Πάνος Σκαρλάτος – 5G , κορωνοιός καί ΄΄πανδημία΄΄.(βιντεο)Ανοίγουν τα σχολεία με lockdown ! ! ! Κάτι βρωμάει και ζεχνει…Τέστ και εμβόλια στα πιτσιρίκια χωρίς την αδεια γονέων;

5/5 (7)

Πάνος Σκαρλάτος – 5G , κορωνοιός καί ΄΄πανδημία΄΄.

Ανοίγουν τα σχολεία με lockdown ! ! ! Κάτι βρωμάει και ζεχνει…Τέστ και εμβόλια στα πιτσιρίκια χωρίς την αδεια γονέων;

Η Κυβέρνηση αποφάσισε σε συνθήκες lockdown – Φυλάκισης να ανοίξουν τα σχολεία σε συνθήκες ΑΣΚΗΣΕΩΣ-ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ……

Προσέξτε..

Θα κάνουν μάθημα με ανοικτά παράθυρα (Χρειάζονται Στρατιωτική σκληραγώγηση ?) με μπουφάν γιατί θα κρυώνουν και ετσι θα αρρωστήσουν πιο ευκολα!! Θα φορουν μάσκα μέσα στην αίθουσα και εξω απο αυτή.

Έτσι θα χτυπούν την Ψυχική και Σωματική τους Υγεία…Και επιπλέον θα περνάνε Κλιμάκια του ΕΟΔΥ χωρις την αδεια των Γονέων να κάνουν ΤΕΣΤ στα παιδιά μας χώνοντας ενα ΣΤΙΚΑΚΙ στις μύτες των μαθητών!!! Και ολα αυτά δηθεν για να εχουν μια επιδημιολογική εικόνα στα σχολεία της Χωρας!! Θα  κάνουν  δειγματοληπτικούς  ελέγχους στους μαθητές χωρις την έγκριση των Γονέων…

Σημειώνουμε οτι οι ΓΟΝΕΙΣ απαγορεύεται να εισέρχονται στο προαύλιο και στις αίθουσες και Γενικά στο χώρο του σχολείου. Έτσι θα μπορεί ο κάθε ανευθυνο-υπεύθυνος να χώνει το στικάκι στη μύτη των παιδιών και οι Δάσκαλοι να μην ενημερώνουν τους Γονείς..Το δε τηλέφωνο του σχολείου μπορεί και να μην λειτουργεί κατα την ωρα εισβολής του ΕΟΔΥ για ΤΕΣΤ.

Λαμβάνοντας υπόψη και την Δήλωση της παιδιάτρου κ.Β.Παπαευαγγέλου οτι το ασφαλέστερο μέρος για τα παιδιά ειναι το σχολείο διοτι υπάρχει ενδοοικογενειακή μετάδοση του ιού δεν είναι  καθόλου τυχαία.

Θα έχουμε ΑΡΠΑΓΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ  βάσει του Νόμου που μπορούν να μεταφέρουν θετικά κρούσματα σε Νοσοκομεία η χώρους Υγειονομικής Φροντίδας για νοσηλεία και Θεραπεία η εμβολιασμό!!!

Βρωμάει πολύ αυτη η Δήλωση γιατί δένει με το Νόμο 4862/20 για ΑΡΠΑΓΕΣ των παιδιών μας..Ετσι οι Γονείς που θα στείλουν τα παιδιά τους στα σχολεία να ξέρουν οτι αν με αναξιόπιστα ΤΕΣΤ τους βγουν θετικά τα παιδιά τους δεν θα επιστρέψουν σπίτι!!!

Θα τα αρπάξουν και δεν έχουν δικαίωμα ούτε να τα δουν!!! Εγγυημένη Επιστροφή των παιδιών σας δεν θα υπάρχει ..Ο Νόμος μιλά για ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ των παιδιών σας!!! Αφήστε που θα μπορούν να τους δώσουν θεραπεία η Εμβολιασμό χωρις την αδεια σας….Γι αυτό σκεφτείτε το καλα πριν τα στείλετε …..

Δεν νοιάζονται για εμάς αλλά να εκτελέσουν την Ατζέντα Τρόμου ελέγχου και μείωσης πληθυσμού.

πηγη 

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *