Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΚΥΡΙΛΛΟΣ: ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ KGB, ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ;(Βίντεο)

4.2/5 (5)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Το έργο της Εκκλησίας θα σταματήσουν για κάποιο χρονικό διάστημα και θα είναι στο σκοτάδι. Ο Σατανάς θα εξαπλωθεί σε μια αμφισβητούμενη λεγόμενη «Υπηρεσία Κοινωνίας». Θα κάνουν την εμφάνιση τους  σατανικές αποκαλύψεις.

Όλα τα έργα που εγκρίθηκαν από την αλάθητη Εκκλησία θα σταματήσουν να υφίστανται όπως είναι σήμερα για κάποιο χρονικό διάστημα. Σε αυτήν την θλιβερή κατάσταση , λαμπρά σημάδια θα εκδηλωθούν στη γη. Αν λόγω της κακίας των ανθρώπων η Ιερά Εκκλησία θα είναι στο σκοτάδι, θα στείλει σημάδι που θα σταματήσει τους ασεβείς στην αναζήτηση της κακίας.

Υπάρχει μια προφητεία ότι η Εκκλησία θα καταστεί, διωκόμενη. Όμως, είναι μόνο «για κάποιο χρονικό διάστημα.» Ο Θεός θα στείλει «σκοτάδι» για να τιμωρήσει τους πονηρούς που στέλνουν την Εκκλησία στο σκοτάδι και αυτό μοιάζει με μια άλλη υπενθύμιση του «Δύο και Τρεις ημέρες του σκότους.»

Ο Κύριος μας περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο θα προχωρήσει ο Εωσφόρος. Αυτός (ο Σατανάς) θα απευθυνθεί στους ιερείς:

«Θα ντύνεστε με έναν μεγάλο κόκκινο μανδύα. Εμείς (δαιμονες) θα σας δώσουμε ένα κομμάτι ψωμί και μερικές σταγόνες νερού. Μπορείτε να κάνετε ό, τι κάνατε όταν ανήκατε στον Χριστό.

«Αλλά,» λέει ο Κύριος, «δεν προσθέτουν Μετακομιδή και Αγία Κοινωνία».

Και η Κόλαση : «Θα σας επιτρέψουμε να το πείτε σε όλα τα σπίτια ακόμα και κάτω από το στερέωμα».

Ο Σατανάς και οι δαίμονες του θα εφεύρουν έναν άλλο τύπο υπηρεσίας και είτε θα το εισάγουν στην Εκκλησία, είτε θα προκαλέσουν ένα άλλο σχίσμα με τελετές «νεωτερισμού».

Σημάδια που πρέπει να προσέξετε είναι ότι τα «άμφια» θα γίνουν ένας κόκκινος μανδύας. Το κρασί θα απομακρυνθεί από τη Θεία Κοινωνία και ίσως μόνο ο διακομιστής- λειτουργός θα επιτρέπεται να παραλάβει το «κομμάτι ψωμιού». Αλλά  Κύριος μας λέει ότι μια κοινωνία  αυτού του τύπου δεν θα είναι έγκυρη.

Θα είναι σε θέση να τελούν τέτοιου τύπου λειτουργίες  παντού, έξω στην ύπαιθρο κάτω από έναν ανοιχτό ουρανό, έξω από τα  κτίρια και «σε όλα τα σπίτια έτσι ώστε να γίνεται αποδεκτή από όλους και να μπορεί να γιορτάζεται από όλους τους νέους Χριστιανούς.

Πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί σε όλες αυτές τις μορφές λατρείας που δεν ακολουθούν τους κανόνες της Αγίας Καθολικής Εκκλησίας και προσπαθούν να «κατεβούν» στο επίπεδο άλλων θρησκειών. Πρέπει να θυμόμαστε ότι υπάρχει μόνο μία, αληθινή, καθολική και αποστολική πίστη, και καμία υπηρεσία, όσο, «ωραία» και «φιλανθρωπική» προς άλλους χριστιανούς, δεν μπορεί ποτέ να συγκριθεί με την Αγία Θυσία της Θείας Λειτουργίας. Η Θεία λειτουργία δεν είναι σύμβολο. Είναι μια αληθινή θυσία, όπου το Πάθος και ο Θάνατος του Χριστού λαμβάνει χώρα με άθικτο τρόπο.

Ο πατριάρχης Κύριλλος (πραγματικό όνομα Βλαντιμίρ Μιχαϊλόβιτς Γούντγιαγιέφ) είναι ένας κοινός πράκτορας του KGB (Επιτροπή Κρατικής Ασφάλειας) και φίλος του πράκτορα του ΚGB, του Πούτιν, όπως όλα τα πνευματικά τέκνα  της εποχής του σοβιετικού σταλινισμού, σούπερ κατάσκοπος Γιούρι Αντρόποφ. Έτσι ισχυρίζεται ο Brendon O’Connell στο βίντεο.

Μόλις κάνει κάτι ο Παπά Φραγκίσκος ορμάνε τα κοράκια, όταν όμως το ίδιο ο Κύριλλος Μόσχας τότε τσιμουδιά.

Όταν για παράδειγμα ο Κύριλλος συγκεντρώνει μια περιουσία και φοράει το ελβετικό ρολόι των 30.000 $, υπάρχει σιωπή. Αυτή είναι άλλη  σοβιετική εποχή μακροπρόθεσμου στρατηγικού σχεδιασμού.

Γιατί ο Πατριάρχης Κύρυλλος αποκαλούνταν «Μητροπολίτης καπνού»

Πολλοί Δυτικοί γνωρίζουν λίγα για τον νέο Πατριάρχη της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, Πατέρα Κυρίλλου. Πολλοί Ρώσοι τον γνωρίζουν ως σπουδαίο ρήτορα και πλήθος εβδομαδιαίων τηλεοπτικών εκπομπών «Λόγος του ποιητή». Ωστόσο, πολύ λίγοι γνωρίζουν ότι ο Κύριλλος (Βλαντιμίρ Γούντγουέφ από το διαβατήριο), δισεκατομμυριούχος και πρώην λειτουργός της KGB, έκανε την τύχη του στον καπνό, το αλκοόλ , και τις πωλήσεις πετρελαίου. Οι δραστηριότητες του ήταν μεταξύ των κυριότερων λόγων για τους οποίους τα μη κερδοσκοπικά κέρδη στη Ρωσία έχασαν τη φορολογική έκπτωση. Ο νέος ορθόδοξος ηγέτης αρέσει να παίζει με αποθέματα, αγωνιστικά αυτοκίνητα, σκι κατάβασης και να εκτρέφει αποκλειστικά είδη σκυλιών. Διαθέτει βίλες στην Ελβετία και ένα ρετιρέ με θέα τον καθεδρικό ναό του Σωτήρος του Χριστού στη Μόσχα.

Ο Κύριλλος αποφοίτησε με τιμητική διάκριση από την Πνευματική Ακαδημία του Λένινγκραντ το 1969. Το 1970 απέκτησε το μεταπτυχιακό του δίπλωμα και μετά από μερικές μικρές θέσεις διορίστηκε προσωπικός γραμματέας του Μητροπολίτη Νικοδήμου, αρχηγού των εξωτερικών σχέσεων των εκκλησιών. Από εκείνη τη στιγμή, ο Κύριλλος έγινε το πρόσωπο της Ορθόδοξης Εκκλησίας σε όλα τα ξένα ταξίδια στη Δυτική Ευρώπη. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του vlasti.net, οι συνάδελφοί του και οι ανταγωνιστές του Κύριλλου συνέδεαν όλα τα ταξίδια του με το έργο του για τη σοβιετική KGB όπου ήταν γνωστός με το ψευδώνυμο «Mikhailov» ξεκινώντας ο Κύριλλος από το 1972,.

Ο Κύριλλος είναι προοδευτικός, μιλά ξένες γλώσσες, ασχολείται με τα θέματα της άγνοιας της ΕΣΣΔ και των ΗΠΑ και τάχθηκε υπέρ της χρήσης της σύγχρονης ρωσικής γλώσσας (αντί της παλιάς σλαβικής) κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών. Το 1991, το έτος κατά το οποίο έπεσε η Σοβιετική Ένωση, κέρδισε τον τίτλο του Μητροπολίτη. Η νέα εποχή του καπιταλισμού έφερε νέα επιτεύγματα στη ζωή του Μητροπολίτη Κυρίλλου. Το 1996, ο Κύριλλος έγινε μέλος του διοικητικού συμβουλίου της τράπεζας «Peresvet», που είναι υπεύθυνος για την εξυπηρέτηση των οικονομικών συμφερόντων της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας. Το τεύχος του 1996 (# 34) του περιοδικού Moscow News αναφέρει ότι ο Κύριλλος, εδώ και δύο χρόνια, διοργάνωσε εισαγωγές προϊόντων υψηλής φορολόγησης, κυρίως καπνού, στο μη κερδοσκοπικό οργανισμό της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Οι ισχυρισμοί υποστηρίχθηκαν από άλλες αξιοσέβαστες πηγές ειδήσεων, συμπεριλαμβανομένου του Moskovsky Komsomolets.

Ο μόνιμος Πατριάρχης επιβεβαίωσε την εισαγωγή των άκρως μη Χριστιανικών προϊόντων. Μέχρι το 1997 ο Κύριλλος παραδέχτηκε την εισαγωγή οινοπνευματωδών και καπνού, αλλά ισχυρίστηκε ότι η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία δεν θα μπορούσε να αρνηθεί την «ανθρωπιστική βοήθεια». Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία και το ιδιωτικό ίδρυμα «Νίκα» του Κυρίλλου ήταν μη κερδοσκοπικές οργανώσεις και το 1996 μόνο, εισήγαγαν οκτώ δισεκατομμύρια τσιγάρα στη Ρωσία. Η «εκκλησιαστική» επιχείρηση του Κυρίλλου απογειώθηκε σαν χιονόμπαλα, καθώς οι νόμιμοι ανταγωνιστές δεν μπορούσαν να ανταγωνιστούν τις χαμηλές τιμές καπνού και αλκοόλ. Οι εισαγωγείς απομακρύνθηκαν φυσικά από την αγορά, καθώς δεν μπορούσαν να ταιριάξουν τις τιμές του Κυρίλλου μετά την πληρωμή των απαραίτητων κρατικών τελών.

Κάποιοι από εμάς θυμούνται την αγάπη για την Περεστρόικα και την Γκλάσνοστ στην εποχή των Ρεγκάν Γκορμπατσόφ. Τώρα έχουμε μια πανομοιότυπη επανάληψη εδώ με το Τραμπ και τον Πούτιν. Ο Πούτιν είναι ο πιο δημοφιλής συνωμότης πολιτικός  στον πλανήτη και οι μάζες τον θαυμάζουν.

Η αντιπολίτευσή του είναι ο ομοφυλόφιλος άνδρας που παντρεύτηκε τον Ομπάμα – μακράς διάρκειας κομμουνιστής, με εβραϊκή μητέρα που ήταν περιουσιακό στοιχείο της CIA και  η μάγισσα της Νέας Υόρκης, η Χίλαρι. Αυτό δεν είναι «επιλογή». Αυτός είναι ο ψυχολογικός πόλεμος. Αυτή είναι μια εποχή σοβιετικής εποχής επιχειρησιακής στρατηγικής προγραμματισμού μπολσεβίκων, έξω από το σπίτι των Αμερικανών μπολσεβίκων , σε Σικάγο και Νέα Υόρκη.

Όλοι τους, συμπεριλαμβανομένου του Τραμπ, είναι αγχωτικές, ανήθικες, ευκαιριακές κοινωνικοπαθητικές μαριονέτες για τους άλλους και ο Πούτιν δεν είναι διαφορετικός. Το προλεταριάτο όμως  δεν μπορεί να περιμένει να πετάξει το αμερικανικό σύνταγμα και να αφήσει τον λύκο στην πόρτα. Το ίδιο παλιό σύστημα με διαφορετικό όνομα και με δεσμούς υψηλής τεχνολογίας. Κομμουνισμός, η τελική σύνθεση της διαλεκτικής του καπιταλισμού-κομμουνισμού.

Όταν έρχονται τα ρομπότ των drone, θα έχουμε σε μεγάλο πρόβλημα. Μέχρι να φτάσουν σε ισχύ, θα έχουμε συνεχή ψυχολογική αποσταθεροποίηση και σύγχυση. Όταν τελειώσουν με τη Συρία, θα έχουμε αμέσως μια άλλη κρίση: μέλισσες-δολοφόνοι, σούπερ ηφαίστεια, ξένη εισβολή και οτιδήποτε άλλο.

Όπως γνωρίζουμε υπάρχουν ελεύθερες αγορές για τους φτωχούς και σοσιαλιστική ευημερία για τους πλούσιους στις ΗΠΑ αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι η μεγαλύτερη σοσιαλιστική χώρα όλων με μαζικές επιδοτήσεις για όλα τα είδη διανομής και παραγωγής τροφίμων. Ο Αμερικανός φορολογούμενος χρηματοδότησε. Αλλά το μεγαλύτερο χέρι ευημερίας είναι μέσω του προϋπολογισμού του Πενταγώνου. Ένα δώρο 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων (πιθανώς 1 τρισεκατομμύριο) για τον τομέα υψηλής τεχνολογίας των ΗΠΑ, ο οποίος στη συνέχεια τροφοδοτείται από το Ισραήλ ,και τη Ρωσία, και την Κίνα και το Ιράν.

Αυτό το σύστημα διαιωνίζεται εις βάρος της δαπάνης των πυρομαχικών γδέρνοντας την ανθρώπότητα και της συναφούς δυστυχίας.

Η απάντηση είναι ότι πρέπει να έχουμε ένα «διάλογο» και να αντιμετωπίσουμε μερικές πολύ δυσάρεστες αλήθειες.  Το σημερινό χρηματοπιστωτικό σύστημα είναι ένα κακόγουστο αστείο. Υποστηρίζεται σε μεγάλο βαθμό από τη μαζική έγχυση υγρών μετρητών μέσω της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, το οποίο τροφοδοτεί το εμπόριο όπλων και στη συνέχεια τροφοδοτεί τη βιομηχανία όπλων και τα στρατιωτικά βιομηχανικά συγκροτήματα παγκοσμίως.

Όλοι το κάνουν ενώ προς το παρόν ειδικά δεν μπορει να υπάρξει αποτελεσματικός διάλογος με κανέναν, που είναι ακριβώς αυτό που θέλουν.

Πρέπει να βρισκόμαστε σε κατάσταση συνεχούς ψυχολογικής και ακόμη και φυσικής αποσταθεροποίησης από τον πόλεμο στη Συρία. Απόλυτα συγκεχυμένες και αντιφατικές ειδησεογραφικές αναφορές θα κυριαρχούν και εξίσου αστεία Μέσα Μαζικής ενημέρωσης που ελέγχονται από τους ίδιους ανθρώπους.

Καθώς η ανθρωπότητα είναι αντιδραστική και προβάλει αντιστάσεις , ελέγχεται. Αλλά δεν το συνειδητοποιεί άμεσα. Αυτή είναι η εποχή του ψυχολογικού πολέμου στο ύψιστο σημείο μέσω της Επιτροπής Κρατικής Ασφάλειας. Ξεκινάει από τη Μόσχα στο Τελ Αβίβ ως στην Ουάσιγκτον μέσω του εθισμένου σεξουαλικά και παθιασμένου Τραμπ και του εξίσου αηδιαστικού πνευματικού μαγειρέματος-πόσιμου σπέρματος, και τέλος του Ομπάμα και Χίλαρι. Όλα δημιουργήθηκαν και ελέγχονταν από τους ίδιους ανθρώπους δηλαδή τους Ισραηλινούς σκληροπυρηνικούς σιωνιστές προδότες (Μπολσεβίκοι) στην Αμερική και η κλίκα της ισραηλινής Στρατιωτικής Νοημοσύνης στο Ισραήλ.

Ο δαίμονας θα προσπαθήσει να παραπλανήσει τους πιστούς με διάφορους τρόπους. Πρώτον, με τα ψεύτικα μηνύματα φυσικά, αλλά και με το να έχουμε σπατάλη πολύτιμου χρόνου προσπαθώντας να διακρίνουμε ποιες είναι οι αληθινές εμφανίσεις από τις ψευδείς. Όταν πρέπει να επικεντρωθούμε στα αληθή μηνύματα που έχουν ήδη δοθεί και εγκριθεί που πάντα μας λένε τα εξής: να σταματήσετε να αμαρτάνετε, πηγαίνετε στην εξομολόγηση, αλλάξτε τη ζωή σας, προσεύχεστε για τους αμαρτωλούς, προσεύχεστε με κομποσκοίνι και πηγαίνετε στη Θεία Λειτουργία. Κυρίως να σταματήσουμε να είμαστε ορθόδοξοι μόνο με όνομα και να ζήσουμε ενεργά την πίστη μας. Τα πραγματικά μηνύματα είναι πολύ απλά, δεν πρέπει να αναζητούμε καινοτομίες και να προσπαθούμε να ανακαλύψουμε τα «νέα μυστικά» του ουρανού.

Ο Σατανάς θα δημιουργήσει επίσης σύγχυση, καθώς όσοι πιστεύουν  τα ψεύτικα μηνύματα με την πίστη, όχι από  δυσαρέσκεια, θα τα υπερασπιστούν και, στη διαδικασία, θα φέρουν την περαιτέρω σύγχυση. Θα καταστρέψουν είτε τη δική τους φήμη, είτε αυτές των άλλων που προσπαθούν να αντιταχθούν στις ψευδείς εμφανίσεις. Ο Σατανάς είναι πολύ πονηρός και ξέρει πώς να χειραγωγεί τους ανθρώπους και να δημιουργεί διαχωρισμό.

Για περεταίρω πληροφορίες σχετικά με το θέμα:

https://www.theguardian.com/world/1999/feb/12/1

Russian Patriarch ‘was KGB spy’

https://risu.org.ua/en/index/monitoring/society_digest/62170/

KGB ‘Christians’: Putin, Stalin, and the KGB’s History of Manipulating the Orthodox Church

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *