Ο ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ PFIZER ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟ FREEDOM MARCH: «ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ»

5/5 (8)

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκαν διαδηλώσεις κατά των μέτρων του κορωναϊού σε πολλές πόλεις. Στην αγγλική πόλη του Καντέρμπουρυ, δεν συμμετείχε κανένας άλλος από τον Mike Yeadon, τον πρώην αντιπρόεδρο του κατασκευαστή εμβολίων Pfizer. Ο επιστήμονας έκανε πρωτοσέλιδα σε όλο τον κόσμο όταν ζήτησε να σταματήσει η έρευνα εμβολίων κορωναϊού, γράφει το KentOnline.

https://www.kentonline.co.uk/canterbury/news/hundreds-join-world-wide-freedom-rally-247308/

Στο κέντρο του Καντέρμπουρυ, ο Δρ. Yeadon περιφερόταν στο πλήθος. Είπε ότι διαδηλώνει λόγω της «παράλογης» προσέγγισης του κορωναϊού. «Όλα όσα σας λένε για κλειδώματα, προφυλακτήρες στο στόμα, ασυμπτωματική εξάπλωση και παραλλαγές είναι λάθος», είπε. Σύμφωνα με τον Yeadon, λένε ψέματα για να μας αναγκάσουν σε ένα αρχείο εμβολιασμού που χρησιμοποιείται για τον ολοκληρωτικό έλεγχο.

«Σε τρομάζουν ότι τα παιδιά σου θα πάρουν τον [ιό] και θα πεθάνουν, ότι οι έγκυες θα το πάρουν και θα πεθάνουν. Όλα αυτά είναι ανοησίες », είπε ο Δρ. Yeadon. «Μην φοβάστε τον ιό. Υπάρχουν πολύ αποτελεσματικές θεραπείες ». Ανέφερε, μεταξύ άλλων, την υδροξυχλωροκίνη και την ιβερμεκτίνη. «Αλλά δεν ξέρετε γιατί τα μέσα ενημέρωσης αποφάσισαν να μην σας πουν. Επίσης, πολλοί γιατροί απαγορεύονται να συνταγογραφούν φτηνά, αποτελεσματικά, ασφαλή, αρχαία φάρμακα », πρόσθεσε.

«Ντρέπομαι», είπε ο πρώην υπάλληλος της Pfizer. «Έχω εργαστεί στη φαρμακευτική βιομηχανία όλη μου τη ζωή προσπαθώντας να αναπτύξω νέα φάρμακα και ντρέπομαι γι ‘αυτό. Ντρέπομαι για όλους τους ανθρώπους της ιατρικής κοινότητας που δεν κάνουν τίποτα και επιτρέπουν όλα αυτά να συμβούν. «

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *