Ο ψευδοαχαλίφης Ερντογάν έσπασε την υπερχιλιετή Συνθήκη του χαλίφη Omar Ibn Al-Khattab με χριστιανούς που τους έθετε σε καθεστώς προστασίας.-NTOKOYMENTO Αποκρυπτογράφηση κωδικών μηνυμάτων Ερντογάν:θα μιλήσει στις 20:53′. Το ’20 παραπέμπει στο 2020 και το ’53 στο 1453. Φέτος δηλ. 2020 κάνει τη Β΄Αλωση της Πόλης αφού η α΄έγινε το (14)-53.Καθαρό μήνυμα Αναβίωση Οθωμανικής Αυτοκρατορίας..

5/5 (1)

Ο ψευδοαχαλίφης Ερντογάν έσπασε την υπερχιλιετή Συνθήκη του χαλίφη Omar Ibn Al-Khattab με χριστιανούς που τους έθετε σε καθεστώς προστασίας. Μετατρέπει την Αγια- Σοφιά σε τζαμί όπως ο χαλίφης των Omeyyades μετέτρεψε σε Μεγάλο τζαμί των Omeyyades στη Δαμασκό τη βασιλική 4ου αι μ.Χ του Αγ. Ιωάννη του Βαπτιστή.

H μετατροπή της Εκκλησίας της Αγίας του Θεού Σοφίας σε τζαμί είναι μια παράδοση του εξτρεμιστή χαλίφη των Omeyyades του Ben Abdelmalek, που μετέτρεψε τη παλαιοχριστιανική βασιλική 4ου αι μ.Χ του Αγ. Ιωάννη του Βαπτιστή στη Δαμασκό (‘όπου βρίσκεται ως σήμερα η Τίμια Αποτμηθείσα Κεφαλή του )στο τζαμί των Omeyyades αφού πρόσθεσαν 3 μιναρέδες για να δείξει πως πρόκειται για ένα ισλαμικό επεκτατισμό και κύριος του παγκόσμιου ισλάμ. Ο El Othmani Erdogan κάνει ακριβώς το ίδιο.Ο σκοπός είναι προφανής..αποτελεί κάλεσμα στους ισλαμιστές τρομοκράτες από όλον τον κόσμο να ενταχθούν στις τάξεις του στρατού του εννοείται ως παραστρατιωτικές πολιτοφυλακές για να πολεμήσουν για τον ιερό σκοπό σε κάθε ξένη γη…
Ο χαλίφης Omar Ibn Al-Khattab αρνήθηκε να προσευχηθεί σε μια εκκλησία από το φόβο ότι οι μουσουλμάνοι μετά από αυτόν δεν θα την τροποποιήσουν σε ναό.Σήμερα οι νεοθωμανοί οι αυτοανακηρυχθέντες χαλίφηδες οφείλουν να σεβαστούν τους τόπους χριστιανικής λατρείας αλλά ωστόσο κάνουν το σύμβολο του χριστιανισμού τζαμί με προεδρικό διάταγμα και συνοπτικές διαδικασίες.Ο Σουλτάνος διέκοψε τη χιλιετή συνθήκη*(Συνθήκη του Umar) που έκλεισε ο Omar Ibn Al-Khattab και οι χριστιανοί ( στην προκειμένη περίπτωση αυτοί της Συρίας)…Η συνθήκη/συμφωνία ορίζει : “ότι οι (χριστιανικές μειονότητες) έχουν πλήρη ασφάλεια/διασφάλιση αναφορικά με τη ζωή τους τις εκκλησίες τους τη πίστη τους και ολα τα προσκυνήματα που διαθέτουν στο εσωτερικό ή εκτός πόλης δηλ. το KAMAME (ναός της Αναστάσεως), ναός Γεννήσεως Βηθλεέμ, (να είναι προστατευμένοι σύμφωνα με το λόγο του ”προφήτη”). Ομοίως, οι υπόλοιποι Χριστιανοί που ζουν εδώ…” Tareekh  – Ibn Khaldoun λόγιος του ισλάμ (2/225).

Ο Ερντογάν εκτός από σουλτάνος γίνεται πλέον και άτυπος χαλίφης. Επιδιώκει να μετατρέψει την Αγία Σοφία και την Κωνσταντινούπολη σε κέντρο του Ισλάμ.Θέλει να γίνει ο πολιτικός ηγέτης του παγκόσμιου ισλάμ..Άλλωστε η αναφορά του στο τζαμί αλ Ακσά (τον χρυσό θόλο) ότι η μετατροπή της Αγια – Σοφιάς σε τζαμί ”αποτελεί προάγγελο της απελευθέρωσης και του αλ Ακσά” (στην Ιερουσαλήμ) είναι ενδεικτική.Επιχειρεί να συσπειρώσει και να ηγηθεί….

*H Συνθήκη του Umar εκδόθηκε το 717 μ.Χ από τον Χαλίφη omeyyade Umar ben Abd al Aziz (682-720), γνωστό ως Umar II. Είναι μια συνθήκη μεταξύ αυτού του χαλίφη και των μη μουσουλμάνων των ”λαών της Βίβλου”, τοποθετημένων υπό το καθεστώς της dhimma  (κι αποκαλούμενων dhimmis).Αποδίδεται ή συνθήκη και στον β χαλίφη τον Omar bin al-Khattâb.

dimpenews.com

NTOKOYMENTO Αποκρυπτογράφηση κωδικών μηνυμάτων Ερντογάν:θα μιλήσει στις 20:53′. Το ’20 παραπέμπει στο 2020 και το ’53 στο 1453. Φέτος δηλ. 2020 κάνει τη Β΄Αλωση της Πόλης αφού η α΄έγινε το (14)-53.Καθαρό μήνυμα Αναβίωση Οθωμανικής Αυτοκρατορίας..

Αγία Σοφία αποκρυπτογράφηση των μηνυμάτων Ερντογάν.… Ποιο είναι το μυστικό της επιλογής του χρονοδιαγράμματος του διαγγέλματος του προέδρου της Τουρκίας σήμερα;

Αποκρυπτογράφηση κωδικών μηνυμάτων Ερντογάν: θα μιλήσει στις 20:53′. Το ’20 παραπέμπει στο 2020 και το 53 στο 1453. Φέτος δηλ. 2020 κάνει τη Β΄’Αλωση της Πόλης αφού η α΄έγινε το (14)-53. ;Άλλωστε η ακριβής ώρα 20.53 αυτό σημαίνει 2ο (0) ’53. Δεύτερο ’53 ή β’ ’53. Mε ό,τι αυτό συνεπάγεται……Με την επιλογή της ώρας επιβεβαιώνει την επιμονή του να επιτύχει το όνειρο αναβίωσης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Αυτό είναι εμφανές στην προεδρική εστίαση στο χρονοδιάγραμμα της ομιλίας του Ερντογάν που είναι προγραμματισμένη για σήμερα Παρασκευή, στις 20:53, καθώς ο Ερντογάν επίσης αναφέρεται σε αυτήν την ημερομηνία στο έτος 2053, το οποίο θα αποτελεί ορόσημο αφού θα επισφραγίζονται 600 χρόνια από την κατάκτηση του Σουλτάνου Μωάμεθ αλ-Φατίχ του Πορθητή της Κωνσταντινούπολης .

Σήμερα, ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ερντογάν θα μιλήσει μετά την απόφαση του ΣτΕ να μετατρέψει το Μουσείο Αγίας Σοφίας σε τζαμί και να ακυρώσει την απόφαση του ιδρυτή της σύγχρονης Τουρκικής Δημοκρατίας, Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, να το μετατρέψει σε μουσείο από το 1934.

Σήμερα, ο Ερντογάν υπενθυμίζει στον κόσμο ότι δεν θα υποχωρήσει ποτέ από την ιδέα του «Οθωμανικού χαλιφάτου»…
Το 20.53, αναφέρεται πρωτίστως στο 1453 αλλά και στο έτος 2053, όταν θα έχουν συμπληρωθεί 600 χρόνια από την κατάκτηση της Κωνσταντινούπολης από τον Μωάμεθ αλ-Φατίχ, και εδώ ο Ερντογάν υπενθυμίζεικαι στέλνει ένα μήνυμα κωδικοποιημένο ότι αυτός είναι ακόμα αποφασισμένος να ονειρεύετεαι το “Οθωμανικό Χαλιφάτο”.

Οι αποικιακές πολιτικές του Ερντογάν για να αναζωογονήσει τις οθωμανικές του δόξες είναι νωπές αφού ο Ερντογάν δήλωσε τελευταία ότι η Λιβύη είναι μια οθωμανική κληρονομιά..

Ο επεκτατισμός του Ερντογάν δεν περιλαμβάνει μόνο τη Λιβύη, αλλά τη Β Αφρική τη Μ Ανατολή και τα Βαλκάνια περνώντας από το Αιγαίο: Σομαλία, Ιράκ, Συρία και άλλες αραβικές χώρες, όπου κάθε βήμα που κάνει και κάθε λέξη και αριθμός που χρησιμοποιεί δείχνουν τη Μεγάλη Ιδέα του να αποκαταστήσει, ανασυστήσει την οθωμανική αυτοκρατορία..

Στο διάγγελμά του ο Σουλτάνος τόνισε : “Πιστοποιώ ότι ξανανοίγει το τζαμί Ayasofya στη λατρεία διατηρώντας ολοκληρωτικά το statut του της κοινής πολιτισμικής κληρονομιάς της Ανθρωπότητας.” “Σεβόμαστε τις διεθνείς αντιδράσεις σε κάθε περίπτωση όμως η χρήση του τζαμιού Ayasofya εμπίπτει στα κυρίαρχα δικαιώματα της Τουρκίας.”

“Η προσευχή στο τζαμί Ayasofya θα γίνει για α΄φορά με την προσευχή της Παρασκευής 24 Ιούλη.” “Μη όντας πλέον μουσείο η επί χρήμασι είσοδος στο τζαμί Ayasofya θα καταργηθεί.”

dimpenews.com

Μην κλαίγεστε για την Αγιά Σοφιά, μέχρι να γίνετε οι ίδιοι και τα παιδιά σας αντάξιοι των προγόνων μας θα είναι τζαμί.

Ο Ελληνας εκπαιδεύτηκε στην καλύτερη να λύνει τα σοβαρά προβλήματα με ψηφίσματα και διαδηλώσεις και στην χειρότερη να σιωπά και να παρακολουθεί την αποκαθήλωσή του. Μ’ αυτόν τον τρόπο η λευτεριά δεν έρχεται. Δεν έρχεται ούτε με δηλώσεις συμπαράστασης, ούτε με υποσχέσεις πέραν του Ατλαντικού. Μέχρι λοιπόν να έρθει μια γενιά Ελλήνων που θα είναι αρκετά σκληραγωγημένη ώστε να δουλεύει τα χωράφια της, να προστατεύει τις γυναίκες και  θυγατέρες της απο τους βιασμούς των απανταχού λαθρομεταναστών και απο τους παιδεραστές των σχολείων, και να μεταλαμπαδεύσει θρησκευτικές και εθνικές αξίες η Αγια-Σοφιά, θα είναι τζαμί.
Μεχρι να σταματήσει ο Ελληνας να παίζει τάβλι με φραπέδες στις καφετέριες και ούζα στους καφενέδες με το επίδομα στο χέρι η Αγια-Σοφιά, θα είναι τζαμί. Που είναι το περίεργον;; Η Ελλάδα ήδη εχει 10.000.000  γιουσουφάκια που δουλεύουν για τα άλλα 5.000.000 λαθροαγάδες. 
Βασικά πιστεύω οτι δεν πρόκειται να ερθει καμία λευτεριά για 800 λόγους και ο κυριότερος είναι η έλευση του αντιχρίστου και τα χαράγματα.
Ο κόσμος τελειώνει και δεν ξεκινά.
Ιδου τα κοσμοιστορικά γεγονότα ως αποτέλεσμα μιας σαπισμένης κοινωνίας:
Η Ληστρική του Κολυμπαρίου με την νομιμοποίηση των προαιώνιων αιρετικών  δεν σας άγγιξε.
Το κλείσιμο των εκκλησιών και η απαγόρευση της μετάληψης δεν σας άγγιξε.
Ο Ουρανός έδωσε σημείο και η Αγια Σοφιά έγινε Τζαμί. Πηγή :https://katakomviki-ecclesia.blogspot.com/2020/07/blog-post_28.html?m=1

Από πού «θα το βρη» ο Ερντογάν; Πότε;

Περισσότερα, εδώ. Προσπελάστηκε από το i-epikaira.
——————————
Διαβάζουμε προσεκτικώς εδώ.
ΕΘΝΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ, εδώ.

«Σιωπή» τού Πάπα για την Αγιά Σοφιά – Δεν έχει πη «λέξη»

Περισσότερα, εδώ.

Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΑΛΑΣ…

Περισσότερα, εδώ K A I [εδώ K A I εδώ].

Τα ψηφιδωτά τής Αγίας Σοφίας

http://esxatianasxesi.blogspot.com/2020/07/blog-post_29.html

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *