Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΤΟΥΡΚΩΝ» ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ : ΤΟΥΡΚΟΠΟΊΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

5/5 (2)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο παράνομος Σύλλογος «Τούρκων» Δασκάλων Δυτικής Θράκης, χωρίς να χάσει ούτε μια μέρα άρχισε την τουρκοποιητική του προπαγάνδα.

Χαρακτηριστικό είναι το κάτωθι σχόλιο : «Για να πετύχετε, πρέπει να μάθετε πολύ καλά και τη μητρική σας γλώσσα, τα τουρκικά, και την επίσημη γλώσσα της χώρας μας, τα ελληνικά»!

Ειδικότερα, ο τουρκόφρονος σύλλογος καλεί τους γονείς των παιδιών να στείλουν τα παιδιά τους στα μειονοτικά σχολεία, τα οποία, όπως είναι γνωστό στην τοπική κοινωνία, ελέγχονται από το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής! «Για ακόμα μία φορά επιθυμούμε να υπογραμμίσουμε ότι στόχος μας είναι η ανατροφή γενεών συνδεδεμένων με την Ιστορία και τον πολιτισμό μας, τις πνευματικές και ηθικές μας αξίες. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με τα μειονοτικά σχολεία» τονίζεται.

Παράλληλα τονίζεται προς τους δασκάλους ότι «ζητάμε να διδάξετε τη μητρική μας γλώσσα, τα τουρκικά, κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σε εσάς αναλογεί το μεγαλύτερο καθήκον για την εξέλιξη και τον εκσυγχρονισμό της μειονότητας και για τον εμπλουτισμό του πολιτισμού μας. Πιστεύουμε ότι για αυτόν τον σκοπό θα εργαστείτε θυσιαστικά. Να ξέρετε πως, εάν χρειαστείτε, εμείς θα είμαστε πάντοτε δίπλα σας»!

Δυστυχώς τα τουρκόφρονα στοιχεία δρουν ανεξέλεγκτα προβάλλοντας ανθελληνική προπαγάνδα και προωθώντας με κάθε μέσο την τουρκοποιητική τους διδασκαλία.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *