Ο ΠΑΣΤΟΡΑΣ ΙΣΧΥΡΙΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ(Βίντεο)

5/5 (1)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ο αμφιλεγόμενος πάστορας της Νότιας Αφρικής Paseka Motsoeneng γνωστός ως ο προφήτης Mboro, ισχυρίζεται ότι πήγε στην κόλαση, συναντήθηκε και σκότωσε τον Σατανά.

Σε μια δημοσίευση στο Facebook που αργότερα διαγράφηκε μετά από μια αντίδραση, ο πάστορας ισχυρίστηκε ότι ο Θεός τον έστειλε στην κόλαση για να απαλλαγεί από τον νούμερο ένα εχθρό του κόσμου.

«Όταν πήγα στην κόλαση, υπήρχε μια ουρά των εκατομμυρίων ανθρώπων που περίμεναν να συντριβούν από τον Σατανά. Είδα ακόμα και μερικούς εξέχοντες πολιτικούς της Νότιας Αφρικής. Ήμουν τόσο συγκλονισμένος γιατί έζησαν σαν αγγέλοι εδώ στη γη. Νόμιζα ότι πήγαν στον ουρανό. Όταν ο Σατανάς με είδε, πανικοβλήθηκε και σκηνοθέτησε το στρατό του για να με σκοτώσει. Όπως και ο Σαμσόν στη Βίβλο, τους νίκησα. Ο Σατανάς ήταν το τελευταίο θύμα μου. »

Ο Μπόρο έχει ισχυριστεί στο παρελθόν ότι έχει επισκεφτεί τον ουρανό και έχει πάρει selfies με αγγέλους.

Ο προφήτης Μπόρο ζητά από τους αμαρτωλούς να αφαιρέσουν τα εσώρουχα τους, να τα σηκώσουν ψιλά και να χαιρετούν με αυτά. Μετά κρατώντας δυο εσώρουχα τους παρακαλεί να βάλουν το χέρι τους στο εσώρουχο τους και εκείνος με την σειρά του κρατώντας  επίσης δυο εσώρουχα τα ευλογεί. Πόσο αφελείς πρέπει να είναι αυτοί οι άνθρωποι να θεωρούν αυτόν τον παλαβό και προφήτη. Αυτοί θα είναι οι αυριανοί Ευρωπαίοι οι όποιοι θα έρθουν φέτος κατά χιλιάδες στην Ευρώπη.

Prophet Mboro asking congregants to remove their underwears and wave them

Pastor REMOVES Woman’s PANTIES In The Middle Of Church Service sets social media on fire

Birmingham pastor caught on hidden camera swapping panties from one woman to another

Ένα ζευγάρι που δυσκολεύεται να κάνει παιδιά μπροστά στην κάμερα τους ζητά να αγγίξει ο ένας τις ευαίσθητες περιοχές του άλλου και συγχρόνως θα τους ευλογεί. Τέλος τους ζητά μπροστά στην κάμερα να έρθουν σε επαφή για να αποκτήσουν αυτό που θέλουν κάτω από την κουβέρτα. Και έτσι έγινε. Από την ζούγκλα βγήκαν και εκεί ανήκει και πάλι η μαύρη φυλή. Εξέλιξη!!!

Prophet Mboro Orders Member To Test ManHood On Wife Live On Camera After Deliverance

Prophet Bushiri Caught Faking Miracle

Angels Appear Live on Camera in Church During Deliverance Prophet Shepherd Bushiri

Dr Ritzy Mboro Official Video ft Upper X Mikolo Wiseguy Iceboxx Jonykage

https://pp.userapi.com/c846418/v846418738/17312d/iiCXsfOe2f8.jpg

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *