Ο ΥΜΝΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ (Αντικαθιστά τον Ύμνο εις την Ελευθερία) -Η πανδημία ενεργοποίησε τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο! Όταν ο φόβος για τον Φόβο είναι μεγαλύτερος και από τον φόβο του ιού. Δυστυχώς…

Ο ΥΜΝΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ (Αντικαθιστά τον Ύμνο εις την Ελευθερία)

Σε γνωρίζω από την μάσκα που φοράς με σιγουριά. Σε γνωρίζω απ τα χεράκια που τα πλένεις ταχτικά.
Απ΄ τα έγκατα βγαλμένη των ιατρικών «στοών» Ήρθε πρώτα η φοβέρα κι ακολούθησε η σκλαβιά.
Εκεί μέσα κατοικούσε πικραμένος σιωπηλός. Ο δικός μας Ιπποκράτης που κατάντησε «νεκρός»;
Γιατί ήρθε εκείνη η μέρα που είναι όλα σιωπηλά. Γιατί τα σκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά.
Δυστυχής παρηγορία μόνη σου έμελε να λες. Περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαίς.
Και εκαρτέρει κι εκαρτέρει φιλελεύθερη λαλιά. Μα με μάσκα και …τσεμπέρι σου χει φύγει η μαγκιά.
Κι έλεγες πότε; τώρα βγαίνω; «ατιμούλι»… Χαρδαλιά; Κι από μέσα σκάει σαν «βόμβα» του «επιστήμονα» η λαλιά.
Τότε εσήκωσες το βλέμμα να κοιτάξεις τον Θεό. Και σου είπε ο «νομοθέτης» ξέχασέ το και αυτό.
Η υγεία πάνω απ΄όλα από νόμους και Θεό. Έτσι τώρα ερμηνεύουν οι «σωτήρες» το καλό.
Μη μιλάς για ελευθερία είναι πλέον παρελθόν. Η «επίσημη υγεία» είναι των ….φαρμακοποιών.
Όσο σκύβεις το κεφάλι, τη μασκούλα, τα γαντάκια, και τα αντισηπτικά. Και κρατάς τις αποστάσεις, «Ελληνάρα μασκαρά»….
Θα σου δώσουν «θεραπεία» και «τσιπάκι» και λουρί. Κι άμα δεις ελευθερία μου τρυπάς και το αυτί.

Όταν ο φόβος για τον Φόβο είναι μεγαλύτερος και από τον φόβο του ιού. Δυστυχώς…

Ποίος είναι ; Αμερική, ο Σικάγου…
Πλέον η μάσκα θα καθιερωθεί ως οφίκιο… Ο κατέχων αυτό θα ονομάζεται μέγας μασκοφόρος!

Παρότι η μάσκα, δεν απαγορεύει την διέλευση του ιού , η πίστη στην μάσκα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ την διέλευση της χάριτος…!
Και αν ως συμπάθεια στην ανθρώπινη αδυναμία έβλεπε κάποιος να φοράει μάσκα στον ναό, αυτά, είναι ακρότητες που γίνονται να στοχοποιείται και εκβιασμοί πίστης. Εδώ και γαϊδούρια μπαίνουν στον ναό. Ενοχλεί  αφάνταστα αυτή εδώ η διεστραμμένη ΔΙΔΑΧΗ από  μέρος του κλήρου…

trelogiannis.blogspot.com

Ερευνήτρια Bilderberg: Η πανδημία ενεργοποίησε τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο!

Διαβάστε με προσοχή και αν είχατε πιστέψει τους παραμυθάδες λοιμοξιολόγους Τσιόδρες και σια, καθώς και  τον Π.Ο.Υ., αναθεωρήστε και μείνετε σε εγρήγορση ,μορφή αντίστασης είναι και να γνωρίζετε την αλήθεια !

Αποκαλύψεις-”φωτιά”“Είμαστε ο ιός που παραβιάζει την ′′οικολογική υγεία′′ της Γης. 
Εξ ου και δημιουργούν, ως λύση, την κουλτούρα του θανάτου. Αντικαθιστούν το ήθος με την χρηστική ηθική, έτσι λύνουν το πρόβλημα της μαζικής εξέγερσης”- Ο Γκέιτς και το “κλειδί τυραννίας”, η μέθοδος της παγκόσμιας ελιτ, η επίθεση στην οικογένεια.

Για “επιχείρηση ψυχολογικής πολεμικής ενέργειας που βασίζεται στον άξονα του θανάτου” κάνει λόγο σε συνέντευξή της για τον κορονοϊό με αφορμή και την κυλοφορία του νέου βιβλίου της που είναι αφιερωμένο στην πανδημία, η γνωστή ερευνήτρια της Λέσχης Μπιλντερμπέργκ, δημοσιογράφος και συγγραφέας, Κριστίνα Μαρτίν Χιμένεθ.

“Μας έχουν πει ότι είμαστε βιολογικές βόμβες και μας έχουν μετατρέψει σε απειλή ζωής για τα μέλη της οικογένειάς μας. Και αυτόν τον συλλογισμό, δεν θα τον χρησιμοποιήσουν μόνο σε σενάριο πανδημίας, αλλά στην οικολογία, στην ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή. Σχεδιάζουν να μας απαγορεύσουν να κάνουμε μπάνιο στη θάλασσα, σε ποτάμια, σε λίμνες γιατί είμαστε βιολογικές βόμβες για τον πλανήτη, που ήδη θεωρούν ιδιοκτησία τους. Είμαστε ο ιός που παραβιάζει την ′′ οικολογική υγεία ′′ της Γης. Εξ ου και δημιουργούν, ως λύση, την κουλτούρα του θανάτου. Αντικαθιστούν το ήθος με την χρηστική ηθική, έτσι λύνουν το πρόβλημα της μαζικής εξέγερσης. Ο μικρότερος αριθμός ατόμων, τόσο καλύτερα και αποτελεσματικότερα μπορεί να ελεγχθεί” υπογραμμίζει.

Η παγκοσμίου φήμης δημοσιογράφος και συγγραφέας Cristina Martin Jimenez με Διδακτορικό στην Επικοινωνιακή-Δημοσιογραφία, και με διατριβή στην μυστικιστική Λέσχη Bilderberg μιλάει για την “αλήθεια της πανδημίας” όπως τιτλοφορείται και το νέο της βιβλίο.

Σημειώνει δε πως η πανδημία είναι ένα φαινόμενο που συνδέεται με την πανταχού παρούσα Bilderberg .“Η λέσχη Bilderberg και η πανδημία είναι αλληλένδετα φαινόμενα.

Πριν από δέκα χρόνια, σε ένα από τα βιβλία μου, έχω ήδη γράψει και προειδοποιήσει για αυτό που αποκαλούσα «τακτική πανδημίας» για να αναγκάσουν τις κοινωνίες να αποδεχθούν τον ολοκληρωμένο έλεγχο της τεχνολογίας παρακολούθησης σε όλους τους τομείς της ζωής τους, όπως ο Big Brother. . Έφτασα σε αυτό το συμπέρασμα ανακαλύπτοντας αυτό που ονόμασα “τα τρία τελευταία ψέματα της Μπίλντερμπεργκ”: την πανδημία, τη γρίπη Α και τον Ομπάμα” λέει.
Σημείωσε ακόμη πως εδώ και χρόνια οι κυβερνήσεις “διαδίδουν ότι πρέπει να αποδεχθούμε την παγκόσμια διακυβέρνηση για να λύσουμε όλα τα προβλήματα που προκύπτουν σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως οι πανδημίες, τρομοκρατία, κλιματική αλλαγή, εκπαίδευση ή ανισότητες μεταξύ των φύλων”.

Στην ερώτηση “Πώς είναι δυνατόν να δημιουργηθεί ένα μεγάλο ψέμα παγκοσμίως;” η ερευνήτρια απαντά: “Υπάρχουν στρατηγικές και μηχανισμοί για να επιτευχθεί αυτό. Σύμφωνα με την έρευνά μου, ο σχεδιασμός αυτής της τακτικής της πανδημίας COVID19 προέρχεται από τα εργαστήρια κοινωνικής μηχανικής, τα οποία δραστηριοποιούνται εδώ και εκατό χρόνια από τότε που η οικογένεια Rockefeller ίδρυσε τη Σχολή του Σικάγο και τα παιδιά της μετέτρεψαν αυτή τη διάσημη πόλη σε ζωντανό εργαστήριο. Η «ελίτ δύναμης», όπως ορίζεται από τον κοινωνιολόγο Charles Wright Mills στο ομώνυμο βιβλίο του, που δημοσιεύθηκε το 1956, καθώς και άλλα ακαδημαϊκά έργα, αποδεικνύει ότι φοβάται την εξέγερση των μαζών, θεωρώντας τις επικίνδυνες για τη θέση της και το σφετερισμένο προνόμιο της, και χρειάζονται εκατό χρόνια χωρίς να σταματήσει να δημιουργεί ψυχολογικές επιθέσεις εναντίον των λαών. 
Και τα ξεκινούν με λεπτό και διακριτικό τρόπο, ώστε οι ανυποψίαστοι άνθρωποι να αγνοούν ότι δέχονται επίθεση. (…) Εάν καταφέρουν να τοποθετήσουν ένα από τα μέλη του δικτύου τους στον προϊστάμενο της διαχείρισης αυτών των κέντρων όπως οι κυβερνήσεις των κρατών (ή να αγοράσουν συγκεκριμένους χώρους στα μέσα ενημέρωσης), αυτά καταλήγουν να εξυπηρετούν τα συμφέροντα και την ιδεολογία της ελίτ της εξουσίας. Έτσι δημιουργούν διασυνδεδεμένα δίκτυα, όπου τα μέλη τους ενώνουν για διαφορετικούς λόγους. Δηλαδή, ένα βασικό κλειδί είναι ο έλεγχος των εθνικών οδών επικοινωνίας και, καθώς αυτή η παγκόσμια ή παγκοσμιοποιημένη ελίτ κατέχει τους μεγάλους ομίλους πληροφοριών και ψυχαγωγίας, ελέγχουν το μήνυμα που λαμβάνουν οι πολίτες. Τα μέσα ενημέρωσης τους, παίρνουν συνέντευξη από τους επιστήμονες που ανήκουν στο δίκτυο. Η επιλογή των ερωτηθέντων είναι ήδη χειραγώγηση. Εν ολίγοις, είναι η στρατηγική του Γκέμπελς: να επαναλάβετε το ίδιο ψέμα με διαφορετικούς τρόπους: επιστήμονες, διασημότητες, πολιτικοί, διευθυντές, φιλάνθρωποι και ψευδο-διανοούμενοι. Ο Armand Mattelart καλεί αυτούς τους προπαγανδιστές στην υπηρεσία του συστήματος «οργανικούς διανοούμενους»”

Ερωτώμενη “γιατί οι περισσότεροι πιστεύουν αυτό το ψέμα” η Χιμένεθ-Μαρτίν διευκρινίζει: “Από φόβο και επειδή αυτό το δίκτυο έχει δημιουργήσει ένα ψυχο-σενάριο, όπως εξηγώ στο βιβλίο, τροποποιώντας το Περιβάλλον, με τη Θεωρία του Πεδίου. Μερικοί άνθρωποι είναι πολύ αφελείς και πιστεύουν τι τους λέει ο κάθε ηγέτης που ακολουθούν, είτε είναι πολιτικός, ηθοποιός, youtuber , φιλόσοφος ή τραγουδιστής. Άλλοι άνθρωποι φοβούνται πολύ και ο φόβος τους εμποδίζει. Και υπάρχουν εκείνοι που είναι κακοί και θα ακολουθήσουν τον τύραννο τους στην κόλαση. Ο φόβος ως μέσο κοινωνικού ελέγχου δεν είναι κάτι νέο, έχει συμβεί στην ιστορία.
Παρατηρώντας πώς οι τύραννοι όλων των εποχών καταφεύγουν στη χρήση του φόβου ως όπλο εξαναγκασμού και κοινωνικού ελέγχου, μπορούμε να καταλάβουμε ότι η σημερινή ελίτ δεν είναι ούτε avant-garde ούτε καινοτόμος στον τομέα της χειραγώγησης των συναισθημάτων. Το μόνο πράγμα που έχει αλλάξει τώρα είναι ότι η Τέταρτη Τεχνολογική Επανάσταση, τα Big Data και η Τεχνητή Νοημοσύνη έχουν την ικανότητα να διαδίδουν φόβο σε ολόκληρο τον πλανήτη. Η κατάσταση που προκάλεσαν είναι πολύ σοβαρή, διότι δεν αφορά μόνο τον φόβο, αλλά και τον εκβιασμό, την πίεση και τον σκληρό εξαναγκασμό. Το 2015, ο Μπιλ Γκέιτς επιβεβαίωσε, σε ένα συνέδριο, ότι θα έρθει μια πανδημία και ότι «είχαν» (μίλησε στον πληθυντικό) όλα τα εργαλεία για να το αντιμετωπίσουν”.

«Προειδοποιώ, εδώ και 16 χρόνια, ότι στόχος των παγκοσμιοποιημένων ελίτ είναι η δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης υπό την ηγεσία τους. Λοιπόν, πώς μπορούμε να καταλάβουμε το μήνυμα του Γκέιτς τώρα για την απειλή από έναν θανατηφόρο νέο ιό; Μετά από τόσα χρόνια που τα παρατηρώ, το συμπέρασμά μου είναι να το μεταφράσω σε κλειδί τυραννίας: είτε κάντε ό, τι σας λέω είτε επιμείνετε στις συνέπειες. 
Είναι αυτός ο εκβιασμός του νέου συλλόγου φιλάνθρωπων και εκείνων που ενσωματώνουν τα διασυνδεδεμένα δίκτυά τους;” τονίζει.
“Αυτό που μου προσφέρουν ως ασφάλεια είναι μόνο μια παγίδα. Θα χάσω την ελευθερία και την ασφάλειά μου. Ως πρόεδρος, ο Ομπάμα είπε ήδη ότι δεν θα μπορούσατε να έχετε 100% ασφάλεια και ταυτόχρονα 100% ελευθερία. Αυτό είναι αλήθεια, αλλά ταυτόχρονα είναι ψέμα” σχολιάζει η ερευνήτρια.
Δεν παραλείπει να αναφερθεί και στις σχέσεις με την Κίνα: “Αυτή είναι η κατεύθυνση στην οποία δείχνουν όλες οι αναλυθείσες δοκιμές. Η συμμαχία που έχουν επιδιώξει με τις κινεζικές ελίτ για δεκαετίες ήταν τώρα δυνατή ενόψει της απροσδόκητης άφιξης ενός κοινού εχθρού. Η απώλεια του προεδρικού θρόνου εμποδίζει την ανάπτυξη των σχεδίων καθώς και τις καθορισμένες προθεσμίες.

Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι δεν το βλέπουν ακόμη και πιστεύουν απολύτως το επίσημο μήνυμα.Ο φόβος του αόρατου υπήρχε στο DNA μας από τότε που ζούσαμε σε σπηλιές. Τώρα, στα σχολεία δεν μας διδάσκουν να ελέγχουμε τον φόβο. Κυρίως, είναι οι γιαγιάδες και οι μητέρες, με τα τραγούδια και τις ιστορίες τους γύρω από τη φωτιά, που μας έχουν διδάξει να το αντιμετωπίσουμε από τις αρχές του πολιτισμού. Εξ ου και η επίθεση στις οικογενειακές σχέσεις. Είναι ένας πολύ έξυπνος ιός.”

“ Το 2010 μίλησα για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα και προσπάθησαν να με γελοιοποιήσουν. 

Στη συνέχεια, στο βιβλίο μου το 2013 “Lost”, έκανα μια ανάλυση του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου και των φάσεων του, που συνοψίζω ξανά στο νέο βιβλίο “ Η Αλήθεια της Πανδημίας”. 

Το συμπέρασμα είναι όπως εξηγώ στο βιβλίο μου, σε γεωπολιτικό επίπεδο, η «πανδημική τακτική» είναι ένα όπλο πολέμου και, όπως μπορούμε να δούμε, οδηγεί στο σχηματισμό δύο τμημάτων. Αφενός, αυτός που κάλεσε τον Άξονα, αυτός που ευθυγραμμίστηκε με την Κίνα του Xi Jinping, τους φιλάνθρωπους κατά του Τραμπ, τη Γαλλία του Macron, τον Rutte στις Κάτω Χώρες, τον πρόεδρο της Γκάνας, διεθνείς οργανισμούς όπως ο ΠΟΥ, το Ιράν, Πακιστάν … Και, αφετέρου, η διοίκηση του Τραμπ, η Βραζιλία του Μπολσονάρο, η Ουγγαρία του Ορμπάν, η Ινδία του Ραμ Ναθ Κόβιντ, το Μεξικό του Λόπεζ Ομπραντόρ, η λευκορωσία του Αλεξάντρ Γκριγκόριτς Λουκασένκο. Δηλαδή, εκείνοι που αρνούνται να δεχτούν τον εκβιασμό της παγκοσμιοποίησης της ελίτ. Αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να παρατηρούμε γιατί, κατά την ανάπτυξη αυτής της τρίτης φάσης μπορεί να υπάρχουν αλλαγές και κινήσεις μεταξύ των αρχικών συμμαχιών. Είναι γνωστό πώς ξεκινούν οι πόλεμοι, αλλά όχι πώς τελειώνουν. Το ερώτημα, σε αυτόν τον διαγωνισμό για την παγκόσμια ηγεμονία, είναι το εξής: θα φτάσουν στη φάση του ένοπλου πολέμου;” καταλήγει.
πηγή

ΙΔΟΥ ΚΑΙΡΟΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ, ΙΔΟΥ ΗΜΕΡΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ !!!

ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ ΨΥΧΗ ΜΟΥ…

Καλή Παναγιά, αδέλφια!..Καλό μήνα! Απο αύριο ξεκινούν οι Παρακλήσεις του Δεκαπενταύγουστου…καλό ταξίδι στην πορεία…στη συνάντηση αυτή..με χέρια υψωμένα..καρδιές φλογερές….ελπίδες βεβαιωμένες πως μας ακούει….και θα βοηθήσει….η Παναγία μας…Στην ψυχή, που όλος ο χώρος της είναι κατειλημμένος από το Χριστό, δεν μπορεί να μπει και να κατοικήσει ο διάβολος, όσο κι αν προσπαθήσει, διότι δεν χωράει, δεν υπάρχει κενή θέση γι’ αυτόν..έλεγε ο Όσιος Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης…Μην δίνουμε λοιπόν χώρο στον αντίθετο….να καταλαμβάνει μέσα μας…Η αίθουσα δεξιώσεως του Κυρίου είναι η καρδιά μας…Εκει μοναχά μπορείς να Τον συναντήσεις…Η βασιλεία του θεου εντός ημων εστί..κι εφόσων κατοικεί μέσα μας ο Κύριος έχουμε τον πλούτο του ουρανού..τον θησαυρό…Εξω απο εμας..υπάρχει ο Θάνατος και η θύρα προς αυτόν είναι η αμαρτία…Εύχομαι μετά φόβου να εργαζόμαστε τη σωτηρία μας..με πνεύμα συντετριμμένο και καρδία τεταπεινωμένη..ωστε να μη μας εξουδενώσει ο Θεος…Χαμογέλασε ψυχή μου….οσο ζει τούτο το σώμα , πεδίο μάχης θα αποτελεί η καρδιά για τη σωτηρία σου…μα και κάθε άσκηση θα αποσκοπεί στη κάθαρσή σου..απο κάθε ρυπαρότητα..και στη διατήρηση αυτής ενώπιον του Κυρίου..Αχ ψυχή μου..εχεις δουλειά πολλή…κάνε το καλύτερο που μπορείς κι ασε το Θεο να κάνει τα υπόλοιπα…Η ελπίδα έρχεται μέσα από την πλήρη απελπισία …είχε πει ο π. Παύλος Σιατίστης…κι εννούσε πως όταν κάποιος απελπίζεται από τις δικές του δυνάμεις, τη βοήθεια των ανθρώπων και όσων μπορεί να του προσφέρει αυτός ο κόσμος, τότε στρέφεται στην μόνη αληθινή Ελπίδα της βοήθειας του Θεού …Αυτομεμψία να έχουμε αλλά απελπισία ως χριστιανοί αδέλφια δε μπορεί να έχουμε .. Η ελπίδα μας είναι ο νικητής του διαβόλου και του θανάτου, ο Ιησούς Χριστός…Γι’ αυτό ο,τι κι αν μας κάνουν..οσες θλίψεις..δοκιμασίες…πειρασμούς…στεναχώριες..δοκιμάσουμε δε θα απελπιστούμε….Γλυκιά καληνύχτα…

elena1111ful-put on the full armor of God

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *