Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΥΡΗΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ-Η ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ

5/5 (11)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Όποιος πιστεύει ότι ξέρει ήδη όλα όσα έχουν κάνει οι διαβολικοί προγραμματιστές της κρίσης Covid εναντίον μας με τον τρόπο των ύπουλων όπλων, θα αναγνωρίσει στην ακόλουθη επιστημονική έκθεση πόσο λάθος έκανε. Αυτή η έκθεση επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι οι παγκοσμιοποιητές δεν έχουν ξεκινήσει τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, τον οποίο αυτή τη φορά όχι, όπως ο Μπιλ Γκέιτς, ένας από τους ανθρώπους πίσω από αυτήν τη διαβολή, «προέβλεψε» * χρόνια πριν, όχι με τα όπλα όπως τον προηγούμενο πόλεμο αλλά θα διεξαχθεί με βιοχημικά όπλα. Αυτή τη φορά ο πόλεμος δεν ισχύει για ένα ή περισσότερα κράτη. Αυτή τη φορά διεξάγεται εναντίον όλης της ανθρωπότητας – μείον τα 500 εκατομμύρια εναπομείναντες πληθυσμοί που προορίζονται ως μελλοντικοί σκλάβοι εργασίας και φυσικά μείον το ένα τοις εκατό εκείνων των παγκοσμιοποιητών που υποτίθεται ότι παίζουν τον Θεό και είναι αρκετά επιστημονικά προχωρημένοι ώστε να είναι ήδη σε θέση να το κάνουν.

Φυσικά, ο Γκέιτς ήδη ήξερε τότε ότι η «πρόγνωσή του» θα γινόταν πραγματικότητα, επειδή έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στην προετοιμασία για τον ΓΠΠ. Φυσικά, αυτός ο πόλεμος δεν κηρύχθηκε ποτέ επίσημα. Αντίθετα, το μεταμφιέζουν ως μέτρο για την προστασία της ανθρωπότητας από πανδημία που δεν υπήρχε ποτέ – αλλά που  εδώ και δεκαετίες λαχταρούσαν πολλοί από τους παγκοσμιοποιητές. Στη συνέχεια, όταν θεώρησαν ότι είναι προετοιμασμένοι για αυτόν τον πόλεμο όσον αφορά τα βιολογικά όπλα και την οργάνωση, δήλωσαν το κύμα της γρίπης του 2020 ως «πανδημία κορωναϊού» και στον ανατροχασμό τους άνοιξαν μια ολόκληρη σειρά σχολαστικά προετοιμασμένων σχεδίων μέσω των οποίων κατάφεραν να προκαλέσουν τρόμο και πανικό στον παγκόσμιο πληθυσμό. Δεδομένου ότι δεν αναμενόταν υπερβολική θνησιμότητα σε μια πανδημία το 2020, οι δύο κορυφαίοι «οργανισμοί υγείας», ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και το Ινστιτούτο Robert Koch αναγκάστηκαν να παραδεχτούν ότι ο κορωναϊός δεν ήταν παρά μια «κανονική εποχική γρίπη».

Γιατί οι περισσότερες κυβερνήσεις συμμετέχουν στην Μεγάλη Επαναφορά. Αλλά χάρη στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, το αιχμηρότερο όπλο των παγκοσμιοποιητών, η πλειοψηφία του παγκόσμιου πληθυσμού δεν γνώριζε ούτε τον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό αυτού του «πλανητή» ούτε αυτήν τη σοβαρή απόφαση του ΠΟΥ και του RKI. Αυτό ως συνέπεια, επειδή στη συνέχεια όλα τα μέτρα για τον περιορισμό της «πανδημίας» θα έπρεπε να είχαν σταματήσει αμέσως. Το οποίο, όπως γνωρίζετε, δεν συνέβη. Επειδή οι υποσχέσεις του ιδρυτή του WWF Klaus Schwab, όπως οι Γκέιτς, Σόρος, Μέρκελ, Πρίγκιπας Τσαρλς και 1000 άλλοι που οδηγούν το δρόμο σε αυτήν τη διαβολή, ότι στο μέλλον οι κυβερνήσεις θα μπορούν να κάνουν ό, τι θέλουν χωρίς ενοχλητική δημοκρατία, ενοχλητικές εκλογές κ.ο.κ. Τα ανθρώπινα δικαιώματα που θέλουν (ο Schwab το πωλεί ως «Τρίτος δρόμος»), προφανώς ήταν τόσο δελεαστικά για τη συντριπτική πλειοψηφία των παγκόσμιων ηγετών που δεν σταμάτησαν πλέον τους εγκληματικούς αποκλεισμούς και τους μαζικούς εμβολιασμούς.

Έχει αποδειχθεί ότι, δεδομένου ότι κατάφεραν να πραγματοποιήσουν με επιτυχία και χωρίς μεγάλη αντίσταση και είχαν την ανθρωπότητα σε μεγάλο βαθμό υπό έλεγχο, ότι σε αυτή τη μεγαλύτερη επίθεση κατά του πολιτισμού στην ιστορία, πάνω από όλα τα κράτη που είχαν προηγουμένως επαινεθεί ως αξιόπιστες δημοκρατίες όπως η Γαλλία, οι ΗΠΑ, η Αγγλία , η Αυστραλία, η Ισπανία, η Ιταλία και άλλοι αποκαλύφθηκαν ως πρωτοπόροι της δικτατορίας του WWF(Παγκόσμιο Ταμείο για τη Φύση), που αποδεικνύει για άλλη μια φορά: Το ανώτατο όριο του πολιτισμού είναι λεπτό. Με την παραμικρή απόπειρα των πεινασμένων μειονοτήτων, σκίζεται σαν χαρτί.

https://solidariteetprogres.fr/actualites-001/attali-une-petite-pandemie

Φυσικά, όταν λένε «ανοσία» εννοούν την εξόντωση. Η «ανοσία» είναι τώρα η νέα λέξη κωδικός για μαζική ερήμωση μέσω οπλισμένων εμβολίων. Οι μοριακοί τρισδιάστατοι εκτυπωτές μπορούν να εκτοξεύσουν τις πρωτεΐνες ακίδων όταν χρειάζεται και να γεμίσουν τον αέρα με βιολογικά όπλα. Η ίδια έκθεση προωθεί επίσης την ιδέα των μοριακών τρισδιάστατων εκτυπωτών που μπορούν να εκτοξεύσουν τα βιολογικά όπλα πρωτεϊνών σε απομακρυσμένες τοποθεσίες για να διαδώσουν άμεσα «αντιγόνα» – που είναι στην πραγματικότητα βιολογικά όπλα – για να «εμβολιάσουν» πιθανώς απομακρυσμένους πληθυσμούς που προσπαθούν να ξεφύγουν από τις εντολές των εμβόλιων των πόλεων.

Η τεχνολογία δεν χρησιμοποιείται πλέον για να εξυπηρετεί την ανθρωπότητα – αλλά για να την υποδουλώσει και να την καταστρέψει – και για να ικανοποιήσει τις εγκληματικές κυβερνήσεις στην τρέλα τους. Αυτό είναι το όραμα του μέλλοντος που χαρακτηρίζει τους εγκληματίες τρελούς επιστήμονες, τους γιατρούς και τους φαρμακοποιούς που τρέχουν το ολοκαύτωμα του εμβολίου Covid.

Για όσους έχουν καταλάβει ότι η ανθρωπότητα βρίσκεται στο σταυροδρόμι που θα καθορίσει το μέλλον τους στην αιώνια δουλεία ή στην ελευθερία, οι ακόλουθες πληροφορίες προορίζονται να σας βοηθήσουν να λάβετε μια σε βάθος εικόνα για το τι είναι οι διάβολοι σε ανθρώπινη μορφή. Χάρη στην επιστημονική πρόοδο, είμαστε πλέον σε θέση – και να εξαγάγουμε τα σωστά συμπεράσματα από αυτήν. Μετά το 1945, το σύνθημα των γερμανικών συντηρητικών κομμάτων ήταν «Καλύτερα νεκρός παρά κόκκινος»(“Lieber tot als rot). Σήμερα πρέπει να είναι: «Καλύτερα να πεθάνουμε πολεμώντας τη Νέα Παγκόσμια Τάξη παρά να καταλήγουμε στη δουλεία για πάντα».

Εάν ο Mike Adams, συγγραφέας του ακόλουθου άρθρου, συγκρίνει την τρέχουσα κατάσταση με αυτήν που φέρεται να επικρατούσε στο Τρίτο Ράιχ, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι όχι μόνο εμείς οι Γερμανοί, αλλά ιδιαίτερα οι Αμερικανοί, οι Άγγλοι και ο υπόλοιπος ο κόσμος έπεσε θύμα των συμμαχικών ψεμάτων για τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Αν ο Adams αφιερωθεί στο Τρίτο Ράιχ και το Ολοκαύτωμα με παρόμοια ένταση όπως έκανε στο Κολοράντο, θα έφτανε σε μια εντελώς διαφορετική εκτίμηση από αυτήν που έδωσε στο τέλος του μεγάλου άρθρου που αποκάλυψε.

Το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins ζητά την εγκατάσταση ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης και drone για τον πόλεμο εμβολίων Covid κατά της ανθρωπότητας

Αυτό είναι το μέλλον που οραματίζεται η Σχολή Δημόσιας Υγείας του Johns Hopkins Bloomberg, όπως περιγράφεται σε μια νέα έκθεση με τίτλο «Τεχνολογίες για την αντιμετώπιση των παγκόσμιων καταστροφικών βιολογικών κινδύνων». (Σύνδεσμος σε PDF) Μόλις το CDC-cyborg εισέλθει στην μπροστινή σας πόρτα και σας αιχμαλωτίσει βίαια, θα εμβολιαστείτε με ένα αυτο-εξαπλωμένο εμβόλιο, το οποίο ο Johns Hopkins περιγράφει ως:

»Τα αυτοαποδομημένα εμβόλια είναι γενετικά σχεδιασμένα για να μετακινούνται σε πληθυσμούς όπως μεταδοτικές ασθένειες, αλλά αντί να προκαλούν ασθένειες, παρέχουν προστασία. Το όραμα είναι ότι ένας μικρός αριθμός ατόμων σε έναν στοχευμένο πληθυσμό θα μπορούσε να εμβολιαστεί και το στέλεχος του εμβολίου θα κυκλοφορούσε τότε στον πληθυσμό, σαν παθογόνος ιός, με αποτέλεσμα την ταχεία, εκτεταμένη ανοσία.

https://www.naturalnews.com/files/John-Hopkins-Technologies-to-Address-Global-Catastrophic-Biological-Risks.pdf

Φυσικά, όταν λένε «ανοσία» εννοούν την εξόντωση. Το «Immunity» είναι τώρα η νέα λέξη κωδικός για μαζική ερήμωση μέσω οπλισμένων εμβολίων. Πώς εμβολιάζουν τα τρόφιμα που είναι κρυμμένα σε κρυφά βακτήρια

Η έκθεση προτείνει ακόμη και ότι τα εμβόλια μπορεί να κρύβονται σε βακτήρια που λαμβάνονται από το στόμα. Αυτά τα κρυμμένα εμβόλια θα μπορούσαν να κρυφτούν σε χάπια τροφίμων ή φαρμάκων, για παράδειγμα. Όπως εξήγησε ο Johns Hopkins: «Τα βακτήρια μπορούν να τροποποιηθούν γενετικά έτσι ώστε να παράγουν αντιγόνα σε έναν ανθρώπινο ξενιστή και έτσι να λειτουργήσουν ως εμβόλιο που προκαλεί ανοσία έναντι επιβλαβών παθογόνων.»

Η ίδια έκθεση επισημαίνει τα οφέλη των «αυτο-ενισχυόμενων εμβολίων mRNA», τα οποία είναι ουσιαστικά αυτοαναπαραγόμενα εμβόλια που δεν μπορούν ποτέ να σταματήσουν επειδή συνεχίζουν να πολλαπλασιάζονται στον πληθυσμό, χωρίς ελέγχους ή όρια. Οι συγγραφείς του Πανεπιστημίου Johns Hopkins γιορτάζουν την ιδέα για το πώς το εμβόλιο SAM δημιουργεί «μια ιογενή αντιγραφή για τον ενδοκυτταρικό πολλαπλασιασμό του εμβολίου», επιτρέποντας στο SAM να «αναπαραχθεί» και να μολύνει άλλους, μια τόσο επικίνδυνη, αυτοαναπαραγόμενη τεχνολογία. Είναι σαν να απαγορεύεται η ιδέα της αρχής της προφύλαξης στον μετα-covid κόσμο της τρελής επιστήμης.

Οι μοριακοί τρισδιάστατοι εκτυπωτές μπορούν να εκτοξεύσουν τις πρωτεΐνες των ακίδων όταν χρειάζεται και να γεμίσουν τον αέρα με βιολογικά όπλα. Η ίδια έκθεση προωθεί επίσης την ιδέα των μοριακών τρισδιάστατων εκτυπωτών που μπορούν να εκτοξεύσουν τα βιολογικά όπλα πρωτεϊνών σε απομακρυσμένες τοποθεσίες για να διαδώσουν άμεσα «αντιγόνα» – που είναι στην πραγματικότητα βιολογικά όπλα – για να «εμβολιάσουν» πιθανώς απομακρυσμένους πληθυσμούς που προσπαθούν να ξεφύγουν από τις εντολές εμβολιασμού των πόλεων. Τρέξτε στους λόφους, αλλά τα CDC drone – εξοπλισμένα με θερμικές κάμερες για να βρουν άτομα – θα σας βρουν και θα σας «εμβολιάσουν». Ο Johns Hopkins θέλει επίσης τα δορυφορικά δίκτυα να κατασκοπεύουν τους κήπους πίσω αυλών για να εντοπίζουν παράνομες επιχειρήσεις  παραγωγής τροφίμων και αναμφίβολα να στέλνουν drone με ψεκαστήρες γλυφοσάτης (glyphosate) για την εξάλειψη τέτοιων παράνομων κήπων. Η προμήθεια τροφίμων πρέπει να γίνει «ασφαλής» μέσω της κεντρικής κυβέρνησης και του ελέγχου. Οι κήποι της αυλής είναι «βρώμικοι» και ίσως ακόμη και κίνδυνοι για την υγεία, θα πουν. Ακολουθεί ένα γράφημα από την έκθεση Johns Hopkins που δείχνει πώς θα κερδίσουν χρήματα χρησιμοποιώντας καθεμία από τις τεχνολογίες για να σκοτώσει δισεκατομμύρια ανθρώπους:

Η τεχνολογία χρησιμοποιείται για να υποδουλώσει και να καταστρέψει την ανθρωπότητα – και για να ικανοποιήσει τις εγκληματικές κυβερνήσεις στην τρέλα τους . Αυτό είναι το όραμα του μέλλοντος που χαρακτηρίζει τους εγκληματικά τρελούς επιστήμονες, τους γιατρούς και τους ιατρικούς τρελούς που τρέχουν το ολοκαύτωμα του εμβολίου Covid. § Δεν υπάρχουν πλέον ηθικά όρια στην επιθυμία τους για μαζικό θάνατο και εξουσία σε όλους τους επιζώντες. § Κανένα επίπεδο επιτήρησης δεν θεωρείται πολύ μεγάλο. § Κανένα επίπεδο παρέμβασης δεν είναι πολύ επικίνδυνο. § Καμία παύση δεν θεωρείται ποτέ υπό εξέταση.

Αυτή η επιστήμη είναι τρελή, τροφοδοτείται από τους εγκληματικά τρελούς που επιδιώκουν πλήρη κυριαρχία σε όλη την ανθρωπότητα, ανεξάρτητα από το κόστος της ελευθερίας ή του πολιτισμού. Στο όνομα της «πανδημικής συγκράτησης» το διαδίδουν και στη συνέχεια χρησιμοποιούν την κρίση για να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα υπό τα ολοκληρωτικά ιατρικά καθεστώτα τους. Η τεχνολογία δεν χρησιμοποιείται πλέον για την αύξηση της ελευθερίας, την πρόληψη ασθενειών, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής ή την ενδυνάμωση των ατόμων που διαδίδουν την αλήθεια.

Αντίθετα, κάθε κομμάτι της τεχνολογίας που μπορούν να πάρουν τα χέρια τους χρησιμοποιείται για την καταστολή της ανθρώπινης ελευθερίας, την καταστροφή της ανθρώπινης ζωής και τη σιωπή εκείνων που σκέφτονται διαφορετικά. Θέλουν η ανθρωπότητα να είναι άρρωστη, αδύναμη και πεινασμένη. Μόνο τότε μπορούν να οδηγήσουν τους ανθρώπους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης Covid και να εμβολιάσουν με την ατζέντα θανάτου που θα εκπληρώσουν τους παγκόσμιους στόχους τους για μαζική καταστροφή.

Η ιατρική δικτατορία είναι εδώ: Υπακούστε και πεθαίνετε, αντιστέκεστε και θα σκοτωθείτε

Η ιατρική δικτατορία είναι εδώ. Ζείτε σε αυτήν τώρα. Η παγκόσμια μηχανή θανάτου της Big Pharma ελέγχει τώρα τα μέσα ενημέρωσης, τη μεγάλη τεχνολογία, τα πανεπιστήμια, τα ιατρικά περιοδικά και όλα τα φάρμακα. Τα όργανα θανάτου τους – βιολογικά χειραγωγημένες δόσεις εμβολίων – διανέμονται στο δρόμο στο τοπικό φαρμακείο σας και μεταφέρουν τον παγκόσμιο μαζικό φόνο σε κάθε φαρμακείο του έθνους στο φως της ημέρας.

Οι Ναζί δεν θα είχαν ποτέ ονειρευτεί μια τόσο αποτελεσματική μηχανή εξόντωσης. Η Big Pharma και οι συνεργάτες της την παρέδωσαν το 2021. Εάν αναρωτηθήκατε ποτέ πώς ήρθαν οι Ναζί στην εξουσία και έλαβαν τόση υποστήριξη από το γερμανικό λαό, τότε ρίξτε μια ματιά. Πηγαίνετε σε ένα γωνιακό φαρμακείο και δείτε τις θανατηφόρες ενέσεις που χορηγούνται κάθε μέρα. Μιλήστε με οποιονδήποτε επαγγελματία υγείας στο σχολείο και θα επιμείνουν να λάβετε τη θανατηφόρα ένεση. Πηγαίνετε σε οποιοδήποτε νεκροτομείο και θα βρείτε αυξανόμενο αριθμό πτωμάτων, αλλά κανένα από αυτά δεν θα χαρακτηριστεί ως θάνατος από εμβόλια.

Το VAERS* τώρα αναφέρει περίπου 4000% αύξηση των θανάτων από εμβόλια το 2021 (μέχρι στιγμής) για το 2020 συνολικά. Το ολοκαύτωμα του εμβολίου είναι εδώ και όλοι οι προπαγανδιστές – «δημοσιογράφοι», γιατροί, φαρμακοποιοί, εταιρείες – είναι συνεργάτες στην ατζέντα μαζικών δολοφονιών. Όλοι υπέγραψαν για να είναι καλοί ιατρικοί Ναζί, και ενώ η ζωή τους μπορεί να εξαλειφθεί από το εμβόλιο, νιώθουν σαν να είναι μέρος ενός ισχυρού και σημαντικού σχεδίου για τον κόσμο … ακριβώς όπως ένιωθαν οι Ναζί όπως αυτοί στρατολογήθηκαν για να εξοντώσουν εκατομμύρια Εβραίους. Εκτός του ότι είμαστε όλοι Εβραίοι τώρα. Είμαστε όλοι στοχευμένοι. Είμαστε όλοι απειλημένοι και κακοποιημένοι προφορικά εάν δεν συμμετέχουμε στο τρελό ιατρικό τους πείραμα από τον Josef Mengele γνωστό ως εμβόλιο-αγελάδας. Και μόνο οι σοφοί και γενναίοι θα επιβιώσουν από όλα αυτά.

Αν προτιμάτε να πεθάνετε, το Νιου Τζέρσεϋ δίνει δωρεάν μπύρα σε οποιονδήποτε είναι αρκετά ανόητος για να εμβολιαστεί και να χάσει τις αισθήσεις του σε ένα μπαρ.

https://www.naturalnews.com/2021-05-06-vaers-data-show-increase-in-vaccine-deaths-2021.html

Το σύστημα αναφορών ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίων (VAERS) είναι ένα πρόγραμμα των ΗΠΑ για την ασφάλεια των εμβολίων, το οποίο διαχειρίζονται τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων και Διοίκηση Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ. Μην θυσιάζετε τη ζωή σας στους εγκληματικά τρελούς γιατρούς, φαρμακοποιούς και προπαγανδιστές που διατρέχουν το ολοκαύτωμα του εμβολίου. Ακούστε εδώ το podcast ενημέρωσης για όλες τις πληροφορίες και θα μπορούσατε να επιβιώσετε από αυτήν την παγκόσμια γενοκτονία:

https://www.brighteon.com/embed/94d2afed-7521-43d9-8d90-73c9b33e49a8

https://www.naturalnews.com/2021-05-06-totalitarian-medical-police-state-future-johns-hopkins-report-ai-robots-and-drones.html

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *