Προκαλεί ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ με τις αποκαλύψεις του για το εμβόλιο …..Ο ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ «ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» ΔΡ. ROBERTO PETRELLA-ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ;(Βίντεο)

5/5 (1)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ο Πάπας Φραγκίσκος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας δήλωσε ότι πιστεύει ότι ανταποκρίνεται στην απάντηση της κυβέρνησης στον κοραναϊό Wuhan (COVID-19) ότι πιστεύει ότι όλοι οι άνθρωποι παντού πρέπει να εμβολιαστούν.

Σε πρόσφατη απογευματινή ομιλία, ο Πάπας Φραγκίσκος πρότεινε ότι όποια εμβόλια απελευθερώνονται για τον κορωναϊό Wuhan (COVID-19) πρέπει να γίνουν «καθολικά και για όλους» και όχι να περιορίζονται μόνο σε ορισμένες χώρες, περιοχές ή ομάδες ανθρώπων.

«Θα ήταν λυπηρό αν δώσαμε προτεραιότητα στο εμβόλιο COVID-19 στους πλουσιότερους ανθρώπους», δήλωσε. «Θα ήταν λυπηρό εάν αυτό το εμβόλιο έγινε ιδιοκτησία αυτού του ή αυτού του έθνους και δεν ήταν καθολικό και για όλους».

Αγνοώντας εντελώς το γεγονός ότι τα εμβόλια του Wuhan κορωναϊού (COVID-19) γίνονται με ματαιωμένο ανθρώπινο εμβρυϊκό ιστό και άλλα συστατικά που οι Καθολικοί δεν θα υποστήριζαν κανονικά, ο Πάπας Φραγκίσκος διατύπωσε το επιχείρημά του σχετικά με το ότι τα τρυπήματα ήταν απαραίτητα για τη θεραπεία της πλάνης.

Ενώ άλλοι Καθολικοί ηγέτες, όπως ο Αρχιεπίσκοπος Carlo Maria Viganò και ο Αμερικανός Επίσκοπος Joseph Strickland, καταδικάστηκαν για τα εμβόλια Wuhan coronavirus (COVID-19) για αυτόν τον λόγο, ο Πάπας Φραγκίσκος είναι πλήρως ενήμερος με τα τρυπήματα, τα οποία πιστεύει ότι πρέπει να διανεμηθούν. με σοσιαλιστικό τρόπο για την πρόληψη της «ανισότητας».

Ενώ ο Πάπας Φραγκίσκος σταμάτησε να ισχυρίζεται ότι ο κορωναϊός του Γουχάν (COVID-19) βλάπτει μόνο τους φτωχούς, ξεκίνησε μια προπαγάνδα του κοινωνικού δικαίου (SJW) κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ισχυριζόμενος ότι το «καταστροφικό μονοπάτι» του ιού έχει δημιουργήσει «μεγάλες ανισότητες και διακρίσεις».
Ο Πάπας Φραγκίσκος λέει ότι υπάρχουν δύο ιοί: ο κοροναϊός και η «κοινωνική αδικία»

Σύμφωνα με τον Πάπα Φραγκίσκο, ο κοραναϊός Wuhan (COVID-19) είναι απλώς ο «μικρός ιός» που χρειάζεται θεραπεία. Ο «μεγάλος ιός», υποστηρίζει, είναι «κοινωνική αδικία», η οποία περιλαμβάνει «άνιση ευκαιρία, περιθωριοποίηση και έλλειψη προστασίας για τα πιο αδύναμα» μέλη της κοινωνίας.

Με άλλα λόγια, ο κοραναϊός Wuhan (COVID-19) είναι απλά μια σκέψη σε αυτό το σημείο. Η πλατανική απάντηση δεν ήταν ποτέ στην πραγματικότητα «να θεραπεύσει», λειτουργώντας περισσότερο ως αφετηρία για σηματοδότες αρετών, όπως ο Πάπας Φραγκίσκος, να επεκτείνει την αφήγηση ως μέσο ώθησης του σοσιαλισμού και μιας παγκοσμιοποιημένης νέας παγκόσμιας τάξης.

Ο Πάπας Φραγκίσκος κατέστησε σαφές κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ότι οι άνθρωποι είναι απελπισμένοι να επιστρέψουν στην «κανονικότητα και να αναλάβουν ξανά τις οικονομικές δραστηριότητες», όταν θα έπρεπε, κατά την άποψή του, να υιοθετήσουν ένα «νέο φυσιολογικό» που είναι πιο «δίκαιο» και « δίκαιο »για όλους στον πλανήτη.

«Η πανδημία είναι κρίση και δεν βγαίνουμε από μια κρίση αμετάβλητη», δήλωσε. «Είτε αφήνουμε καλύτερα ή φεύγουμε χειρότερα.»

Υπονοώντας ότι είναι καιρός να κάψει το παλιό σύστημα στο έδαφος, στην ουσία, και να επιτρέψει στον παροιμιώδες φοίνικα να ανέβει από τις στάχτες του, ο Πάπας Φραγκίσκος συνέχισε να τονίζει την ελπίδα του ότι οι άνθρωποι θα βγουν από την πανδημία άλλαξε, τόσο στο μυαλό όσο και στην πρόθεση.

«Σήμερα έχουμε την ευκαιρία να οικοδομήσουμε κάτι διαφορετικό», δήλωσε ο Πάπας Φραγκίσκος, αναφέροντας ξεκάθαρα τη νέα παγκοσμιοποιημένη τάξη που θα ήθελε να αντικαταστήσει την υπάρχουσα παγκόσμια τάξη.

Η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (ΠΟΥ) φυσικά συμφωνεί με αυτήν την προσπάθεια, ο επικεφαλής της, Tedros Adhanom Ghebreyesus, tweeting:

«Δεν μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με την Αυτού Αγιότητά σας @Pontifix. Η πανδημία # COVID19 δείχνει ότι πρέπει να κάνουμε την υγεία ανθρώπινο δικαίωμα για όλους και να μην την αφήσουμε να είναι λίγες. Μας δίνει επίσης την ευκαιρία να ξαναχτίσουμε έναν καλύτερο, ασφαλέστερο, πιο δίκαιο κόσμο – μαζί! «

Ο ΠΟΥ ζητά τώρα από χώρες σε όλο τον κόσμο να συμμετάσχουν σε μια προσπάθεια που ονομάζεται «Ο πυλώνας COVAX», ο οποίος βασικά στοχεύει στην ανακατανομή του πλούτου και στην κοινή αποκάλυψη ενός επιτυχημένου εμβολίου Wuhan coronavirus (COVID-19) για να διανεμηθεί μαζικά σε όλους του ανθρώπου.

«Ο πυλώνας COVAX στοχεύει να διασφαλίσει ότι κάθε χώρα θα έχει δίκαιη και δίκαιη πρόσβαση σε ενδεχόμενα εμβόλια COVID», εξηγεί ένα ενημερωτικό βίντεο του ΠΟΥ.

Για περισσότερες σχετικές ειδήσεις, δείτε το Pandemic.news.

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

LifeSiteNews.com

Δρ Roberto Petrella – Γιατί τα εμβόλια θα καταστούν υποχρεωτικά;

The Quiet Plurality – BitChute Aug 24, 2020

https://www.bitchute.com/embed/dZBALZTs996r/

δειτε βιντεο

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FlabriniangelidouB%2Fvideos%2F302143644569820%2F&show_text=0&width=560

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. Ο Ψευτοπροφήτης , ο παγκόσμιος θρησκευτικός ηγέτης θα ειναι αυτος που θα ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ . ΙΔΟΥ. :
    11 Και είδα ένα άλλο θηρίο να ανεβαίνει από τη γη, και είχε δύο κέρατα, όμοια με κέρατα αρνιού, και μιλούσε σαν δράκοντας..
    16 Και έκανε όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους φτωχούς, και τους ελεύθερους και τους δούλους, να πάρουν χάραγμα επάνω στο δεξί τους χέρι ή επάνω στα μέτωπά τους·

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *