Πάψε να τους εμπιστεύεσαι. Δεν ενδιαφέρονται για την Υγεία σου !!(βιντεο)

5/5 (2)

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Πέθανε από εγκεφαλικό και ρώτησαν τους συγγενείς εάν ήθελαν να καταχωρηθεί ως θάνατος από κορονοϊό.… ΟΙ ΒΑΘΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ;;;

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Πέθανε από εγκεφαλικό και ρώτησαν τους συγγενείς εάν ήθελαν να καταχωρηθεί ως θάνατος από κορονοϊό.…


Αρχισαν να τους παιρνουν χαμπαρι και σαν αντιδραση ο Καρναβαλος ανεβασε τα προστιμα απο 150 σε 300 ευρω…


Και μην σας κακοφαινεται το Καρναβαλος, πολυ χειροτερα θαθελα να πω…


Πεστε μου…Τελικά ποιον εξυπηρετεί ο τρόμος του κορονοϊού;Τι παραπάνω γνωρίζει ο Τραμπ ώστε να διακόψει την χορηγία στον ΠΟΥ;


Πόσες είναι οι άγνωστες πτυχές μιας πανδημίας που καθώς τη βιώνεις δεν επιτρέπει τις ψύχραιμες αναλύσεις;


Τι είναι αυτό για παράδειγμα που αίφνης “εξαφάνισε” τα εμφράγματα;


Ποιος θα μπορούσε να έχει στήσει ένα παγκόσμιο σκηνικό τρόμου και για ποιο λόγο;


Για ποιο λόγο-σύμφωνα με μαρτυρία-σε ελληνικό νοσοκομείο ενώ έφυγε από τη ζωή γυναίκα από εγκεφαλικό την ρώτησαν εάν θα ήθελε να καταχωρηθεί ως θάνατος από κορονοϊό;


Ποιος ήθελε απεγνωσμένα θανάτους όπως στις περιπτώσεις της Ιταλίας, της Γαλλίας, της Ισπανίας;


Πέθανε μια ηλικιωμένη θεία μου από εγκεφαλικό και στο νοσοκομείο μας ρώτησαν αν θέλουμε να καταχωρηθεί ως θάνατος από κορονοϊό. Φυσικά αρνηθήκαμε αφού δεν ίσχυε κάτι τέτοιο”…


Το διαβάσαμε στον τοίχο του Αντωνης Δρογωσης
(Από Αλέξανδρο Παναγιώτου, κυτταρολόγο)Έχουν ήδη δημοσιευτεί περιστατικά στα οποία η μόλυνση από κορονοϊό αποδείχτηκε ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ και ενώ οι άνθρωποι είχαν καταλήξει από εντελώς άλλα αίτια (ανακοπή, εγκεφαλικό κλπ.)


Κάτι τέτοιο φυσικά δεν είχε γίνει ποτέ ούτε για τη γρίπη ούτε καν για οποιαδήποτε λοιμώδη νόσο όταν το οργανικό αίτιο ήταν τόσο προφανές ιατροδικαστικά.


Πέρσι το Φλεβάρη είχα χάσει τη μητέρα μου με οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια λόγω πνευμονικής ατελεκτασίας που οδήγησε σε λειτουργική κατάρρευση όλων των οργάνων.


Αν περιμέναμε ένα χρόνο, ίσως να θεωρούνταν κι εκείνη θύμα του κορονοϊού…

Τό είδα>>> ΕΔΩ

Κ. Πιερρακάκης: Ενιαίος αριθμός πολίτη – Αντικαθιστά ΑΜΚΑ, ΑΦΜ, αριθμό ταυτότητας!!!

==π.Δ…ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΣΑΝΟΦΑΓΟΙ!!!! ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ… ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ…..

Στην εκπομπή LIVE NEWS μίλησε ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Κυριάκος Πιερρακάκης.


Αναφορικά με το τι μπορούμε να κάνουμε ψηφιακά ώστε να αποφύγουμε τις ουρές, ο κ. Πιερρακάκης σημείωσε ότι «θα σας παραπέμψω στη νέα ψηφιακή πύλη του κράτους, στο gov.gr, όπου έχουμε συλλέξει πάνω από 520 υπηρεσίες που οι πολίτες μπορούν να κάνουν ψηφιακά.


Οι περισσότερες υπήρχαν και πριν, και έχουμε προσθέσει υπηρεσίες γνησίου υπογραφής.


Γίνονται όλα ηλεκτρονικά.Πριν την πανδημία είχαμε 20 χιλιάδες επισκέψεις την ημέρα στα ΚΕΠ.


Οι 12.000 αφορούσαν σε υπηρεσίες γνησίου υπογραφής.Αυτές οι υπηρεσίες παρέχονται ψηφιακά.Πλέον για να κάνει κανείς εξουσιοδότηση ή υπεύθυνη δήλωση μπορεί να το κάνει είτε με τους κωδικούς του ΤΑΧΙS, αλλά και από τους κωδικούς του web banking».


«Η πιο χαρακτηριστική υπηρεσία των ημερών είναι η άυλη συνταγογράφηση που αφορά σε επαναλαμβανόμενες συνταγές. Θέλω να τονίσω ότι είναι πολύ απλή διαδικασία.


Αρκεί κανείς να γραφτεί μόνο μία φορά, χρησιμοποιώντας κωδικούς TAXIS και τον ΑΜΚΑ του.


Εναλλακτικά μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς τον ΑΜΚΑ των συνδεδεμένων μελών, να χρησιμοποιήσει δηλαδή τα παιδιά του.


Έπειτα δίνει το κινητό του τηλέφωνο ή και το email του και από εκεί και πέρα χρησιμοποιεί ο γιατρός το τηλέφωνο του πολίτη», συνέχισε ο ίδιος.


«Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ψηφιακό άλμα σε σχέση με την πρότερη κατάσταση, αλλά είναι το πρώτο βήμα από όσα σχεδιάζουμε.


Όλες οι τεχνολογίες έχουν έρθει για να μείνουν.Αυτός ο ρυθμός θα συνεχιστεί ακριβώς ο ίδιος.Τις επόμενες εβδομάδες θα έχουμε πολλές νέες πρωτοβουλίες και νέες ψηφιακές υπηρεσίες», τόνισε ο κ. Πιερρακάκης.


«Θέλω να σταθώ και σε μία νομοθετική πρωτοβουλία, τον κώδικα ψηφιακής διακυβέρνησης, έναν νόμο που θα διέπει την πληροφορική και τις τηλεπικοινωνίες στην Ελλάδα.


Ο νόμος αυτός έχει πολλά πράγματα μέσα του.

Ένα από αυτά που πήρε και δημοσιότητα είναι η κατάργηση του φαξ στο δημόσιο.

Μέσα στο νόμο θα περιλαμβάνεται και η θέσπιση του ενιαίου αριθμού του πολίτη, τον οποίο θα αποκαλούμε προσωπικό αριθμό, που θα αντικαταστήσει τον ΑΜΚΑ, το ΑΦΜ και τον αριθμό ταυτότητας», κατέληξε ο κ. Πιερρακάκης.Τό είδα>>> ΕΔΩ

Χαρδαλιάς… Ό άντίχριστος πού μάς έκλεισε τίς Έκκλησίες άκόμα καί τήν Μεγάλη Έβδομάδα μαζί μέ τόν συνεργάτη του Ιερώνυμο, μάς άποκαλύπτει ότι είναι…. ΒΑΘΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΣ….

…..Ἔλθοι ἐπὶ τὰ σώματα αὐτῶν ἡ λέπτρα τοῦ Γιεζῆ (Πρβλ. Δ’ Βασιλ. 5, 27), καὶ τέλος τῆς ζωῆς αὐτῶν ἔστω ἡ ἀγχόνη τοῦ προδότου Ἰούδα.(Πρβλ. Ματθ. 27,5)…..

Χαρδαλιάς: Είμαι ένας βαθιά θρησκευόμενος άνθρωπος….


«Απέναντί μας είχαμε μόνο κάτι φανατικούς που νόμιζαν πως είναι πιο πιστοί ακόμα και από τον Αρχιεπίσκοπο»!!
 

Στα πύρα που δέχθηκε προσωπικά ο ίδιος την περίοδο του Πάσχα όταν και έκλεισαν εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό, οι εκκλησίες, απάντησε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Αυτοψία» του Apha και τον δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ.

«Μεγάλωσα σε μια οικογένεια όπου η πίστη ήταν η καταβολή μας.


Αυτό γίνεται και σήμερα στην οικογένεια μου.Είμαι βαθιά θρησκευόμενος.Δεν έχω κανέναν απέναντι μου, πέρα από κάτι φανατικούς που θεωρούν ότι είναι πιο πιστοί ακόμα και από τον ίδιο τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ή από οποιονδήποτε από εμάς.


Δεν κυνηγήσαμε κανέναν.Έπρεπε να παρθούν αυτά τα μέτρα για να προφυλαχθεί η δημόσια υγεία» τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς.


Στη συνέχεια ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας αναφέρθηκε στην παρέμβασή στους καταυλισμούς των Ρομά.


«Όταν διαπίστωσαν και οι ίδιοι πως ο κορονοϊός μπορεί και να πλήξει τους ίδιους, οι περισσότεροι από τους Ρομά συμμορφώθηκαν.


Μιλήσαμε μαζί τους και έδειξαν να το καταλαβαίνουν.Προφανώς και χρειάζεται ένας ιδιαίτερος τρόπος χειρισμού αλλά οι περισσότεροι κατανόησαν πως είμαστε όλοι ευάλωτοι.


Ναι, υπάρχουν και κάποιοι που ακόμα και σήμερα κάνουν διάφορα γλέντια όπως βλέπουμε αλλά αυτοί είναι ελάχιστοι.


Οι πολλοί υποδέχθηκε τα μέτρα και τα τήρησε πιστά».Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε όλα αυτά που ακούγονται και γράφονται για τον ίδιο και τον… ρόλο του κακού που έχει αναλάβει.


«Χαμογελάω με όλα αυτά που γράφονται ή… ακούγονται όπως τα 2-3 πολύ ευρηματικά τραγούδια που έχουν βγει για μένα.


Δεν είμαι ο κακός της υπόθεσης.Δεν πουλάω τσαμπουκά.Δεν δείχνω κανέναν με το δάχτυλο.Η δουλειά μου είναι να λέω την αλήθεια και η αλήθεια δεν θέλει στρογγυλεμένες γωνίες.


Πρέπει όλοι να ξέρουμε που βαδίζουμε.Τα περισσότερα από τα σχόλια για εμένα στα social media είναι καλά, έχουν χιούμορ και σε καμία περίπτωση δεν με πειράζουν.


Τα παρακολουθώ και εγώ και τα μέλη της οικογένεια μου.Υπάρχουν βέβαια και τα ελάχιστα που φανερώνουν φθόνο», σημείωσε.


Τό είδα>>> ΕΔΩ


Νίκος Χαρδαλιάς.. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ γεμάτο καταδίκες! Το πηλίκιο του κρεμασμένου…

==π.Δ…ΚΛΕΙΣΟΥ ΕΣΥ ΜΑΛ@ΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΗ ΜΙΛΑΣ…. ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ…..

…….Yπάρχουν θέματα, κρυμμένα πίσω από το αυταρχικό ύφος, τα δασκαλίστικα γυαλιά και τα σχεδόν στρατιωτικά γιλέκα του τέως δημάρχου.


Θέματα σχετικά με το χρήμα.Και με δικαστική βούλα.Ο Χαρδαλιάς κατηγορήθηκε το 2013 ότι διοχέτευσε κονδύλια του Δήμου Βύρωνα στην ομάδα μπάσκετ γυναικών του Αθηναϊκού, από τα έσοδα του καλοκαιρινού φεστιβάλ στο Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη».


Ο δήμαρχος υπήρξε θέσει πρόεδρος του Αθηναϊκού από το 2005 ως το 2015 και μάλιστα πανηγύρισε την κατάκτηση του Εurocup το 2010, όταν η δημοφιλία του εκτοξεύτηκε.


Ο Χαρδαλιάς διέψευσε μετά βδελυγμίας τα δημοσιεύματα περί ατασθαλιών, τα οποία ωστόσο επικαλούνταν ενδελεχή έρευνα του ΣΔΟΕ, καθώς και δηλώσεις του πρώην προπονητή μπάσκετ του συλλόγου, Γιάννη Κτιστάκη.


«Εμετικές συκοφαντίες», χαρακτήρισε ο Χαρδαλιάς τις καταγγελίες, σχετικά με τα χαμένα έσοδα από τις εισπράξεις του Θεάτρου Βράχων και για τα χρέη 500.000 ευρώ που συσσωρεύονταν στον σύλλογο.


Τον Δεκέμβριο του 2015, μετά από αναβολές που κράτησαν μία πενταετία, το 10ο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθήνας επέβαλε πρωτόδικη ποινή 1 έτους με αναστολή, καθώς και πρόστιμο 3.000 ευρώ, στον Νίκο Χαρδαλιά και την εταιρία Α.Ε. Γήγερτον για ρύπανση δασικής έκτασης στον Υμηττό, μετά από καταγγελίες πολιτών στο Δασαρχείο Πεντέλης.


Τον Ιανουάριο του 2017, το Εφετείο Πλημμελημάτων μείωσε την ποινή του Χαρδαλιά σε 6μηνη φυλάκιση με αναστολή για την ίδια υπόθεση του 2010, απαλείφοντας το πρόστιμο.


Στην εκδίκαση παρεμφερούς μήνυσης, για έργα οδοποιίας αξίας 3 εκ. ευρώ σε αναδασωτέα περιοχή, το 9ο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθήνας επέβαλε πρωτοδίκως τον Δεκέμβριο του 2016 ποινή φυλάκισης 1 έτους με αναστολή και πρόστιμο 1.500 ευρώ τόσο στον Χαρδαλιά όσο και στην εργολήπτρια εταιρεία.


Νωρίτερα, το 2013, η Επιτροπή Ελέγχου Δαπανών και Εκλογικών Παραβάσεων επέβαλε στον Χαρδαλιά πρόστιμο 63.423 ευρώ για παρατυπίες στα οικονομικά των δημοτικών εκλογών του 2010.


Το συγκεκριμένο ποσό, από τα έσοδα του συνδυασμού του, δεν αναρτήθηκε στην κεντρική βάση δεδομένων.


Τελικά, ούτε γάτα ούτε ζημιά.Το συγχωροχάρτι που δόθηκε τον Μάρτιο του 2020 για διαγραφή προστίμων συνολικού ύψους 800.000 ευρώ βρήκε χώρο και για τον Νίκο Χαρδαλιά, του οποίου η «καμπάνα» γράφτηκε στο χιόνι.


Αυτό δα έλειπε, να μην προσέξουμε τα (πολύ) δικά μας παιδιά.Ένας χρεοκοπημένος Δήμος πάνω, ένας κάτω, δεν έχει και τόση σημασία μπροστά στην ομοψυχία.


Άλλωστε, για να μη ξεχνιόμαστε, δεν είναι καιρός για αντιπολίτευση.


Την επόμενη φορά που θα σας κουνήσει άδικα το δάχτυλο αυτός ο λεβέντης και θα σας απειλήσει με φυλακίσεις και χρηματικές ποινές, μπορείτε να του απαντήσετε το εξής: στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε ούτε για σχοινί ούτε για πηλίκιο ούτε για πρόστιμα.

http://www.press-gr.com/2020/04/blog-post_110.htmlΓράφει: Νικος Παπαδογιάννης


Τό είδα>>> ΕΔΩ

Γκρέμισαν το μαχητικό ιστολόγιο Attika nea blog spot

Οι Μανιάτες εύκολα παρεξηγούνται με κάποιον όταν τους προσβάλει, αλλά …

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Συναφή Άρθρα

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *