Πάμε για ισχυρό σεισμό; Πείτε το! Μην ντρέπεστε…Τι είναι εκείνο που ΔΕΝ λένε οι ειδικοί… (βίντεο)-Σχολιάζοντας με έναν μπαρουτοκαπνισμένο συνάδελφο, για τους σεισμούς…

5/5 (6)

Πάμε για ισχυρό σεισμό; Πείτε το! Μην ντρέπεστε…Τι είναι εκείνο που ΔΕΝ λένε οι ειδικοί… (βίντεο)

Δεν θα το πουν… θ’ αφήσουν να χαθεί μεγάλος αριθμός πολιτών… άλλωστε αυτό είναι και το ζητούμενο…

Μην ξεχνάμε την υπόσχεση Μητσοτάκη στους συμπατριώτες του: “Κάντε με πρωθυπουργό και εγώ θα πολεμήσω τον ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ… δηλαδή, τους αυτόχθονες Έλληνες.

Γιατί ο Μητσοτάκης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ.

Άλλους έχει ως συμπατριώτες…

Γι αυτό σας λέω πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ…

ΔΕΝ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ.

ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ, ΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ, ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ.

Θεωρώ, πως οι σεισμολόγοι γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει.

Θεωρώ επίσης, πως καλλίτερα να είναι ενημερωμένος ο λαός για τυχόν σεισμικά φαινόμενα, αντί να βρεθεί προ απροόπτου και προ μιας καταστροφής, όπου θα χαθούν ζωές.

Παρακαλώ, ας ενημερώσουν, γιατί κάθε ανθρώπινη ζωή, είναι πολύτιμη.

Θα προκληθεί μεγαλύτερος πανικός σε μια σεισμική έξαρση, παρά αν από τώρα είμαστε ενημερωμένοι.

“ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ”, λέει ο σεισμολόγος Άκης Τσελέντης, που ανησυχεί για το ρήγμα της Αταλάντης και συμβουλεύει τι πρέπει να κάνουμε.

Κι εδώ, η ανάρτηση των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, με τις 40.000 και πλέον επισκέψεις

Καλλιόπη Σουφλή

Οι πρόσφατες σεισμικές δονήσεις στην Ελασσόνα, ξύπνησαν μνήμες και ανησυχίες σε πολλούς.

Εκείνο όμως που περισσότερο ξύπνησαν, ήταν η ενθύμιση ότι η Ελλάδα αποτελεί έναν σεισμογενή χώρο που σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι πρόσφατες σεισμικές δονήσεις «ξύπνησαν» το ρήγμα του Τυρνάβου το οποίο είχε πάνω από 200 χρόνια να δώσει κάποια σοβαρή (3,5+) δόνηση.

Τι είναι εκείνο που ΔΕΝ λένε οι ειδικοί…

Εδώ και μία διετία τουλάχιστον, κυκλοφορεί μία έντονη ανησυχία στους κόλπους της σεισμολογικής κοινότητας, που αφορά το ρήγμα της Αταλάντης. Κι αυτό, γιατί έχει πολλά χρόνια να δώσει ισχυρό σεισμό.

ο ρήγμα της Βορείου Ανατολίας, συνδέεται με το ρήγμα της Αταλάντης

Όπως βλέπουμε στην παραπάνω εικόνα, το ρήγμα της Βορείου Ανατολίας, συνδέεται με το ρήγμα της Αταλάντης. Ωστόσο, οι «ειδικοί», σε μία προσπάθεια να καθησυχάσουν τον κόσμο, έλεγαν ότι δεν έχει τίποτα να φοβάται η Ατάλαντη από τους σεισμούς στην Τουρκία (2020). Η πραγματικότητα όμως τους διαψεύδει.

Από την άλλη, το ρήγμα του Τυρνάβου, επίσης συνδέεται (όχι άμεσα) με το ρήγμα της Αταλάντης. Μία ισχυρή δόνηση μπορεί να ενεργοποιήσει μία χαρά το δεύτερο.

Υπάρχει και ένα τρίτο πρόβλημα: τα ηφαίστεια.

Από πρόπερσι, υπάρχει ένα μπαράζ ηφαιστειακής δραστηριότητας, που όμοιό του έχει πάρα πολλά χρόνια να συναντήσει η ανθρωπότητα. Χαρακτηριστικά αναφέρω το γειτονικό ηφαίστειο της Αίτνας στην Ιταλία, το οποίο σε ελάχιστο χρονικό διάστημα μετράει ήδη 9 εκρήξεις. Αυτή η δραστηριότητα, κάνει το υπέδαφος πιο ασταθές και πιο έτοιμο για εμφάνιση ισχυρής σεισμικής δραστηριότητας.

Ένα ακόμα πρόβλημα που πέρισυ αποκαλύφθηκε ότι απασχολούσε τους σεισμολόγους, ήταν το ηφαίστειο της Σαντορίνης.

Συγκεκριμένα, το Hellenic Weather γράφει:

«Βρυχάται» ξανά το ηφαίστειο της Σαντορίνης και θέτει σε συναγερμό τον κρατικό μηχανισμό, καθώς βάσει των επιστημονικών μελετών, ο κίνδυνος ενεργοποίησης του είναι υπαρκτός.

>> Για το λόγο αυτό, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας προχώρησε στην εκπόνηση του σχεδίου, «Αντιμετώπιση Εκτάκτων Αναγκών και Άμεσης/Βραχείας Διαχείρισης των Συνεπειών από την Εκδήλωση Ηφαιστειακής Δραστηριότητας στο Ηφαιστειακό Σύμπλεγμα Σαντορίνης με την κωδική ονομασία ”ΤΑΛΩΣ”», όπου επισημαίνεται η αυξημένη ετοιμότητα εν όψει κινδύνου για την εκδήλωση ηφαιστειακής δράσης και περιγράφονται σενάρια επαναδραστηριοποίησης.»

Ίσως εκεί να οφείλεται και η άσκηση ετοιμότητας για τσουνάμι που έλαβε χώρα στην Κω, βίντεο της οποίας ανέβασε το Εθνικό Κέντρο Πρόγνωσης Τσουνάμι (ΕΚΠΤ) στο λογαριασμό του στο twitter στις 27 Νοεμβρίου 2019. Και η επιλογή της Κω, δεν ήταν τυχαία, αφού είναι ένα από τα πρώτα «θύματα» σε περίπτωση έκρηξης του ηφαιστείου της Σαντορίνης.

Ιδιαίτερα περίεργη εμφανίζεται να είναι και η συμπεριφορά της θάλασσας στις περιοχές όπου υπάρχει παλίρροια.

Στη Χαλκίδα για παράδειγμα, τα νερά έχουν γίνει πιο ορμητικά στις αλλαγές και ταυτόχρονα τραβιούνται κατά 70 – 110 εκατοστά περισσότερο απ’ ό,τι συνήθως.

Το meteology.gr, αποδίδει το φαινόμενο της έντονης άμπωτης στο φεγγάρι.

Η αλήθεια είναι ότι τα επιχειρήματα, κάθε άλλο παρά πειστικά είναι.

Ειδικά όσο αφορά τη Χαλκίδα, της οποίας η παλίρροια δεν επηρεάζεται από κανενός είδους σεληνιακής δραστηριότητας.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, τα Στενά του Ευρίπου παρουσιάζουν ένα μοναδικό παγκοσμίως φαινόμενο:

Τα νερά αλλάζουν κατεύθυνση κάθε 6 ώρες και όχι κάθε 12 όπως συμβαίνει σε όλον τον κόσμο. Επίσης, 7 ημέρες το (σεληνιακό) μήνα, τα νερά είναι άστατα. «Χαλασμένα» όπως τα λένε οι ντόπιοι. Δηλαδή, δεν έχουν σταθερή ροή, ούτε σταθερό ωράριο άμπωτης – πλημμυρίδας.

Αυτό, θυμίζει έντονα τον γυναικείο «κύκλο».

Καθώς η Χαλκίδα βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Ελλάδας, μοιάζει να είναι ο γυναικείος κόλπος της Χώρας, ο οποίος παρουσιάζει έμμηνο ρήση (περίοδο) αυτές τις 7 ημέρες.

Και πράγματι, στα παλιά χρόνια όπου τα φάρμακα δεν είχαν ακόμα καταστρέψει τον ανθρώπινο οργανισμό, οι γυναίκες παρουσίαζαν «αδιαθεσία» 7 ημέρες το (σεληνιακό) μήνα.

Όπως και να έχει το θέμα, εδώ και τρία χρόνια συζητιέται έντονα στους σεισμολογικούς κύκλους η πιθανότητα – βεβαιότητα έγερσης του ρήγματος της Αταλάντης.

Αυτό, σε συνδυασμό με την έγερση του ρήματος του Τυρνάβου, την έντονη δραστηριότητα της Αίτνας και το φόβο έγερσης του ηφαιστείου της Σαντορίνης, δημιουργούν ένα έντονο κλίμα ανασφάλειας που φοβάμαι ότι δικαιολογεί και την προσπάθεια της μαοϊκής κυβέρνησης των Αθηνών να εφαρμόσει όσο πιο γρήγορα γίνεται τα σκληρά κι απάνθρωπα μέτρα που εφαρμόζει.

Διότι μετά από έναν ισχυρό σεισμό ή μία σειρά σεισμικής δραστηριότητας (θυμίζω ότι ο φόβος έξαρσης σεισμικής δραστηριότητας σε Κορινθιακό και Αλκυονίδες παραμένει στην πρώτη γραμμή), κανένα μέτρο δε θα είναι δυνατόν να επιβληθεί.

Εικόνα μετά τον κύριο σεισμό στην Ελασσόνα: να γελάς και να κλαις ταυτόχρονα με την ηλιθιότητα… (φωτό: CNN Greece)

Με εξαίρεση βέβαια τους κατοίκους της Ελασσόνας και Λάρισας οι οποίοι ξεχύθηκαν στους δρόμους και τις πλατείες με τα φίμωτρα στη μούρη μετά το χτύπημα του Εγκέλαδου.

Υπάρχουν κι άλλοι σαν αυτούς, που θα πέφτει το σπίτι τους, θα πεθαίνουν οι οικογένειές τους στα χαλάσματα κι εκείνοι το μόνο που θα σκέφτονται θα είναι να βάλουν το φίμωτρο…

Ηφαίστεια στην Ελλάδα

Αν κάποιοι νομίζετε ότι το ηφαίστειο της Σαντορίνης είναι το μόνο που έχουμε στην Ελλάδα, ήρθε η ώρα ν’ αναθεωρήσετε!

Ενεργά ηφαίστεια:

 1. Σαντορίνης (Αιγαίο) – Κολούμπο
 2. Σαντορίνης (Αιγαίο) – Νέα Καμένη Θήρας
 3. Μεθάνων (Αιγαίο)
 4. Μήλου (Αιγαίο)
 5. Νισύρου (Αιγαίο)
 6. Σουσακίου (Άγιοι Θεόδωροι Αττικής)

Ανενεργά ηφαίστεια:

 1. Κω (Αιγαίο) – τελευταία γνωστή έκρηξη ήταν στην εποχή της Πλειστοκαίνου
 2. Πόρου (Αιγαίο) – τελευταία γνωστή έκρηξη ήταν στην εποχή της Πλειστοκαίνου
 3. Γυαλίου (Αιγαίο) – Το Γυαλί είναι ένα νησί ανάμεσα στην Κω και τη Νίσυρο. Τελευταία γνωστή έκρηξη στην εποχή της Ολοκαίνου
 4. Δακίτες Παλαιοχώρας Αίγινας (Αιγαίο) – τελευταία γνωστή έκρηξη ήταν στην εποχή της Πλειστοκαίνου
 5. Ν. Βλυχάδες (Β. Ευβοϊκός κόλπος)
 6. Οξύλιθος (Εύβοια)
 7. Παναγιά Λέσβου (Αιγαίο)
 8. Μικροθήβες (Μαγνησία)
 9. Τούρλι Σαμοθράκης (Αιγαίο)
 10. Βόρειες Σποράδες (Αιγαίο)
 11. Αλμωπία (Μακεδονία)
 12. Πάρνηθας (Αττική)

Και βέβαια, το γεγονός ότι κάποια ηφαίστεια είναι ανενεργά, δε σημαίνει απαραίτητα πως θα παραμείνουν έτσι για πάντα. Μία μαγματική δραστηριότητα ενός κοντινού ηφαιστείου, άνετα μπορεί να επανενεργοποιήσει ένα «ανενεργό» ηφαίστειο.

Πηγή

Σχολιάζοντας με έναν μπαρουτοκαπνισμένο συνάδελφο, για τους σεισμούς…

Βαγγέλης Τεζάρης: “Όσο για το τι θα έκανα εγώ αν ποτέ ανακοινώνονταν μια πρόβλεψη ή “πληροφορία” για την περιοχή των Αθηνών…. θα έπαιρνα το σακίδιο επιβίωσης που υπάρχει πάντα έτοιμο, την φωτογραφική μηχανή και την τηλεοπτική κάμερα μου και μαζί με τους δικούς μου θα πήγαινα σε ασφαλές μέρος…”

Κρύο πράγμα ο σεισμός… σε παγώνει και δεν ξέρεις πως να αντιδράσεις…

Σχολιάζοντας με συνάδελφο μπαρουτοκαπνισμένο δημοσιογράφο Βαγγέλη Τεζάρη, το θέμα ενος πιθανώς επερχόμενου σεισμού, σε σχετική ανάρτηση του ιστολογίου μου, βγήκαν κάποια συμπεράσματα, τα οποία θεωρώ πως πρέπει να τα διαβάσετε, για να είστε τουλάχιστον προετοιμασμένοι για … τυχόν τέτοια γεγονότα, που δυστυχώς πρέπει να αντιμετωπίσουμε άπαντες…

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Θα πρότεινα να διαβάσετε και να διαδώσετε και την σχετική ανάρτηση με τις οδηγίες που δίνει ο Καθηγητής Σεισμολογίας κ. Άκης Τσελέντης, στην περίπτωση σεισμού. (εδώ)

βαγγέλης τεζάρης λέει:9 Μαρτίου, 2021 στις 10:00 πμ   (Eπεξεργασία)

Αφού το μέλος της οικογενείας του ΓΚΑΝΤΕΜΟΣΟΓΟΥ κατάφερε να καταστρέψει την οικονομία της Χώρας, αφού πάλεψε για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ, αφού με τις ενέργειες της κυβερνήσεως του ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΓΑΙΟ, αφού γέμισε την Ελλάδα με ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ που τους βάζει σε καλύτερη μοίρα από τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ και μετά από επιδημίες, σεισμούς και καταποντισμούς, ήρθε η ώρα να κάνει κάτι που θα το ζήλευε ακόμα και ο Μωυσής, αφού επί ημερών του παρουσιάζετε η πτώσης της στάθμης της θάλασσας, σε τέτοιο σημείο, που μπορείς κανείς να πάει με τα πόδια στο νησάκι που είναι στο Καβούρι….

β. τεζαρης
϶ϵλληνας όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !βαγγέλης τεζάρης λέει:9 Μαρτίου, 2021 στις 9:41 πμ   (Eπεξεργασία)

Και δεν είσαι η μόνη αγαπητή συναγωνίστρια …
Παρ΄ όλο, που έχω καλύψει τους τελευταίους 10 πολέμους για λογαριασμό διεθνών πρακτορείων ειδήσεων, (τραυματίστηκα στη Συρία τα 2017) δεν φοβήθηκα όσο φοβήθηκα, όταν ήμουν στην μεγάλη ΒΡΑΔΥΝΗ του Αθανασιάδη και πήγα στις Αλκυονίδες και τις γύρω περιοχές, που έπεφταν τα σπίτια σαν τραπουλόχαρτα και έπρεπε να τρέχω ανάμεσα σ χαλάσματα για να μην μου έρθουν πέτρες καδρόνια ή κεραμίδια στο κεφάλι, την ώρα που η γη έτρεμε ! ! !

β. τεζαρης
϶ϵλληνας όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !Η Καλλιόπη Σουφλή λέει:9 Μαρτίου, 2021 στις 10:46 πμ   (Eπεξεργασία)

Το ζητούμενο είναι να μάθουμε έστω και λίγες ώρες πριν, πότε θα γίνει σεισμός, μήπως και μέσα από την ενημέρωση, σωθούν ζωές.
Αν κάποιος σου έστελνε μήνυμα για επικείμενο σεισμό με σημείο αναφοράς πολύ κοντά στην Αθήνα… αναρωτιέμαι πως πρέπει να τις διαχειριστείς τρέμοντας στην ιδέα ότι μπορεί να θρηνήσουμε χιλιάδες θύματα και είσαι από τους ελάχιστους που το γνωρίζεις;
Λέγεται, πως όταν στερεύουν οι πηγές, είναι σημάδι σεισμού.
Τι θα έκανες στη θέση μου, αν έπαιρνες μια τέτοια “πληροφορία”;
Ακόμα και με σεισμολόγους να μιλήσεις, δεν θα σου πουν τίποτα.
Ο σεισμός είναι το μόνο φυσικό φαινόμενο που σε παγώνει…
Βλέπεις, “έφυγε” και ο Τσιάπας…Ο βαγγέλης τεζάρης λέει:9 Μαρτίου, 2021 στις 1:11 μμ   (Eπεξεργασία)

Και επειδή όπως έγραψα και πριν, Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ.

Φυσικά υπάρχει και η Ελληνική παροιμία που λέει, ΟΠΟΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΛΕΙ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ (για αυτό και είμαι ακόμα ζωντανός μετά τον βαρύ τραυματισμό μου στη Συρία….)

Ας έρθουμε στο θέμα της πρόγνωσης.

Πάντα πίστευα και πιστεύω στη μέθοδο πρόγνωσης του ΒΑΝ που είναι το ακρωνύμιο που σχηματίζεται από τα αρχικά των ονομάτων των τριών Ελλήνων επιστημόνων, δηλαδή του Παναγιώτη Βαρώτσο, του Καίσαρα Αλεξόπουλου και του Κωνσταντίνου Νομικού, όπου τα σεισμικά ηλεκτρικά σήματα ανιχνεύονται από σταθμούς οι οποίοι αποτελούνται από ηλεκτρόδια βυθισμένα στη Γη και μεταδίδονται τηλεμετρικά μέσω τηλεφωνικών γραμμών και καταγράφονται στην έδρα της ομάδας ΒΑΝ, στη Γλυφάδα Αττικής και μετά με γνώση της έντασης των ηλεκτρικών σημάτων που μεταδίδονται τηλεμετρικά και κυρίως της επιλεκτικότητας των σταθμών μπορεί να εκτιμηθεί η περιοχή, ο χρόνος και το μέγεθος ενός επερχόμενου σεισμού.

Σήμερα η ομάδα ΒΑΝ είναι σε θέση ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΜΟΝΟ 9 τέτοιους σταθμούς διεσπαρμένους στην Ελληνική επικράτεια, ΕΝΑΝΤΙ 17 ΠΟΥ ΔΙΕΘΕΤΕ ΩΣ ΤΟ 1989 που σαμποταρίστηκε από την ίδια την Πολιτεία αφού αντί να προσθέσει επιχορήγηση ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΤΗΛΕΩΝΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ κατάργησε 8 τέτοιους τηλεμετρικούς τηλεφωνικούς σταθμούς.

Όσο για το τι θα έκανα εγώ αν ποτέ ανακοινώνονταν μια πρόβλεψη ή “πληροφορία” για την περιοχή των Αθηνών…. θα έπαιρνα το σακίδιο επιβίωσης που υπάρχει πάντα έτοιμο, την φωτογραφική μηχανή και την τηλεοπτική κάμερα μου και μαζί με τους δικούς μου θα πήγαινα σε ασφαλές μέρος…

Και επειδή αυτό θα το έκαναν εκατομμύρια πολιτών, θα μπλόκαραν τα πάντα.

Για αυτό, ποτέ δεν θα ανακοινωθεί κάτι ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ, αλλά όταν θα έχουν γίνει όλα ερείπια θα ανακοινωθεί από σεισμολόγους ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ! ! !

Άρα ο σεισμός όπως λες είναι το μόνο φυσικό φαινόμενο που σε παγώνει…

β. τεζαρης
϶ϵλληνας όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !Η Καλλιόπη Σουφλή λέει:9 Μαρτίου, 2021 στις 1:23 μμ   (Eπεξεργασία)

Έχεις δίκιο από μια πλευρά, όταν αναφέρεσαι στον πανικό και στο μπλοκάρισμα.

Και αναρωτιέμαι, γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ, ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, δεν έχει προχωρήσει σε ενημέρωση των πολιτών και δεν έχει εκπονήσει σχέδια σε μια τέτοια περίπτωση.

Να ένα ερώτημα που πρέπει να θέσω άμεσα στην δημοτική αρχή του Μαραθώνα και να απαιτήσω να αναληφθούν άμεσα μέτρα.

Αν και πιστεύω πως “θα με γράψουν”…

Εδώ δεν έγινε ενημέρωση γειτονιάς – γειτονιάς, για την περίπτωση πυρκαγιάς, αν και το ΜΑΤΙ, ακόμα είναι νωπό στις σκέψεις κάποιων από εμάς, που γνωρίζουμε τι ακριβώς έγινε εκεί.

Όσο για το ΒΑΝ του Βαρώτσου, που η ίδια η πολιτεία υποβάθμισε, τι περιμένεις, όταν μας κυβερνά μια κάστα ιουδαίων;;;Ο βαγγέλης τεζάρης λέει:9 Μαρτίου, 2021 στις 2:17 μμ  

Φυσικά, αν μπορούσαμε να συγκριθούμε με τις Σκανδιναβικές χώρες, θα βλέπαμε πως όλα αυτά, ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ….

Εδώ όμως, η σύγκριση που μπορεί να γίνει είναι μόνο με την Ζουαζιλάνδη, την κοιλάδα του Μπεζαβάρ και την υποσαχάρια Αφρική, αφού καμία Δημόσια υπηρεσία αργόσχολων και τεμπέληδων, δεν μπορεί ούτε να συνεννοηθεί με μια άλλη.

β. τεζαρης
϶ϵλληνας όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

Πηγή σχολίων

attikanea.info

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *