Ο Bill Gates μας περνά στο επόμενο στάδιο αλλαγής…! CNN: «Μην Ανησυχείτε» Εάν Οι Άνθρωποι Αρχίσουν Να Πεθαίνουν Μετά Τον Εμβολιασμό Τους! ……(Βίντεο)

4.88/5 (8)

=π.Δ…ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ [ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ], ΤΑ ΨΥΧΙΚΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ [ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ] , ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ [ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ] ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ;;;;;;

Η μετά-κορώνο-εποχή είναι έτοιμη –

Ποιά χώρα γίνεται πρότυπο για όλον τον πλανήτη!Ο παγκοσμιοποιητής, Μπιλ Γκέιτς, «ξαναχτυπά», ζητώντας παγκόσμια ενσωμάτωση στην ψηφιακή οικονομία, κάτι που θα σημάνει ψηφιακή ταυτοποίηση όχι μόνο για τις συναλλαγές μας αλλά και για την συμμετοχή στην κοινωνική ζωή (εργασία, σχολεία, υγεία κτλ.).

Σε αυτή την κατεύθυνση επαίνεσε τις πολιτικές και το σύστημα της Ινδίας, το οποίο θα μπορούσε να γίνει παγκόσμιο πρότυπο.Σημειώνεται πως η Ινδία έχει δημιουργήσει φιλόδοξες πλατφόρμες για καθολική ταυτοποίηση και ψηφιακές πληρωμές, συμπεριλαμβανομένης της μεγαλύτερης βιομετρικής βάσης δεδομένων στον κόσμο και ενός συστήματος αποστολής χρημάτων μεταξύ οποιασδήποτε τράπεζας ή εφαρμογής smartphone.

Tapping into India’s digital payments revolution – BBC News

Ο Γκέιτς ισχυρίστηκε πως αυτές οι πολιτικές μείωσαν δραστικά το κόστος και την δυσκολία διανομής βοήθειας στους φτωχούς, ειδικά κατά τη διάρκεια του κορωνοίού, ο οποίος χρησιμοποιείται ως αφορμή για την προώθηση ανάλογων σχεδίων.

Δήλωσε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο CNBC:«Πιστεύουμε ότι το να έχεις την δυνατότητα να αποταμιεύεις και να συναλλάσσεσαι είναι κάτι που πρέπει να υπάρχει παγκοσμίως και πολλές μορφές έχουν υιοθετήσει αυτόν τον στόχο.Δεν θα είμαστε σε θέση να το πετύχουμε αυτό με τα παραδοσιακά συστήματα.Αυτό είναι το κόστος των τραπεζικών παραρτημάτων και της χαρτούρας.

Είναι πολύ μεγάλο!Αλλά ευτυχώς αρχίζοντας με κράτη όπως η Κένυα και πιο πρόσφατα με το στιβαρό σύστημα σε μέρη όπως η Ινδία, βλέπουμε πως μπορείτε να έχετε ενσωμάτωση (παγκοσμίως) στην ψηφιακή οικονομία.

Η Ινδία είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα! Έκαναν πολλά για την τεχνολογία τους, κάτι που δεν θα μπορούν να κάνουν άλλες χώρες. Έτσι λοιπόν, ο ρόλος του Ιδρύματος Gates, ως συνήγορος για όσους δεν έχουν πρόσβαση σήμερα, είναι το να διασφαλίζει ότι υπάρχουν τεχνολογία και προδιαγραφές, συμπεριλαμβανομένης της εργασίας ανοιχτού κώδικα, την οποία παρέχουμε μέσω του οικονομικού δικτύου που ονομάζεται Mojaloop και μέσω του συστήματος ψηφιακής ταυτοποίησης, που είναι εξαιρετικά σημαντικό όχι μόνο για οικονομικές δραστηριότητες αλλά και για την υγεία, την ψηφοφορία και την εκπαίδευση και ονομάζεται MOSIP».

Τό είδα>>> ΕΔΩ

CNN: «Μην Ανησυχείτε» Εάν Οι Άνθρωποι Αρχίσουν Να Πεθαίνουν Μετά Τον Εμβολιασμό Τους! ……

π.Δ…Γέροι κι εὐπαθεῖς στόν Καιάδα! Γιά ἀρχή..  ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΠΑΝΤΕΣ….

Σε ένα άρθρο σχετικά με τη διανομή του εμβολίου COVID, το CNN επισημαίνει ότι οι Αμερικανοί δεν θα πρέπει να ανησυχούν εάν οι άνθρωποι αρχίσουν να πεθαίνουν μετά τη λήψη του εμβολίου επειδή «ενδέχεται να συμβούν θάνατοι που δεν θα έχουν απαραιτήτως καμία σχέση με το εμβόλιο».

Η προειδοποίηση αυτή, εμφανίστηκε σε ένα άρθρο με τίτλο: «Γιατί να εμβολιάσουμε τους πιο ευάλωτους, ηλικιωμένους τρόφιμους γηροκομείων;Η ασυνήθιστη ψηφοφορία δείχνει το δίλημμα» για το οποίο η Δρ. Kelly Moore, αναπληρώτρια διευθυντής του Συνασπισμού Δράσης Ανοσοποίησης (Immunization Action Coalition), προειδοποιεί ότι τα εμβόλια για τη COVID19 δεν λειτουργούν τόσο καλά σε αδύναμους και ηλικιωμένους σε σύγκριση με υγιείς ανθρώπους.«Όταν οι δόσεις του εμβολίου αρχίσουν να εγχέονται στα μπράτσα των ενοίκων των γηροκομείων, η Moore είπε ότι οι Αμερικανοί πρέπει να καταλάβουν ότι μπορεί ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΘΑΝΑΤΟΙ που δεν θα έχουν απαραιτήτως καμία σχέση με το εμβόλιο», αναφέρει η έκθεση.«Δεν θα μας προκαλούσε καμία έκπληξη εάν βλέπαμε, κατά σύμπτωση, τον εμβολιασμό ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ, ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ όχι επειδή θα έχει καμία σχέση με τον εμβολιασμό, αλλά μόνο και μόνο επειδή αυτό είναι το μέρος όπου κατοικούν οι άνθρωποι στο τέλος της ζωής τους», δήλωσε η Moore.Συνεχίζοντας η Moore δήλωσε ότι οι Αμερικανοί δεν θα πρέπει να ανησυχούν όταν βλέπουν ανθρώπους να πεθαίνουν μία ή δύο ημέρες μετά τη λήψη του εμβολίου για τη COVID.        «Ένα από τα πράγματα που θέλουμε να διασφαλίσουμε είναι ότι οι άνθρωποι καταλαβαίνουν ότι δεν θα πρέπει να ανησυχούν άσκοπα εάν υπάρχουν αναφορές, αμέσως μετά την έναρξη των εμβολιασμών, για κάποιον ή πολλούς ανθρώπους που πεθαίνουν μέσα σε μια μέρα ή δύο από τον εμβολιασμό τους που είναι ένοικοι σε γηροκομεία.             «Αυτό θα ήταν κάτι που θα περιμέναμε, ως φυσιολογικό περιστατικό, επειδή οι άνθρωποι πεθαίνουν συχνά σε γηροκομεία».

«Φαντάσου ένα εμβόλιο τόσο ασφαλές που για να το κάνεις πρέπει να σε απειλήσουν…Για μια ασθένεια που πρέπει να σου κάνουν τεστ για να μάθεις ότι..υποφέρεις..»

Ενώ οι θάνατοι σε κέντρα φροντίδας (γηροκομεία) ανθρώπων μετά τον εμβολιασμό τους περιγράφονται ως φυσιολογικοί και δεν θα έχουν καμία σχέση με το εμβόλιο, ορισμένοι θα ισχυρίζονταν ότι, το ίδιο επιχείρημα, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σχετικά με τους θανάτους ατόμων με πολλαπλές συννοσηρότητες σε κέντρα φροντίδας-γηροκομεία που καταγράφηκαν ως COVID .

Όμως όλοι όσοι χρησιμοποιήσαν και χρησιμοποιούν αυτό το επιχείρημα έχουν φιμωθεί και συνεχίζουν να φιμώνονται.

Πηγή: Summit.news

Δικτυογραφία:

— CNN: ‘Don’t Be Alarmed’ if People Start Dying After Taking the Vaccine https://humansarefree.com/

— CNN – Breaking News, Latest News and Videos https://lite.cnn.com/en/

Scripta manent : Απο τα πιο επίσημα χείλη..

Φρίκη..

Προαναγγέλουν Μαζικές Δολοφονίες;;;

Και να μην «ανησυχούμε» όταν θα βλέπουμε ανθρώπους να πέφτουν νεκροί μετά τον εμβολιασμό τους;;

http://scripta—manent.

Δημοσιεύτηκε την 9 Δεκεμβρίου 2020 – Δείτε το εδώ: https://humansarefree.com/

Τό είδα>>> + Μαρία +

 

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *