Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ(Βίντεο)

5/5 (2)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Σύμφωνα με Αμερικανούς μελετητές ο χειμώνας του 2018-19 θα είναι από τους πιο βαρείς χειμώνες των τελευταίων ετών.

Οι παρατηρήσεις δείχνουν ότι τα έντονα καιρικά φαινόμενα στις Ηνωμένες Πολιτείες και όχι μόνο αυξάνονται συνεχώς με ολέθριες συνέπειες για τους κατοίκους.

Το επίμαχο ερώτημα είναι αν υπάρχει ένα συγκεκριμένο σχέδιο σταδιακής επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών.

Calling it «mammoth»! – Nearly 400,000 without power

Όπως έχουν διαπιστώσει και αυτό προβάλλεται σε πολλά αμερικανικά σάιτς, όλο και λιγότερο εμφανίζεται ο ήλιος και όλο και λιγότερο οι ηλιακές ακτίνες φτάνουν στην επιφάνεια της γης.

Αυτό έχει ως συνέπεια την ολοένα και περισσότερο ψύχρανση μεγάλων εκτάσεων. Δηλαδή από το φαινόμενο του θερμοκηπίου που μας είχανε προβάλλει με έντονο τρόπο τα προηγούμενα χρόνια με σκοπό να εκφοβίζουν τους πληθυσμούς, περνάμε τώρα σε μια εποχή ψυχρού κλίματος.

Τι ρόλο παίζουν εδώ οι συνεχείς αεροψεκασμοί με ουσίες όπως βάριο και αλουμίνιο που τα τελευταία χρόνια όλο εντείνονται και περισσότερο.

‘NASA’ The Earth is cooling (Record Breaking)! ‘Bill Gates’ wants to block the SUN! Extreme Weather!

Οι ίδιοι οι Αμερικανοί μελετητές πιστεύουν και έχουν διαπιστώσει ότι αυτοί οι αεροψεκασμοί συμβάλλουν στο να κρύβεται όλο και πιο πολύ ο ήλιος με συνέπεια βλαβερές συνέπειες στην υγεία, αύξηση των θανάτων και σταδιακή μείωση του πληθυσμού.

Η Nasa εφαρμόζει συστηματικά σχέδιο ψύχρανσης μέσω αποκρύψεις του ήλιου και των ηλιακών ακτινών.

Το μακάβριο αυτό σχέδιο είναι σε εξέλιξη.

Η Γή ψυχραίνεται και εμείας μπλοκάρουμε τον ήλιο.

SHARE THIS NOW!! Time To Send it TO BILL GATES AND PALS..

The Destroyer is here in our solar system

You Gotta Watch This Video Before December 25th 2018..

THE MARK OF THE BEAST, POWERFUL EARTHQUAKES, AND MORE PROVES THE END IS NEAR, DECEMBER 2018!

this happened on our earth December,5 – 9 2018 ..!! p / 3 это случилось на нашей земле

 

The Truman Show | Based on a True Story | Under the Flat Earth Dome

 

10 σημάδια πρόκειται να συμβούν

10 signs SHTF is about to happen

This Happened On Planet Earth..Dec. 2018..End Times Signs

Η έννοια του ηλιακού φραγμού του Χάρβαρντ χρησιμοποιεί το μπαλόνι
Οι επιστήμονες του Χάρβαρντ θα ξεκινήσουν ένα μπαλόνι με ελιγμούς στη στρατόσφαιρα πάνω από τη νοτιοδυτική περιοχή των Ηνωμένων Πολιτειών. Το μπαλόνι στη συνέχεια θα απελευθερώσει προγραμματικά το ανθρακικό ασβέστιο στη στρατόσφαιρα. Η αρχική δοκιμή είναι πλακόστρωτη για την άνοιξη του 2019 (ναι, εντός ενός έτους).

Οι επιστήμονες βασίζουν την έννοια της εργασίας σε παλαιότερες ηφαιστειακές εκρήξεις, δηλαδή την μαζική έκρηξη του Pinatubo στις Φιλιππίνες το 1991.

Η έκρηξη του Pinatubo έπληξε 20 εκατομμύρια τόνους διοξειδίου του θείου στη στρατόσφαιρα. Όπως πιθανώς μαντέψατε, το διοξείδιο του θείου σχημάτισε μια επίστρωση γύρω από τη γη και προκάλεσε μια καθολική μείωση της θερμοκρασίας του πυρήνα της γης (συγκεκριμένα, η γη ψύχθηκε στους 0.5 ° C ως αποτέλεσμα της επικάλυψης διοξειδίου του θείου).

https://i0.wp.com/prepforthat.com/wp-content/uploads//2018/12/harvard-block-sun.jpg?resize=711%2C561&ssl=1

Η υστερία κλιματικών μεταβολών προωθεί τη γεωμηχανική

Ας είμαστε ειλικρινείς, η εξέλιξη που βασίζεται στην επιστήμη δεν είναι πάντα κακή. Φαρμακευτικά φάρμακα σώζουν ζωές. Οι γιατροί που συνταγογραφούν ακατάλληλα και υπερβολικά συνταγογραφούν φαρμακευτικά φάρμακα βλάπτουν την κοινωνία μας (δείτε την κατάρρευση των αντιβιοτικών, το πρόβλημα του εθισμού στα οπιοειδή και τα φάρμακα SSRI και η Ritalin συνδέονται με μαζικούς πυροβολισμούς).

Η γεωμηχανική έχει πιθανώς καλά χαρακτηριστικά, όπως συμβάλλει στην παραγωγή βροχής για τους αγρότες που πλήττονται από την ξηρασία.

Αλλά μπλοκάρει τον ήλιο με βάση μια αμφιλεγόμενη ιδεολογία για την αλλαγή του κλίματος; Και ναι, δείτε τις ταραχές του Παρισιού αν δεν νομίζετε ότι οι πολιτικές για την αλλαγή του κλίματος είναι αμφιλεγόμενες.

https://qanon.pub/data/media/b6c9027d01a8ffea35d2b4c05ceac9282368ab6bc4134e825509010b1c08ad4b.jpg

Ως έχει, η δέσμευση του ήλιου είναι τώρα μια αποδεκτή αντίληψη από τους ηγέτες του κόσμου. Και για αυτό, όλοι πρέπει να φοβόμαστε.

Τα σημερινά μέσα ενημέρωσης έδωσαν στον ήλιο ένα κακό όνομα. Μας σκοτώνει με καρκίνο του δέρματος. Ζεσταίνει τη γη … πάρα πολύ. Αλλά ο ήλιος είναι ο μόνος λόγος που είμαστε εδώ, οπότε ίσως η «επιστήμη» θα πρέπει να επιβραδύνει τον κύλινδρο λίγο πριν αποφασίσουμε να χειριστούμε τις ακτίνες του ήλιου.

Οι περισσότερες κυβερνήσεις των χωρών του κόσμου συμμετέχουν στη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου ή στην εξαγωγή CO2 από την ατμόσφαιρα. Αυτές οι δύο έννοιες βρίσκονται συνήθως σε συμφωνία με την υψηλότερη φορολογία (και πάλι, το Παρίσι, το Παρίσι …). Αυτό είναι το όλο θέμα της Συμφωνίας των Παρισίων. Η έννοια του αποκλεισμού του ήλιου είναι νεώτερη στο φάσμα του αποδεκτού παραλογισμού για να σταματήσει η «αλλαγή του κλίματος». Η ιδέα είναι εδώ και δεκαετίες, αλλά απορρίφθηκε σε μεγάλο βαθμό από τις πιο κλιματικές αλλαγές που προσανατολίζονται σε κυβερνητικούς αξιωματούχους και επιστήμονες.

Η εικόνα που ακολουθεί είναι μία από τις απεικονίσεις του Χάρβαρντ για τον κακό ήλιο μας που εμποδίζεται.

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *