Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΕΧΕΙ ΤΙΜΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΕ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ(Βίντεο)

5/5 (7)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Στις 14 Μαΐου Ο Όμιλος Ισραηλινών δημιουργεί το Νόμισμα κέρμα του Βασιλιά Κύρου ευχαριστώντας τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ για τη μετακίνηση της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ.

Το «νόμισμα του ναού» απεικονίζει τον βασιλιά Κύρο, ο οποίος επέτρεψε στους Εβραίους να επιστρέψουν στην Ιερουσαλήμ πριν από 2.500 χρόνια, μαζί με το Trump, ανέφερε το αμερικανικό κανάλι KOBI. Απεικονίζονται επίσης μια μενόρα και η σφραγίδα της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών, με βιβλικούς στίχους γραμμένους στα εβραϊκά στο πρόσωπο του νομίσματος. Στο πίσω μέρος είναι ένα περιστέρι, κρατώντας ένα κλαδί ελιάς στο ράμφος του, πάνω από ένα ναό. «Το νόμισμα εκφράζει τη χαρά και την ευγνωμοσύνη μας ότι η αμερικανική πρεσβεία θα μεταφερθεί στην Ιερουσαλήμ προς τιμήν της Ημέρας Ανεξαρτησίας του Ισραήλ», ανέφερε το εκπαιδευτικό κέντρο Mikdash στην ιστοσελίδα του. «Είναι η εκπλήρωση της διακήρυξης ατού που αναγνωρίζει την κεντρική θέση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του κράτους του Ισραήλ».

Ιερ. 29,10       Εγώ έσυρα προς τα κάτω και εταπείνωσα τον Ησαύ, απεκάλυψα τα κρησφύγετα των Ιδουμαίων, ώστε να μη ημπορούν να αποκρυβούν. Εξωλοθρεύθησαν με τα χέρια των αδελφών των και των γειτόνων των,

Ο Ντόναλντ Τράμπμ έκανε κάτι που δεν έκανε ποτέ άλλος πρόεδρος των ΗΠΑ τόσο στην κήρυξη της Ιερουσαλήμ στην πρωτεύουσα του Ισραήλ όσο και στη μετακίνηση της Πρεσβείας των ΗΠΑ από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ. Ο παγκόσμιος αντίκτυπος και η σημασία αυτών των δύο γεγονότων για την αναμόρφωση της Μέσης Ανατολής δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί.

Η 70η επέτειος του επανασυγκεντρωμένου Ισραήλ τη Δευτέρα 14 Μαΐου τιμά όταν ο Πρόεδρος Χάρυ Σ. Τρούμαν αναγνώρισε το δικαίωμα του επανασυγκεντρωμένου Ισραήλ να υπάρξει ως κυρίαρχο έθνος, μια απόφαση που αμέσως εκπλήρωσε την προφητεία του Ιησού στο Ματθαίον 24 και πυροδότησε επίσης τον Αραβοϊσραηλινό πόλεμο 1948. Ποια γεγονότα θα ενεργοποιηθούν αυτή τη Δευτέρα όταν η Πρεσβεία των ΗΠΑ ανοίγει επισήμως στη μέση του πιο αμφισβητούμενου τμήματος ακινήτων στην παγκόσμια ιστορία; Πιστεύεται ότι θα είναι κάτι πολύ μεγάλο.

Recognition Of Israel By Harry Truman: Part

Prophetic «Trump Cyrus Temple Half Shekel Silver Coin»

Cyrus The Great in Bible Prophecy Part 1

[Year – 2018]———–WAR! Israel vs Iran in Ramadan!!!

Με όλες τις τελικές στιγμές ενθουσιασμού που συμβαίνουν στη Μέση Ανατολή, μια γρήγορη μελέτη της Βίβλου για τον προφήτη Ησαΐα και το 17ο κεφάλαιο που ασχολείται με τη Δαμασκό δεν θα μπορούσε να είναι πιο επίκαιρη.

Ησ. 17,1      Ιδού, η Δαμασκός θα εξαφανισθή εκ μέσου των άλλων πόλεων της οικουμένης, η δε πτώσις αυτής θα είναι μεγάλη.

Ησ. 17,2       Θα ενκαταλειφθή από τους άνθρωπους και θα μείνη έρημος δια παντός. Ως μάνδρα ποιμνίων θα χρησιμοποιηθούν αι περιοχαί της, όπου θα αναπαύωνται πρόβατα, και δεν θα υπάρχη κανείς να τα εκδίωξή από εκεί.

Ησ. 17,3         Δεν θα είναι πλέον η Δαμασκός οχυρά πόλις. δια να καταφεύγη εκεί το βασίλειον των Ισραηλιτών. Δεν θα βασιλεύση πλέον ως πρωτεύουσα λαών η Δαμασκός και το υπόλοιπον μέρος του συριακού κράτους θα εξολοθρευθή. Διότι συ, ω Δαμασκός, δεν είσαι βέδαια καλύτερη από τους ‘Ισραηλιτας και την δόξαν αυτών, οι οποίοι εν τούτοις δια τας αμαρτίας των κατεστράφησαν. Αυτά λέγει ο Κυριος των Δυνάμεων.

Δαν. 11,41       Θα εισέλθη εις την χώραν Σαβεί, (την Παλαισινην), θα πέσουν εν στόματι μαχαίρας πολλοί. Εκείναι αι χώραι αι οποίαι θα διασωθούν από τα χέρια του, θα είναι η Ιδουμαία, η χώρα Μωάβ και η σπουδεοτέρα περιοχή της χώρας των Αμμωνιτών.

Ησ. 17,4         Κατά την ημέραν εκείνην της παρά Θεού τιμωρίας θα λείψη και θα σβήση η δόξα του ισραηλιτικού βασιλείου, θα σεισθούν εκ θεμελίων και θα καταπέσουν όλα τα ωραία και άφθονα υλικά και πνευματικά αγαθά, που αποτελούσαν την δόξαν του.

Ησ. 17,5       Θα μείνη χωρίς δόξαν και αξίαν, όπως όταν ο θεριστής θερίση τους ωρίμους στάχεις, συγκέντρωση αυτούς εις τα χέρια του, σήκωση από την περιοχήν τα ώριμα και παχειά στάχυα από τας πλουσίας κοιλάδας

Ρωμ. 11,26         Και έτσι, όταν αυτό πραγματοποιηθή, όλος ο Ισραηλιτικός λαός θα σωθή, όπως άλλωστε είναι γραμμένον στον προφήτην Ησαΐαν• “θα έλθη από την Σιών ο υπερασπιστής και ελευθερωτής, ο οποίος θα αποβάλη και θα εξαλείψη τας ασεβείας και τας αμαρτίας από τους απογόνους του Ιακώβ.

Ρωμ. 11,27         Και αυτή είναι η συμφωνία και η διαθήκη μου με αυτούς, όταν θα αφαιρέσω και θα εξαλείψω τας αμαρτίας των”.

Εκεί ολόκληρο το προφητικό χρονοδιάγραμμα που ασχολείται με την καταστροφή της Δαμασκού. Δεν θα καταστραφεί από το Ισραήλ, που κρύβεται για τη ζωή του στην κόκκινη πέτρινη πόλη του Σελάχ Πέτρα(Selah Petra). Δεν θα καταστραφεί οποιαδήποτε στιγμή πριν από την Αρπαγή της Εκκλησίας να λαμβάνει χώρα.

Η Δαμασκός θα γίνει μόνο μια «καταστροφική σωρός» στη μάχη του Αρμαγεδδώνα, που θα λάβει χώρα κατά τη Δευτέρα Παρουσία του Ιησού Χριστού και θα μας λυτρώσει ο στρατός των αναγεννημένων άγιων στο τέλος του χρόνου του προβλήματος του Ιακώβ.

Bring the Jews Home

BREAKING WAR ABOUT TO BREAK OUT – IRAN VS ISRAEL IN SYRIA!

 

 

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *