Ο Dr Wodarg και ο Dr Yeadon ζητούν διακοπή όλων των μελετών εμβολίων του κορωνοϊού! Κάλεσμα για να υπογράψετε την ΑΙΤΗΣΗ -ΠΟΥ: Εξετάζεται η χρήση ηλεκτρονικών πιστοποιητικών εμβολιασμού

Οι εμβολιασμοί αναμένεται να παράγουν αντισώματα έναντι των ακίδων πρωτεϊνών του SARS-CoV-2. Ωστόσο, οι ακίδες πρωτεϊνών περιέχουν επίσης ομόλογες πρωτεΐνες συγκυτίνης, οι οποίες είναι απαραίτητες για το σχηματισμό του πλακούντα σε θηλαστικά όπως οι άνθρωποι. Πρέπει να αποκλειστεί απολύτως ότι ένα εμβόλιο κατά του SARS-CoV-2 θα μπορούσε να προκαλέσει ανοσολογική αντίδραση κατά της συγκυτίνης-1, καθώς διαφορετικά θα μπορούσε να οδηγήσει τις εμβολιασμένες γυναίκες σε στειρότητα αόριστης διάρκειας.
Ο Δρ Wodarg και ο Δρ Yeadon ζητούν να σταματήσουν όλες οι μελέτες εμβολίων και καλούν να συνυπογράψετε την αίτηση 2020NEWS
Την 1η Δεκεμβρίου 2020, ο πρώην επικεφαλής του τομέα έρευνας αναπνευστικών ασθενειών της Pfizer, Dr. Michael Yeadon, και ο ειδικός επιδημιολόγος, πνευμονολόγος και πρώην επικεφαλής του τμήματος δημόσιας υγείας, Dr. Wolfgang Wodarg,υπέβαλαν αίτηση στον EMA, τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ιατρικής, υπεύθυνο για όλη την ΕΕ για την έγκριση φαρμάκων, για την άμεση αναστολή όλων των μελετών εμβολίων SARS CoV 2, ιδίως της μελέτης BioNtech / Pfizer στο BNT162b (αριθμός EudraCT 2020-002641-42).
Ο Dr. Wodarg και ο Dr. Yeadon απαιτούν οι μελέτες – για την προστασία της ζωής και της υγείας των εθελοντών – να μην συνεχιστούν έως ότου υπάρχει διαθέσιμο σχέδιο μελέτης που να είναι κατάλληλο για την αντιμετώπιση των σημαντικών ανησυχιών για την ασφάλεια που εκφράζονται από έναν αυξανόμενο αριθμό γνωστών επιστημόνων κατά του εμβολίου και του σχεδιασμού της μελέτης.

Το πλήρες κείμενο της μελέτης των Wodarg-Yeadon μπορείτε να το δείτε εδώ.
Από τη μία πλευρά, οι υπογράφοντες την αίτηση απαιτούν, λόγω της γνωστής έλλειψης ακρίβειας του τεστ PCR σε μια σοβαρή μελέτη, να χρησιμοποιηθεί η λεγόμενη αλληλουχία Sanger (Sanger sequencing).

Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να έχουμε αξιόπιστες διαπιστώσεις σχετικά με την αποτελεσματικότητα ενός εμβολίου κατά του Covid-19. Βάσει των πολλών διαφορετικών τεστ PCR, τα οποία ποικίλουν ως προς την ποιότητά τους, ούτε ο κίνδυνος ασθένειας ούτε το πιθανό όφελος του εμβολίου μπορούν να προσδιοριστούν με την απαραίτητη βεβαιότητα, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η δοκιμή του εμβολίου στον άνθρωπο είναι ανήθικη.

Επιπλέον, απαιτούν να αποκλειστούν, (π.χ. με πειράματα σε ζώα), κίνδυνοι που είναι ήδη γνωστοί από προηγούμενες μελέτες, οι οποίες προέρχονται εν μέρει από τη φύση των κορωνοϊών.

Οι ανησυχίες αφορούν συγκεκριμένα στα ακόλουθα σημεία:

  • Ο σχηματισμός των λεγόμενων »μη εξουδετερωτικών αντισωμάτων» μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολική ανοσολογική αντίδραση, ειδικά όταν το εξεταζόμενο πρόσωπο αντιμετωπίζει τον πραγματικό «άγριο» ιό μετά τον εμβολιασμό. Αυτή η λεγόμενη «ενίσχυση εξαρτώμενη από αντισώματα» (antibody-dependent amplification – ADE), είναι από καιρό γνωστή από πειράματα με εμβόλια κορωνοϊών σε γάτες, για παράδειγμα. Κατά τη διάρκεια αυτών των μελετών, όλες οι γάτες που αρχικά ήταν ανεκτές στο εμβόλιο, μόλις ήρθαν σε επαφή με τον άγριο ιό, πέθαναν.(1) (2) (3) (4) (5)
  • Οι εμβολιασμοί αναμένεται να παράγουν αντισώματα έναντι των ακίδων πρωτεϊνών του SARS-CoV-2. Ωστόσο, οι ακίδες πρωτεϊνών περιέχουν επίσης ομόλογες πρωτεΐνες συγκυτίνης, οι οποίες είναι απαραίτητες για τον σχηματισμό του πλακούντα σε θηλαστικά όπως οι άνθρωποι. Πρέπει να αποκλειστεί απολύτως ότι ένα εμβόλιο κατά του SARS-CoV-2 θα μπορούσε να προκαλέσει ανοσολογική αντίδραση κατά της συγκυτίνης-1, καθώς διαφορετικά θα μπορούσε να οδηγήσει τις εμβολιασμένες γυναίκες σε στειρότητα αόριστης διάρκειας.
  • Τα εμβόλια mRNA από την BioNTech / Pfizer περιέχουν πολυαιθυλενογλυκόλη (PEG). Το 70% των ανθρώπων αναπτύσσουν αντισώματα έναντι αυτής της ουσίας – αυτό σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι μπορούν να αναπτύξουν αλλεργικές, δυνητικά θανατηφόρες αντιδράσεις στον εμβολιασμό.
  • Η πολύ σύντομη διάρκεια της μελέτης δεν επιτρέπει ρεαλιστική εκτίμηση των μακροχρόνιων αποτελεσμάτων. Όπως και στις περιπτώσεις ναρκοληψίας μετά τον εμβολιασμό της γρίπης των χοίρων, εκατομμύρια υγιείς άνθρωποι θα εκτεθούν σε απαράδεκτο κίνδυνο εάν χορηγηθεί έγκριση έκτακτης ανάγκης και έπειτα θα ακολουθήσει η δυνατότητα παρακολούθησης των μακροχρόνιων επιπτώσεων του εμβολιασμού. Ωστόσο, η BioNTech / Pfizer υπέβαλε αίτηση για έγκριση έκτακτης ανάγκης την 1η Δεκεμβρίου 2020.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ: Ο Δρ Wodarg και ο Dr. Yeadon ζητούν από όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες της ΕΕ να υπογράψουν την αίτησή τους στέλνοντας το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που προετοιμάστηκεεδώ στον EMA.

Το προσχέδιο του e-mail

Dear Sir or Madam, I am hereby co-signing the petition of Dr. Wodarg and Dr. Yeadon to support their urgent request to stay the Phase III clinical trial(s) of BNT162b (EudraCT Number 2020-002641-42) and other clinical trials. The full text of the petition of Dr. Wodarg and Dr. Yeadon can be found here:

https://2020news.de/wp-content/uploads/2020/12/Wodarg_Yeadon_EMA_Petition_Pfizer_Trial_FINAL_01DEC2020_EN_unsigned_with_Exhibits.pdf

I hereby respectfully request that EMA act on the petition of Dr. Wodarg and Dr. Yeadon immediately.

Regards

Το Ονοματεπώνυμο σας

ΠΡΟΣ

press@ema.europa.eu

Κρυφή κοινοποίηση:

petitionEMA@corona-ausschuss.com
Πηγή: healthandmoneynews Μετάφραση: halithheia Επιμέλεια: Μαντάτα 
Μαντάτα

oimaskespeftoun.blogspot.com

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δεν συνιστά να παραχωρούν οι χώρες «διαβατήρια ανοσίας» σε εκείνους που έχουν αναρρώσει από την COVID-19, αλλά εξετάζει τις προοπτικές χρήσης ηλεκτρονικών πιστοποιητικών εμβολιασμού (“e-vaccination certificates”), σύμφωνα με ιατρικό εμπειρογνώμονα του Οργανισμού.

«Παρακολουθούμε πολύ στενά τις δυνατότητες [αξιοποίησης] της τεχνολογίας στη μάχη κατά της COVID-19 και μια από αυτές έχει να κάνει με το πώς θα συνεργαστούμε με τα κράτη – μέλη του ΠΟΥ προς ένα ηλεκτρονικό πιστοποιητικό εμβολιασμού», δήλωσε κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης στην Κοπεγχάγη.

Ταχεία διαδικασία για τα εμβόλια στην Ευρώπη

Ο EMA, ο οποίος έχει την έδρα του στο Άμστερνταμ, είναι επιφορτισμένος να εγκρίνει και να ελέγχει τα φάρμακα στις 27 χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ακολούθησε μια ταχεία διαδικασία, την ονομαζόμενη «διαρκή εξέταση», προκειμένου να αναλύει τα δεδομένα για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων κατά της COVID-19 αμέσως μόλις αυτά εμφανίζονται.

Τα εμβόλια των Pfizer – BioNTech, Moderna και Oxford – AstraZeneca έχουν υποβληθεί και τα τρία εδώ και εβδομάδες σε αυτήν την διαδικασία.

Η ταχεία αυτή διαδικασία εφαρμόζεται για να αξιολογηθούν προϊόντα τα οποία μπορούν να ανταποκριθούν σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, όλα τα δεδομένα που είναι σχετικά με ένα εμβόλιο πρέπει να συλλέγονται και να υποβάλλονται στην αρχή ενός αιτήματος έγκρισης.

Πότε θα ολοκληρωθούν οι αξιολογήσεις

Η EMA αναμένεται να αποφανθεί στις 29 Δεκεμβρίου «το αργότερο» για το εμβόλιο των Pfizer – BioNTech και ως τις 12 Ιανουαρίου γι’ αυτό της αμερικανικής Moderna.

Το πράσινο φως για την κυκλοφορία στην αγορά δίδεται στην συνέχεια από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Βάσει δημοσιεύματος των Financial Times, η διανομή του εμβολίου στην Ευρωπαϊκή Ένωση δεν αναμένεται να ξεκινήσει πριν από τον Ιανουάριο.

Πηγή

ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ ΒΟΒΟΛΗΣ
»δε μπορεί να υπάρξει
υποχρεωτικότητα εμβολιασμού»

https://newtube.app/user/fake_pandemic/mviZGlF

Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ
ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ

https://newtube.app/user/fake_pandemic/BoYLEIy

fake_pandemic

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *