Ο ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ(Βίντεο)

5/5 (4)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Α Τιμ. 4,1       Το δε Αγιον Πνεύμα ρητώς λέγει και προλέγει, ότι κατά τους κατόπιν χρόνους σκληρυμένοι μερικοί, εξ αιτίας της αμαρτωλότητός των, θα αποστατήσουν από την ορθήν πίστιν και θα προσέχουν εις πνεύματα πλάνης και εις δαιμονικάς διδασκαλίας.

Ο σύγχρονος Πάπας Φραγκίσκος όλο ένα και πιο πολύ με τις πράξεις του και τις ενέργειες του αναδεικνύεται και προβάλλεται σαν ο μέγας ηγέτης της Νέας Τάξης και όπως προφητεύουν οι γραφές πρόδρομος του Αντιχρίστου. Αυτοί που τον ακολουθούν για οποιοδήποτε λόγο από τις ορθόδοξες εκκλησίες γίνονται συνοδοιπόροι στο διαβολικό έργο της επιβολής της Νέας Τάξης.

Λουκ. 12,51      Νομίζετε ότι ήλθα εις την γην να δώσω υποκριτικήν και ψευδή ειρήνην, όπως την φαντάζονται οι Εβραίοι; Οχι σας λέγω, αλλά έχω έλθει, δια να προκαλέσω διαίρεσιν μεταξύ των ανθρώπων, δια την οποίαν όμως διαίρεσιν υπεύθυνοι θα είναι οι πονηροί και αμετανόητοι άνθρωποι.

Λουκ. 12,52      Διότι από τώρα θα είναι εις ένα σπίτι πέντε χωρισμένοι, τρεις εναντίον δύο και δύο εναντίων τριών.

Λουκ. 12,53         Και θα χωρισθή ο πατέρας ο άπιστος εναντίον του πιστού υιού του, και ο άπιστος υιός εναντίον του πιστού πατρός του,η μητέρα εναντίον της κόρης της και η κόρη ενάντιον της μητρός• η πενθερά εναντίον της νύμφης και η νύμφη ενάντιον της πενθεράς• τα άπιστα μέλη της οικογενείας εναντίον των πιστών”.

Pope Francis – Man Against God’s Word

Οι κακοδοξίες της Αίρεσης του Παπισμού,και η σχεδιαζόμενη παγκόσμια ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ του Αντιχρίστου

The Pope Video 06-2018 – Social Networks – June 2018

Ο Σιωνισμός παίρνει τις εντολές από τον διάβολο, ο Πάπας τις προωθεί και το Ισλάμ τις εκτελεί..

Ο Αντιπάπας Φραγκίσκος – Καθολικός ιερέας ξεμπροστιάζει τους Σατανιστές του Βατικανού!

Ιω. 15,18         Εάν ο πονηρός και κακός κόσμος σας μισή, μάθετε ότι εμέ πρώτα από σας έχει μισήσει.

Ιω. 15,19        Εάν σεις ήσαστε από τον αμαρτωλόν κόσμον και είχατε την αμαρτωλήν ζωήν του κόσμου, τότε ο κόσμος θα σας αγαπούσε, διότι θα σας εθεωρούσε ως ιδικούς του. Επειδή όμως δεν είσθε από τον κόσμον, αλλ’ εγώ σας εδιάλεξα από τον κόσμον, δια τούτο ο πονηρός και αμετανόητος κόσμος σας μισεί.

Β Πε. 3,18         Αλλά να αυξάνεσθε συνεχώς εις την χάριν και την γνώσιν του Κυρίου ημών και Σωτήρος Ιησού Χριστού. Εις αυτόν ας είναι η άπειρος δόξα και τώρα και εις την ανέσπερον ημέραν της αιωνιότητος. Αμήν.

The Real Religion and Intent of Jesuits, Freemasons and Illuminati

Μια φωτογραφία χιλιάδες λόγια

Donald Trump KING of the new world order

Το περσινό εξώφυλλο του περιοδικού ECONOMIST πρόβαλε τον Τραμπ σαν παγκόσμιο ηγέτη. Αυτό δεν ήταν καθόλου τυχαίο γιατί ο πρόεδρος τον ΗΠΑ όπως είχαν προφητέψει πριν από χρονιά οι κάρτες Ιλλουμινάτι και είχαν γράψει σχετικά παγκοσμίου φήμες διεθνή περιοδικά όπως το TIME, ήταν προορισμένο να συνεργαστεί με τον Πάπα στο διαβολικό έργο της επιβολής της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Είναι χαρακτηριστικό που αυτά που γίνονται σήμερα είναι μέρος ενός καλά οργανωμένου σχεδίου τα φανερά σημάδια του οποίου τα είχαν δείξει ήδη πριν από πολλά χρόνια οι κάρτες Ιλλουμινάτι και τα σίριαλ «the Simpsons». Όλοι αυτοί παίζουν με ένα αδίστακτο τρόπο τις τύχες της ανθρωπότητας σύμφωνα με τα συμφέροντα τους και θεωρούν τους ανθρώπους σαν απλά νούμερα που πρέπει να βρίσκονται κάτω από τον απόλυτο και ασφυκτικό έλεγχο τους.

Όταν οι μαριονέτες της Νέας Τάξης συναντιούνται σε μια μεγάλη συγκέντρωση: Γιατί ο Νετανιάχου, ο Τραμπ και ο Μακρόν κρατούν τον λαμπερό γλόμπο;

Trump & Glowing Orb Predicted on The Simpsons in 2002

New World Order and Trump – More Startling Info!

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

 

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *