Ο ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗΣ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΝΗ (βίντεο)

3.5/5 (2)

Σέκτες-ψευδοπροφήτεςΓράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ζούμε σε εποχές αποκορύφωσης και εμφάνισης όλων όσων εσχατολογικών έχουν γραφεί στην χριστιανική Βίβλο. Ζούμε στις παραμονές συγκλονιστικών εξελίξεων. Στην σημερινή εποχή κυριαρχεί η πλάνη και την αποστασία. Πρωταγωνιστές οι διάφοροι ψευδοπροφήτες, προάγγελοι της παγκόσμιας κυριαρχίας του Άρχοντα του Σκότους. Αλλα δεν θ ακρατήσει πολύ. Μετά την Σταύρωση όμως θα έρθει η Ανάσταση.

Ματθαίο (24: 23 – 26), ο Ιησούς προειδοποίησε: «Τότε, αν κάποιος σας πει: Να, εδώ είναι ο Χριστός ή εδώ μην πιστέψετε. Επειδή θα σηκωθούν ψευδόχριστοι και ψευδοπροφήτες και θα δείξουν μεγάλα σημεία και τέρατα, ώστε να πλανήσουν, ει δυνατόν, και τους εκλεκτούς. Να, σας τα προείπα. Αν, λοιπόν, σας πουν: Να, είναι στην έρημο, μην βγείτε. Να, στα εσωτερικά δωμάτια, μην πιστέψετε.»

«Ας μην σας εξαπατήσει κάποιος με κανέναν τρόπο• επειδή δεν θα έρθει εκείνη η ημέρα, αν πρώτα δεν έρθει η αποστασία και αποκαλυφθεί ο άνθρωπος της αμαρτίας, ο γιος της απωλείας, αυτός που θα αντιτάσσεται και θα υπερυψώνει τον εαυτό του ενάντια σε κάθε έναν που λέγεται θεός ή σέβασμα, ώστε να καθίσει στον ναό του Θεού ως Θεός.» (Επιστολή προς Θεσσαλονικείς Β΄ 2: 3 & 4).

«Και είδα τρία ακάθαρτα πνεύματα όμοια με βατράχους, που έβγαιναν από το στόμα του δράκοντα, και από το στόμα του θηρίου, και από το στόμα του ψευδοπροφήτη».

«Πλάνησε αυτούς που πήραν το χάραγμα του θηρίου» Αποκάλυψη 19:20
«Ο ψευδοπροφήτης έκανε τα σημεία μπροστά του (θηρίου)» Αποκάλυψη 19:20
«Έκανε τα σημεία… με τα οποία πλάνησε αυτούς» Αποκάλυψη 19:20
«Πλάνησε αυτούς… που προσκυνούσαν την εικόνα του (θηρίου)» Αποκάλυψη 19:20.
«Τις παραμονές της Δευτέρας Παρουσίας θα σημειωθεί μεγάλη αποστασία
Θα την προκαλέσουν ψευδοπροφήτες που «πολλούς πλανήσουσιν» (Ματθ. ΚΔ’ 4, 5).

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

8 Σχόλια

 1. Το κοράνι έχει 6.666 στίχους! Τυχαίο;;
  Απίστευτο βίντεο μεταστροφής μουσουλμάνου ιμάμη σε χριστιανό

 2. Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΟΤΙ ΔΙΕΞΗΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΤΗΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ ΤΙΒΕΡΙΑΔΑ, ΟΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ. ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΤΗΣ ΙΟΥΔΑΙΑΣ ΜΕΤΕΒΕΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΟΝΟ ΦΟΡΕΣ (ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΕΣΤΑΥΡΩΘΕΙ) ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΩΣΑΙΚΟΝ ΝΟΜΟ.

  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

  1.Ο ΙΗΣΟΥΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΚΑΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ, ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ. ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΠΡΟΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ. ΛΕΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ( ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΚΗ 19).

  2.ΣΤΟΝ ΡΩΜΑΙΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΡΧΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ,ΕΝΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΘΝΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

  3.ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟΝ ΜΩΣΑΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΠΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΥ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΛΑΤΡΕΥΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.

  4.ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΦΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΘΕΟΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΜΩΣ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ. ΓΙ’ΑΥΤΟ ΕΙΠΕ ( ΜΑΤΘ.Η,6).

  5.ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΜΩΣΑΙΚΟ ΝΟΜΟ, ΜΗ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΗΣ ΝΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ. .

  6.ΚΗΡΥΤΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ, ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΑΘΑΝΑΤΗ. ΟΙ ΣΑΔΔΟΥΚΑΙΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΔΑΧΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ, ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑΝ (ΙΩΑΝ.Ζ,35). ΟΙ ΕΣΣΑΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΙΩΣΗΠΠΟΣ .

  7.Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΝΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΑΠΕΤΕΛΕΣΕ ΤΗΝ ΥΨΙΣΤΗΝ ΥΒΡΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΜΩΣΑΙΚΟ ΝΟΜΟ.

  8.Ο ΙΗΣΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ . ΑΥΤΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΠΔ, ΑΦΟΥ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΣΑΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ. ΓΙ’ΑΥΤΟ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

  9.Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΩΣΑΙΚΟ ΝΟΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΠΛΑΣΜΑ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ. ΕΝΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΤΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ Ή ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ, ΤΙΣ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ, ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ. (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΜΑΡΙΑ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΚΑΙ Η ΜΟΙΧΑΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΠΕ .

  10.O IΗΣΟΥΣ ΕΙΠΕ (ΙΩΑΝ.Α,18). ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ, ΟΥΤΕ Ο ΜΩΥΣΗΣ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ, ΟΥΤΕ Ο ΙΑΚΩΒ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ . ΑΥΤΟ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΙΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟΝ (ΠΛΑΤΩΝ).

  11.Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ . ΑΥΤΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΜΩΣΑΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΕ ΚΑΙ ΤΡΟΦΕΣ.

  12.Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΩΝΕΣ, ΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ, ΤΟΥΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ, ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ,. (ΜΑΤΘ.ΚΑ,31-32). Ο ΜΩΣΑΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙ .

  13.ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΚΟ ΝΟΜΟ, ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ, ΤΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΓΩΓΗ ΔΑΙΜΟΝΙΩΝ (), ΤΑ ΠΡΑΤΤΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΙΗΣΟΥΣ.

  14.Ο ΜΩΣΑΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΚΑΙ . Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΤΙΤΑΣΣΕΙ ΣΤΗ ΡΗΣΗ ΑΥΤΗ ΤΟ .

  15.ΟΤΑΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ, ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗΝ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ, ΣΤΟΝ ΜΩΣΑΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΤΟΜΗ, ΛΕΕΙ (ΔΗΛ.ΣΕ ) ΚΑΙ ΟΧΙ (ΔΗΛ.ΣΕ ΕΜΑΣ) ( ΙΩΑΝ.ΣΤ 32,36,58-Ζ 19,22-Η 17,32,41,46,47-Ι 1,27,ΜΑΤΘ.Ε 20).

  16.ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΩΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΔ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ (ΕΞΟΔΟΣ 19,6-6)ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΘΕΙ (ΔΕΥΤΕΡΟΝΟΜΙΟΝ 28.1)ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΥΕΙ ΟΤΙ (ΜΑΤΘ.ΚΑ 43).

  17.ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΛΕΕΙ (ΙΩΑΝ.Η 42-44). (ΕΝΝΟΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ).

  18.ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΜΩΣΑΙΚΟ ΤΥΠΙΚΟ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ, Ο ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΤΩΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ.

  19.ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ (ΜΑΤΘ.ΚΒ 44, ΛΟΥΚ.Κ 41-46,ΙΩΑΝ.Η 14,19).

  20.Ο ΑΖΥΜΟΣ ΑΡΤΟΣ, ΤΑ ΠΙΚΡΑ ΧΟΡΤΑ, ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΝΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΚΟΥΠΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΔΕΙΠΝΟΥ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΤΟΥΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΨΩΜΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ ΤΟΥ, ΠΡΑΓΜΑ ΒΛΑΣΦΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

  21.ΣΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΟΤΙ ΣΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΘΕΟΣ, Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΤΙΤΑΣΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΔΗΛΩΣΗ (ΙΩΑΝ.ΣΤ 47-51). ΤΟΝ ΑΡΤΟ ΤΗΣ ΠΔ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ. ΑΥΤΟ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗ ΘΕΟΦΑΓΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ,ΠΡΑΓΜΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ. Ο ΑΡΤΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΤΑΖΥΜΟΝ ΑΡΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥΣ. (ΗΡΟΔΟΤΟΣ Α,ΠΛΑΤΩΝ Γ 404,Ε 405) ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΑΖΥΜΟΣ ΑΡΤΟΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ.

  22.ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΩΣ ΨΕΥΔΗ ΤΗΝ ΙΟΥΔΑΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ. (ΙΩΑΝ.ΣΤ32-67,Ζ28-29,Η14,19).

  23.ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕ ΦΩΤΙΑ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ, ΟΠΩΣ Ο ΗΛΙΑΣ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ. (ΛΟΥΚ.Θ 54-56).

  24.OI ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΩΣ ΙΟΥΔΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗ Ή ΦΙΛΙΣΤΑΙΟ. (ΙΩΑΝ.Ζ19-35,41-43,52,Η 48-ΙΟΡΔΑΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ (ΑΠΟΚΡΥΦΟ) ΛΘ 8-11 ΚΑΙ 29π2).

  25.Η ΣΑΜΑΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΗΤΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΙΣΗΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΜΩΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ.

  26.ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΛΕΓΕΙ (ΜΑΤΘ.ΚΓ 7)

  27.ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.

  ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΣ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ.

  ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΖΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΟΥΔΑΙΟΣ !!!

  ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

  ΣΤΟ ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ, ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ ΟΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΤΑΝ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΝΑΟ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΑ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ. ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ, Ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΙΠΕ . ΑΥΤΟ ΜΟΝΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ.

  ΤΟ 1974 Ο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Ε.ΠΡΟΚΟΣ ΕΡΕΥΝΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ, ΩΣ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΞΕΝΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ, ΑΝΕΚΑΛΥΨΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΠΟΥ ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΕΚΕΙ, ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΡΑΣΕΩΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ, (ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΦΕΡΕ;).

  ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΓΕΙ. . (ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ ΙΩΑΝΝΟΥ 12,20 ΠΡΟ Α’ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ).

  ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ
  (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ «Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ» – youtube channel)

 3. ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΛΛΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ??
  ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΣ?? ΙΔΟΥ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ++++ ΒΟΥΔΙΣΜΟ.
  GAMHSTE TOYS TH MANA. MPOREITE?? ΕΔΩ ΣΑΣ ΘΕΛΩ
  να ενημερωθουν πολλοι. κανουμε αγώνα
  ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ. ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΜΠΟΚΑΡΟΥΝ. ΟΣΟΙ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ.

  http://www.terranovaincognita.gr/#!%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%83%CE%BF%CE%BA-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B8%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BF%CF%81%CE%B3%CE%AC%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CF%82/cjds/569ca41b0cf2dd2c1660651f

  https://www.facebook.com/xristina.manouilidou
  https://www.facebook.com/abadelis (ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΡΩΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΩΝ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ)
  https://www.facebook.com/David-and-Christina-Events-292100907666537/timeline
  https://www.facebook.com/ELENI.TSAKASIANOU
  Αυτά !!!
  ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΛΚΗΣ/ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.
  https://www.youtube.com/watch?v=e5yExuEN1tg

  ** https://www.facebook.com/ouliaztad?fref=ts (Αλίκη Λ. Γεροντούδη)
  ** https://www.facebook.com/athinaion.hall (Αθηναιων Hall στην Αμφιθέας οπου κανουν συγκεντώσεις)
  *** ΑΝΩΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ CHANNELING: https://www.youtube.com/watch?v=e5yExuEN1tg
  https://www.youtube.com/watch?v=L3mEdkrYOas +++ https://www.youtube.com/watch?v=bK0CqgT1n6c
  ** https://www.facebook.com/efi.oikon ( Έφη Λουκάς Οικονόμου )
  ** https://www.facebook.com/hrisula.vasiliu ( ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ )
  ** https://www.facebook.com/ΦΩΣ-ΤΟΥ-ΟΛΟΥ-468342909885035/
  ** https://www.facebook.com/ouliaztad?fref=ts +++ ( Αλίκη Λ. Γεροντούδη )
  ** https://www.facebook.com/profile.php?id=100009468151459 ( Σταυρος Γιαννουλης )
  ** https://www.facebook.com/nansy.roussari ( )
  ** https://www.facebook.com/groups/263428640469137/ (ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΟΥΡΑΝΟΥ)

  ** https://www.facebook.com/profile.php?id=100011050842828 ( Anna Traianou )
  https://www.facebook.com/athinaion.hall?fref=ts
  https://www.facebook.com/ellanios.Epameinondas?hc_location=ufi
  https://www.facebook.com/ELLANIOS.PHOTEINOS
  https://www.facebook.com/efi.oikon

  Ιωάννης Αυγουστάτος με πολλά sites που προωθουν βουδισμό, Ινδουισμό και βρίζουν τον Χριστιανισμό
  **** https://www.facebook.com/ioannis.avgoustatos1
  **** https://www.facebook.com/fossedrasi.gr/?fref=ts
  **** ΚΙΝΗΣΗ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ https://www.facebook.com/groups/awaked/
  ***** ΤΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ https://www.facebook.com/groups/501311993340978/

  *** ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΘΕΡΕΠΕΙΕΣ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ, ΚΛΠ.
  Αναφορές σε εξωγήινους που ζουν αναμεσα μας, σε Σελήνη που είναι διαστημοπλοιο. ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΣΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΜΟΡΦΩΣΗ.ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

  http://www.terranovaincognita.gr/#!%CE%97-%CE%9C%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%8C%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B1-%CE%92%CE%B1%CF%83%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B1/cjds/56ac4a8c0cf205a1e8568db4

  *** ΒΑΣΟΥΛΑ ΡΥΝΤΕΝ κωμωδία ολκής
  https://www.facebook.com/tlig.gr/?sk=timeline&app_data

  *** http://www.terranovaincognita.gr/#!%CE%9C%CE%B7%CE%BD-%CF%84%CE%BF-%CF%87%CE%AC%CF%83%CE%B5%CF%84%CE%B5-live-%CE%B5%CE%BE%CE%BF%CF%81%CE%BA%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CE%AF-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%98%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7-%CE%B3%CE%AD%CE%BB%CE%B9%CE%BF-%CE%BC%CE%AD%CF%87%CF%81%CE%B9-%CE%B4%CE%B1%CE%BA%CF%81%CF%8D%CF%89%CE%BD-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF/cjds/55df3c930cf24e84f75a3754

  *** https://www.facebook.com/ShalomCenterAthens/

  **** ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ , ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
  http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2016/01/blog-post_5794.html?fb_action_ids=180657175627637&fb_action_types=og.comments
  Η »Μεσσίας» με το όνομα Βασούλα | Terra Nova Incognita
  Αντβεντιστές-Μάρτυρες του Ιεχωβά, Πεντηκοστιανοί, Μηνύματα Ουρανού , Overmind , SCOAN , Σαϊεντολόγοι , Κέντρο Σαλόμ και εκατοντάδες ακόμη αιρέσει

  • Αυτά δεν είναι χριστιανικά πράγματα…. Ο Χριστός δεν άνοιξε πόλεμο με κανέναν, εξ’ άλλου είναι μειοψηφίες. Αν θες πεδίον δόξης λαμπρόν αγωνίσου κατά της ισλαμοποίησης της Ελλάδας και της Ευρώπης. Το κοράνι έχει 6.666 στίχους, κάτι σημαίνει αυτό. Ο Χριστός τάβαλε με την εμπορευματοποίηση της θρησκείας έξω απ’ τον ναό, με τους υποκριτές Γραμματείς και Φαρισαίους και με το πνεύμα του κακού, την ύπνωση, την δουλεία στον σατανά. Αντίθετα, επαίνεσε τον καλό Σαμαρίτη που ήταν άλλης αίρεσης, επειδή ήταν ελεήμων. Κανένας χριστιανός δεν κινδυνεύει όταν είναι ενάρετος, όπου κι αν συμμετέχει.

 4. Θα ήθελα να προσθέσω οτι έγραψα για το κοράνι, όχι γιατί είμαι προκατειλημμένη για τις άλλες θρησκείες, αλλά διότι η ισλαμοποίηση της Ευρώπης και της Ελλάδας είναι επικίνδυνη για τους χριστιανούς, διότι, και από απόψεως πνευματικής χάνονται ψυχές, αλλά και οι χριστιανοί θα υποφέρουν, καθώς το κοράνι βρίθει από αντιχριστιανικά μηνύματα και μισαλλοδοξία φρικτή προς κάθε πιστό άλλης θρησκείας, ή άθεο, με πολύ ακραίο τρόπο, όπως φαίνεται κι από τις δράσεις του ΙΣΙΣ και κάθε ισλαμιστή τρομοκράτη.
  Κατά τα άλλα, μπορούν στις χώρες τους να πιστεύουν ό,τι θέλουν, αλλά να μη θέλουν να τα επιβάλουν σε άλλους και να μάθουν να σέβονται όλες τις θρησκείες και τους νόμους στις χώρες που τυχόν φιλοξενούνται, λίγο ή πολύ, δίκαιο δεν είναι;;. Αυτά για να μην χαρακτηριστώ ως ρατσίστρια.
  Ο Γάλλος περιηγητής Σατωμπριάν, ένα πολύ μορφωμένο άτομο, είχε γράψει πως η μουσουλμανική θρησκεία δεν έχει τίποτε καλό για την εξέλιξη των ανθρώπων, μετά την περιοδεία του στις χώρες που στέναζαν από τον μωαμεθανικό ζυγό όπως ήταν κι η Ελλάδα, η Μικρά Ασία κλπ. Απορώ γιατί την εποχή της υπερπληροφόρησης δεν ενδιαφέρονται να μάθουν οι χριστιανοί κι οι άθεοι, τι σημαίνει Ισλάμ, και κυρίως για τους ίδιους. Όποιος διαβάσει το κοράνι πάντως, μια φρίκη την παθαίνει, αντικειμενικά μιλώντας, χωρίς καμιά εμπάθεια από μέρους μου.
  Για να επιτευχθεί η περιβόητη πολυπολιτισμικότητα, πρέπει να κατανοήσουν οι ισλαμιστές πως αυτά γράφτηκαν σε ταραχώδεις εποχές, από πολεμοχαρείς ανθρώπους που έκαναν τον πόλεμο θρησκεία και δεν μπορούν να ισχύουν σήμερα, δεν μπορεί να ταυτίζονται οι «αλλόθρησκοι» και οι άθεοι με τους «κακούς που πρέπει να ριχτούν στην κόλαση, να τους χύσουν στα κεφάλια βραστό νερό, να βράζουν τα σπλάχνα τους σαν λιωμένο μέταλλο,» κι οι πιστοί πολεμοχαρείς και μισαλλόδοξοι μουσουλμάνοι να παρακολουθούν αυτά από μέρος ασφαλές μέσα σε κήπους και πηγές με καθαρά νερά, ντυμένοι με χιτώνες ολομέταξους και παρέα με μαυρομάτες παρθένες που τους δίνει ο ίδιος ο Θεός για να τις έχουν σκλάβες του σεξ. (και πάμπολλα άλλα.) Η επιτομή της αδικίας και της κατάπτωσης, αν τα πάρει κάποιος αυτά στα σοβαρά και τα πιστεύει κι ως θρησκεία. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
  Τους μετανάστες τους συμπονώ, τους κατανοώ, αλλά δεν καταλαβαίνω το μίσος τους για την Δύση και τους χριστιανούς, (βάσει βίντεο που κυκλοφορούν), την ίδια στιγμή που σκοτώνονται για να την κατοικίσουν. Ή να την κατακτήσουν;;

  • Πανανθρώπινο, πανθρησκευτικό, πανκοινωνικό αξίωμα και απαράβατος Νόμος οφείλει να είναι να μην υφίσταται κανείς βία, να μην υποφέρει από άλλους, για τις ιδεολογικές του αντιλήψεις και τις ψυχολογικές του προτιμήσεις!
   Πάνω απ’ όλους τους νόμους, είναι το «Όμοιος ομοίω αεί πελάζει» και «Όμοιος ομοίω καλεί» από αρχαιοτάτων χρόνων και δεν αλλάζει αυτό με τίποτε, ειρηνικά, δημοκρατικά και πολιτισμένα.
   Ο σεβασμός κι η ανοχή στην διαφορετικότητα είναι συνθήκες για ήρεμη ζωή, ενώ τα προηγούμενα είναι Πνευματικοί Νόμοι, τουτέστιν ανώτεροι θα συμφωνήσουμε όλοι….

   • ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΙΣΧΥΕΙ.. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ
    ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΚΟΣΜΟ

    • Δεν βλέπω τον λόγο που πρέπει να υποφέρει όποιος λέει την αλήθεια, ή να θεωρείται έπαρση και ακρίβεια αυτό.
     Ο Χριστός λέει όποιος Με ομολογήσει ενώπιον των ανθρώπων, θα τον ομολογήσω ενώπιον του Πατρός Μου. Αυτό δεν μπορεί να θεωρείται οτι μας σπρώχνει στην έπαρση, αλλά στην ταπεινότητα, ….. τι πιο ταπεινό?
     Δεν έχω να πω τίποτε άλλο, ας γίνει ό,τι θέλει ο Χριστός, σύμφωνα με τις αντοχές μας που τις ξέρει και σύμφωνα με την Δικαιοσύνη Του και το Έλεός Του..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *