Ο ΟΗΕ ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΕΝΑΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ «ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ» (Βίντεο)

3.67/5 (3)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Πρόσφατα, ο Σπύρος προσχώρησε ενώθηκε με την Ελένη Μπουννσίσκι-Helen Buyniski δημοσιογράφο για την RT, για να αναλύσει το έγγραφο του Rockefeller Foundation το 2010 με τίτλο «Σενάρια για το μέλλον της τεχνολογίας και της διεθνούς ανάπτυξης».
Το έγγραφο του Rockefeller του 2010, ιδίως το τμήμα «Lock-Step», παρουσίασε ένα σενάριο που αφορά μια παγκόσμια πανδημία για την υγεία.

Το έγγραφο κατέληξε τελικά στο συμπέρασμα ότι ο μόνος τρόπος για να μετριαστεί μια παγκόσμια πανδημία ήταν με την εφαρμογή του αυστηρού αυταρχικού αστυνομικού κράτους της Κίνας ως μοντέλο παγκοσμίως.
Και εδώ είμαστε σήμερα, καθώς βρισκόμαστε σε αυτό το ακριβές σενάριο, απλά μια σύμπτωση;
Πριν από περίπου ένα μήνα, στις 21 Απριλίου το Ίδρυμα Rockefeller κυκλοφόρησε ένα άλλο έγγραφο με τίτλο «National Covid-19 Testing Action Plan Pragmatic βήματα για να ανοίξουμε ξανά τους χώρους εργασίας μας και τις κοινότητές μας».

Σε αυτήν την έκθεση ο Σπύρος ενώνεται με την Ελένη Μπουννσίσι για να αναλύσει αυτό που οι κοινωνικοί μηχανικοί έχουν στη διάθεσή μας σε αυτό το έγγραφο σχεδιαγράμματος Rockefeller.
Οι Spiro και Helen συζητούν επίσης τον ιστότοπο των Ηνωμένων Εθνών για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη (ναι είναι αληθινό), εκτός από τις πρόσφατες αναφορές για το CDC που πηγαίνει από πόρτα σε πόρτα στην Ατλάντα της Γεωργίας, λαμβάνοντας αίμα ανθρώπων για εξετάσεις αντισωμάτων που σχετίζονται με τον κορωναϊό και πολλά άλλα.

New Rockefeller COVID-19 Action Plan & The UN’s Official NWO Website As The CDC Goes Door to Door

Μόνο μερικά στιγμιότυπα οθόνης από τον επίσημο ιστότοπο του UN New World Order:
https://unnwo.org/

Αυτό είναι εξαιρετικά ανησυχητικό: «Μια νέα πολιτική τάξη και, γενικότερα, μια νέα παγκόσμια τάξη για την ανθρωπότητα».
Ο ΟΗΕ NWO: «Ας πάρουμε τον πλανήτη μας πίσω». Πάρτε τον πλανήτη πίσω από ποιον; Αυτό το μήνυμα δεν έχει νόημα, εκτός εάν η λεγόμενη «ελίτ» σκοπεύει να πάρει τον πλανήτη από εμάς, την ανθρωπότητα.
Πηγή: YouTube.com

New Rockefeller COVID-19 Action Plan & The UN’s Official NWO Website As The CDC Goes Door to Door

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *