Ο ΠΑΠΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΚΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ(Βίντεο)

5/5 (8)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η παιδοφιλία είναι ένα μεγάλο πρόβλημα αυτές τις μέρες, και ήταν και παλιοτερα. Για δεκαετίες, και πιο πρόσφατα με την υπόθεση Harvey Weinstein, τις αποκαλύψεις του Corey Feldman και άλλα, άνθρωποι σε θέσεις μεγάλης δύναμης έχουν εμπλακεί σε αυτό το είδος δραστηριότητας, αλλά δεν σταματούν στο Χόλιγουντ. Η παιδεραστία και η εμπορία παιδιών έχουν μολύνει τον κόσμο της πολιτικής καθώς και το στρατιωτικό βιομηχανικό συγκρότημα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το πρόσφατο σκάνδαλο Pizzagate, το οποίο αφορούσε τον πολιτικό Jon Popesta, του οποίου το μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν υψηλόβαθμο, ανάγκασε πολλούς ανθρώπους να το δουν περισσότερο.
Ο Jeffrey Epstein είναι ένα ακόμη κλασικό παράδειγμα ή το γεγονός ότι μια πρόσφατη είδηση του NBC υποστήριξε ότι η Χίλαρι Κλίντον, ενώ ενεργούσε ως γραμματέας του κράτους, έκλεισε μια έρευνα για ένα ελίτ δακτύλιο παιδεραστίας στις τάξεις του Κρατικού Τμήματος προκειμένου να αποφευχθεί το σκάνδαλο και να προστατευθεί η σταδιοδρομία υψηλόβαθμων αξιωματούχων και ενός πρεσβευτή. Ο James Grazioplene, ένας υψηλόβαθμος στρατιωτικός στρατηγός που εργάστηκε στο Πεντάγωνο και ως Αντιπρόεδρος της DynCorp, αντιμετωπίζει σήμερα έξι κατηγορίες βιασμού για ανήλικα άτομα. Ήδη από το 2005, η σύμβουλος των ΗΠΑ, Cynthia Mckinney, μετέτρεψε τον Donald Rumself στον τομέα της εμπορίας παιδιών με ιδιωτικό στρατιωτικό ανάδοχο (DynCorp) για την πώληση γυναικών και παιδιών.

Ο κατάλογος κυριολεκτικά πηγαίνει συνεχώς, από το Χόλιγουντ, στην πολιτική και στο στρατιωτικό βιομηχανικό συγκρότημα, μέχρι το κέντρο που φαίνεται να είναι υπεύθυνο για όλα αυτά, το Βατικανό.

Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν τα προβλήματα της παιδεραστίας, της παιδικής κακοποίησης και της βίας που μαστίζουν για μεγάλο χρονικό διάστημα τον Βατικανό, αλλά οι πληροφορίες αυτές άρχισαν να γίνονται περισσότερο επικρατούσες μόνο πριν από μερικά χρόνια και συνέπεσε με την παραίτηση του Πάπα Βενέδικτου, δεν συνέβη για περισσότερα από 600 χρόνια.

Ο Πάπας Φράνσις έδωσε μια ειλικρινή συγγνώμη στον Juan Carlos Cruz, ο οποίος ήταν θύμα του πιο διαβόητου ιερέα της Χιλής, του Φερνάντο Καραντίμα. Ο κ. Cruz, ο οποίος είναι ομοφυλόφιλος, δήλωσε ότι η συζήτηση μεταφέρθηκε από την κρίση κατάχρησης στη φύση της ομοφυλοφιλίας. «Μου είπε» Juan Carlos, ότι είσαι ομοφυλόφιλος δεν έχει σημασία. Ο Θεός σε έκανε αυτό και σε αγαπά σαν κι αυτό και δεν με νοιάζει. «Ο πάπας σας αγαπά όπως είστε, πρέπει να είστε ευχαριστημένοι με το ποιοι είστε», είπε ο κ. Cruz στην ισπανική εφημερίδα El Pais.

Ρωμ. 1,26        Ακριβώς δε διότι ελάτρευσαν ψευδείς και φαύλους θεούς, παρεχώρησεν ο Θεός να παραδοθούν και υποδουλωθούν εις εξευτελιστικά πάθη. Διότι και αι γυναίκες των (χωρίς να εντραπούν και σεβασθούν ούτε τον ευατόν των) αλλάξαν την φυσικήν χρήσιν του φύλου των εις την παρά φύσιν και εξετράπησαν εις ακατανομάστους πράξεις.

Ρωμ. 1,27        Κατά παρόμοιον τρόπον και οι άρρενες αφήκαν την φυσικήν σχέσιν και χρήσιν της γυναικός και εφλογίσθησαν εις τας εμπαθείς ορέξεις μεταξύ των, ώστε άνδρες εις άνδρας να ενεργούν αναισχύντους και εξευτελιστικάς πράξεις και να λαμβάνουν τον μισθόν, που τους έπρεπε δια την πλάνην των, από τον ίδιον τον ευατόν των.

Ο Πάπας Φράνσις κατηγορεί τη Χιλή για την κατάχρηση σεξουαλικής κακομεταχείρισης.

Chile abuse victim arrives at Vatican for meeting with Pope

Pope Francis accuses Chile sex abuse victims of slander

Ο Νοστράδαμος προειδοποίησε: ο Παπα Φραγκίσκος θα παρατήσει τον Παπισμό.

Nostradamus WARNED: Pope Francis Will Abdicate the Papacy

5 σκοτεινά μυστικά που το Βατικανό δεν θέλει να ξέρεις.

5 Dark Secrets The Vatican Doesn’t Want You To Know!

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *