γίνεται να μην λέγονται…έστω κι αν είναι αυτονόητα ακόμα και για τριτοετείς φοιτητές Ιατρικής (στο τρίτο έτος διδασκόμαστε την Μικροβιολογία)…» 1. Όλοι οι ιοί εξασθενούν όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία, ειδικά το καλοκαίρι μας απασχολούν ελάχιστα έως καθόλου. 2. Όλοι οι ιοί καταλείπουν ανοσία μετά την αποδρομή τους έστω και ολιγόμηνη (κάποιοι ακόμα και ισόβια όπως η ιλαρά, η ανεμοβλογιά, η λοιμώδης μο… περισσότερα »ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ – ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ…ΣΕ ΟΛΑ !

COVID και η ΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗ ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΙΣΗ

*Θεωρώ επιεικώς απαράδεκτο να στηρίζετε την προσπάθεια της λεγόμενης * *CABAL**/και κατά επέκταση του Ελληνικού πολιτικού συστήματος να δεχθεί χωρίς επιστημονική τεκμηρίωση μία ίωση σαν Πανδημία όταν αυτή παρασκευάζεται στα εργαστήρια με σκοπό να επιτελέσει τα σχέδια του μεγάλου αδελφού, που είναι ΚΕΡΔΟΣ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΛΕΓΧΟΣ του ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΜΕΙΩΣΗ του ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.* *ΔΕΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ* *Dr. Roberto Petrella σχετικά με την ατζέντα covid 19 & εμβολιασμών* *βίντεο :* *https://www.youtube.com/watch?v=yeN-Fy6XuI0&feature=share&fbclid=IwAR3r24YMPzmbL_EexsK1RnA9kY3mLX7Xa3eY2nBZo4… περισσότερα »ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ – ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ…ΣΕ ΟΛΑ !

ΜΗΠΩΣ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ..;

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ-ΕΜΒΟΛΙΑ-ΈΛΕΓΧΟΣ ΣΥΝΗΔΕΙΣΕΩΣ ** ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ… Νοιάζονται για να μην αρρωστήσω αυτοί πού μάς ραντίζουν..! Ποιοι; Αυτοί που δέκα χρόνια τώρα με έριξαν στα μνημόνια; Αυτοί που παρέδωσαν την χώρα στην οποία ΖΩ στους τοκογλύφους; Αυτοί που παρέδωσαν στους ξένους την εθνική μου κυριαρχία ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ; Αυτοί που έσωσαν τις τράπεζες στην πλάτη μου; Αυτοί που μας λέγανε «ΟΤΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ»; Αυτοί που μου έκοψαν την σύνταξή; Αυτοί που με έστειλαν στην ανεργία; Αυτοί που με έκαναν να αυτοκτονήσω στην πλατεία ΣΥΝΤΆΓΜΑΤΟΣ μέρα μεσ… περισσότερα »ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ – ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ…ΣΕ ΟΛΑ !

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *