Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟΣ-ΔΙΑΤΗΡΗΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ «ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ» ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ(Βίντεο)

1.8/5 (5)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ο κ. Dennis Kowalski, πρόεδρος του Ινστιτούτου Cryonics στις ΗΠΑ, δημοσιοποίησε την απίστευτη ανακοίνωση ότι η κατάψυξη  προχωρά τόσο γρήγορα ώστε να μην μπορεί να συμβαδίσει με συζήτηση. Το ινστιτούτο ελέγχει τη διαδικασία κατάψυξης των ανθρώπων μέσω της κρυοτεχνολογίας.

Ο πρώτος κατεψυγμένος   διατηρημένος άνθρωπος άνθρωπος θα μπορούσε να επανέλθει στη ζωή μετά από 10 χρόνια.

Μεγάλη τεχνολογική πρόοδος έχουν αυξήσει το ενδιαφέρον για την κρυογονική κατάψυξη.

Ο Ντένις μίλησε αποκλειστικά, λέγοντας ότι η τεχνολογία κάνει τεράστια πρόοδο και συνεχίζει να μιλά για CPR. Είπε ότι θα ήταν αδύνατο να το σκεφτείς πριν από 100 χρόνια. Είπε ότι οι άνθρωποι σήμερα θεωρούν την τεχνολογία δεδομένη. Ο Ντένις εργάστηκε ως παραϊατρικός και είπε ότι ο λόγος για την είσοδό του στην κρυογονική ήταν σε ένα βιβλίο με τίτλο «Κινητήρες της Δημιουργίας» του Robert Freitas με επίκεντρο τη νανοτεχνολογία.

Το βιβλίο δημοσιεύθηκε το 1986 και ο συντάκτης προέβλεψε ότι από το 2040 έως το 2050 θα αναβιώσει ο πρώτος κρυογονικά παγωμένος άνθρωπος. Ωστόσο, ο Dennis πιστεύει ότι αυτό θα συμβεί πολύ νωρίτερα. Είπε ότι η πρόβλεψη του Robert Freitas στο βιβλίο του εξαρτάται από την πρόοδο της τεχνολογίας, όπως τα βλαστοκύτταρα. Κάποιος δεν θα είχε σκεφτεί ποτέ να φτάσει στο σημείο όπου είμαστε σήμερα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Ο Dennis αποκάλυψε ότι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα είναι πώς αποθηκεύεται ο ιστός του σώματος όταν παγώσει. Πιστεύει ότι θα μπορούσε να είναι δυνατό να επαναφέρεται κάποιος σε ζωή σε περίπου 100 χρόνια, αλλά θα μπορούσε να συμβεί πολύ νωρίτερα, δεδομένου ότι έχουν ληφθεί τεράστια βήματα και λέει ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί σε περίπου δέκα χρόνια.

Περίπου 2.000 άτομα έχουν εγγραφεί για κατάψυξη, 160 έχουν ήδη καταψυχθεί.

Το Ινστιτούτο Cryonics βρίσκεται στο Μίσιγκαν και έχει καταγράψει περίπου 2.000 άτομα που θέλουν να καταψυχτούν όταν πεθάνουν  και 160 ασθενείς που έχουν ήδη καταψυχθεί σε δεξαμενές υγρού αζώτου. Πριν να μπορέσει να επαναφέρει σε λειτουργία ένα κατεψυγμένο σώμα, πρέπει να ξεπεραστούν τρία βασικά προβλήματα.

Για παράδειγμα, τα κύτταρα που προκάλεσαν τον θάνατο του ατόμου θα πρέπει να αντιμετωπίζονται αν ο άνθρωπος είχε το καρκίνο και αυτό προκάλεσε το θάνατό του. Όλα τα κύτταρα που έχουν υποστεί βλάβη κατά τη διάρκεια της κατάψυξης πρέπει να θεραπευτούν και τα κύτταρα να υποστούν βλάβη από την αποκατάσταση της γήρανσης.

Το κόστος της κατάψυξης μιας οικογένειας είναι περίπου 100.000 δολάρια

Το πρώτο άτομο που έπρεπε να παγώσει χρησιμοποιώντας κρυονομίες ήταν James Bedford. Πέθανε το 1967. Ο Bedford είχε προγραμματίσει να παγώσει πριν αρρωστήσει. Οι ειδικοί είπαν ότι θα μπορούσε ουσιαστικά να είναι ένας υποψήφιος που πρώτα ξεπαγώθηκε και ήρθε πίσω στη ζωή.

Ο Ντένις είπε ότι οι άνθρωποι πιστεύουν ότι παίζει τον Θεό. Υπήρξε επίσης διαμάχη σχετικά με το αν έχει ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής για να παγώσει τα τρία του παιδιά και τη σύζυγό του μετά το θάνατό τους. Το κόστος της κατάψυξης της οικογένειάς του ήταν περίπου 100.000 δολάρια, και επέμεινε ότι αυτό που κάνει δεν είναι επιστημονική φαντασία, μόνο η δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Ολοκλήρωσε λέγοντας ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι δεν πρέπει να ζουν για πάντα εάν είχαν το σώμα ενός εικοσάχρονου. Θα μπορούσαν να ζήσουν άλλα 100 χρόνια.

Θεωρήθηκε ακόμη ότι η κρυογονική δέσμευση θα μπορούσε να αντικαταστήσει τις παραδοσιακές ταφές σε λίγα χρόνια.

3 Menschen, die für die Zukunft eingefroren wurden!

Ewiges Leben: Das Geschäft mit der Kryo-Konservierung | Galileo | ProSieben

Das Versprechen vom ewigen Leben: Wenn Tote tiefgefroren werden

Η ωραία κοιμωμένη της Σικελίας. Μούμια δίχρονου κοριτσιού από το 1920, ανοιγοκλείνει τα μάτια της!…

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.mixanitouxronou.gr/moumia-2chronou-koritsiou-apo-1920-anigoklini-ta-matia-tis/

Χουανίτα, το παγωμένο κορίτσι των Ίνκας που βρέθηκε στις Άνδεις 500 χρόνια μετά τον θάνατό του. Η μούμια που συγκλόνισε τους επιστήμονες όταν βρήκαν αίμα στις φλέβες της (βίντεο)…

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.mixanitouxronou.gr/choyanita-to-pagomeno-koritsi-ton-inkas-poy-vrethike-stis-andeis-500-chronia-meta-ton-thanato-toy-i-moymia-poy-sygklonise-toys-epistimones-otan-vrikan-aima-stis-fleves-tis/

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *