Ο DR. MIKE YEADON ΣΥΝΟΨΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΑ «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗ»

5/5 (1)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Μια σημαντική συμβολή από τον Mike Yeadon από το κανάλι του στο Telegram:

Είναι σαφές ότι, ανεξάρτητα από την αλήθεια για την προέλευση του ιού ή αν υπάρχει στην πραγματικότητα στην ακριβή μορφή που μας λένε, ορισμένα πράγματα συνέβησαν και συνεχίζουν να συμβαίνουν. Ταυτόχρονα, πολλές χώρες έχουν απορρίψει ταυτόχρονα τα πανδημικά συνταξιοδοτικά τους σχέδια και αντ ‘αυτού αποδέχτηκαν αυτό που αναφέρθηκα ως «οκτώ covid19 ψέματα». Εδώ είναι ένα λεπτομερές παράδειγμα σε μια συνέντευξη που έχω δώσει στο Highwire πριν από λίγες εβδομάδες:

https://zbbb278hfll091.bitchute.com/okiFK5CwQrZS/8KLmLNzkVD2k.mp4

Τι είπε σχεδόν κάθε κυβέρνηση στους πολίτες τους ήταν μια παράλογη σειρά δηλώσεων, τα περισσότερα από τα οποία απορρίπτονται εύκολα με αναφορά στη δημοσιευμένη λογοτεχνία και συχνά απλώς από τον προβληματισμό. Αυτές οι δηλώσεις ήταν και παραμένουν αναληθής, κάθε μια από αυτές. Εάν οι πολιτικοί κάνουν τεχνικές δηλώσεις, δεν μπορείτε να περιμένετε να ξέρετε αν είναι σωστό ή όχι. Αλλά αν καλέσετε τον εαυτό σας στην ομάδα συμβούλων, η οποία καθοδηγεί την πολιτική, όπως συμβαίνει συνήθως, δεν μπορείτε να περιγράψετε αναληθή δηλώσεις από άτομα με καλή γνώση και εμπειρία ως ψέματα. Αυτά δεν είναι απροσεξίες’,’καλά σίγουρα λάθη ‘, τα οποία οφείλονται στην απροσεξία ή παρόμοια. Είναι σκόπιμα παραπλανητικά.

Σε όλες τις χώρες, εκ των οποίων έχω πληροφορίες, οι ανακοινώσεις έγιναν υπό καθοδήγηση ανθρώπων των οποίων το επάγγελμα είναι ψυχολογικοί χειριστές, μερικές φορές καλούνται, psyops », και ο φόβος όλων των άλλων. Εάν διερευνήσετε αυτές τις δηλώσεις, έχετε όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε για να δείξετε ένα ανοιχτό άτομο που πράγματι αντιμετωπίζουμε μια έντονα χειρισμένη κατάσταση. Ενώ εκτιμώ ότι υπάρχει μια σταθερή ροή σημαντικών νέων πληροφοριών, όπως η χρονική ταξινόμηση των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, οι άνθρωποι που προφανώς μαγνητίζονται μετά τον εμβολιασμό, η έννοια της «ρίψεως», το οξείδιο του γραφέντιου στα εμβόλια κλπ. Είμαι περισσότερο από χαρούμενος να επωφεληθώ από τη φροντίδα των άλλων που επενδύουν σε όλα αυτά τα αναδυόμενα θέματα την ώρα που δεν έχω τον απαραίτητο χρόνο.

Δεν είμαι πεπεισμένος ότι πολλά από τα συνηθισμένα ιδρύματα είναι λειτουργικά και γι ‘αυτό δεν προσπαθώ να τους επηρεάσσω (στο Ηνωμένο Βασίλειο, για παράδειγμα, το Κοινοβούλιο). Μπορεί να είναι ότι κάνω λάθος με αυτό, αλλά μόλις στρέφω τον εαυτό μου στο ευρύ κοινό. Έχω και θα συνεχίσω να δίνω συνεντεύξεις σχετικά με το θέμα «οκτώ covid19 ψέματα». Το έχω θέσει στον κατάλογο που είναι ενδιαφέρον, αλλά όχι απαραίτητο για το σκοπό του πειράματος να ξυπνήσει το κοινό να γνωρίζει και να σας πει κάτι περισσότερο, το οποίο αποδεικνύεται αναμφισβήτητα ότι πρόκειται για μαζική απάτη και εξαπάτηση.

Δεν υπάρχει πιθανή καλοπροαίρετη ερμηνεία του γεγονότος ότι όλοι έχουμε αφεθεί, εδώ και 15-18 μήνες. Καμία. Όλα όσα έχουν επιτευχθεί είναι η καταστροφή των οικονομιών πολλών χωρών της G20, η καταστροφή των πολιτών, σημαντικές, αποφευχθείσες απώλειες στη ζωή (συχνά με την απόσυρση της υγειονομικής περίθαλψης) και ένα διεισδυτικό αίσθημα φόβου, παντού. Όλα αυτά, ωθούν τους ανθρώπους που δεν επωφελούνται από αυτή την παρέμβαση αλλά μπορούν να καταστραφούν ή ακόμη και να σκοτωθούν, με κατάλληλες αντιρρήσεις εμβολιασμού.

Επιπλέον, μια μεγάλη και συνεχιζόμενη αυξανόμενη πληθυσμιακή ομάδα εγχύθηκε με νέα τεχνολογικά, πειραματικά εμβόλια βασισμένα σε γονίδια. Λίγο αργότερα, αυτά τα εμβόλια με μία από τις 1-2 διατάξεις οδήγησαν σε υψηλότερου μεγέθους θανάτων από οποιοδήποτε άλλο πρώην προφυλακτικό εμβόλιο για τη δημόσια υγεία. Παντού, ωθούν τους ανθρώπους που δεν επωφελούνται από αυτή την παρέμβαση αλλά μπορούν να καταστραφούν ή ακόμη και να σκοτωθούν, με ανάλογες αντιρρήσεις εμβολιασμού.

Ακούμε από την επερχόμενη εισαγωγή των «διαβατηρίων εμβολίων» που δεν αυξάνουν τη δημόσια ασφάλεια, αλλά χορηγούν μια ολοκληρωτική τυραννία γι ‘αυτούς. Δεν υπάρχει άλλη ερμηνεία που να ταιριάζει σε όλα τα σημαντικά γεγονότα που ο στόχος είναι να ελέγξει μια πρώτη βάση δεδομένων ψηφιακής ταυτότητας στον κόσμο. Τι θα συμβεί με αυτή τη δύναμη, δεν μπορούμε να πούμε σίγουρα.

Δεδομένου από ανοσολογικής απόψεως, ότι δεν υπάρχει ανάγκη ή δικαιολογία για οποιαδήποτε ανάγκη ή αιτιολόγηση τρίτων και άλλων εμβολίων (εμβολιασμοί ανανέωσης, πρόσθετα εμβόλια, παραλλαγές), το γεγονός ότι πρόκειται να χορηγηθούν χύμα σε ανθρώπους, τα καμπανάκια συναγερμού πρέπει να είναι δυνατά. Η βιοτεχνολογία έχει μια τεράστια δύναμη, αλλά μπορεί εύκολα να κακοποιηθεί. Πιθανότατα τα εμβόλια της 3ης και της επόμενης γενιάς μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την έναρξη της μείωσης πληθυσμού. Τα εμβόλια πρώτης γενιάς έγιναν σκόπιμα έτσι ώστε να είναι επικίνδυνα, οπότε δεν έχουν καμία ένδειξη για το τι θα μπορούσε να έρθει στη συνέχεια.

Συνοπτικά, οι προθέσεις μου εξυπηρετούνται καλύτερα αν συνεχίσω να δίνω όσο το δυνατόν περισσότερες συνεντεύξεις, μόνος ή σε ομάδες, σε όσους έχουν το μεγαλύτερο κοινό. Αυτό το σχόλιο δεν πρέπει να είναι κριτική με κανέναν τρόπο. Είναι απλά μεγάλο πράγμα που οι άνθρωποι ηγούνται. Αλλά πιστεύω ότι δεν υπάρχουν σύμμαχοι σε αυτόν τον παγκόσμιο πόλεμο. Κανείς δεν θα έρθει να μας σώσει. Ο χρόνος συνεχίζεται. Εύχομαι όλη τη μέγιστη απόδοση στην προσπάθεια να πείσουμε τους αναποφάσιστους. Πολλοί δεν είναι.

Με ειλικρινείς χαιρετισμούς,

Mike

https://off-guardian.org/2021/07/17/yeadon-sums-it-up/

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *