Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΗ ΜΕΚΚΑ(Βίντεο)

5/5 (4)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Τούρκος μουσουλμάνος είδε το Χριστό και έγινε χριστιανός στη Μέκκα.

Ιω. 13,13       Θα σας το εξηγήσω. Σεις με ονομάζετε, ο Διδάσκαλος και ο Κυριος και καλά λέτε. Διότι πράγματι είμαι.

Ιω. 14,9          Λεγει εις αυτόν ο Ιησούς• “τόσον καιρόν είμαι μαζή σας, Φιλιππε, και δεν με εγνώρισες ακόμη, ότι δηλαδή είμαι ο Υιός του Θεού, Θεός όπως ο Πατήρ; Εκείνος που είδε εμέ και εισεχώρησε στο μυστήριον της ενανθρωπήσεώς μου, είδε τον Πατέρα. Και πως συ λέγεις• Δείξε μας τον Πατέρα;

Ιω. 10,30        Με την ιδίαν δύναμιν και εξουσίαν και αγάπην ποιμαίνω και εγώ και κρατώ τα πρόβατα, διότι εγώ και ο Πατήρ είμεθα ένα, έχομεν την αυτήν φύσιν και ουσίαν, τα ίδια άπειρα ιδιώματα”.

Ιω. 3,16          Διότι τόσον πολύ ηγάπησεν ο Θεός τον βυθισμένον εις τας αμαρτίας κόσμον, ώστε παρέδωκεν εις σταυρικόν θάνατον τον μονογενή του Υιόν• δια να μη καταδικασθή εις την αιωνίαν απώλειαν κάθε ένας που θα πιστεύη εις αυτόν, αλλά να έχη ζωήν αιώνιον.

Ιω. 5,18          Δι’ αυτά τα λόγια που ήκουσαν εζητούσαν ακόμη περισσότερον οι Ιουδαίοι να τον φονεύσουν, διότι όχι μόνον κατέλυε την αργίαν του Σαββάτου, αλλά και έλεγε ότι έχει ιδικόν του, κατά ένα αποκλειστικόν και μοναδικόν τρόπον, Πατέρα τον Θεόν και έκαμνε τον ευατόν του ίσον με τον Θεόν.

Ιω. 8,24         Δι’ αυτό και σας είπα ότι θα αποθάνετε ζυμωμένοι με τας αμαρτίας σας, διότι είσθε, και επιμένετε να είσθε, άνθρωποι του αμαρτωλού τούτου κόσμου. Εάν δε δεν πιστεύσετε ότι εγώ είμαι ο Μεσσίας, ο αληθινός και μοναδικός Σωτήρ, θα αποθάνετε βυθισμένοι εις τας αμαρτίας σας”.

Muslim meets Jesus in dream and gets marked with an incredible sign for the rest of his life

Ο Αλί ζούσε στην Τουρκία με την οικογένεια του, ήταν όμως δυστυχισμένος και το είχε ρίξει στο αλκοόλ καταστρέφοντας την υγεία του ενώ χτυπούσε την γυναίκα του και τα παιδιά του.

Κάποτε αποφάσισε μετά από παρότρυνση ενός φίλου του για να ξεφύγει από όλη αυτή την φαύλη κατάσταση να πάει στην Μέκκα σαν μουσουλμάνος και να προσκυνήσει για να θεραπευτεί

Εκεί υπάρχει κανόνας για τους πιστούς να κάνουν εφτά φορές περιφορά του ιερού βράχου της Κααμπά και μετά να κοιμηθούν για να ξεκουραστούν. Όταν όμως κοιμήθηκε, με το που τον παίρνει ο ύπνος είδε ξαφνικά τον Χριστό. Και όπως το περιγράφει, ήταν όλο φως ενώ από τη μέση και κάτω ήταν ένα φωτεινό σύννεφο. Ο Χριστός τον πλησίασε και τον ακούμπησε σε δύο μέρη, πρώτα στο μέτωπο λέγοντας του ότι «είσαι δικός Μου» και στη συνέχεια στον αριστερό ώμο.

Το πρωί όταν σηκώθηκε φανερά ταραγμένος από το όραμα, λέει στο φίλο του ότι «είδα τον Χριστό στον ύπνο μου». Εκείνος τότε του λέει, «τι βλακείες είναι αυτές εμείς είμαστε μουσουλμάνοι και έχουμε τον Αλλάχ και τον προφήτη μας.

Τότε παρατήρησε έκπληκτο στον αριστερό ώμο εκεί όπου τον είχε ακουμπήσει ο Χριστός, είχαν ασπρίσει οι τρίχες του. Τη ίδια στιγμή άκουσε μια φωνή να του λέει «φύγε γρήγορα από εδώ και γύρισε πίσω στη χώρα σου».

Η ιστορία αυτή τον συγκλόνισε και γυρίζοντας πίσω στην Τουρκία βαπτίστηκε κρυφά και από τότε έγινε πιστός χριστιανός. Η ιστορία αυτή κρύβει το μεγάλο μυστικό ενός ακόμα κρυπτοχριστιανού σε μια αυστηρά ισλαμική χώρα.

Άραγε πόσοι άλλοι υπάρχουν σαν και αυτόν;

Ex Muslim Woman Calls on God & Jesus Christ Appears to Her In A Dream & Changes Her Life

Η περίπτωση μιας Ιρανής μουσουλμάνας που είδε τον Ιησού σε ένα όνειρο. Αυτή και η οικογένειά της είναι πλέον ισχυροί Χριστιανοί.

Η Fatima Devanbeigi ήταν περίεργη για τον Θεό. Είχε πολλά ερωτηματικά αλλά δεν μπορούσε να τις συζητήσει ανοιχτά με κανένα. Η Ιρανή μουσουλμάνα αισθάνονταν μεγάλη καταπίεση τραυματικά γι ‘αυτό. «Στο εσωτερικό, ένιωθα σαν να υπήρχε ένας τεράστιος βράχος που κρέμεται στην καρδιά μου. Ήταν πραγματικό και ήταν επώδυνο.

Ήταν σαν κάτι που θα με τραβούσε και δεν θα με αφήσει να ζήσω. Δεν υπήρχαν ελπίδες σε αυτό. Και δεν υπήρχε καμία ελπίδα για το μέλλον «, δήλωσε η Φατίμα, σύμφωνα με μια έκθεση της CBN.

Αλλά κάπως, η Φατίμα δεν θέλησε απλά να είναι μουσουλμάνα μόνο και μόνο επειδή ήταν οι γονείς της. «Σε πολύ νεαρή ηλικία, άρχισα να αμφισβητώ αν υπήρχε ένας Θεός ή όχι. Θα περνούσα ώρες και ώρες να σκέφτομαι: «Τι θα έλεγε ο Θεός; Πού θα ήταν; «Αλλά παραδοσιακά, στον ισλαμικό πολιτισμό, δεν θέτετε αυτές τις ερωτήσεις.

Είναι ταμπού. Εάν αρχίσετε να κάνετε ερωτήσεις όπως αυτές, θα σας αποκαλούν απίστους. «Η Φατιμά ήθελε να μάθει τον Θεό για τον εαυτό της. «Θυμάμαι κάθε μέρα, θα κλάψω και θα κλάψω και θα ρωτούσα τον Θεό να μου δείξει τον εαυτό Του. Θα έβλεπα τον ήλιο. Είστε ο ήλιος; Πού πρέπει να κοιτάξω; «θα ρωτούσε.

Το ενδιαφέρον της Φατίμα να γνωρίζει ότι ο ένας αληθινός Θεός, την οδήγησε σε Αυτόν. Μια μέρα είδε τον Ιησού σε ένα όνειρο περπατώντας μαζί της. «Και της είπε,» Τότε ακολουθήστε με. «» Είπα, «Χμμ.

Πώς θα ακολουθούσα ένα άτομο που ήταν προφήτης εδώ και πολύ καιρό; Πώς θα ακολουθούσατε ένα άτομο και όχι τις εντολές του; «Έτσι ήταν περίεργο. Γιατί θα με ρωτούσε αυτό; «λέει. Η Φατίμα είδε τις εκκλησίες στα όνειρά της και επίσης η οικογένειά της πήγαινε μαζί της στην εκκλησία. Αυτό θα γινόταν πραγματικότητα. Στα 20 της, μετακόμισε στις ΗΠΑ, όπου ένας φίλος της είπε για τον Ιησού.

Ήθελε να έχει την ίδια χαρά και την ειρήνη που βίωσε. Προσκλήθηκε στην Εκκλησία καθώς δέχτηκε τον Ιησού ως σωτήρα της. «Εκείνο το βράδυ, ο Κύριος πήρε μόνο το χέρι του στην καρδιά μου και πήρε το βράχο εκεί έξω μόνιμα.

Το ένα σημαντικό πράγμα που έκανε ο Χριστός για μένα ήταν ότι έβαλε ελπίδα στην καρδιά μου. Μόνιμη ελπίδα », λέει. Η μητέρα, ο αδελφός και οι δύο αδερφές της Φατίμα δέχτηκαν επίσης τον Ιησού. Σε εκείνους τους μουσουλμάνους που ενδιαφέρονται να βρουν τον αληθινό Θεό, συμβουλεύει: «Το μόνο που πρέπει να έχετε είναι μια ανοιχτή καρδιά για να επιτρέψετε στον Ιησού να έρθει και τότε θα ξέρετε μόνοι σας αν είναι Θεός».

Ο θεός του Κορανίου και ο Θεός της Βίβλου δεν είναι το ίδιο.
Ο Ιησούς του Ισλάμ και ο Ιησούς Χριστός του Χριστιανισμού δεν είναι το ίδιο.

Η Βίβλος δεν είναι ένα βιβλίο αυτοαναφοράς, σε αντίθεση με το Κοράνι. Η Βίβλος είναι ένα βιβλίο σχετικά με την ιστορία, τη γεωγραφία και τα γεγονότα που μπορούν να δοκιμαστούν εκτός της Γραφής, σε αντίθεση με το Κοράνι, το οποίο είναι ένα βιβλίο αυτοαναφοράς.

Τι σημαίνει αυτό; Πώς μπορείτε να ξέρετε ότι το Κοράνι είναι ο λόγος του Θεού; Ο Μωάμεθ λέει έτσι, πώς ξέρετε ότι ο Μωάμεθ έχει δίκιο; διότι το Κοράνι το λέει, αυτό καλείτε από μια αρχή αυτοαναφοράς – ο Δρ. Ravi Zacharias.

Ο Ιησούς Χριστός είναι ο αντίχριστος τους, ο αντίχριστος είναι ο λυτρωτής τους.
Είναι μια σατανική απομίμηση που είναι σε πλήρη αντίστροφη πορεία.

Ακόμη και υπό το φως της αμαρτωλής μας φύσης, ο Θεός μας αγαπούσε τόσο πολύ που μας έδωσε έναν Λυτρωτή – τον Μόνο τον Τέλειο Υιό Του – τον Ιησού Χριστό.

Όσοι αρνούνται το αίμα του Ιησού Χριστού θα πεθάνουν με τις αμαρτίες τους και θα παραμείνουν στην κρίση μπροστά του.

Ο πνευματικός σπόρος του Αβραάμ είναι όλοι εκείνοι, Εβραίοι ή Εθνικοί, που τοποθετούν την εμπιστοσύνη τους στον Ιησού Χριστό ως τον υποσχεμένο Μεσσία, ως μοναδικό τρόπο σωτηρίας του Θεού.
Εάν ο Θεός δημιούργησε το Σύμπαν τότε ποιός δημιούργησε τον Θεό; – καλύτερη απάντηση

If God created the Universe then who created God? – Best Answer Pt.1

Ο Αλλάχ στο Κοράνι = Ο Σατανάς στη Βίβλο

PROOF Allah is Satan: From the words of Muhammad

Allah in Quran = Satan in Bible

100 % Proof Allah is Satan – Jesus will Throw him to Lake of Fire

Αποκ. 20,10      Και ο διάβολος, που τους παραπλανούσε στο ψεύδος και εις την κακίαν, ερρίφθη εις την λίμνην της φωτιάς και του θειαφιού, όπου ήσαν το θηρίον, δηλαδή ο αντίχριστος, και ο ψευδοπροφήτης. Και θα βασανισθούν εκεί ακατάπαυστα ημέραν και νύκτα στους αιώνας των αιώνων.

Β Κορ. 4,3         Εάν δε και είναι σκεπασμένον και ακατάληπτον το κήρυγμα του Ευαγγελίου μας, είναι σκεπασμένον δι’ εκείνους που θεληματικά βαδίζουν τον δρόμον της απωλείας.

Β Κορ. 4,4        Εν μέσω αυτών ο Θεός του αμαρτωλού τούτου αιώνος, δηλαδή ο σατανάς, έχει σκοτίσει και τυφλώσει τας διανοίας και τας σκέψεις των απίστων, ώστε να μη λάμψη εις αυτούς το φως του Ευαγγελίου της δόξης του Χριστού, ο οποίος είναι εικών του Θεού.

Ησ. 14,12         Πως εξέπεσε στον αφανισμόν και την εξουδενωσιν ο βασιλεύς της Βαβυλώνος, ο οποίος εφαίνετο ώσαν αυγερινός, που πρωϊ-πρωϊ ανατέλλει στον ουρανόν; Συνετρίβη επάνω εις την γην αυτός, ο οποίος έστειλε νικηφόρα τα στρατεύματα του εναντίον όλων των εθνών.

Ησ. 14,13        “Συ, αλαζονικέ βασιλεύ της Βαβυλώνος, δταν εζούσες, είπες με τον νουν σου• Θα ανεβώ στον ουρανόν, επάνω εις τα αστέρια του ουρανού θα στήσω τον θρόνον μου, θα καθίσω ένδοξος βασιλεύς εις όρος υψηλόν, εις τα όρη τα υψηλά, που ευρίσκονται βορείως της Βαβυλώνος.

Ησ. 14,14        Θα ανεβώ, είπες, επάνω από τα σύννεφα, θα γίνω όμοιος προς τον Υψιστον Θεόν”!

Ησ. 14,15        Τωρα ιδού, θα κατεβής στον άδην, εις τα βάθη, όπου υπάρχουν τα θεμέλια της γης.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗΣ !!! 4000 Year Old Artifact ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΛΛΑΧ ως Lucifer, το θηρίο! ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ!!!

STUNNING DISCOVERY!!! 4000 Year Old Artifact IDENTIFIES ALLAH as LUCIFER, the BEAST! ASTOUNDING!!!

Οι δαίμονες είναι τόσο πραγματικοί και αυτό είναι που πρέπει να ξέρετε για αυτούς:

Οι δαίμονες έχουν προσωπικότητα όπως εσύ και εγώ και διαφορετικοί δαιμόνες δουλεύουν με διαφορετικούς τρόπους. Είναι εξαιρετικά επικίνδυνο αν δεν γνωρίζουμε για την ύπαρξή τους και ο στόχος τους είναι απλώς να καταστρέψουν τη δημιουργία του Θεού και να μας εμποδίσουν από την λατρεία του, αλλά δεν είναι τίποτα μπροστά στον Ιησού που θα μας αφήσει ελεύθερους!

Demons are as Real as you are and this is what you Need To Know about them

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *