Ο ΤΡΑΜΠ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΙΡΑΝ ΜΕ ΚΑΚΟ ΜΑΤΙ-ΘΑ ΥΨΩΘΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ-Η ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ(Βίντεο)

5/5 (2)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η εχθρότητα των Ηνωμένων Πολιτειών εναντίον του Ιράν – έλαβε σήμερα μια σαφή μορφή. Οι σημερινοί πολιτικοί μιλούν ξεκάθαρα. Λένε ότι θέλουν να κάνουν τέτοια και άλλα παρόμοια πράγματα και εκδίδουν απειλές στο Ιράν.

Λοιπόν θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι εκείνοι που απειλούν με δυνατή φωνή δεν είναι τόσο ισχυροί όσο φαίνεται η δυνατή φωνή τους. Θα πρέπει να φοβόμαστε περισσότερο εκείνους που δεν εκδίδουν απειλές, όχι εκείνοι που το κάνουν. Η αμερικανική κυβέρνηση ενδιαφέρεται περισσότερο για τα συμφέροντα του Σιωνιστικού καθεστώτος περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση. Πρέπει να πούμε ότι οι Σιωνιστές βρίσκονται στο χέρι πολλών αμερικανικών πολιτικών, βεβαίως όχι απαραίτητα η σιωνιστική κυβέρνηση στην κατεχόμενη Παλαιστίνη, μάλλον η σιωνιστική μαφία. Είναι η σιωνιστική μαφία που κυριαρχεί στις υποθέσεις τους.

Trump Looking At Iran With Evil Eyes – It Will Raise Hell – Middle East On Alert!

Και χρειάζονται αυτό. Η σημερινή αμερικανική κυβέρνηση  θέλει  να προκαλέσει μια αναταραχή με την αλαζονεία τις  θα την εκτοξεύσει. Παρατηρήστε ότι ο Τραμπ  λέει επανειλημμένα ότι οι πολιτικές των Ηνωμένων Πολιτειών έχουν αλλάξει το Ιράν. Και έχει δίκιο. Το Ιράν έχει αλλάξει. Η αλλαγή είναι ότι το μίσος του λαού προς την κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει αυξηθεί δεκάδες φορές. Το μίσος του λαού απέναντί τους έχει αυξηθεί. Η επιβολή κυρώσεων μόνο βλάπτει τον κοινό άνθρωπο στους δρόμους και αυτό είναι που επέλεξε να κάνει η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, να κηρύξει τον πόλεμο για αθώους πολίτες λόγω της επιθυμίας τους για υγρό χρυσό και δύναμη.

Οι Ιρανοί κάνουν τα δικά τους όπλα, σε αντίθεση με τους Βεδουίνους που αγοράζουν αμερικανικά όπλα μεταχειρισμένων. Το Ιράν έχει τη δυνατότητα να φτάσει σε πολλά μέρη της Μέσης Ανατολής, δεν είναι το ίδιο Ιράν κάτω από της Αμερικής τον Raza Shah Pehlavi. Ο Τραμπ  το είπε ο ίδιος, το Ιράκ δεν έκανε τίποτα και πήγατε ούτως ή άλλως. Το Ιράκ δεν είναι Ιράν, υπάρχει ένα γράμμα διαφορετικό.

Γεωγραφικά το Ιράν είναι ευλογημένο, που βρίσκεται κοντά στο Στενό του Ορμούζ, το οποίο μπορεί εύκολα να μπλοκαριστεί, είναι η κύρια διαδρομή για τις χώρες του Περσικού Κόλπου, που είναι σύμμαχοι των Ηνωμένων Πολιτειών, το Ιράν έχει τη δυνατότητα να διακόψει σχεδόν όλη την κυκλοφορία δεξαμενόπλοιων μέσω του στενού για εβδομάδες ή ίσως μήνες.

Οι Αμερικανοί θα πρέπει να αρχίζουν να σκάβουν το πετρέλαιο τους εάν θέλουν να επιβιώσουν, αντί για ψεύτικα νέα γύρω από το αμερικανικό πετρέλαιο που είναι το μέλλον. Σαφώς το Ισραήλ, η Αμερική μαζί με τους ακολούθους τους στον κόλπο θέλουν να αυξήσουν την κόλαση. Δεν έχουν ιδέα τι έχουν να αντιμετωπίσουν. Το Ιράν δεν θέλει να καυχηθεί πάρα πολύ.

Ο Τραμπ στέλνει επιπλέον 1500 στρατεύματα στη Μέση Ανατολή – είναι εγγυημένο ότι η Αμερική θα πρέπει να δεχτεί 15.000 πρόσφυγες αν αυτός ο πόλεμος λάβει χώρα και θα είναι από τα κράτη του Κόλπου όχι από το Ιράν … Γι ‘αυτό προτρέπουν για ειρηνικό διάλογο, πολύ αργά!

RAW Live Fire USA Military Compilation

Iran orders its proxies to ‘prepare for war’ – TV7 Israel News 22.05.19

Can Iran Stop the US? A look at Irans Defenses

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *